rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra verte ivócimboráját

 • Share on Tumblr

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki olyan alaposan helybenhagyta egy ivócimboráját Felsõzsolcán, hogy az belehalt sérüléseibe.

  A hírügynökség eddigi információi szerint a borsodi kisvárosban még vasárnap este italozott együtt két harmincas éveiben járó férfi, majd hazafelé is együtt indultak el. Útközben azonban vitába keveredtek, ami tettlegességig fajult, s ennek során a 38 éves férfi olyan súlyosan bántalmazta 34 éves ismerõsét, hogy az nem sokkal messzebb, közterületen belehalt sérüléseibe.

  A tettes elmenekült a helyszínrõl, a rendõrség azonban a bejelentést követõen rövid idõn belül elfogta a helybéli gyanúsítottat. A férfit halált okozó testi sértés gyanújával õrizetbe vették, és kezdeményezték elõzetes letartóztatását. Tettéért az illetõ akár nyolc évig terjedõ szabadságvesztést is kaphat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyerekverésre szólította fel a tanárokat a polgármester

  Nevelési célzatú enyhe testi fenyítés alkalmazására szólította fel Lemberg (Lviv) iskoláinak pedagógusait a város helyettes polgármestere egy szerdai szakmai tanácskozáson.

 • Telefonnyilazás börtönbe

  Mobiltelefonokat lõtt be íjjal egy börtönbe Brazíliában egy 17 éves fiú. Már legalább négy készüléket sikerült átrepítenie a falon, amikor az egyik nyíllal véletlenül épp egy rendõrt talált hátba.

 • Belehalt sérüléseibe a trafikosnõ

  Belehalt sérüléseibe az a nõ, akit kedd délelõtt lõttek meg egy XVIII. kerületi trafikban.

 • Zuglói patikarablás - ki ismeri fel a támadót? (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelõre ismeretlen személyazonosságú férfi 2009. március 30-án 19 óra 25 perc körüli idõben bement a Budapest XIV., Kassai téren található gyógyszertárba, ahol - feltehetõen fegyverrel - a bevétel átadására kényszerítette az ott tartózkodó alkalmazottakat. Miután a követelésnek eleget tettek, az elkövetõ a készpénzzel elmenekült a helyszínrõl. A bûncselekmény során lövés, személyi sérülés nem történt.

 • 30 késszúrással ölte meg nagymamáját a fiatal fiú

  Angyalarcú gyilkosnak hívják a fügödiek F. Dánielt, azt a törékeny fiatalembert, aki legalább 30 késszúrással oltotta ki nagymamája életét. A köztiszteletben álló asszonyt az egész falu gyászolja.

 • Madeleine McCann karácsonyra otthon lehet?!

  Karácsonyra otthon lehet a tavasszal Portugáliában eltûnt Madeleine McCann - legalábbis a család által a kislány felkutatásával megbízott spanyol magánnyomozói iroda vezetõje szerint, akinek önbizalmát mindazonáltal nem mindenki fogadja egyértelmû lelkesedéssel. A négyéves Madeleine-nek májusban veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz fõleg britek látogatta, Ocean Club nevû üdülõközpontjában, miközben a szülõk a szállodától néhány méterre, baráti társasággal vacsoráztak. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem...

 • Megerõszakolta híveit a dél-koreai szektavezér

  Szöul - Hat évre ítélte egy dél-koreai bíróság kedden azt a szektavezért, aki megerõszakolta nõi követõit.

  Csong Mjongszök (Jung Myung-szeok), a Jesus Morning Star (JMS) vallási közösség vezetõje az utóbbi években Kínában bujkált, miután 2001-ben Dél-Koreában vádat emeltek ellene, mert fotókról kiválogatta a szekta követõi közül a neki tetszõ fiatal lányokat, és megerõszakolta õket.

 • Véres merénylet Fallúdzsában

  Teherautóba rejtett pokolgéppel két öngyilkos merényletet követtek el csütörtökön az iraki Fallúdzsában; 15 ember életét vesztette és mintegy 150-en megsebesültek.

 • Lopott az álrendõr Kincsesbányán

  Rendõri igazoltatást színlelve lopott meg egy autóst egy ismeretlen álrendõr a Fejér megyei Kincsesbánya közelében.

