rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nászéjszaka után fogdába

 • Share on Tumblr

  Peking - Két álló napon át álltak lesben kínai rendõrök egy bûnügy gyanúsítottjának otthonánál, várva arra, hogy vége legyen a férfi esküvõjének, s õrizetbe vehessék õt.

  A különös várakozás indoka: el akarták kerülni azt, hogy lejárassák a menyasszonyt és családját a népes vendégsereg elõtt.

  A férfit egy éjszakai mulató kirablása miatt körözték már két éve - adta hírül a West China City Daily angol nyelvû kínai napilap.

  "Tippet kaptunk arról, hogy a gyanúsítottnak új barátnõje van, és valószínûleg annak otthonában rejtõzködik. Amikor kiérkeztünk a helyszínre, meglepõdve láttuk, hogy a család esküvõre készülõdik, sõt mi több, a mennyasszony terhes" - magyarázta a szancsiangi (Sanjiang) rendõrség vezetõje a történteket.

  A rendõrök az esküvõ után még azt is megvárták, hogy az újdonsült pár együtt tölthesse a nászéjszakát, majd reggel vették õrizetbe a férjet, aki még aludt, amikor rájuk törték az ajtót.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások