rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nyolcvanöt éves asszony gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Eljárást indított a rendõrség azzal a nyolcvanöt éves szarvasi asszonnyal szemben, aki a gyanú szerint úgy helybenhagyta sógornõjét, hogy az belehalt sérüléseibe.

  A rendõröket még kedden este riasztották a Békés megyei város egyik lakásába, ahol valami miatt összeveszett egy 85 éves asszony és vele együtt élõ, 86 éves sógornõje. A vita odáig fajult, hogy a fiatalabbik nõ megütötte sógornõjét, aki olyan szerencsétlenül sérült meg, hogy a kórházba szállítását követõen életét vesztette.

  A történtek pontos körülményeit a rendõrség szakértõk bevonásával vizsgálja, az ügyben jelenleg halált okozó testi sértés gyanúja miatt folyik eljárás a Békés megyei fõkapitányság bûnügyi osztályán.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifj. Knézy Jenõ ellen

  Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifjabb Knézy Jenõ ellen, a feljelentõ maga a sportriporter felesége. Az asszony azt állítja, hogy a sportriporter egy családi vita közben eltörte az állkapcsát, és kidobta közös lakásukból gyermekével együtt.

  A kapcsolat azért futott zátonyra, mert a riporter egy televíziós munkatársával megcsalta az asszonyt, aki szembesítette a vádakkal a férjét. Knézy állítólag ebben a vitában ütötte meg többször is a feleségét, majd kitette az utcára. Bartal Gyöngyi szüleivel együtt késõbb visszament a lakásba holmijaiért, de a férj nem engedte be õket.

 • Halálos baleset Nagysimonyinál

  Személyautó ütközött teherautóval. Súlyos sérültje is van a balesetnek.

 • Balesetnek köszönheti, hogy nem fulladt meg a taxi sofõr

  Baleset mentette meg egy németországi taxis életét, aki majdnem megfulladt, mert a torkán akadt egy cukorka.

 • Megerõszakolt kislány volt a halálra kövezett szomáliai 'házasságtörõ nõ'

  Nairobi - Nem 23 éves házasságtörõ nõt, hanem a hatóságoktól védelmet kérõ 13 éves megerõszakolt kislányt köveztek halálra Szomáliában az iszlám törvények nevében - hozta nyilvánosságra kedden az ENSZ Gyermekalapja.

  A korábbi jelentések arról számoltak be, hogy az augusztus óta iszlám lázadók kezében lévõ dél-szomáliai Kismayo városban az iszlám bíróság ítélete nyomán ástak a földbe és köveztek halálra egy bûnösségét elismerõ fiatalasszonyt, aki úgymond maga is ragaszkodott az ítélet végrehajtásához.

 • Tûz ütött ki a kórházban

  Tûz keletkezett a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelõintézet pincéjében csütörtök este, három négyzetméteren papírhulladék gyulladt meg, a nagy erõkkel kivonuló tûzoltók gyorsan eloltották a tüzet.

 • A rendõrség elfogta a Lehel térnél megszökött foglyot

  A rendõrség pénteken hajnalban Pécelen elfogta azt a foglyot, aki csütörtökön este szökött meg a budapesti Lehel térnél - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Nem tudott segíteni fuldokló fián a mozgássérült anya

  Véletlenül felakasztotta magát egy 12 éves fiú – a szerencsétlen balesetnek az édesanyja is szemtanúja volt, de mivel mozgássérült, nem tudott segíteni rajta.

 • Szükségállapotot rendeltek el a bangkoki repülõtereken

  Szomcsai Vongszavat thaiföldi kormányfõ szükségállapotot rendelt el csütörtökön a bangkoki repülõtereken, amelyeket blokád alá vettek a kormányellenes tüntetõk.

 • Húsz méteren keresztül tolta maga elõtt a kamion - belehalt a sérüléseibe

  Halálos kimenetelû baleset történt Jászfényszaruban – mondta el Veres Éva, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense. Húsz méteren keresztül tolta maga elõtt a nyerges vontató a munkást. A férfi belehalt sérüléseibe.

 • Sok gyerek meghalt a legaljasabb robbantásban

  Ikerrobbanás rázta meg az északnyugat-pakisztáni Pesavar városát, melynek következtében 34-en meghaltak, legalább 98-an pedig megsérültek. A halottak között sok a gyerek.

 • Elkapták a betörõ tiniket Hódmezõvásárhelyen!

  Tetten érte, majd menekülés közben elfogta a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság soros nyomozója azt a 17 éves fiatalt, aki mára virradó éjszaka immár másodjára tört be két szintén 17 éves társával ugyanabba a trafikba.

  Az éjszaka folyamán egy állampolgár tett bejelentést a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság ügyeletére, mely szerint az egyik trafik irányából üvegcsörömpölést hallott.

 • Síneken hagyta a támadó a kirabolt áldozatot

  Másfél év börtönt kapott Svédországban az a lelketlen tolvaj, aki kirabolt egy sínek közé esett, részeg férfit, majd a sorsára hagyta.

 • Halálos baleset a fõvárosban

  Meghalt annak az autónak a vezetõje, amely teherautóval ütközött össze.

 • A bíró autójában rejtõzött el a fiatalkorú szökevény

  Mount Clemens (Michigan állam) - Tanult a leckébõl, és a továbbiakban mindig bezárja majd kocsiját egy bíró, miután egy szökevényt a csomagtartójában találtak meg.

  A Macomb Daily címû helyi újság szerint a bíró leparkolt a kisváros bíróságának épülete elõtt, autóját nyitva hagyta, majd dolgozni ment. Idõközben a bírósági zárkából megszökött egy 16 éves vádlott. A rendõrök már több mint egy órája keresték, amikor egyiküknek gyanús lett egy fotó, amely a bíró parkoló autója mellett hevert.

 • Részegen tekert az autónak - súlyosan megsérült

  Álló autónak rongyolt egy részeg kerékpáros Pécsett a belvárosban. A mentõ elvitte és még fel is jelentették.

 • 25 éves tetemet találtak a folyóparton

  Járókelõk bukkantak egy ismeretlen férfi holttestére Munkács közelében.

 • Kettétörték a rendõrök a fotóriporter lábát!

  Szándékosan okoztak sérülést egy konzervatív cseh napilap fotóriporterének a rendõrök.

 • Fejbe rúgták és a bankszámláját is kifosztották

  Egy kocsmából hazafelé tartó férfit rabolt ki két fiatal Mórahalmon hétfõn hajnalban. Az elkövetõket a sértett által adott személyleírás alapján a rendõrök néhány órán belül elfogták - közölte kedden a rendõrség.

 • Kirántották a helyérõl a páncélszekrényt

  Egy hárommázsás páncélszekrényt rántottak ki drótkötéllel egy békéscsabai pénzváltóból szerdán hajnalban. A páncélszekrényben jelentõs összegû készpénz volt. A rablók autóra rakták a pénzszekrényt és elmenekültek.

 • Hússzállító borult fel az M7-en

  Felborult egy húst szállító kamion az M7-en.