  A 68 éves sértett szerdán délelõtt Fehérvárcsurgóra tartott, s útközben megállt a kincsesbányai halastó közelében. Kisvártatva egy szürke színû, ismeretlen típusú személyautó állt meg mellette, az út túloldalán.

  A bent ülõ három ember egyike - egy magas, erõs testalkatú, rövidre nyírt õszes hajú férfi - kiszállt a kocsiból és odasétált a sértetthez: közölte vele, hogy szabálytalanul állt meg a gépkocsival, majd ellenõrzés céljából elkérte a sértett személyes okmányait.

 • Halálos baleset - Négyszer ütközött a személyautó az autópályán

  Egy ember meghalt, hárman, köztük két gyerek megsérült, amikor egy macedón személyautó nekiütközött két másik autónak, majd a szalagkorlátnak csapódott, szombaton este, az M5-ös autópályán.

 • 13 éves fiú csapódott a vízelvetõ árokba

  Vezetni tanult három felnõtt „oktatóval” egy 13 éves fiú Borsodban. Azonban kis híján tragédia lett a vége, ugyanis egy lendületes jobbkanyar után a vízelvezetõ árokban végezte.

 • Lopásgátlóval a húsbolti szarkák ellen

  London - Már a kiváló minõségû húsokat is lopásgátló szerkezettel látják el a brit kiskereskedõk, számolván azzal, hogy a gazdasági világválság hatására egyre inkább elszaporodnak a bolti szarkák.

  "A kereskedõk felkészülnek arra, hogy rohamosan növekszik a lopások száma, és bûnmegelõzõ módszerekhez folyamodnak, mint például elektronikus lopásgátló szerkezettel látják el a drága húsokat" - közölte hétfõn Stephen Robertson.

 • Kiirtottak 2000 kutyát

  Kétezer kóbor kutyát lõttek ki méreglövedékkel az év eleje óta Ungváron, nagyobbrészt szponzori támogatással.

 • Kettévágta a hasát, majd lement a buszhoz mentõt hívni

  Felvágott hassal sétált az utcán egy urán férfi, miután öngyilkossági kísérlete kudarcot vallott.

 • Letartóztattak egy magyar drogfutárt

  Magyar drogfutárt tartóztattak le az olasz hatóságok Tiesztben. A magyar fiatalembert egy közúti ellenõrzés során fogták el, amikor magyar rendszámú furgonjával Szlovéniába tartott, egy még márciusban a cagliari ügyészség által kiadott körözés alapján.

 • Szexrabszolgaként tartotta saját feleségét egy vallási vezetõ

  Szexrabszolgaként titkos orgiákon kellett részt vennie annak a mexikói nõnek, aki egy vallási vezetõhöz ment feleségül, és egyebek mellett nyers állati belsõségeket etettek vele, ha ellenszegült.

 • Kizuhant a gyorvonatból egy három éves gyerek

  Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a három éves gyermeket, aki kiesett egy gyorsvonatból.

 • Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiút

  Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiútEgy ittas gazda traktorával halálra gázolt egy tizenegyéves leedsi kisfiút. A kis Harry Whitlam életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni. Szörnyű tragédia rázta meg a Leeds közelében található Swithens Farmot. A 11 éves Harry Whitlam az ott dolgozó édesanyja társáságban volt a farmon, amikor az egyik helyi elgázolta őt traktorával. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 48 éves férfi ittas volt a baleset ideje alatt, és előzetes letartóztatásba helyezték. A tragédia bekövetkezésének pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 • Ittasan aludt az úttesten - a polgárõrök mentették meg

  Valószínûleg életet mentettek a kónyi polgárõrök a napokban. A markotabödögei bekötõúton egy férfira lettek figyelmesek, aki az úttest közepén békésen aludt. Mint kiderült, és amint arra számítani is lehetett, ittas állapotban.

 • Polgármester segített fülön fogni a tolvajt

  Pórul járt az a tolvaj, aki egy családi házat próbált kirámolni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldván, ám a település polgármestere felismerte, értesítette a rendõröket, akik aztán elfogták.