rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Elfogták a Flick-ügy egyik gyanúsítottját

 • Share on Tumblr

  A romániai Kovászna megye rendõrsége 2009.12.08-án elfogott egy romániai magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy része volt a három évvel ezelõtt elhunyt osztrák-német milliárdos, Friedrich Karl Flick holttestét rejtõ koporsó ellopásában.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Buzsi Andrea, a Kovászna megyei rendõrség sajtóreferense elmondta: a 44 esztendõs, marosvásárhelyi illetõségû F. Lászlót reggel hat órakor fogták el Torján (Turia) egy barátja házában.

  A szóvivõ elmondta még: a magyar hatóságok a múlt héten fordultak segítségért a román hatóságokhoz, mivel olyan információval rendelkeztek, hogy a bûnügyben cinkosként részt vevõ, román állampolgárságú férfi már elhagyta Magyarországot, s valószínûleg Romániában tartózkodik. A román rendõrség akcióinak eredményeként sikerült a férfi nyomára bukkanni.

  Mint a szóvivõ elmondta, F. Lászlót már a brassói táblabíróságra vitték, amely a magyar hatóságok által kiadott európai elfogatóparancs értelmében adta ki a letartóztatási parancsot. A férfit ennek megfelelõen Brassóban le is tartóztatták, jelenleg fogdában van, hamarosan kiadják a magyar hatóságoknak.

  A sírrablás tavaly novemberben történt, a karintiai Velden temetõjébõl vitték el Flick holttestét, amelyet a koporsóval együtt nemrég találtak meg


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%