rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ausztriából hozták haza a lebukott pedofilt

 • Share on Tumblr

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint többször is megerõszakolt egy 15 éves lányt Dorogon, majd miután lebukott, külföldre menekült a hatóságok elõl.

  A pilisi városban élõ, 48 éves férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy - fizikai és mentális fölényét kihasználva - több alkalommal is arra kényszerített egy 15 éves lányt, hogy tegye meg, amit kér. Miután az édesanya tudomást szerzett a történtekrõl, értesítette a rendõröket, a férfi viszont nem akart újból rendõrkézre kerülni, hiszen már korábban is elítélték hasonló bûncselekmény miatt.

  Épp ezért úgy döntött, hogy elhagyja az országot, és lebukása után külföldre szökött. A dorogi nyomozók azonban európai elfogatóparancs kiadását kérték ellene, amit a bíróság október elején el is rendelt. Ez alapján az osztrák rendõrök október 12-én el is fogták Mödling területén, pénteken pedig már ki is adták a dorogi kapitányságnak. Péntek reggel rabszállító autó vitte a határról Dorogra a szemérem elleni erõszakkal gyanúsított férfit, akit a mai napon a bíróság elõzetes letartóztatásba is helyezett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások