rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Zsarolót vettek õrizetbe

 • Share on Tumblr

  Zsarolás miatt õrizetbe vett a rendõrség egy férfit Nyíregyházán, aki társával százezer forintot követelt egy autóstól - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel. A két férfi szombat este ugrott be az autós kocsijába, amikor az éppen egy prostituáltat tett ki jármûvébõl, s egyikük késsel megfenyegette, hogy megölik, mert - állításuk szerint - korábban megerõszakolt egy lányt - mondta Fülöp Gergely.

  A rémült autóstól százezer forintot követeltek, aki el is hajtott a pénzért, majd értesítette a rendõrséget. A zsarolóknak sikerült elmenekülni, de a rendõrök késõbb feltartóztatták õket, s egyiküket õrizetbe is vették, a másik szabadlábon védekezik.

  A szóvivõ megjegyezte, hogy a zsarolók által említett nemi erõszak megtörténtét a nyomozók még vizsgálják, a megfenyegetett férfi elmondása szerint abban az idõpontban nem is tartózkodott a városban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások