rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Uzsorás házaspár került elõzetesbe

 • Share on Tumblr

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a házaspárt, akik a gyanú szerint veréssel, fenyegetésekkel vették el ,,ügyfeleiktõl" a soha meg nem szûnõ kölcsönök kamatait Sátoraljaújhelyen és környékén.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A zempléni város nyomozói az elmúlt idõszakban több olyan információhoz és bizonyítékhoz jutottak, melyek azt igazolták, hogy egy házaspár hosszabb ideje foglalkozik uzsorakölcsönök nyújtásával, illetve több környékbeli családot tartanak rettegésben folytatólagosan elkövetett zsarolásokkal és súlyos fenyegetésekkel. Egy családanya például 120 ezer forintot kért tõlük kölcsön, amit idõben megadott, ám a hitelezõk a jogtalanul követelt kamatokra hivatkozva újabb és újabb pénzösszegekre tartottak igényt. A brutális ,,figyelmeztetések" sorában eset olyan is szerepelt, amikor az éjszaka kellõs közepén törték rá a háza ajtaját - ezek hatására a sértett többszörösen visszafizette a kölcsönt, de a zaklatásoknak mégsem szakadt végük. Akadt olyan sértett is, aki már három éve fizetett egy korábban kölcsönkért, tízezres összeg ,,kamatait", mástól a bankkártyáját vették el, hogy ha pénz érkezne rá, azonnal lehívhassák.

  A gyanúsítottaknál tartott rajtaütés során a nyomozók egyebek közt lefoglaltak egy bankkártyát, illetve egy olyan füzetet is, amelyben adósok nevei, és különbözõ pénzösszegek szerepeltek. A házaspár elfogása után a Sátoraljaújhelyi Rendõrkapitányság elõterjesztést tett az elõzetes letartóztatásukra is, amit a bíróság a mai napon elrendelt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lecsaptak a vámosok a petárdásokra

  Magyar adójegy nélküli cigarettát, valamint petárdát és tûzijátékot találtak a Vám- és Pénzügyõrség munkatársai egy budapesti raktárhelyiség ellenõrzése során. A raktár tetõteréhez vezetõ lépcsõnél a pénzügyõrök érkezésekor éppen az adózatlan dohányterméket rakodták – közölte a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága.

 • Nyomoznak a nyíltpályára tett féksaru ügyében

  A közlekedés biztonsága elleni bûncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendõrség a szombaton este, Tatabánya közelében a sínekre tett féksaru ügyében. A sarura ráfutott egy személyvonat, de nem siklott ki.

 • Fékezéskor lassulás helyett egyre jobban gyorsult egy francia férfi autója

  Minden autós rémálma vált valóra egy francia sofõr számára, amikor autója fékezés helyett egyre nagyobb fokozatba kapcsolt, és kétszáz kilométeres sebességgel száguldott át a belga határon, ahol végül kifogyott a benzinje.

 • Apját megölte, az anyját kizárta az erkélyre az örjöngő férfi

  Megölte az apját egy férfi szerda hajnalban Budapesten, a XVII. kerületben. A rákoskeresztúri Újlak utcához 10 TEK-es autó, 3 mentő, 6 rendőr- és 2 tűzoltóegység is kivonult hajnali 4 óra felé.

 • Lesodródott az útról, majd fejtetõre borult

  Két sérültje van annak a balesetnek, melyben egy autó lesodródott az útról, és fejtetõre borult Mezõberény határában. A pénteken történt balesetnek két sérültje van, állapotuk az elsõdleges információk szerint nem súlyos.

 • 20 ezres bírságból 7 milliós

  London - Felesége 60 fontos - 20 ezer forintos - gyorshajtási bírságából 20 ezer fontos - 7 millió forintos - kiadásba küzdötte magát egy férfi Nagy-Britanniában, mert pert indított a bírság ellen.

 • A kórház ablakából ugrott ki egy idõs férfi

  Kiugrott a békéscsabai Réthy Pál kórház épületének egyik emeleti ablakából egy férfi szombaton.

 • Halálos baleset az algyõi hídnál

  Halálra gázoltak egy kerékpárost hétfõn éjjel a 47 számú fõúton az algyõi hídnál.

 • Egy fogadóiroda vécéjében halt meg egy brit férfi

  Egy fogadóiroda vécéjében halt meg az a brit férfi, aki beszorult a mellékhelyiségbe, és öt napig senki nem nyitotta rá az ajtót.

 • Hegynek rohant a busz - 26 halott, 9 sérült

  Fékhiba okozta azt a szombati tibeti közlekedési balesetet, amelynek 26 halottja és kilenc sebesültje van - tájékoztatott vasárnap a Hszinhua hírügynökség.

 • Családi veszekedés Csepelen - három idõs ember kórházban

  Egy idõs férfi életveszélyes, két idõs nõ pedig súlyos sérüléseket szenvedett egy családi veszekedés során Csepelen.

 • Árokba hajtott egy autó Magyaralmásnál

  Egy autó árokba hajtott a 81-es úton Magyaralmásnál.

 • Balesetet szenvedett Bálizs Anett

  Alaposan összetörte autóját Bálizs Anett. A Jóban Rosszban Fanni nõvére éppen dolgozni indult a kõbányai stúdióba, amikor önhibáján kívül megtörtént a baj, amelynek akár tragédia is lehetett volna a vége.

 • Ne legyen több áldozat!

  A tavalyi évben az egyik vezetõ hír a médiában az alábbi volt: Borsod megyében 1 hónapig fogva tartottak adósság fejében egy kislányt. Az esetet az önkormányzat jegyzõje észlelte, aki azonnal értesítette a Rendõrséget. Az ügyben eljárás indult, az elkövetõket õrizetbe vették.

 • A burmai kompbalesetben 38 ember lelte halálát

  Ismeretlen okokból Burmában elsüllyedt egy komp pénteken, az Iravádi folyó deltájában, a balesetben 38 ember meghalt. A komp az Ivai folyón borult fel. A rajta utazó további 44 embert sikerült kimenteni.

  Ugyanott, az Iravádi folyó deltájában hivatalos adatok szerint több mint 133 ezer ember vesztette életét vagy tûnt el május elsõ napjaiban, amikor az ország déli részét letarolta a Nargis ciklon.

  A károk nagyságát a katonai kormányzat 11 milliárd dollárra becsülte.

 • Kiszökött, majd vissza is mászott a börtönbe egy rab

  Öt hónapig küszködve fûrészelte borotvapengékkel cellája ablakának vasrácsát egy rab az Egyesült Államokban, ám miután párat szippantott a szabad levegõn, visszamászott zárkájába.

 • Halálos baleset Oroszlánynál

  Halálos kimenetelû közlekedési baleset történt szerda délelõtt Fejér megyében, a Komárom-Esztergom megyei határtól körülbelül egy kilométerre.

 • Védelmi pénzt szedett az iskola büszkesége

  Védelmi pénzt szedett egy zsaroló diák kollégiumi társaitól Baktalórántházán, a 17 éves tanulót a rendõrség õrizetbe vette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Bankrablás a Vörösvári úton

  Kiraboltak egy pénzintézetet hétfõ reggel a fõváros III. kerületében, a Vörösvári úton. A rabló elmenekült - közölte honlapján a rendõrség.

 • Elütött két útmunkást, majd elhajtott - keresik a sarkadi cserbenhagyót

  Súlyosan megsérült az a két útmunkás, akiket egy kisodródó személyautó ütött el Sarkadon. A gázoló nem állt meg, segítségnyújtás nélkül elhajtott.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%