rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Illegális petárdákat foglaltak le a feketepiac melegágyában

 • Share on Tumblr

  Több száz illegális petárdát, s más forgalomba se hozható pirotechnikai eszközt foglaltak a vámhatóság emberei a Józsefvárosi piacon.

  A Vám- és pénzügyõrség és az APEH tartott közös akciót a fõvárosi piacon, ahol egy gépkocsiban találták meg az illegális pirotechnikai eszközöket. Olyan kisrakéták, nagyobb petárdák kerültek elõ, melyeket egyáltalán nem szabad hazánkban forgalomba hozni, illetve a kisebb durranóeszközöket is csak az év bizonyos idõszakában, csak ellenõrzött árusítóhelyen szabad eladni.

  Az illegális pirotechnikai eszközöket a vámosok lefoglalták. A vámhatóság véleménye szerint a folyamatos ellenõrzések ellenére a piac továbbra is a feketepiac melegágya, ahol már nem csak lopott, hamisított, de közbiztonságra veszélyes eszközöket is árulnak. A hatóságok folyamatos ellenõrzése gyakran azért eredménytelen, mert az illegális portékával kereskedõ árusok megjelenésükkor ,,kiszúrják" õket, s azonnal bezárnak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások