rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Hamis pénzt árult, marihuánát tartott a lakásán

 • Share on Tumblr

  Negyvenöt hamis százeurós bankjegyet kínált eladásra Szombathelyen egy büntetett elõéletû osztrák férfi, akit a pénz átadása közben értek tetten a rendõrök - közölte Hollósi Gábor, a város rendõrkapitánya kedden sajtótájékoztatón.

  A férfit múlt pénteken az egyik szombathelyi üzletközpont parkolójában vették õrizetbe a rendõrök, a lakásán pedig kábítószert találtak, ezért elõzetes letartóztatása mellett folyik ellene a nyomozás - fûzte hozzá a rendõrkapitány.

  Az ezredes tájékoztatása szerint a gyanúsított elõzõleg 19 hamis százeurós bankjegyet adott el a sértettnek, akinek azonban késõbb gyanús lett a pénz tapintása, ezért egy helyi bakfiókban megvizsgáltatta a köteget.

  Horváth Ottó százados, a kapitányság nyomozó alosztályának megbízott vezetõje elmondta: a sértett feljelentést tett a rendõrségen, ezután szervezték meg az újabb pénzátadást, melynek során az elkövetõt sikerült elfogni.

  Szólt arról is, hogy a büntetett elõéletû osztrák férfi szombathelyi lakásán marihuánát is találtak a házkutatást tartó rendõrök, így vele szemben kábítószerrel való visszaélés miatt is nyomozást rendeltek el.

  A gyanúsított a kihallgatásán elmondta, hogy az egyébként nem túl jó minõségû hamis pénzt Bécsben kapta egy ismerõsétõl.

  A nyomozás az osztrák rendõrséggel együttmûködve folytatódik, abba valószínûleg az Interpol pénzhamisítás elleni részlege is bekapcsolóik - tette hozzá a szombathelyi rendõrkapitány.

  A negyvenes éveiben járó osztrák férfiról kiderült, hogy többször volt büntetve, a családja Ausztriában bordélyházat üzemeltet, az illetõ Magyarországon is prostitúcióból, lányok futtatásából tartotta fenn magát, s meglehetõsen nagy lábon élt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Benzinkútnak csapódott egy autó

  A balesetben nem sérült meg senki. A jármű akadályozza a forgalmat a belvárosában.

 • Borzalmas tragédia történt a Dunaferr egyik üzemében

  Halálos baleset történt a Dunaferr egyik üzemében, Dunaújvárosban. Lezuhant egy dolgozó a kokszoló szárazoltó üzem ötödik szintjérõl. A negyedikig zuhant, tíz métert.

 • Meghalt a kisfiú - kattant a bilincs a figyelmetlen pár kezén

  Õrizetbe vett a rendõrség egy férfit és egy nõt, akiket egy 3 éves kisfiú halála kapcsán kerestek.

 • Nem tudta ellopni a százmilliós gyógyszerszállítmányt

  Rendõrök zavarták meg azt az ismeretlent, aki egy több százmilliós értékû gyógyszerszállítmányt próbált meg ellopni Dinnyésen.

 • Megtalálták az ellopott vasúti berendezéseket! Elkéstek...

  November elején a lembergi vasútvonal gazdasági bûnözéssel foglalkozó osztálya megállapította, hogy Ungváron az egyik fémhulladék-gyûjtõ telepen vasúti szerelvényekbõl származó fémhulladékokat tárolnak.

 • Zárthelyi dolgozatokkal üzérkedtek a biztonsági õrök

  Alkalmanként 5000 forintért árulták a zárthelyi dolgozatok feladatait a Pécsi Tudományegyetem Mûszaki Karán a biztonsági õrök. Elõzõ nap a tanárok szobáiból lopták ki a papírokat, amiket továbbadtak a diákoknak. A kar vezetése egy, a Hír Televízió birtokába jutott hangfelvétel alapján rendõrségi feljelentést tett.

 • Részeg sofõr halált okozott Tolnában

  Életét vesztette két édesanya abban a személygépkocsiban, mely fának csapódott szombaton hajnalban a 63-as fõúton. A Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Fiat ittas sofõrje Szedres-Jánosmajor és Szedres között az autóval lehajtott az útról és egy fának ütközött.

  A Fiatban öten ültek, a sofõr mellett egy 34 éves szedresi nõ, akinek a gyermeke a hátsó ülésen utazott. Az autóban hátul ült egy másik, szintén 34 éves szedresi nõ a gyermekével.

