rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Cozma-gyilkosság - Meddig húzzák még?

 • Share on Tumblr

  Legkorábban februárban kerülhet sor vádemelésre a közel 10 hónapja történt Cozma-gyilkosság ügyében - derül ki a Veszprém megyei fõügyésszel készült, a Magyar Nemzet szerdai számában megjelent interjúból.

  Fejes Péter a lapnak elmondta, hogy a vádemelés egyebek mellett azért késik, mert a vér- és DNS-elemzéseket a nyomozó hatóságok a mai napig nem kapták meg. Ezért az ügyészség az indokolatlanul késlekedõ Bûnügyi Szakértõi és Kutató Intézetet (BSZKI) 200 ezer forint bírsággal sújtotta. A BSZKI végleges szakvéleményének január 29-re kell elkészülnie, így addig biztosan nem emelnek vádat az ügyben.

  A fõügyész közölte azt is, hogy a gyanú szerint a Marian Cozma életének kioltásával meggyanúsított személyek korábban lányok futtatásából tartották el magukat. A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 fõs enyingi banda valószínûleg eleve a rendbontás szándékával ment Veszprémbe, magatartásuk érkezésüktõl kezdve kihívóan közösségellenes, erõszakos, megbotránkozást és riadalmat keltõ volt, a szórakozóhelyen lökdösték, megütötték a férfiakat, tapogatták és inzultálták a nõket.

  A több száz tanú kihallgatása során kiderült, hogy T. Helga - akit a média az egyik gyanúsítotthoz fûzõdõ viszonya kapcsán emlegetett - és N. Valentina hamisan tanúskodott, ezért az ügyészség velük szemben már vádat is emelt - mondta el a lapnak a megyei fõügyész.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Közel húsz évig vezetett hamis jogosítvánnyal egy cseh férfi

  Közel húsz éven át vezetett hamis jogosítvánnyal egy 37 éves ostravai férfi. A rendõrség júliusban fedezte fel a csalást egy közúti ellenõrzés során - mondta el Petr Gres, a helyi rendõrség szóvivõje.

 • Kutyája miatt kellet amputálni a vadász kezét

  Kutyája lõtt meg egy vadászt Franciaországban olyan súlyosan megsebesítve, hogy a férfi jobb kezét amputálni kellett.

 • Lemondott a rendõrkapitány, miután halálra gázolt egy gyalogost

  Lemondott a XXII. kerületi rendõrkapitány, aki halálra gázolt egy gyalogost - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) a rendõrség internetes honlapján szerda reggel. A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetõi tisztségérõl. "A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetõi tisztségérõl, kérte nyugállományba helyezését, amelyet Budapest rendõrfõkapitánya elfogadott" - tartalmazza a közlemény.

 • Szerelemféltésbõl gyilkolt az ebesi férfi

  Szerelemféltésbõl megölte feleségét egy ebesi férfi.

 • Kétszáz késszúrással ölte meg anyját egy Román fiatal

  Csíkszereda/Bukarest - Közel kétszáz késszúrással végzett anyjával egy csíkszeredai fiatalember.
  A Hargita megyei rendõrfelügyelõség parancsnoka, Moldovan Radu Sandu fõbiztos sajtóközleménye szerint a rendõröket telefonon riasztották szerda délután, mert látták, hogy az egyik csíkszeredai utcán egy meztelen férfi kószál. A helyszínre kiszálló rendõrök azonosították a 27 éves fiatalembert, aki tolmácsként dolgozott egy helyi cégnél. Beszállították az õrsre, ahol elmondta, hogy megölte anyját, és azért kószál meztelenül, "hogy megtisztuljon".

 • Vízbe fulladt egy fiatal a Körös-torokban

  Meghalt egy 21 éves fiatalember péntek hajnalban a Körös-torokban Csongrádnál, ahol elõzõ nap négynapos zenei fesztivál kezdõdött.

 • Gyorsan elkapták a szigetszentmiklósi ékszerbolt rablókat

  Kiraboltak egy ékszerboltot Törökszentmiklóson szombaton kora délután, az autóval elmenekült tettest és társát néhány kilométerrel távolabb elfogták.

 • Mellkason lőtte húgát egy 13 éves fiú

  Mellkason lőtte 6 éves húgát egy 13 éves fiú, amikor egyedül játszottak otthon. A tragédia akkor történt, amikor a két testvér egyedül volt a lakásban, és bújócskát játszottak. A nagyobbik gyerek egy megtöltött pisztolyt talált otthon, ami egy óvatlan pillanatban elsült.

 • 32 áramtolvaj bukott le két településen

  Harminckét áramtolvaj bukott le két szabolcsi településen, Kékcsén és Rétközberencsen.

 • Rendõrrel állt sorba bankot rabolni

  Egyenruhás rendõrrel a háta mögött állt sorba bankot rabolni egy nõ az Egyesült Államokban - sikertelenül.

 • Fegyveres bankrablás Budapesten

  Egy fiatal férfi, feltehetõen fegyverrel rabolt ki egy bankot 2011 júniusában a Thököly úton a fõvárosban. A rablásban nem sérült meg senki.

 • Majdnem halálra verte a biztonsági õr

  Egy biztonsági õr csaknem halálra vert egy vendéget a Kaposvári Egyetem gólyabálján - közölte a rendõrség szerdán.

 • Tengerbe menekült egy családi a pusztító tûz elõl

  A tengerbe menekült az otthonukat elpusztító bozóttûz elõl egy tasmaniai család. A két nagyszülõ és öt kisunokájuk két és fél órán át egy mólóba kapaszkodva küzdött az életéért az õket körülölelõ lángtengerben.

 • Elõbb megverték, aztán kirabolták a középkorú párt

  Egy napon belül elfogták a zalai rendõrök azt a három fiatalt, akik a gyanú szerint a hétvégén Söjtörön betörtek egy családi házba, ahol bántalmazták és kirabolták az ott lakókat - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság.

 • Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a mozsgói orvvadász

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön azt a mozsgói orvvadászt, aki a vád szerint egy természetkedvelõt megölt, egy vadászt pedig súlyosan megsebesített márciusban Magyarlukafa közelében.

 • Meglõtt egy rendõrnõ egy fogvatartott férfit, amikor a férfi fegyverrel támadt rá

  Meglõtt egy rendõrnõ egy fogvatartott férfit, aki elvette társa fegyverét hétfõn Mende és Sülysáp között.

 • Iskolatársát bérelte fel anyja megölésére

  Az amerikai Texas államban egy tinédzser felbérelte diáktársát, hogy ölje meg édesanyját, mert az túl szigorúan bánt vele - jelentette be szerdán Houston rendõrsége. A nõt halálra szurkálták. A hatóságok szerint mindkét fiatal beismerte tettét.

 • Részeg emberekre figyelmeztetõ közúti jelzõtábla

  Egy földön tápászkodó ember, üveggel a kezében - ezt az érdekes figurát láthatják egy nem szokványos közúti jelzõtáblán azok a gépkocsivezetõk, akik az erdélyi Arad megyei Pécska (Pecica) városon hajtanak keresztül.

 • Ministránsaival közösült a brazil pap!

  A 83 esztendõs Luiz Marques Barbosa ministráns fiúkkal fajtalankodott az oltár elõtt.

 • Feladta magát a felborult guad sofõrje

  Feladta magát a rendõrségen szerda délután az a férfi, aki az általa vezetett quaddal, egy négykerekû terepmotorral harmadmagával felborult kedd este Dunaharasztiban, majd elhagyta a helyszínt. A balesetben egy fiatal nõ súlyosan megsérült.