rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Zsarolót vettek õrizetbe

 • Share on Tumblr

  Zsarolás miatt õrizetbe vett a rendõrség egy férfit Nyíregyházán, aki társával százezer forintot követelt egy autóstól - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel. A két férfi szombat este ugrott be az autós kocsijába, amikor az éppen egy prostituáltat tett ki jármûvébõl, s egyikük késsel megfenyegette, hogy megölik, mert - állításuk szerint - korábban megerõszakolt egy lányt - mondta Fülöp Gergely.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rémült autóstól százezer forintot követeltek, aki el is hajtott a pénzért, majd értesítette a rendõrséget. A zsarolóknak sikerült elmenekülni, de a rendõrök késõbb feltartóztatták õket, s egyiküket õrizetbe is vették, a másik szabadlábon védekezik.

  A szóvivõ megjegyezte, hogy a zsarolók által említett nemi erõszak megtörténtét a nyomozók még vizsgálják, a megfenyegetett férfi elmondása szerint abban az idõpontban nem is tartózkodott a városban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 14 éves gyerekek szexuális élményeikrõl iratott dolgozatot a tanár

  A svéd oktatási rendszer talán legliberálisabb oktatóit is meglepte Maria Ahnlund tanárnõ egyik ötlete. Felmérõben arra kötelezte a 14 éves diákokat, hogy írjanak esszét elsõ szexuális élményükrõl. Akik pedig még nem estek át ilyenen, azok szexuális fantáziálgatásaikat vethették papírra.

 • Börtön várhat a tajvani elnökre

  Kenõpénz elfogadása, pénzmosás, hûtlen kezelés és okirat-hamisítás címen vádat emeltek pénteken Tajvanon Chen Shui-bian volt elnök ellen - jelentette be egy ügyészségi szóvivõ. Az 57 éves volt elnök - aki 2000-tõl idén májusig töltötte be a hivatalt - november 12-e óta vizsgálati fogságban volt.

 • Élve eltemette saját újszülött lányát egy pakisztáni férfi

  Élve eltemette saját újszülött lányát egy pakisztáni apa, aki nem tudott megbirkózni a ténnyel, hogy a gyerek testi deformitással jött a világra.

 • Rendõrök védik a 'kétfejû' bangladesi csecsemõt

  Dakka - 'Kétfejû' bébi született hétfõn egy bangladesi kisvárosban, ami akkora érdeklõdést váltott ki, hogy a helyi kórházba özönlõ több mint százezer kíváncsiskodóra való tekintettel rendõrségi védelem alá helyezték - jelentette szerdán az AFP.

 • Holtan találtak egy 72 éves férfit egy kigyulladt lakásban

  Holtan találtak egy 72 éves férfit egy kigyulladt lakásban kedden Kiskunfélegyházán.

 • Az ír rendõrség fantomja: Prawo Jazdyt sosem kapják el, de már tudják, hogy jogosítvány

  Dublin - Végre megoldódott az ír közlekedésrendészet fantomjának rejtélye: Prawo Jazdyról kiderült, hogy nem megrögzött szabálytalankodó, hanem jogosítvány - lengyelül.

  Ír rendõrök legalább ötvenszer bírságolták meg "Pravo Jazdyt", ám "õ" sohasem fizetett, és sohasem csípték el. Állandóan változtatta a lakcímét - mindegyik megbírságolt lengyel máshol lakott.

 • Rendõrkézen a gyilkos késelõk

  Három férfit állított elõ a rendõrség, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a fõvárosi XIV. kerületében verekedés közben megkéseltek egy férfit, a sértett életét vesztette.

 • Taxiból dobták ki a kutyát - feljelentést tettek az állatvédõk

  Rendõrségi feljelentést tett egy állatvédõ szervezet azt követõen, hogy a hétvégén több tanú szeme láttára kidobtak és magára hagytak egy kutyát egy taxiból Szegeden.

 • Egy kisfiú meghalt, egy kislányt újraélesztettek - beleestek a kerti medencébe

  Az elmúlt hétvégén két kisgyermek is úgy szenvedett balesetet, hogy kerti medencébe, pancsolóba estek - közölte az Országos Mentőszolgálat. Egyiküket, egy kétéves kislányt sikerült a mentőknek újraéleszteniük, egy kétéves kisfiú azonban sajnos a beavatkozások ellenére életét vesztette.

 • Részegen okozott halálos balesetet, három év börtönt kapott

  Részegen vezetve okozott halálos balesetet.

 • Tehergépkocsi gázolta el az olimpiai bajnokot

  Egy tehergépkocsi szerda este elgázolta Bradley Wigginst, a Tour de France és a londoni olimpia egyéni idõfutamának gyõztesét, ám a kerékpáros kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

 • Tízen sérültek meg egy balesetben Budapesten

  Súlyos autóbaleset történt Budapesten a Dózsa György út és a Verseny utca sarkánál.

 • Kamera buktatta le a fiatal zsarolókat

  Térfigyelõ kamerák buktattak le kiskorú zsarolókat Nyíregyházán; egy 15 éves fiú ellen eljárás indult, míg 13 éves öccse a kora miatt nem büntethetõ – közölte a rendõrség.

 • Részeg apa tanította vezetni 9 éves fiát

  Cape Coral - 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát.

 • Túladott egy másik ember tanyáján

  Büntetõeljárást indított a rendõrség azzal az emberrel szemben, aki hatvanezer forintért eladott egy gyanútlan vásárlónak egy idegen tulajdonban lévõ tanyát Hódmezõvásárhelyen.

 • Három hónap börtön porszívós szexért

  Saginaw - Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Halálos baleset a Váci úton

  Egy idõs férfi meghalt, egy nõ pedig súlyosan megsérült a fõváros XIII. kerületében, a Váci úton történt balesetben.

  Az Újpesti vasúti híd közelében történt balesetben az idõs férfi autójával összeütközött egy kukásautóval.

 • Öngyilkos akart lenni, eljárás indul ellene

  Magára robbantotta házát szerda este egy 62 éves szegvári férfi, aki az elsõdleges adatok szerint öngyilkos akart lenni. Egyedül volt a házban, amikor robbantott.

 • Meghalt a börtönben a legidõsebb amerikai halálraítélt

  Meghalt a börtönben a legidõsebb amerikai halálraítélt: a 94 éves férfi természetes halállal hunyt el egy arizonai börtönben - jelentette helyi idõ szerint vasárnap a helyi sajtó.

 • Saját udvarán fagyott halálra

  Saját házának udvarán talált holtan egy kiszombori férfit szerdán a reggeli órákban lakossági bejelentés alapján a helyi rendõrõrs egyik munkatársa.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%