rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elvarratlan szálak a Kampusch-ügyben?

 • Share on Tumblr

  Újabb gyanúsított személy után nyomoznak Ausztriában a Natascha Kampusch-ügyben.

  A grazi ügyészség törvénytelen fogva tartás gyanúja címén vette õrizetbe Ernst H.- t - írta a Die Presse. A férfit Kampusch elrablója, Wolfgang Priklopil barátjaként ismeri az osztrák közvélemény. Priklopil nyolc és fél éven át tartotta bezárva most 21 éves áldozatát. Miután a lány 2006-ban megszökött, Priklopil öngyilkosságot követett el, elõtte azonban találkozott H.-val.

  Tavaly újabb nyomozást rendeltek el az egyszer már lezárt ügyben, miután egy vizsgálat megállapította, hogy az elsõ eljárás során nem jártak el kellõ gondossággal a hatóságok és maradtak elvarratlan szálak.

  Bár Natascha Kampusch többször is kijelentette, hogy nem tud tettestársakról, régóta tartja magát a feltételezés, hogy a tettesnek volt bûntársa. "Az a feladatunk, hogy tisztázzuk, több tettes volt-e. Fennáll a gyanúja, hogy H. esetleg részt vett a bûntényben" - mondta a grazi fõállamügyész.

  H. újabb "átvilágításával" párhuzamosan folyik a kutatás feltételezett bizonyítékok után. Az osztrák hatóságok német kollégáiktól kértek segítséget két feltételezett tanú ügyében. Mindketten azt állították, hogy bizonyítékokkal rendelkeznek a Kampusch-ügyben, de végül visszavonták vallomástételi szándékukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások