rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták a Flick-ügy egyik gyanúsítottját

 • Share on Tumblr

  A romániai Kovászna megye rendõrsége 2009.12.08-án elfogott egy romániai magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy része volt a három évvel ezelõtt elhunyt osztrák-német milliárdos, Friedrich Karl Flick holttestét rejtõ koporsó ellopásában.

  Buzsi Andrea, a Kovászna megyei rendõrség sajtóreferense elmondta: a 44 esztendõs, marosvásárhelyi illetõségû F. Lászlót reggel hat órakor fogták el Torján (Turia) egy barátja házában.

  A szóvivõ elmondta még: a magyar hatóságok a múlt héten fordultak segítségért a román hatóságokhoz, mivel olyan információval rendelkeztek, hogy a bûnügyben cinkosként részt vevõ, román állampolgárságú férfi már elhagyta Magyarországot, s valószínûleg Romániában tartózkodik. A román rendõrség akcióinak eredményeként sikerült a férfi nyomára bukkanni.

  Mint a szóvivõ elmondta, F. Lászlót már a brassói táblabíróságra vitték, amely a magyar hatóságok által kiadott európai elfogatóparancs értelmében adta ki a letartóztatási parancsot. A férfit ennek megfelelõen Brassóban le is tartóztatták, jelenleg fogdában van, hamarosan kiadják a magyar hatóságoknak.

  A sírrablás tavaly novemberben történt, a karintiai Velden temetõjébõl vitték el Flick holttestét, amelyet a koporsóval együtt nemrég találtak meg


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fegyveres bankrablás Budapesten

  Egy fiatal férfi, feltehetõen fegyverrel rabolt ki egy bankot 2011 júniusában a Thököly úton a fõvárosban. A rablásban nem sérült meg senki.

 • 11 embert gázolt el a 100 éves férfi

  A los angeles-i Main és az 53. utca keresztezésénél az egy évszázadot leélt sofõr egy általános iskola közelében 11 embert, köztük 9 gyereket ütött el, egy állítása szerint félresikerült manõver következtében, miután elvesztette uralmát a gépjármûve fölött.

 • Szinte otthon ment bankot rabolni

  Szinte otthon rabolt bankot egy férfi az Egyesült Államokban: még a házból sem tette ki a lábát, csupán pár emeletet kellett lemennie bérlakásából, hogy betérjen a pénzintézetbe.

 • Bomba helyett halkonzerv

  A rendõrség felrobbantott egy elhagyott, gyanús csomagot New Yorkban, ám mint kiderült, csak halkonzerveket semmisített meg.

 • Nyílt utcán, az út közepén közösült egy pár

  Szexuális perverzió és a közerkölcs megsértése miatt õrizetbe vett a rendõrség és eljárást indított egy nyolcgyerekes szülõpáros ellen, akik a nyílt utcán hódoltak szenvedélyüknek.

 • Elfogták a késeléssel gyanúsított rendõrt

  Elfogták a gödöllõi késeléssel gyanúsított rendõrt vasárnap kora reggel.

 • A mészárlást nem tudták megelõzni - a tetteseket lekapcsolták

  Ezer kilogrammnál is több elefántcsontot foglaltak le, és 65 embert vettek õrizetbe az elmúlt három hónap során egy nagyszabású nemzetközi akció során - közölte hétfõn Nairobiban a kenyai vadvédelmi szolgálat.

 • Tízezer dollárossal akart fizetni

  Tízezer dolláros bankjeggyel - kétmillió forintossal - akart fizetni egy nõ az Egyesült Államokban egy bankban, ahol azonban gyanút fogtak, hátha hamis a pénz.

 • Alvó társát rabolta ki a hajléktalan

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a hajléktalant, aki álmában támadta meg és rabolta ki egy sorstársát Nyíregyházán.

 • Akár 73 milliós büntetés is járhat ittas vezetésért

  Akát több tízmilliós büntetést is kaphat az aki, ittasan vezet és bíróság szigorú ítéletet szab ki rá. Az egyik rendõri akció során kilencezer ellenõrzöttbõl százhatvanheten ittasan vezettek. Nekik ez nem túl jó hír.

 • Bozótvágó késsel követelt szexet

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki bozótvágó késsel kényszerítette szexuális együttlétre saját élettársát Fehérgyarmaton.

 • Meglõttek egy cigarettaszállító sofõrt Zuglóban

  Kétszer is rálõttek egy cigarettaszállító kisteherautó sofõrjére Zuglóban, a férfi sérülései vélhetõleg súlyosak.

 • Magzatokat találtak egy kukában

  Öt magzat tetemét találták meg egy moszkvai kukában - adta hírül hétfõn a RIA Novoszti orosz hírügynökség. A rendõrség szerint egy illegális abortuszklinikáról kerülhettek a szemétbe.

 • Egy csecsemõ holttestére bukkantak a Városligetben

  A baba holttestét egy hajléktalan fedezte fel a Városligetben. A csecsemõ vélhetõen csütörtök hajnalban születhetett. Hogy egészségesen és élve született e, még nem tudni, késõbbre ígérnek tájékoztatást a rendõrök.

 • Reptéri futószalagon halt szörnyet egy 5 hónapos kisfiú

  Életét vesztette egy 5 hónapos kisfiú a spanyolországi Alicante-Elche légi kikötőben. Anyja a túlméretes poggyászok futószalagjára helyezte a gyerekhordozóban lévő csöppséget, és egy kis időre otthagyta.

 • Három ember halálát okozta a felrobbant taxi

  Három ember meghalt, köztük egy hároméves kisfiú, amikor felrobbant egy autó az egyik szentpétervári metróállomás közelében - közölték helyi tisztségviselõk. Feltehetõen egy kézigránát okozta a robbanást.

 • Megbüntetik a természetromboló amatõr ralisokat

  Közigazgatási eljárást kezdeményezett a rendõrség két sofõr ellen, aki csütörtök éjjel a Bükki Nemzeti Parkban tette próbára vezetési tudását; ralizásuk miatt mindketten bírságra számíthatnak - mondta a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Szúrt sebbel feküdt holtan egy családi házban

  Szúrt sebbel találták meg egy férfi holttestét egy miskolci családi házban 2011 június 27-én.

 • Rendõr a donyecki injekciós pedofil

  Ungvár - A rendõrség munkatársa az a körözött pedofil, aki tavaly a kelet-ukrajnai Donyeck megye területén 15 gyermeket erõszakolt meg, miután injekciót adott be nekik.

  Nyikolaj Kupjanszkij, a Donyeck megyei belügyi fõosztály vezetõje hétfõi sajtókonferenciáján bejelentette, hogy a rendõrségnek megfeszített munka árán sikerült megállapítania annak az elkövetõnek a személyazonosságát, aki gyermekeket injekciózott be, majd erõszakolt meg.

 • Bántalmazta az osztályfõnök a szívbeteg diákot

  Súlyosan bántalmazta, fejberugta többször kicsavarta Bódis Márk karját az osztályfõnöke.