rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halott a csomagtartóban: megvan a gyilkos?

 • Share on Tumblr

  Elfogták a feltételezett gyilkosát annak a férfinak, akinek holttestét egy autó csomagtartójában találta meg szerdán délután édesapja. A rendõrség 12 óra alatt 20-22 embert hallgatott meg az ügyben, mert az egyetlen fejlövésbõl arra következtettek, hogy leszámolás történhetett.

  Kiderült, a meggyilkolt 26 éves férfi több embernek tartozott összesen több mint 20 millió forinttal. Pénteken tûnt el otthonról, és hétfõ óta többen is keresték, hogy behajtsák rajta a tartozást. Annak a 25 éves férfinek, akit a rendõrség a gyilkossággal gyanúsít, 6 millióval tartozott.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fának ütközött és kerítést szakított egy BMW

  Sokat kibír egy M5-ös BMW: erre szolgáltatott példát az a baleset is, amely nemrégiben történt a dél-afrikai Johannesburgban.

 • Beszakadt a csernobili erõmû gépházának teteje

  Mintegy 80 francia építõmunkást evakuáltak az ukrajnai csernobili erõmû területérõl szerdán azután, hogy ismertté vált: az atomerõmû egyik gépházának beszakadt a teteje.

 • Az ünnepi forgatagban is vigyázzunk értékeinkre!

  Bűnmegelőzési tanácsok, hogy a szeretet ünnepe idegeskedés nélkül teljen.

 • Pécs, a legvéresebb város - megdöbbentõ bûnügyi statisztika

  A megyei jogú városok közül Pécsett folyt a legtöbb vér az EKF évében: 2010-ben összesen öt gyilkosság és öt emberölési kísérlet aktáját zárták le a mecsekaljai rendõrök. Lakásfosztogatás frontján sem túl rózsás a helyzet, abból minden napra, rablásból pedig majdnem minden hétre jutott.

 • Megtámadták a mentõsöket miután kiérkeztek

  Támadással fogadták hétfõn délután a rosszulléthez, életmentéshez kiérkezõ mentõt Bicskén a helyszínen tartózkodók - közölte Gyõrfi Pál, az Országos Mentõszolgálat szóvivõje.

 • Háromszor fenyegette meg ugyanazt a bankot

  Órák alatt elfogták a rendõrök azt a férfit, aki többször is robbantással fenyegetett meg a napokban egy rétsági bankfiókot.

 • Rendõr erõszakolt meg egy 19 éves lányt

  Elkábított, majd megerõszakolt egy 19 éves lányt Angliában az a rendõr, akit korábban az egész testület elismert bátorságáért és kiemelkedõ munkájáért.

 • Rálõttek egy várakozó autósra Budapesten

  Rálõttek egy autójában ülõ férfire Budapesten, egy XV. kerületi útkeresztezõdésben.

 • Vízbe fulladt a cseh államtitkár

  Tragikus baleset történt a cseh államigazgatásban - egy kirándulás során Ausztriában folyóba fulladt Jakub Kulí¹ek, a környezetvédelmi tárca államtitkára.

 • Megkéselte és megfojtotta a barátnõjét

  Megkéseltek és megfojtottak egy fiatal nõt Tatabányán.

 • Fejen vizelte a rendõrt

  Sheboygan (Wisconsin állam) - Fejen vizelt egy rendõrt egy õrizetbe vett férfi az Egyesült Államokban.

  Az illetõ ittasan vezetett, ami már szabad szemmel is gyanítható volt, mivel eléggé kacskaringósan haladt, egy benzinkútnál pedig nekiment egy oszlopnak. Meglátta ezt egy rendõrjárõr, megszondáztatta a férfit, majd pedig - mivel bõven volt az illetõ vérében szesz - õrizetbe vette.

 • Feladta magát a felborult guad sofõrje

  Feladta magát a rendõrségen szerda délután az a férfi, aki az általa vezetett quaddal, egy négykerekû terepmotorral harmadmagával felborult kedd este Dunaharasztiban, majd elhagyta a helyszínt. A balesetben egy fiatal nõ súlyosan megsérült.

 • Hamis igazolványokkal nyitottak folyószámlát és kaptak hitelkártyát

  A csalók fiktív nevekre kiállított hamis személyi igazolványok felhasználásával folyószámlákat nyitottak, melyekre nagyobb értékben látszólag munkabérbõl fakadó átutalásokat teljesítettek, majd erre hitelkártyák kibocsátását kérték, melynek hitelkeretét természetesen kimerítették.

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Gazdaságvédelmi Fõosztályának munkatársai elfogták H. T. 25 éves, T. B. 28 éves és M. Z. 33 éves férfiakat, akiket csalással és közokirat-hamisítással gyanúsítanak a nyomozók.

 • Pizzériába tört be!

  Lakossági bejelentés alapján érték tetten a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei azt 30 éves férfit, aki egy szegedi pizzériába tört be mára virradó éjszaka.

  A szentesi állandó lakos férfi berúgta az étterem ajtajának üvegét, majd bemászott a vendégtérbe. A cselekménynek szemtanúja volt, aki azonnal értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrjárõrök éppen akkor fogták el a betörõt, amikor az egy kávéfõzõt próbált a nyíláson át kivinni.

 • Hiába fenyegetett: sikertelen rablási kísérlet Szombathely fõterén

  Megpróbálta kirabolni egy férfi a szombathelyi fõtéren található lottózót csütörtök este. A rabló fenyegetõzött és pénzt követelt, de végül üres kézzel távozott - közölte a rendõrség.

 • Egy tömbház tetejérõl zuhant le egy ejtõernyõs

  A romániai Craiován tömbházak között zuhant le ejtõernyõjével egy 21 éves nõ. A lány súlyos fejsérülést szenvedett, több csontja eltört, jelenleg a megyei kórház sürgõsségi osztályán ápolják.

 • 10 cm-es szög fúródott fûnyírás közben a férfi szívébe

  Saját lábán sétált a kórházba egy amerikai férfi, akinek fûnyírás közben egy 10 centis szög fúródott a szívébe. Csak akkor ijedt meg, mikor meglátta az orvosok döbbent arcát.

 • Tíz évet kapott a békéscsabai bolti késelõ

  Pénzszerzési szándékkal egy késsel életveszélyesen megsebesítette egy békéscsabai parkettabolt eladóját az a gyomaendrõdi férfi, akit kedden jogerõsen tíz év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélõtábla.

 • Besurranó tolvajt fogtak a szegedi rendõrök

  A napokban a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei lakossági segítséggel besurranó tolvajt fogtak el. Az egyik szegedi társasház lakói riasztották a rendõrséget, miszerint egy ismeretlen férfit tartóztattak fel, akit az egyik szomszédjuk lakásából láttak sietve távozni.

 • Vesztegetõ rendõröket tartóztattak le Szabolcsban

  Vesztegetés gyanújával folyik büntetõeljárás három rendõr ellen Nyíregyházán, közülük ketten jelenleg is elõzetes letartóztatásban vannak.