rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Cozma-gyilkosság - Meddig húzzák még?

 • Share on Tumblr

  Legkorábban februárban kerülhet sor vádemelésre a közel 10 hónapja történt Cozma-gyilkosság ügyében - derül ki a Veszprém megyei fõügyésszel készült, a Magyar Nemzet szerdai számában megjelent interjúból.

  Fejes Péter a lapnak elmondta, hogy a vádemelés egyebek mellett azért késik, mert a vér- és DNS-elemzéseket a nyomozó hatóságok a mai napig nem kapták meg. Ezért az ügyészség az indokolatlanul késlekedõ Bûnügyi Szakértõi és Kutató Intézetet (BSZKI) 200 ezer forint bírsággal sújtotta. A BSZKI végleges szakvéleményének január 29-re kell elkészülnie, így addig biztosan nem emelnek vádat az ügyben.

  A fõügyész közölte azt is, hogy a gyanú szerint a Marian Cozma életének kioltásával meggyanúsított személyek korábban lányok futtatásából tartották el magukat. A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 fõs enyingi banda valószínûleg eleve a rendbontás szándékával ment Veszprémbe, magatartásuk érkezésüktõl kezdve kihívóan közösségellenes, erõszakos, megbotránkozást és riadalmat keltõ volt, a szórakozóhelyen lökdösték, megütötték a férfiakat, tapogatták és inzultálták a nõket.

  A több száz tanú kihallgatása során kiderült, hogy T. Helga - akit a média az egyik gyanúsítotthoz fûzõdõ viszonya kapcsán emlegetett - és N. Valentina hamisan tanúskodott, ezért az ügyészség velük szemben már vádat is emelt - mondta el a lapnak a megyei fõügyész.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos baleset az M3-on

  Az elsődleges adatok szerint az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél 2014. november 20-án 4 óra körüli időben egy Budapest irányába közlekedő nyerges-vontató ez idáig tisztázatlan okból, a két pályaszakaszt elválasztó szalagkorlátot áttörve a szemközti útszakasz melletti árokba hajtott.

 • Döfés követte a szóváltást: életveszélyben a sérült!

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit szóváltást követõen szúrt meg egy ismeretlen Budapest IX. kerületében.

 • Halálra gázolt egy embert a Szeged felé tartó InterCity

  Gázolás miatt jelentõs, 35-40 perces késésre kell számítaniuk az utasoknak a szegedi vasútvonalon; egy szakaszon pótlóbuszok járnak.

 • Egy doboz rabló

  Dobozolt rablót talált a rendõrség az Egyesült Államokban: a férfi hálószobájának szekrényében egy jókora dobozba bújt bele a hatóságok elõl.

 • Rálõttek a konzervatívok aradi alelnökére

  Fegyverrel rálõttek miközben autóját vezette Németszentpéter felé – ezzel kapcsolatban tett panaszt a megyei rendõrségen a PSD-PC kampányában tevékenykedõ Vladimir Iosinu, a konzervatívok aradi alelnöke.

 • Gyerekek is megsérültek a nagykõrösi balesetben

  Egy felnõtt és egy gyerek súlyos, két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett, miután autójuk árokba csúszott Nagykõrös közelében.

 • Lefejezték az apagyilkost

  Kivégeztek egy férfit Szaúd-Arábiában, mert megölte az apját - közölte a rijádi belügyminisztérium szombaton. Ezzel 97-re emelkedett az idén kivégzettek száma az ázsiai országban.

 • Megkötözték, majd kirabolták a külföldi párt

  A gyanúsítottak fegyverrel és viperával a kézben támadtak rá a böhönyei párra, megkötözték őket és elektronikai cikkekkel, készpénzzel távoztak a házból.

 • Kilenc és fél év börtönre ítélték az anyját hátbaszúró férfit

  Kilenc év hat hónap börtönbüntetésre ítélte elsõ fokon hétfõn a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki 2010 szeptemberében csörögi otthonukban bedrogozva hátba szúrta, majd kifosztotta édesanyját.

 • Álrendõr fosztotta ki a nénit

  Rendõrként bemutatkozó férfi kérte el egy 84 éves süttõi asszony pénzét, hogy felírhassa a bankjegyek sorszámát, majd 200.000 forintot zsákmányolva elmenekült - tájékoztatott a megyei fõkapitányság.

 • Üldözés közben orrára állt egy rendõrautó

  Egy rendõr kórházba került, egy másikat pedig kitörte a frász abban a balesetben, melyben a rendõrség autója szó szerint az orrára állt, és úgy is maradt.

 • Nem csinálta meg a leckét, halálra verte a tanár

  Kairó - Halálra vert egy diákot egy tanár Egyiptomban, mert nem csinálta meg rendesen a leckét.

  Az eset az osztályteremben történt a többi tanuló szeme láttára egy alexandriai iskolában. A 11 éves Iszám az ütésektõl eszméletlenül zuhant a földre, és a kórházba szállítás után nem sokkal belehalt sérüléseibe.

 • Késsel támadtak az õrökre a fiatal tolvajok

  Elfogta a rendõrség azt a két fiatalt, akik a gyanú szerint késsel fenyegették meg egy kõbányai bolt biztonsági õreit, miután az lopáson érte õket az üzletben.

 • Vasvillával döfött a rendõr felé

  Vasvillával támadt rendõrre egy nyírlugosi férfi, a hámsérüléseket szenvedett törzszászlós ellépett a szúrás elõl, majd kicsavarta a szerszámot az 51 éves helyi lakos kezébõl - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Elvágta a fékbovdent a féltékeny férfi

  Akár tragédiát is okozhatott volna az a fiatal férfi, aki féltékenységbõl elvágta egy autó fékvezetékét Komáromban. Az illetõ ellen eljárás indult.

 • A krokodilok elé vetette magát egy depressziós nõ Thaiföldön

  A krokodilok elé vetette magát egy depressziós nõ Thaiföldön.

 • Zsebesek serege Moszkvában

  Moszkva - Az orosz nagyvárosok lakói közül minden negyedik legalább egyszer zsebtolvajok áldozatává válik, s Moszkvában ez az arány még magasabb: az esetek napi átlagos száma arra utal, hogy az orosz fõvárosban a jól kiképzett zsebesek többezres hadserege mûködik.

 • Fegyveres rablás a pénzváltóban

  Fegyveres támadó rabolt ki egy pénzváltót Hegyeshalomban.

 • Tizenéves fiúk raboltak Budán

  Õrizetbe került az a két tizenéves fiú, akik a gyanú szerint kiraboltak egy járókelõt Buda egyik forgalmas fõútján.

 • Konyhakéssel szurkálta meg édesapját egy salgótarjáni férfi

  Őrizetbe vettek egy salgótarjáni férfit, aki konyhakéssel megszúrta édesapját. A 28 éves V. Tamás szerdán otthonában bántalmazta 48 éves édesapját.