rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Már nem tudták megmenteni a férfit - drog állhat a háttérben

 • Share on Tumblr

  Kábítószer-túladagolásban halt meg az a férfi, akit a szekszárdi sportcsarnokból szállítottak kórházba a mentõk, vasárnapra virradó éjjel.

  Egy 28 éves daunafalvai fiatalember lett rosszul a sportcsarnokban éjjel megrendezett nagyszabású táncos mulatságon.

  Az eszméletlen állapotban megtalált fiatalembert kórházba szállították, ahol azonban már nem tudtak segíteni rajta. Halálát - az orvosi szakvélemény szerint - kábítószer-túladagolás okozta. A rendõrség nyomozást indított az ügyben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem tudott segíteni fuldokló fián a mozgássérült anya

  Véletlenül felakasztotta magát egy 12 éves fiú – a szerencsétlen balesetnek az édesanyja is szemtanúja volt, de mivel mozgássérült, nem tudott segíteni rajta.

 • Tûzoltókkal fuvaroztatta magát haza a kocsmából

  Zágráb - Tûzoltókkal vitette magát haza hajnaltájt a kocsmából egy férfi Horvátországban: felhívta õket, hogy ég a háza és õt is gyorsan vegyék fel.

  A ház 16 kilométerre volt és a férfi rekord hamar hazaért. Száguldottak vele a tûzoltók szirénázva, amivel viszont csak annyit értek el, hogy az illetõ anyja még le is szidta õket, amiért felverték az egész családot álmából. A ház persze nem lángolt, csak a mama füstölgött.

 • Mezõõr érte tetten a tolvajokat

  Mezõõr érte tetten a tolvajokat.

 • Füstbe ment terv lett a betörésbõl

  Az Ózdi Rendõrkapitányság nyomozói az elmúlt hétvégén az egyik helyi gyógyszertárban tartottak helyszíni szemlét, mivel február 5-én, az éjszakai órákban betörtek a patikába.

 • Lekapcsolták a gépekrõl Usher fiát

  Súlyos jetski-balesetet szenvedett Usher exfeleségének 11 éves fia. A tragikus balesetbõl a gyermeknek esélye sem volt felépülni, de édesanyja azt követõen is bizakodott, hogy az orvosok megerõsítették az agyhalál tényét.

 • Újabb iskolai erõszak, most Dunaföldváron

  Rátámadt az õt csitító tanárnõre egy 15 éves általános iskolás Dunaföldváron, miközben diáktársát verte az óraközi szünetben.

 • Kettős baleset az M5-ön

  Szerdán reggel az M5-ös autópálya 103-as és 104-es kilométere között egy tehergépjármű Budapest felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a szalagkorlátnak ütközött.

 • Ferrarival ütközött a bérgyilkos Lamborghinije

  Minden idõk egyik legfurább sportkocsi-balesetérõl számolt be az erre szakosodott wreckexotics.com: az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt, ahol egy Lamborghini Murcielago LP640 ütközött egy Ferrari 430-assal.

 • Vegyük fel a harcot az idõs emberek megkárosítóival szemben…

  Csütörtök délelõtt Székesfehérvárról egy Munkácsy Mihály utcában élõ idõs asszony tett bejelentést. Elmondta, hogy lakásánál megjelent általa ismeretlen személy azzal, hogy gyapjú garnitúrákat nyert, melyért fizessen 300.000,-Ft-ot, illetve a kiszállításért további 20.000,-Ft-ot. Az idõs asszony kifizette a kért összeget. Délután trükkös lopásról érkezett bejelentés. Ezúttal vízóra leolvasónak adta ki magát egy személy. Bejutott a bejelentõ lakásába, ahol figyelmét elterelve 45.000,-Ft-ot tulajdonított el. A Rákóczi úti lakos miután észlelte pénze eltûnését értesítette a rendõrséget. Hosszasan lehetne sorolni az idõs emberek értékeire pályázók trükkjeit…

 • 8 megbújt személy Nagylakon

  Két nap alatt 8 megbújt személyt találtak a nagylaki határrendészek a román határrendõrökkel közösen a határátkelõhelyen egy személy-, valamint tehergépjármûben.

 • Halálos vonatgázolás Békéscsabánál

  A békéscsabai vonalon halálos baleset miatt nem közlekedtek a reggeli vonatok, de azóta már újraindították őket.

 • Ittas sofõr gázolt el két fiatalt Salgótarjánban

  Egy 22 éves fiatalember és egy 18 éves lány sérült meg a balesetben Salgótarjánban.

 • Nem okozott bajt az izotóp, vége a helyszínelésnek Cegléd és Nyársapát között

  Megindult a vonatközlekedés Cegléd és Nyársapát között, ahol délelõtt vonattal ütközött egy izotópkapszulákat szállító kisteherautó. Tegnap késõ délután befejezõdött a baleseti helyszínelés és a mûszaki mentés is.

 • Fenyegetés, megfélemlítés: mire használják a bûnözõk a világhálót?

  Az interneten, a Facebook közösségi portálon keresztül terjesztett fenyegetéseket és félemlített meg embereket egy veszedelmes bûnözõ Nagy-Britanniában.

 • Mészárlást tervezett a húszéves fiú az Alkonyat vetítésén

  A húsz éves Blaec Lammerst anyja jelentette fel, miután ugyanolyan fegyvereket vásárolt, mint a denveri mészáros, aki nyáron 12 embert ölt meg egy moziban.

 • Csak vízzel tüzelhett volna...

  Fegyveres autósról kaptak értesítést a rendõrök az Egyesült Államokban Duluth környékén, ám a gyanús férfi legfeljebb vízzel tüzelhetett volna rájuk, kocsijában ugyanis vízipisztolyok és -puskák voltak.

 • Buszbaleset Veszprémben!

  A legfrissebb adatok szerint két súlyos és kilenc könnyû sérültje van annak a buszbalesetnek, amely Veszprémben történt. Az elsõ hírek még körülbelül 20 sérültrõl szóltak.

 • Gyalogátkelőhelyen gázolták el a 14 éves fiút

  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 14-én 19 óra 30 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr-Szigetben személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

 • Drogos tinik az utcán

  Kábítószeres tizenéveseket fogtak Siófokon a Tinódi Sebestyén utcában. Azon kívül, hogy pozitív lett a drogtesztjük, még volt is náluk a gyanús növényi õrleménybõl.

 • Családon belüli erõszak Mezõfalván

  A 49 éves családfõ ittasan ment haza, és kötekedett a családjával. Elõbb az élettársát ütötte meg egy székkel úgy, hogy az nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett, majd a 16 éves lányának okozott ugyanazzal az eszközzel könnyû sérülést - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.