rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ausztriából hozták haza a lebukott pedofilt

 • Share on Tumblr

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint többször is megerõszakolt egy 15 éves lányt Dorogon, majd miután lebukott, külföldre menekült a hatóságok elõl.

  A pilisi városban élõ, 48 éves férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy - fizikai és mentális fölényét kihasználva - több alkalommal is arra kényszerített egy 15 éves lányt, hogy tegye meg, amit kér. Miután az édesanya tudomást szerzett a történtekrõl, értesítette a rendõröket, a férfi viszont nem akart újból rendõrkézre kerülni, hiszen már korábban is elítélték hasonló bûncselekmény miatt.

  Épp ezért úgy döntött, hogy elhagyja az országot, és lebukása után külföldre szökött. A dorogi nyomozók azonban európai elfogatóparancs kiadását kérték ellene, amit a bíróság október elején el is rendelt. Ez alapján az osztrák rendõrök október 12-én el is fogták Mödling területén, pénteken pedig már ki is adták a dorogi kapitányságnak. Péntek reggel rabszállító autó vitte a határról Dorogra a szemérem elleni erõszakkal gyanúsított férfit, akit a mai napon a bíróság elõzetes letartóztatásba is helyezett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ez a megoldás? Jönnek a roma rendfenntartók!

  Ózdon az elmúlt hetekben munkába állt húsz roma férfi, akit a helyi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke alkalmasnak tartott a telepgondnoki feladatok ellátására, elsõsorban a rendfenntartásra.

 • Saját sálja fojtotta meg a gokartozó lányt

  Különös balesetben vesztette életét egy 15 éves brit állampolgárságú lány szerdán, Hongkongban - jelentette csütörtökön a kínai rendõrség. A lány, akirõl csak annyit közöltek, hogy Rose a neve, úgy halt meg, hogy rátekeredett gokartozás közben a jármû egyik kerekére a sálja, ami megfojtotta.

 • Három évet kapott a tízéves lány megerõszakolója

  Erõszakos közösülés miatt jogerõsen három év, fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztésre ítélt a Somogy Megyei Bíróság hétfõn egy 17 éves kisasszondi fiatalembert, aki két évvel ezelõtt megerõszakolt egy tízéves kislányt.

 • Több baleset is történt a frissen hullott hó miatt

  Több baleset is történt a frissen lehullott másfél milliméteres hóban...

 • Nõi holttestet talált egy horgász

  Nõi holttestet talált egy horgász a Pándzsa-patak és a Holt-Marcal torkolatánál Gyõrött a vízparton – tájékoztatta a rendõrség hétfõn az MTI-t. A 28 éves gyõri asszony eltûnését férje december 18-án jelentette be a rendõrségnek – mondta Kocsis Tünde alezredes, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.

 • Munkatársait érte lopáson a biztonsági õr

  Saját közvetlen kollégáját érte lopáson egy tatabányai gyár egyik biztonsági õre. A lebukott õr, aki a gyár egy másik dolgozójával játszott össze, több mint egymilliós kárt okozott volna az üzemnek.

 • Órákon át vártak a tinik, hogy összeverhessenek valakit

  Súlyos koponyasérüléssel és agyrázkódással szállították kórházba azt a fiatalembert, akit az egyik ungvári gyár közelében támadtak meg és fosztottak ki.

 • Kertészboltlánc árult drogtermesztõ készletet

  Kábítószer-termesztéshez szerszámokkal, növényekkel és tanácsokkal szolgáló kertészboltláncot záratott be a rendõrség Új-Zélandon.

 • Elrabolták a võlegényt, hogy elmaradjon az esküvõ

  Férjhez akart menni titkos szerelméhez egy 20 éves indiai származású, Angliában élõ lány. A család, hogy megakadályozza a frigyet, elrabolta a võlegényt.

 • Összeszurkálta, mert túl szép volt

  Tûket és szöget döfött szomszédja kislányába egy férfi Brazíliában, mert dühítette a másfél éves gyermek szépsége.

 • Megölte a buszsofõrt, mert nem adott ingyen jegyet

  New York - Verni kezdett majd pedig halálra késelt egy buszsofõrt egy dühös utas New Yorkban, mert a vezetõ nem adott neki ingyen átszállójegyet.

  A gyilkosság hétfõn napközben a többi utas szeme láttára történt. A 46 éves buszvezetõt még élve vitték kórházba, ám ott belehalt sérülésébe.

 • Razzia a váci kórházban

  Vámnyomozók tartottak házkutatást kedden délután a váci Jávorszky Ödön Kórházban, az elmúlt 3 év könyvelését keresték. A nyomozók nagyjából 3 ezer oldalnyi iratot és számítógépes adathordozókat foglaltak le.

 • Két személygépkocsi ütközött Debrecenben

  Baleset történt a 4-esen Debrecen belterületén, a Kassai úti AGIP kút elõtt, ahol két személygépkocsi ütközött.

 • Idegen lakásban hajtotta álomra a fejét egy ittas férfi

  Egy idegen lakásban próbálta kipihenni a görbe este fáradalmait egy 25 éves bodajki férfi.

 • Korlátnak csapódott a rablók autója

  Hiába csapódott a korlátnak nagy sebességgel és pördült meg a kocsi, landolás után gyalogszerre fogták a menekülést.

 • Idõsektõl pénzt lopó tolvajokat fogtak el Veszprém megyében

  Több olyan tolvajt is elfogtak a Veszprém megyei rendõrök, akik idõsektõl csaltak ki pénzt országszerte.

 • 4 évig erõszakolta az apja a kislányt

  Nehéz elképzelni, min mehetett végig az a lány Romániában, akit apja tízéves korától erõszakolt. A lány kálváriája négy évig tartott.

 • Megkorbácsoltak egy idõs asszonyt Szaúd-Arábiában

  Rijad - Negyven korbácsütésre és négy hónap börtönre ítéltek egy 75 éves asszonyt Szaúd-Arábiában, mert "erkölcstelen együttlétbe" keveredett egy fiatal férfival: közös helyiségben volt vele és annak egy barátjával.

 • Pitbullok tépték szét Dominikot?

  Nem staffordshire terrierek, hanem a többi közt viadalokra tenyésztett, amerikai pitbull terrierek tépték szét a 2 éves Dominikot - írja a Blikk szakértõi véleményekre hivatkozva. A lap szerint, miután a pitbull tartása engedélyhez kötött, szaporításuk tilos, elképzelhetõ, hogy újabb eljárás indul Dominik szülei ellen veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt.