rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fél nap alatt elfogták a halálos cserbenhagyót

 • Share on Tumblr

  Fél nap alatt elfogták és õrizetbe vették a rendõrök azt az autóst, aki halálra gázolt egy járókelõt a Kiskunságban, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a helyszínrõl.

  Vasárnap hajnalban, a Bács-Kiskun megyei Kaskantyú lakott területén belül haladt egy személyautó a Bercsényi utcán. Eközben azonban a helyi szociális otthon közelében - feltehetõen figyelmetlensége és a rossz látási viszonyok miatt - késõn vette észre, hogy elõtte az úton egy járókelõ halad.

  Emiatt elütötte az 58 éves férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. Az okozó ennek ellenére továbbhajtott, anélkül hogy megállt volna segítséget nyújtani, vagy legalább értesítette volna a mentõket, netán a rendõröket. A történtek felfedezését követõen a nyomozók alig fél nap alatt elfogták a feltételezett tettest, egy 38 éves soltvadkerti férfit. A gyanúsítottat, aki részben beismerte tettét, a Kiskõrösi Rendõrkapitányság õrizetbe vette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lift fogta betörõ

  Berlin - Betörõt fogott egy lift Németországban: beszorult vele egy irodaház hatodik emeletén.

  A 27 éves férfi számítógépeket - laptopokat -, mobiltelefonokat és más elektronikai cikkeket zsákmányolt. Rakományát elég súlyosnak találta, ezért úgy döntött, kényelmesebb, ha lifttel távozik, ám alig indult el vele a "levonó", máris beszorult.

 • Több ezer hamis ruha Röszkénél

  Csaknem húszmillió forint értékû hamis Nike márkajelzésû ruhanemûket találtak a vámosok egy belépõ kamionban Röszkénél.

 • Vádat emeltek a szentesi útonálló fiatalokkal szemben

  Vádemelési javaslattal zárta le a rendõrség a nyomozást azzal a két szentesi fiatallal szemben, akik tavasszal sorozatban követtek el útonállásszerû rablásokat a Kurca-parti városban.

 • Óriási szerencséje volt a nyakon szúrt férfinek

  Csak a véletlenen múlott az élete annak a férfinak, akit haragosa nyakon szúrt egy késsel kecskeméti lakásában.

 • Verekedés Körömben - 28 embert állítottak elõ

  28 embert állítottak elõ szombaton éjszaka a Miskolci Rendõrkapitányságon, hivatalos személy elleni erõszak miatt.

 • Autójukban fogták el az autófeltörõket…

  Szerdán folyamatban lévõ autófeltörést jelzett a rendõrkapitányság ügyeletére egy ablakán kinézõ Esze Tamás utcai lakó. A bejelentés nyomán a helyszínre küldött járõrök a bejelentésben szereplõ feltört kisteherautótól nem messze egy VW Touranban vonták ellenõrzésük alá azt a három férfit, aki a gyanú szerint a bûncselekményt elkövette. Az autóban ülõ két fiatalkorú fiút és velük lévõ felnõtt társukat elõállították a járõrök.

 • Anya és fia csempészte a tunéziaiakat

  Öt tunéziai határsértõt találtak a határrendészek egy olasz rendszámú autóban Kiszombornál. A gépkocsit egy román nõ vezette, aki fia segítségével csempészte át a határon a külföldieket.

 • Szomszéd házból ment rabolni

  A szomszéd házban lévõ lakásán fogták el a rendõrök azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy kisboltot ma délben a Józsefvárosban.

 • Saját magát buktatta le a drogcsempész, nem tudta megmondani mit szállít

  Vagy a meleg ment az agyára, vagy eleve a kelleténél lassúbb agymûködésû volt az a drogcsempész, aki azon bukott le a vámnál, hogy elfelejtette, mi az alibiszállítmány.

 • Megverte terhes feleségét, majd kilökte a házból

  A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak segítségével fogták el azt a részeg férfit, aki szerdán éjjel, Hajdú-Bihar megyében, Nagycser tanyán, bántalmazta állapotos feleségét, majd egyéves gyerekükkel bezárkózott a házba, késsel fenyegetve a rendõröket

 • Letartóztatások Koszovóban illegális szervátültetés miatt

  A szerbek szerint virágzik az illegális szervkereskedelem Koszovóban, ezt támasztja alá egy most nyilvánosságra került török-izraeli vesecsere is.

 • Terroristavezérrel végeztek

  Az indonéz rendõrség feltehetõen a Jemaah Islamiyah szélsõséges iszlamista csoport Dulmatin néven ismert vezetõjét ölte meg.

 • Nem csak inni járt a kocsmába

  Gyakori vendége volt az esztergomi kocsmának az a 19 éves esztergomi férfi, akit hétfõn értek tetten az esztergomi rendõrök. Lakossági bejelentésre vonultak a járõrök a Bajcsy-Zsilinszky utcába.

 • 14 és 16 éves lányokat tartóztattak le tiltott kéjelgés miatt

  A fiatalt és két évvel idõsebb társát gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 • Boltiszarkafogás otthon ülve

  Otthon foghat brit bolti szarkát bárki egy brit cég, az Internet Eye (Internetszem) jóvoltából.

 • A feleségét is megölte a wisconsini lövöldözõ

  A feleségével is végzett az az ámokfutó, aki a wisconsini Milwaukee-ben lövöldözni kezdett egy külvárosi szépségszalonban.

 • Chatelésért lefejezés

  Róma - Dobozvágóval lefejezte feleségét egy olasz férfi féltékenységbõl, mert az asszony sok idõt töltött chateléssel.

 • Figyelmetlenség okozott balesetet az Mosonmagyaróvárnál

  Árokba borult egy német rendszámú kamion vasárnap az M15-ös autóúton Mosonmagyaróvárnál.

 • Baseball ütõvel támadtak a buszon

  Önbíráskodás bûntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Orosházi Rendõrkapitányság.

  Tegnap 12.30 óra körül egy orosházi buszmegállóban álló férfihez odament ismerõse, aki a férfitõl egy korábbi tartozás megadását követelte, ennek nyomatékot adva ököllel fejbe is ütötte. A földre esett sértett kabátjából az elkövetõ kivett kb. 100.000 Ft.-ot, majd a megállóba érkezõ 2.sz. helyi buszjáratra felszállt. A sértett 4 ismerõsét telefonon értesítette a történtekrõl, akik gépkocsival a busz után indultak.

 • Elõzetesben a 16 éves általános iskolást

  Elõzetes letartóztatásba helyezték azt a 16 éves fiút, aki egyik iskolatársától erõszakkal vett el egy öngyújtót az egyik balmazújvárosi iskola vécéjében.