rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halott a csomagtartóban: megvan a gyilkos?

 • Share on Tumblr

  Elfogták a feltételezett gyilkosát annak a férfinak, akinek holttestét egy autó csomagtartójában találta meg szerdán délután édesapja. A rendõrség 12 óra alatt 20-22 embert hallgatott meg az ügyben, mert az egyetlen fejlövésbõl arra következtettek, hogy leszámolás történhetett.

  Kiderült, a meggyilkolt 26 éves férfi több embernek tartozott összesen több mint 20 millió forinttal. Pénteken tûnt el otthonról, és hétfõ óta többen is keresték, hogy behajtsák rajta a tartozást. Annak a 25 éves férfinek, akit a rendõrség a gyilkossággal gyanúsít, 6 millióval tartozott.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálra úsztatta férjét

  Chardon - Gondatlan emberölés vádjával fogják elítélni azt az amerikai asszonyt, aki múlt év júniusában halálra "edzette" 73 éves férjét.

  A 41 éves Christine Newton-John negyvenháromszor akadályozta meg, hogy az úszástól kimerült férfi elhagyja a medencét. A hosszúra nyúlt "úszólecke" nyomán James Mason szívrohamot kapott és meghalt.

 • Három lefejezett holttestet találtak az országúton

  Három személy, köztük egy rendõrnõ lefejezett holttestére bukkantak egy mexikói országúton száz kilométernyire a fõvárostól - közölték igazságügyi források.

 • Saját házában fogott betörésen egy magyart egy burgenlandi rendõr

  Saját házában ért tetten betörési kísérlet közben egy magyar férfit egy burgenlandi rendõr.

 • Hamis dvd-ket foglaltak le

  Több mint kétezer hamis dvd-lemezzel bukott le egy horti férfi; a vám és pénzügyõrök szerzõi, illetve szerzõi joghoz kapcsolódó jogok megsértése bûncselekmény miatt indítottak ellene eljárást.

 • Kisebb földrengés volt a horvát határ környékén

  Földrengés rázta meg az ablakokat a horvát határ környékén karácsonykor. A földmozgást Bázakerettyén, Budafán és Szentmargitfalva környékén is lehetett érezni.

 • Iskoláslányokat rontott meg egy sírásó Lemberg megyében

  Ungvár - Két éven át rontott meg iskoláslányokat a nyugat-ukrajnai Lemberg (Lviv) megye egyik falujának sírásója, akit az orgiákról készített videofelvétele buktatott le.

  A Kamjanka-Buzka-i járás egyik községében õrizetbe vett 49 éves temetõi alkalmazottat hat fiatalkorú lány megrontásával gyanúsítják. A férfi, aki közel két évig folytatta törvénybe ütközõ tevékenyégét, videóra vette a szexuális cselekményeit - közölte Denisz Harcsuk, a Lemberg megyei rendõrség szóvivõje a zik.com.ua hírportállal.

 • Még a börtön is jobb...

  Nem látott más kiutat a házasságából, ezért gyilkosnak vallotta magát egy amerikai férfi.

  Szerencsétlen ember már régóta el akart válni feleségétõl, de az asszony nem állt kötélnek, sõt, meg is fenyegette, hogy nagyon pórul jár, ha beadja a válókeresetet.

 • Autót feltörõ tolvajokat üldöztek Budapesten

  Az egyik budaörsi bevásárlóközpont parkolójában autót feltörõ tolvajokat üldöztek, majd fogtak el a rendõrök Budapest határában kedd délután.

 • Tizennyolc hónap börtön házasságtörésért

  Összeszûrte a levet egy popénekessel, így házasságtörésért tizennyolc hónap börtönre ítéltek egy dél-koreai színésznõt. Az asszony szerint ez a az emberi jogok megsértése. A bíróság szerint az ítélet összhangban áll a cselekedet felelõtlenségének súlyával.

 • Mûtrágyát követelnek a túszejtõ parasztok!

  Tizenhárom rendõrt és négy civilt ejtettek túszul egy vízierõmûnél parasztgazdák Peruban, az Andok térségében. Elengedésükért cserében mûtrágyát követelnek a hatóságoktól.

 • Nem tudott segíteni fuldokló fián a mozgássérült anya

  Véletlenül felakasztotta magát egy 12 éves fiú – a szerencsétlen balesetnek az édesanyja is szemtanúja volt, de mivel mozgássérült, nem tudott segíteni rajta.

 • Hét órára beszorult betörõ

  Szellõzõ kürtõbe szorult egy betörõ az Egyesült Államokban. A 23 éves férfi egy étterembe próbált bejutni éjszaka a tûzhely szellõzõjén keresztül Dél-Karolina államban, North Charleston városában.

 • Apa és fia szenvedett motoros balesetet

  Egy 43 éves szegedi férfi és 15 éves fia sérült meg abban a balesetben, amely vasárnap késõ délután történt a Bács-Kiskun megyei Akasztó és Solt között.

 • Nem is próbálta tagadni a gyilkos, hogy idegengyûlölõ!

  A drezdai tartományi bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt egy Oroszországból bevándorolt német férfit, a 28 éves Alex W-t.

 • Macskatápon élt a két kislány anyjuk halála után

  Egy héten keresztül kizárólag macskaeledelt evett egy két- és egy négyéves kislány, akiknek az anyja közben holtan hevert az egyik szobában. A szomszéd szólt a rendõröknek.

 • Ittas férfi harapott meg egy betegápolót Gyomaendrõdön

  Megharapta egy betegápoló kezét egy ittas férfi Gyomaendrõdön.

 • Trágyalébe fulladt

  Szörnyû tragédia történt csütörtök este az eperjesi járásbeli Sárosizsép községben. Egy 35 éves férfi egy trágyalerakóban belefulladt a trágyalébe.

  A bárftai áldozat lerakta a trágyát teherautója platójáról, majd mikor arrább lépett a jármûtõl, beleesett egy csatornanyílásba. Annak ellenére, hogy a tûzoltók és a mentõk azonnal a helyszínre érkeztek, nem tudták megmenteni a szerencsétlen férfit.

 • Behúzott kézifék okozott halálos balesetet

  Fának csapódott egy autó Somogyban, Andocs és Karád között. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek - közölte a rendõrség.

 • Paradicsomrazzia egy 79 éves néninél

  London - Paradicsompalántákra csapott le a rendõrség Nagy-Britanniában egy 79 éves néni kertjében. Azt hitték narkót termeszt a hölgy.

  A rajtaütés a skót felföldön történt. A rendõrök kutyákkal rontottak a nõ otthonába és a belsõ ablakpárkányokon növekedõ palántákból mintákat koboztak el laboratóriumi vizsgálatra.

  "Borzasztóan féltem. El nem tudtam képzelni, ugyan mit keresnek itt.

 • Két halott egy osztrák raliversenyen

  Két nézõ meghalt, és két másik súlyosan megsérült egy ausztriai raliversenyen vasárnap, amikor az egyik autó egy kanyarban lesodródott az útról, és a nézõk közé csapódott - közölte az osztrák rendõrség.