rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Zsarolót vettek õrizetbe

 • Share on Tumblr

  Zsarolás miatt õrizetbe vett a rendõrség egy férfit Nyíregyházán, aki társával százezer forintot követelt egy autóstól - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel. A két férfi szombat este ugrott be az autós kocsijába, amikor az éppen egy prostituáltat tett ki jármûvébõl, s egyikük késsel megfenyegette, hogy megölik, mert - állításuk szerint - korábban megerõszakolt egy lányt - mondta Fülöp Gergely.

  A rémült autóstól százezer forintot követeltek, aki el is hajtott a pénzért, majd értesítette a rendõrséget. A zsarolóknak sikerült elmenekülni, de a rendõrök késõbb feltartóztatták õket, s egyiküket õrizetbe is vették, a másik szabadlábon védekezik.

  A szóvivõ megjegyezte, hogy a zsarolók által említett nemi erõszak megtörténtét a nyomozók még vizsgálják, a megfenyegetett férfi elmondása szerint abban az idõpontban nem is tartózkodott a városban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy wc-pumpával ölte meg saját fiát az idõs bácsi

  Tragédiával végzõdött egy családi vita a Hajdú-Bihar megyei Tépén: egy 71 éves férfi egy wc-pumpa nyelével halálra verte a vele egy háztartásban élõ 37 éves fiát - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Füzesabonyban

  Halálra gázolt a vonat egy férfit csütörtökön Füzesabonyban.

 • Leütötték, majd kirabolták - pedig õ csak segíteni akart

  Filmbe illõ, ám a legkevésbé sem oda illõ eredményû rablás történt a szlovákiai Margitfalván az egyik éjszaka.

 • Hat év nyolc hónap börtönre ítélték az anyját rendszeresen megerõszakoló férfit

  A Hatvani Járásbíróság hat év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban rendszeresen megerõszakolta a Heves megyei Zagyvaszántón élõ anyját.

 • Halálos kamionbaleset a M7-en

  Életét vesztette egy kamion sofõrje az éjjel az M7-es autópályán. A 18. kilométer környékén jármûvével belerohant egy nem sokkal korábban karambolozó másik kamionba.

 • Két halott egy osztrák raliversenyen

  Két nézõ meghalt, és két másik súlyosan megsérült egy ausztriai raliversenyen vasárnap, amikor az egyik autó egy kanyarban lesodródott az útról, és a nézõk közé csapódott - közölte az osztrák rendõrség.

 • Banki törzsrabló

  Feladta magát egy amerikai bank törzsrablója, miután négyszer zsákmányolt pénzt ugyanabból az Indiana állambeli fiókból.

 • Öt személyi sérüléssel járó baleset Békés megyében

  Békés megyében kedden öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, kettõben gyerekek sérültek meg. Gyulán egy teherautó ütött el egy gyereket, Békéscsabán egy mopedautó. Mindketten megúszták könnyû sérüléssel.

 • Két kilométert futott a rendõrök elõl

  Két kilométeres gyalogos üldözés után fogtak el a rendõrök egy hamis rendszámmal autózó fiatalembert Gulács térségében.

 • Fogkefe miatt bukott le a hotelbõl fizetés nélkül távozó férfi

  Fizetés nélkül távozott egy walesi hotelbõl egy férfi, ám elfelejtette magával vinni fogkeféjét, ami miatt lebukott.

 • Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videó

  Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videóÉszak-Írországban hatalmas kampány indult a gyorshajtás ellen, hiszen 2000 óta 28 gyerek halt meg csak amiatt, mert valaki nem tudta betartani a gyorsasági határokat. A sokkoló reklám csupán fel szeretné hívni a figyelmet a veszélyekre. Az egy perces reklámban azt láthatjuk, hogy a gyerekek reggel bemennek a suliba, majd kirándulni készülnek. Nagyon jól érzik magukat, ám fogalmuk sincs arról, hogy mindeközben egy férfi elkésik a munkahelyéről. Ennek eredményeképpen iszonyatosan gyorsan vezet és egy pillanat alatt elveszíti a kontrollt a kocsi felett.

 • Megrohamozták a kalózokat

  Szomáliai katonák megrohamozták és kiszabadították azt a panamai zászló alatt közlekedõ teherszállító hajót, amelyet még szerdán foglaltak el a kalózok az Ádeni-öbölben, a nemzetközi hadiflotta által biztosított tengeri folyosón - közölte csütörtökön a Szomáliához tartozó Puntland félautonóm terület egyik minisztere.

 • Beásták magukat a páncélterembe

  "Beásták" magukat tolvajok egy párizsi bank páncéltermébe, és kifosztottak csaknem kétszáz magánszéfet.

 • Szétmarta a nõ arcát a permetszer

  Súlyos testi sértés miatt indított eljárást a rendõrség azzal a férfival szemben, aki szándékosan lepermetezte mérgezõ növényvédõ szerrel élettársát Kecskeméten.

 • Árokba lökte a furgon a biciklist - halálos baleset Pusztaszabolcsnál

  A helyszínen belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit egy furgon gázolt el Pusztaszabolcs közelében.

 • Magára gyújtotta tanyáját

  Életét vesztette az a férfi, akinek kigyulladt jászszentandrási tanyája. A tûzet égõ cigaretta okozta.

  Az elsõdleges tûzvizsgálói vélemény szerint cigarettával aludt el az a 45 éves péceli férfi, akinek kigyulladt a tanyája Jászszentandráson. A férfit ágyában találták meg holtan a tûzoltók.

 • Súlyosbították az idõs nõ gyilkosainak büntetését

  Súlyosbította két fiatal gyilkos büntetését tegnap a Debreceni Ítélõtábla: B. Tibor 18, N. Zoltán 17 év fegyházat kapott különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberölésért.

 • Németeket ejtettek túszul Jemenben

  Elraboltak három német állampolgárt Jemenben. A túszejtõk a fõvárostól, Szanától 100-150 kilométerre, egy hegyvidéki területre hurcolták a Jemenben dolgozó német ENSZ-szakértõt, és az õt meglátogató szüleit.

 • Fizettek az angol szoftverkalózok!

  Tavaly 16 millió font büntetést fizettek az angolok szoftverkalózkodásért

  Budapest - Szoftverkalózkodás miatt 16 millió fontnyi (5,6 milliárd forint) büntetést kellett fizetniük az angoloknak 2008-ban a Business Software Alliance (BSA) brit szervezetének adatai szerint.

 • Rendszeresek a falopások Somogyban

  Rendszeressé váltak a falopások Somogy megye észak-nyugati részén, ahol több száz család megélhetését biztosítja a fenyõ és tuja nevelés. Egy porrogi gazdától 300 ezüstfenyõt vittel el a múlt héten, kára fél millió forint. A fák négyévesek voltak, két-három éven belül már piacra lehetett volna vinni õket.