rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Hamis pénzt árult, marihuánát tartott a lakásán

 • Share on Tumblr

  Negyvenöt hamis százeurós bankjegyet kínált eladásra Szombathelyen egy büntetett elõéletû osztrák férfi, akit a pénz átadása közben értek tetten a rendõrök - közölte Hollósi Gábor, a város rendõrkapitánya kedden sajtótájékoztatón.

  A férfit múlt pénteken az egyik szombathelyi üzletközpont parkolójában vették õrizetbe a rendõrök, a lakásán pedig kábítószert találtak, ezért elõzetes letartóztatása mellett folyik ellene a nyomozás - fûzte hozzá a rendõrkapitány.

  Az ezredes tájékoztatása szerint a gyanúsított elõzõleg 19 hamis százeurós bankjegyet adott el a sértettnek, akinek azonban késõbb gyanús lett a pénz tapintása, ezért egy helyi bakfiókban megvizsgáltatta a köteget.

  Horváth Ottó százados, a kapitányság nyomozó alosztályának megbízott vezetõje elmondta: a sértett feljelentést tett a rendõrségen, ezután szervezték meg az újabb pénzátadást, melynek során az elkövetõt sikerült elfogni.

  Szólt arról is, hogy a büntetett elõéletû osztrák férfi szombathelyi lakásán marihuánát is találtak a házkutatást tartó rendõrök, így vele szemben kábítószerrel való visszaélés miatt is nyomozást rendeltek el.

  A gyanúsított a kihallgatásán elmondta, hogy az egyébként nem túl jó minõségû hamis pénzt Bécsben kapta egy ismerõsétõl.

  A nyomozás az osztrák rendõrséggel együttmûködve folytatódik, abba valószínûleg az Interpol pénzhamisítás elleni részlege is bekapcsolóik - tette hozzá a szombathelyi rendõrkapitány.

  A negyvenes éveiben járó osztrák férfiról kiderült, hogy többször volt büntetve, a családja Ausztriában bordélyházat üzemeltet, az illetõ Magyarországon is prostitúcióból, lányok futtatásából tartotta fenn magát, s meglehetõsen nagy lábon élt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kombájnnal taposta halálra a saját fiát

  Vérfagyasztó baleset áldozata lett egy kilenc éves kisfiú Romániában. Apja tévedésbõl rávezette a kombájnt, melynek hernyótalpa pillanatok alatt halálra zúzta. A férfi azt állítja, fogalma sem volt arról, hogy fia a mezõn van, õ ugyanis otthonhagyta, mielõtt az aratáshoz fogott volna.

 • 19 tonna marihuánát találtak a diórakomány vámolása közben

  Tizenkilenc tonna marihuánát koboztak el a holland vámosok egy hajó fedélzetén az amszterdami kikötõben.

 • Halálos baleset a Váci úton

  Egy idõs férfi meghalt, egy nõ pedig súlyosan megsérült a fõváros XIII. kerületében, a Váci úton történt balesetben.

  Az Újpesti vasúti híd közelében történt balesetben az idõs férfi autójával összeütközött egy kukásautóval.

 • Lezuhant a Fedex gépe Irakban

  Irakban lezuhant csütörtökön a Fedex fuvarvállaló cég német leányvállalatának egyik bérelt teherszállító repülõgépe, 7 fõvel a fedélzetén - közölték az arab országban állomásozó amerikai erõk.

 • Ittas söfõr miatt sínekre esett egy 5 éves gyerek

  Hétfõn este Tiszaföldvár belterületén lévõ vasúti átkelõhelynél, a fénysorompó tilos jelzésénél állt meg a 20 éves helybéli férfi egy 5 éves gyermekkel kerékpárjukkal.

 • Fegyveres rablás Pécsett +fotó

  Kapucniban, maszkban pisztollyal a kezében rabolta ki egy férfi a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet egyik pécsi fiókját (Teréz utca 11-13.) kedden délelõtt 11 óra 15 perckor.

 • Gyertyával dobálózott a szentmisén

  Tomboló férfi borzolta a kedélyeket a pünkösdi mise alatt a szegedi dómban.

 • Álrendõr vitte el az ékszereket

  Elfogta a rendõrség azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint legalább hat lakást fosztott ki, magát rendõrnek kiadva Debrecenben.

 • Rendõrgyilkosságért életfogytiglan jár

  Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a két évvel ezelõtt történt esztergomi rendõrgyilkosság elkövetõjét jogerõsen a Gyõri Ítélõtábla.

 • Kirabolták a kaszinót - pedig még ki sem nyitott

  Kiraboltak egy kaszinót hétfõn a reggeli nyitás elõtt Hévízen, az elkövetõt még keresik a rendõrök - tájékoztatott a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Biciklimatuzsálemet loptak

  Lewiston - 66 éves biciklit loptak el 83 éves nõtõl az Egyesült Államokban - ami feltehetõen korrekord.

 • Százmilliókat akart kicsalni

  Hamis fizetési meghagyással próbált 375 millió forinthoz jutni a Tescótól egy pécsi vállalkozó. Az ügyletet intézõ takarékszövetkezet alkalmazottainak azonban gyanús lett a megbízás, ezért értesítették a rendõrséget.

  Hamis fizetési meghagyással próbált 375 millió forinthoz jutni a Tescótól egy pécsi vállalkozó. Az ügyletet intézõ takarékszövetkezet alkalmazottainak azonban gyanús lett a megbízás, ezért értesítették a rendõrséget.

 • Két gyalogost sodort el egy autós Pécsett

  A telefonját nézte, közben elsodort két gyalogost egy figyelmetlen autós Pécsett a Mohácsi úton szerdán - közölte a Független Hírügynökséggel Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Rendõrkézen az épülõ lakások fosztogatói

  Elfogtak egy héttagú bûnbandát, amely befejezés elõtt álló építkezések fûtési berendezéseit lopta el és értékesítette orgazdáknak; a bûnügyrõl másfél évvel a csoport felszámolása után, számolt be Kassai László kecskeméti rendõrkapitány.

 • Áthajtott egy lovaskocsi egy ötéves kisfiún

  Drámai baleset helyszíne volt a bajor falucska lovas kocsis vallási ünnepe, amelyre idén 3 ezren látogattak ki.

 • Több baleset is történt a fagyos út miatt

  A 8-as fõút 61. km szelvényénél egy idõben több baleset is történt a lefagyott útburkolat miatt.

 • Hamar lekapcsolták az intenzívrõl megpattanó rabot

  Elfogták azt a rabot, aki megszökött a nyíregyházi kórház intenzív osztályáról.

 • Nászútján vesztett életét rejtélyes körülmények között egy brit nõ

  Élete legboldogabb hetének kellett volna lennie, ehelyett szörnyû halált halt Dubajban az a brit fiatalasszony, aki kizuhant egy szálloda ablakából.

 • Feladta magát a felborult guad sofõrje

  Feladta magát a rendõrségen szerda délután az a férfi, aki az általa vezetett quaddal, egy négykerekû terepmotorral harmadmagával felborult kedd este Dunaharasztiban, majd elhagyta a helyszínt. A balesetben egy fiatal nõ súlyosan megsérült.

 • Rendõri biztosítással temették el Balogh Máriát Kislétán

  Református gyászszertartással, cigány szokás szerint zeneszó kíséretében helyezik örök nyugalomra a kislétai gyilkosság áldozatát, a 45 éves Balogh Máriát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros köztemetõjében pénteken.