rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nászéjszaka után fogdába

 • Share on Tumblr

  Peking - Két álló napon át álltak lesben kínai rendõrök egy bûnügy gyanúsítottjának otthonánál, várva arra, hogy vége legyen a férfi esküvõjének, s õrizetbe vehessék õt.

  A különös várakozás indoka: el akarták kerülni azt, hogy lejárassák a menyasszonyt és családját a népes vendégsereg elõtt.

  A férfit egy éjszakai mulató kirablása miatt körözték már két éve - adta hírül a West China City Daily angol nyelvû kínai napilap.

  "Tippet kaptunk arról, hogy a gyanúsítottnak új barátnõje van, és valószínûleg annak otthonában rejtõzködik. Amikor kiérkeztünk a helyszínre, meglepõdve láttuk, hogy a család esküvõre készülõdik, sõt mi több, a mennyasszony terhes" - magyarázta a szancsiangi (Sanjiang) rendõrség vezetõje a történteket.

  A rendõrök az esküvõ után még azt is megvárták, hogy az újdonsült pár együtt tölthesse a nászéjszakát, majd reggel vették õrizetbe a férjet, aki még aludt, amikor rájuk törték az ajtót.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Iskolakerülõket keres majd a járõr Kecskeméten

  Ifjúságvédelmi járõrszolgálatot hoznak létre Kecskeméten – döntöttek errõl a városi rendõr-kapitányságon szervezett ifjúságvédelmi konferencián.

 • Papucstolvajok buktak le Borsodban

  Heccbõl loptak több tucatnyi strandpapucsot külföldiek a Sárospatak melletti végardói fürdõben, de lebuktak, és lopás miatt eljárás indult ellenük.

 • Kiraboltak egy lottózót Dorogon

  Kirabolt egy lottózót egy ismeretlen férfi csütörtök este Dorogon - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

 • Súlyosan bántalmazásba halt bele egy debreceni férfi

  Holtan találtak egy 61 éves férfit szerdán Debrecenben, halálát súlyos bántalmazás okozta.

 • Halálos gázolás Sándorfalván

  Személygépkocsi gázolt el egy gyalogost Sándorfalva határában csütörtök este, a középkorú férfi a helyszínen életét vesztette - tájékoztatta a rendõrség az MTI-t.

 • Mindkét gyilkos életfogytiglant kapott

  Helybenhagyta a Pécsi Ítélõtábla kedden hozott jogerõs határozatában annak a két férfinak a büntetését, akit elsõfokon életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtottak, amiért agyonverték egyikük nevelõapját 2008 augusztusában Pécsdevecserben.

 • Több késszúrással ölte meg az apját

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a bátaapáti férfit, aki a gyanú szerint több késszúrással megölte az apját. Az 51 éves gyanúsított beismerõ vallomást tett.

  A nyomozás adatai szerint a gyanúsított erõsen ittas állapotban, elõzetes szóváltás után otthonában ölte meg 74 éves apját, a holttestre múlt vasárnap az idõs ember másik fia talált rá.

 • Szekrényben elrejtõzve találták meg a mohácsi gyilkosság gyanusítottját

  Nagyharsányban egy lakóház szekrényében elrejtõzve találták meg azt a negyvenéves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte élettársát Mohácson.

 • Óránként 2-3 határsértõt fogtak Röszkén és Szegeden

  Szinte óránként 2-3 határsértõt fogtak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség, valamint a Bevetési Osztály járõrei Röszkén és Szegeden október 10.-én.

 • Nem tudott elosonni a tolvaj - durva erõszakot alkalmazott

  Fellökte az õt üldözõ biciklitulajdonos gyermeket az a tolvaj, aki elkötött társával együtt egy kerékpárt Lajosmizse egyik boltja elõl. Az ötezer forint értékû lopásból az erõszak miatt így rablás lett.

 • Frontális karambol Biatorbágy és Etyek között

  Egy nõ súlyosan megsérültek, amikor frontálisan összeütközött két autó a két Pest megyei település között.

 • Lopott kamion foglaltak le Nagylaknál

  Egy Spanyolországban ellopott kamion tartóztattak föl a rendőrök a nagylaki határátkelőhely kilépő oldalán - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

 • Előzetesben az ároktői rabló

  A nyomozási bíró további fogva tartását rendelete el annak a férfinek, aki Ároktőn kirabolt egy idős embert. Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a 20 éves S. Róberttel szemben.

 • Inni kért a megszúrt

  A sokat látott kocsmáros is megdöbbent, amikor a szegedi fiatalember bement, leült a bárpulthoz, és kért tõle egy italt, miközben több sebbõl dõlt belõle a vér. Mentõt hívtak, akkor derült ki, hogy a fiatalember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 • Gyerekek raboltak Mátészalkán

  Két órán belül elfogták a gyanúsítottakat. Három fiatalkorúval és egy gyermekkorúval szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság.

 • Brutális: babakocsistul gázoltak el egy kismamát

  Romániában, a székelyudvarhelyi Bethlen utca sarkán ütötték el azt a 28 éves kismamát, aki babakocsiban tolta hét hónapos kisbabáját. Az édesanya szabályosan közlekedett, a gázoló egy 62 éves magyarországi férfi.

 • Részeg volt a gyorshajtó

  Gyorsan hajtott és felborult autójával egy ittas férfi Móron.

 • Fizettek az angol szoftverkalózok!

  Tavaly 16 millió font büntetést fizettek az angolok szoftverkalózkodásért

  Budapest - Szoftverkalózkodás miatt 16 millió fontnyi (5,6 milliárd forint) büntetést kellett fizetniük az angoloknak 2008-ban a Business Software Alliance (BSA) brit szervezetének adatai szerint.

 • A lövöldözésben lebénult férfi pislogással azonosította támadóját

  David Chandlert a fején és a nyakán érte a lövés, ezzel támadója gyakorlatilag bénává tette. Egyetlen szemtanúként azonban számítanak az együttmûködésére a rendõrök, akik arra kérték, pislogással kommunikáljon velük. Még nem tudni az esküdtszék elfogadja-e bizonyítékként a videóra rögzített vallomást.

 • Mûanyag flakonnal álcázták a csempészcigarettát

  Ruházatba rejtve, valamint mûanyag flakonokkal próbálták álcázni a csempészcigarettát egy moldáv autó utasai Zala megyében - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyõrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnoksága hétfõn.