rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Mikóczy Zoltán szívesen védekezne szabadlábon

 • Share on Tumblr

  Szabadlábra helyezését kéri Mikóczy Zoltán, a világhírû Overdose versenyló tulajdonosa, valamint üzlettársa, akik jelenleg a romániai Nagyváradon vannak elõzetes letartóztatásban.

  Mikóczyt és annak magyar állampolgárságú üzlettársát, Gy. D.-t a múlt héten helyezték tíz napos elõzetes letartóztatásba. Azzal gyanúsítják õket, hogy a csõdbe ment és felszámolás alatt álló romániai (élesdi) húsüzemükbõl 700 ezer lejre (43 millió forintra) becsült gépeket próbáltak elvinni hitelezõik elõl. A letartóztatásuk ellen fellebbezõ szlovák és magyar állampolgár kérelmérõl várhatóan kedden dönt a nagyváradi bíróság.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megcsapolták Sarkozy magánszámláját

  Eddig ismeretlen csalóknak sikerült megszerezniük Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök személyes bankszámlájának kódjait és mindjárt pénzt is emeltek le róla - írta vasárnap a Journal de Dimanche címû francia hetilap.

 • Életfogytiglani börtönt kapott a két kollégáját megölõ magyar férfi

  Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a londoni bíróság a 32 éves magyar B. Attilát.

 • Kigyulladt egy pékség a Nagyváradi téri aluljáróban

  Kigyulladt egy pékség üzlethelyisége a Nagyvárad téri aluljárónál hétfõ reggel. A rendõrök és tûzoltók az aluljárót kiürítették, a metrólejáratokat a BKK munkatársai lezárták.

 • Hasznos tanácsok szörfözõknek

  Vízi sporteszközt az vezethet, aki: 14. életévét betöltötte, úszni tud, a vezetésben kellõ gyakorlattal rendelkezik, ismeri az 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelettel közzétett Hajózási Szabályzat rendelkezéseit és az igénybe vett vízterület sajátosságait. Vízi sporteszközzel a parttól vagy más kikötõhelyrõl elindulni, és menetirányt változtatni akkor szabad, ha az a víziközlekedés más résztvevõit nem zavarja, és vízben tartózkodó személyt nem veszélyeztet.

 • Pihenõ, alvó kisfiúkat rabolt egy motoros banda Kínában

  Peking - Négy hónapos nyomozást követõen a kínai rendõrségnek sikerült felszámolnia egy motoros bandát, amelynek tagjai kisgyermekeket raboltak el, és az ország távoli tartományiban akár már 860 jüan (26 900 forint) körüli áron adtak tovább.

  Egyelõre még nem tudni, hogy a szeptember óta mûködõ banda összesen hány gyermeket szakított el a vérszerinti szüleitõl.

 • Fának csapódott egy BMW

  Öt ember megsérült, amikor egy BMW fának csapódott Izsák és Ágasegyháza között.

 • 5 halott: 73 éves ámokfutó Arizonában

  Öt embert agyonlõtt, egyet pedig súlyosan megsebesített az arizonai Yuma városban egy 73 éves férfi, aki ezek után maga ellen fordította fegyverét.

 • Szóváltás miatt ráuszította a kutyáját a falubeli társára

  Hidegség utcáján "marcangolta" a helyi férfit a kaukázusi juhászkutya. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy két helyi lakos között kialakult szóbeli összetűzést követően az egyik férfi kutyáját ráuszította falubeli társára.

 • Brutális támadás ért két zöldségest Vácrátóton

  Brutális támadás ért mára virradóra két zöldségest Vácrátóton, a rendõrség egyelõre keresi a tetteseket.

 • Rendõrtõl kért útbaigazítást az ittas vezetõ

  Millbrook (New York állam) - Ugyanazon az éjjelen kétszer is ittas vezetésen ért a rendõrség egy férfit az Egyesült Államokban.

  Az illetõ igen készséges volt: õ maga hajtott a rendõrségre, de nem azért, hogy megbüntessék, hanem hogy útbaigazítsák. Megkapta mindkettõt - a fenti sorrendben. A rendõröknek ittasnak tûnt, nem véletlenül, a férfi vérében a New York államban megengedettnél kétszerte magasabb volt a szeszszint, 17 ezrelékes. Õrizetbe vették, de hamarosan elengedték, azt tanácsolva, hogy aludja ki magát egy közeli hotelben.

 • Álrendõr fosztotta ki a nénit

  Rendõrként bemutatkozó férfi kérte el egy 84 éves süttõi asszony pénzét, hogy felírhassa a bankjegyek sorszámát, majd 200.000 forintot zsákmányolva elmenekült - tájékoztatott a megyei fõkapitányság.

 • Intravénásan tejet adtak be egy csecsemõnek

  Szörnyû tragédia történt az olaszországi San Giovanni Addolorata kórházban.

 • A rendbontás, a zaklatás, a közösség tagja elleni erõszak, egyéb törvényi tényállások változtak!

  A Magyar Köztársaság Országgyûlése elfogadta a közrend, valamint az igazságszolgáltatás mûködésének védelme érdekében szükséges egyes törvénymódosításokról szóló 2008. évi LXXIX. törvényt, amely 2009. február 1-jén hatályba lépett.

  Az új rendelkezések a Büntetõ törvénykönyvrõl szóló 1978. évi IV. (Btk.), illetve a szabálysértésekrõl szóló 1999. évi. LXIX. (Sztv.) törvényt számos helyen érintette.

 • Megégett a teste, majd elgázolta egy vonat

  Súlyos sérülésekkel fekszik kórházban egy kanadai férfi, aki kétszer is életveszélyes balesetbe keveredett részegen.

 • Félig bohóc, félig nõ férfi bankrabló

  Deréktól fel nõnek, lefelé pedig bohócnak öltözve rabolt bankot egy férfi az Egyesült Államokban, végül pedig "elpirult" a festékpatrontól.

 • Ötven métert repült a motoros

  Motoros baleset történt Nagykállóban. Egy fiatal férfi crossmotorjával éppen Nyírbátor felé tartott, amikor az egyik mellékútról kihajtott elé egy teherautó.

 • Vadászni akartak az idegenlégiótól elcsent csúcstechnológiájú eszközökkel

  Borsodban egy kamionból 100 milliót érõ fegyvertár került elõ, amelyben rakétaindításra is alkalmas eszközöket is találtak. A francia idegenlégiótól elcsent csúcstechnológiával a gyanúsítottak állítólag vadászni akartak.

  Az egyikük szolgált is az idegenlégióban, õ lopta ki az úgynevezett harmadik generációs csúcstechnikai eszközöket, amelyeket a magyar hadseregben sem használnak.

 • Ittasan vezetõ kerekesszékben alvó

  Brisbane - Ittas vezetésért indítottak eljárást egy kerekesszékes férfi ellen Ausztráliában.

  A 64 éves illetõ ugyan nem haladt semerre, hanem csupán szunyókált kerekesszékében, ám jármûve egy autóúton ácsorgott, és nem puszta kézzel, hanem villannyal hajtott.

 • Újabb ámokfutó lövöldözött

  Egy gépjármûbõl lövöldözõ ámokfutó három emberrel végzett, másik hatot pedig megsebesített az amerikai fõvárosban kedd este.

 • Bikinis fotók börtönpere

  Négy fürdõruhás fotó "bebörtönzésérõl" - mármint börtönbe postázásáról - tartottak két bírósági tárgyalást is az Egyesült Államokban.