rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Vízirendõrök kapták el a sorozatbetörõt

 • Share on Tumblr

  Vízirendõrök fogták el és vették õrizetbe egy betöréssorozat feltételezett elkövetõjét tegnap Dunaújvárosban.

  A Fejér megyei város vízirendészeti rendõrõrsének beosztottai kedden dél körül figyeltek fel egy férfira a város területén, aki különféle gyanús tárgyakat cipelt. Miután igazoltatták és kérdõre vonták a dunaföldvári férfit, gyorsan kiderült, hogy a nála lévõ tárgyak betörésekbõl származnak.

  A keresztkérdések hatására a férfi elismerte, hogy az elmúlt idõszakban az Építõk útján, a Technikum városrészben, a Szórád Márton úton és a Kossuth utcában is számos pincébe tört be, ahonnan a legkülönfélébb értéktárgyakat vitte magával. Az egyelõre tisztázás alatt áll, hogy pontosan hány hasonló bûncselekmény írható az illetõ rovására, illetve azokat mely helyszíneken követte el. A férfit azonban a kihallgatása után rögtön õrizetbe vették és büntetõeljárást indítottak vele szemben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Savval leöntéssel fenyegetett a férfi

  Az ország különböző pontjain élő sértetteket – és több ízben azok családtagjait is – fenyegető telefonhívásokkal és sms üzenetekkel zaklatta egy szegedi férfi.

 • Az egyházat perli az amerikai férfi az amputációja miatt

  Perli az egyházat egy amerikai férfi, akinek amputálták a lábát, miután egy keresztre feszített Jézust ábrázoló szobor rázuhant.

 • Húsz év börtön cigarettáért

  Cigarettalopásért szökött ki börtönbõl egy elítélt az Egyesült Államokban, amiért további húsz év szabadságvesztéssel sújtották.

 • Kamion és személygépkocsi ütközött a 44-es úton

  Kamion és személygépkocsi ütközött a 44-es úton.

 • Vuvuzelából árulják a kábítószert

  Nem csak fújják a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon a darázskürtöt, de Dél-Amerikában egészen más célra is felhasználják.

 • Rendõr is van az elfogott fegyvercsempészek között

  Tegnap Szabadkán öt, több súlyos bûncselekmény elkövetésével vádolt személyt vett õrizetbe a rendõrség - az egyik gyanúsított rendõr.

 • Benzines kanna, betontörmelék a síneken: tömegszerencsétlenségbe is torkollhatott volna

  A rendõrség a hétvégén elfogta - majd koruk miatt el is engedte - azokat a gyerekeket, akik az elmúlt két hétben különbözõ tárgyakat helyeztek a vasúti sínekre Komárom külsõ részén.

 • A gyalogosok nem ismerik a KRESZ-t

  Budapest - A gyalogosok alig húsz százaléka ismeri pontosan a KRESZ rá vonatkozó szabályait - derült ki a GRSP (Global Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért) Magyarország Egyesület felmérésébõl.

  A szeptemberben készült nem reprezentatív felmérés a gyalogosok közlekedési szokásait vizsgálta. A személyes megkérdezésen alapuló kutatás szerint a gyalogosok 46 százaléka szokott átkelni az úttesten a jelzõlámpa tilos jelzése ellenére is. Némi pozitívum, hogy a válaszadók 88 százaléka saját bevallása szerint mindig körülnéz, mielõtt a zebrán átkelne.

 • Szívhez szóló ruha: 'Apu, ne lopj!'

  Kalamzoo - Fia szavaira ítéltek egy tolvajt az Egyesült Államokban: a kabátujjára írva kell hordania, hogy "Apu, ne lopj!"

  A kérés egy 6 éves gyerektõl származik. A tolvaj ügye tárgyalásán mesélte el a bírónak, mit mondott neki a fia, és azt is feltárta, hogy a lopásra drogfüggõsége késztette, amelytõl nagyon szeretne megszabadulni gyermekei kedvéért.

 • Ketten haltak meg a 3-as számú fõúton történt balesetben

  Két ember meghalt abban a közlekedési balesetben, amely péntek reggel hét óra után történt a 3-as számú fõúton, a tardi elágazás térségében.

 • Magyar embercsempészek Ausztriában

  Letartóztattak egy magyar férfit Burgenlandban embercsempészet gyanújával - közölte kedden az osztrák tartomány rendõrsége.

 • Két férfit és két nõt lõttek le a francia Alpokban

  Két nõt és két férfit lelõttek, egy 8 éves kislányt pedig életveszélyesen megsebesítettek ismeretlen elkövetõk a francia Alpokban. A gyerek 4 éves húgának nem esett bántódása.

 • 16 hulla borult az útra

  Elszörnyedve látták a szemtanúk, amikor egy nyitott hátú kisteherautó felborult a dél-kínai Louzhou városát keresztülszelõ autópályán, és az oldalára dõlt jármûbõl 16 holttest zuhant az aszfaltra.

 • Leváltják a száguldozó kalocsai rendõrkapitányt

  A Kalocsai Rendõrkapitányság élén álló Dávid Károly dandártábornok személyi változást tervez - közölte a rendõrség csütörtökön az MTI-vel.

  A közeljövõben várható személyi változást a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje nem indokolta. Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy elmondta: Gyepes Zsolt alezredes ellen a gyorshajtás miatt indított eljárás lezárult, a rendõrkapitány szigorú elbírálásban részesült. Az MTI információját, miszerint nem a gyorshajtás az alapvetõ indoka a kalocsai kapitány leváltásának, a szóvivõ nem erõsítette meg, de nem is cáfolta.

 • Pert indít a meg nem gyilkolt szlovák nõ

  Pert indít az érintett médiumok ellen az a pozsonyi nõ, akinek arcképét tévedésbõl egy meggyilkolt prostituált fotójaként mutattak be a sajtóban.

 • Fantomnyugdíjasok után nyomoznak Görögországban

  Fantomnyugdíjasok után nyomoznak Görögországban. A hatóságok arra próbálnak rájönni, hogy a gyanús esetek közül melyikben lehet szó csalásról.

 • 100 gramm marihuánát találtak egy szabolcsi autósnál

  Mintegy 100 gramm marihuánát találtak egy 42 éves nyírmadai férfi autójában egy közúti ellenõrzés során; a férfi ellen kábítószerrel való visszaélés miatt indult nyomozás - közölte a rendõrség.

 • Hálóval állítják meg a száguldozó motorosokat

  Halászhálóval fogja a kirívóan szabálytalanul közlekedõ motorosokat a rendõrség Vietnám egyik városában. A vetõháló lasszószerûen mûködik, ám nem a motorosra hajítja az "emberhalász" rendõr, hanem a motor hátsó kerekét célozza meg, amely azután "bekapja" a hálót és úgy becsavarja, hogy az megbénítja a jármûvet.

 • Halálos kimenetelû baleset az M0-on

  Meghalt egy férfi, aki autójával a szalagkorlátnak ütközött az M0-s autóúton Szigetszentmiklós közelében.

 • Crossmotort gyûrt maga alá a személyvonat

  A motoros megúszta és egy másik motoros segítségével elmenekült.