rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Összeverte a társát kétszáz forintért

 • Share on Tumblr

  A 15 éves Richárd kétszáz forintért verte meg egy évvel idõsebb társát. Tizenkét éves kora óta "ismerik" a rendõrök a gyanúsítottat.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Léber Gabriellától, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferensétõl megtudtuk: a 15 éves Richárd és a 16 éves Ádám szombaton késõn este egy buszmegállóban találkozott egymással.

  Richárd ismert volt már a tatai rendõrök elõtt, 12 és 13 éves korában is volt már vele dolga a rendõrségnek. Mivel gyermekkorú volt, megúszta ejnye-bejnyével. Akkor értesítették a gyámhatóságot, valamint a Szociális Alapellátó Intézmény Gyermekjóléti Szolgálatát, akinek vezetõje családgondozót jelölt ki, hogy felügyelje, pártfogásába vegye a fiút és családját. Ennek a gondozónak a gyermeke a 16 éves Ádám, akit szombaton Richárd több alkalommal megütött, majd elvette 200 forintját.

  Mintegy fél órával az eset után a Tatai Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya elfogta és õrizetbe vette a fiút és kezdeményezte elõzetes letartóztatását. A Tatabányai Városi Bíróság kedden délután elfogadta a rendõrség kérését és 30 napra elõzetes letartóztatásba helyezte a rablással gyanúsított fiatalkorút.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%