 • Nem találják a pénzt sikkasztó pénzszállítót

  Körözést adott ki a rendõrség az után a pénzszállító alkalmazott után, aki munka közben négy zsáknyit lopott el a rábízott pénzbõl Budán.

 • Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videó

  Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videóÉszak-Írországban hatalmas kampány indult a gyorshajtás ellen, hiszen 2000 óta 28 gyerek halt meg csak amiatt, mert valaki nem tudta betartani a gyorsasági határokat. A sokkoló reklám csupán fel szeretné hívni a figyelmet a veszélyekre. Az egy perces reklámban azt láthatjuk, hogy a gyerekek reggel bemennek a suliba, majd kirándulni készülnek. Nagyon jól érzik magukat, ám fogalmuk sincs arról, hogy mindeközben egy férfi elkésik a munkahelyéről. Ennek eredményeképpen iszonyatosan gyorsan vezet és egy pillanat alatt elveszíti a kontrollt a kocsi felett.

 • Vezetékes gáz robbant Putnokon

  Vezetékes gáz robbant be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon egy családi házban, a tûzoltók egy 51 éves férfit kimentettek az épületbõl, amelyiknek kidõlt az egyik fala, s a ház így lakhatatlanná vált.

  A kimentett férfit súlyos állapotban, mentõhelikopterrel kórházba szállították. Az elsõdleges adatok szerint a környezõ épületekben nem esett komolyabb kár, a rendõrség vizsgálja, hogy pontosan mi okozta a robbanást.

 • A férjet gyanúsítják a gyilkossággal

  Egy férfi a megalapozott gyanú szerint megölte feleségét.

 • Rendszeresen verte feleségét gyermekei elõtt, míg nem betelt a pohár

  Kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást egy 51 éves újfehértói férfi ellen a rendõrség, miután családján belül többször erõszakos magatartást tanúsított - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje kedden az MTI-vel.

 • Pajzsukon szánkóznak brit rendõrök

  Pajzsukon szánkózó rendõröket kaptak lencsevégre Nagy-Britanniában.

 • Beleharapott a betörõ kezébe

  Többször is megszúrt egy svájci állampolgárt a Nagykanizsához közeli Nagybakónakon az az ismeretlen elkövetõ, akinek kézre kerítése érdekében 200 ezer forintos díjat tûzött ki szerdán a Zala megyei rendõrfõkapitány.

 • Hatvanegy évvel öregebbnek adta ki magát

  Santiago - Hatvanegy évvel öregebbnek adta ki magát Chilében egy banki csalással próbálkozó nõ: 21 éves létére 82 éves nénit játszott el - sikerrel.

  Csupán az alakítás volt azonban sikeres, a pénzfelvétel nem, lebukott, barátjával együtt. Utóbbi bujtotta fel, hogy adja ki magát az õ nagymamájának, mert úgy fel tudnak venni pénzt az idõs hölgy számlájáról.

 • Verõlegények támadtak egy diákra a katolikus iskolában

  Egyikük barátnõje állítólagos sérelmeit kívánták óra közben megtorolni.

  Négy verõlegény tört be kedden délután a Kolping Katolikus Szakképzõ Iskola egyik tantermébe, hogy elégtételt vegyenek az egyikük barátnõjén esett sérelmek miatt.

 • Vádat emeltek a libatolvajok ellen

  Vádat emelt a Szolnoki Városi Ügyészség tizenhat elkövetõvel szemben, akik hét megye(!) — köztük Jász-Nagykun-Szolnok — libatelepeit fosztogatták a nagy haszon reményében — nyilatkozta Balázsné dr. Busku Teréziától, a megyei fõügyészség sajtószóvivõjétõl.

 • Veteránokat gázolt a tehervonat

  Elütött egy veteránokat és családjukat szállító, traktor vontatta dobogót egy tehervonat csütörtökön az egyesült államokbeli Texas állam Midland városában; négy ember meghalt, további 17 megsérült.

 • Feltörték DJ. Dominique autóját

  DJ. Dominique sûrû napokat tudhat maga mögött. Fellépésrõl-fellépésre rohan, szusszanásnyi ideje sincs, ráadásul hétfõn meglopták.

 • Iskolatársát bérelte fel anyja megölésére

  Az amerikai Texas államban egy tinédzser felbérelte diáktársát, hogy ölje meg édesanyját, mert az túl szigorúan bánt vele - jelentette be szerdán Houston rendõrsége. A nõt halálra szurkálták. A hatóságok szerint mindkét fiatal beismerte tettét.