rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nõt akart, de a banditák áldozata lett

 • Share on Tumblr

  Szexuális szolgáltatás ígéretével csaltak egy fõvárosi lakásba egy 28 éves férfit, akit elbódítottak, majd kiraboltak, a két tettest a rendõrség elfogta - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság 2009.12.13-án.

  A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak december 10-én a sértett italába bódító hatású szert töltöttek, majd miután a férfi eszméletét vesztette, az épület elõtt parkoló személygépkocsiját, valamint személyes iratait, bankkártyáit és készpénzét ellopták.

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság belvárosi bûnügyi régiója nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen, ennek során azonosították az elkövetõket, egy 37 éves és egy 27 éves férfit. Õket a rendõrök a VII. kerületi Hernád utcában fogták el, és náluk az eltulajdonított személygépkocsit is megtalálták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fülön csípték a vandálokat

  Egy jaminai férfi és a fia közremûködésének köszönhetõen fogta el a rendõrség azt a 13, illetve 17 éves fiút, akik több rongálást is elkövettek Békéscsabán.

 • Ketten meghaltak lövöldözés közben egy kertipartin

  Heves szóváltás, verekedés, majd tûzpárbaj volt hétfõ éjjel a kanadai Torontóban egy népes kerti partin, egy férfi és egy fiatalkorú nõ meghalt, legalább 19-en megsebesültek, köztük egy kisgyerek.

 • Rálõttek egy polgármester házára

  Rálõttek az érsekhalmi polgármester házára még hétfõn késõ éjszaka. Egy lövés dördült, a lövedék betörte a ház oldalsó ajtaján az ablaküveget és az étkezõ falában állt meg. A lövés idején a polgármester és családja volt a házban, szerencsére senki sem sérült meg. A rendõrségi nyomozás és a szakértõi vélemények szerint vétlen lövésrõl lehet szó, de egyelõre nem tudják, hogy ki lõhetett.

 • Busszal ütközött és kigyulladt egy motorkerékpár Békéscsabánál

  Menetrend szerint közlekedõ autóbusszal ütközött, majd kigyulladt egy motorkerékpár pénteken kora délután a magyar-román határ közelében, a 470-es út Békéscsaba és Békés közötti szakaszán; a helyszínelés idejére az útszakaszt teljesen lezárták.

 • Még az ajtókat is elvitték a tolvajok

  Nemcsak a mozdítható, de még a beépített berendezési tárgyak egy részét is ellopták egy lakóházból ismeretlen tolvajok Szakonyfaluban.

 • Fegyvert rántott a vonaton a nyugdíjas

  Elfogta a rendõrség azt a nyugdíjas korú férfit, aki eddig ismeretlen okból fegyverrel kezdett fenyegetõzni egy dunántúli vonaton.

 • Súlyos buszbaleset! 35 utas halt szörnyet

  Üzemanyagot szállító tartálykocsiba rohant és kigyulladt egy autóbusz szerdán az észak-afganisztáni Szalang-hágó közelében; a lángokban legkevesebb 35 utas vesztette életét, többségükben nõk és gyermekek - közölte az afgán belügyminisztérium.

 • Taxival ment másodszor is tévét lopni a nõ

  Taxival ment tévét lopni egy nõ az Egyesült Államokban – már másodszor pár hónapon belül.

 • Trükkös tolvajok Nagykállón

  Egy idõs nagykállói asszony lánya csütörtökön tett feljelentést, mert édesanyját még hétfõn trükköd tolvajok lopták meg.

 • Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a mozsgói orvvadász

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön azt a mozsgói orvvadászt, aki a vád szerint egy természetkedvelõt megölt, egy vadászt pedig súlyosan megsebesített márciusban Magyarlukafa közelében.

 • Halált okozó testi sértéssel és rablással gyanúsítanak egy férfit, akik elfogtak

  Õrizetbe vett a rendõrség szerdán két bogyiszlói lakost, akiket halált okozó testi sértéssel és rablással gyanúsítanak - tájékoztatott közleményben a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Fogkefe miatt bukott le a hotelbõl fizetés nélkül távozó férfi

  Fizetés nélkül távozott egy walesi hotelbõl egy férfi, ám elfelejtette magával vinni fogkeféjét, ami miatt lebukott.

 • Ausztriában lopta, Ukrajnába vitte volna

  Ausztriában lopott személyautót akart Ukrajnába vinni a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti határállomáson egy tolvaj. A lebukott ukrán állampolgár félmillió forint biztosíték letétbe helyezése mellett szabadlábon védekezhet a büntetõeljárás során - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Karambolozott majd felborult egy mentõautó Budapesten

  Karambolozott, majd felborult egy mentõautó kedd délután Budapesten, a XIII. kerületben.

 • Ellopta betörõinek autóját

  Bellevue (Washington állam) - Ellopta betörõinek autóját egy férfi az Egyesült Államokban, így aztán a hoppon maradt tettesek nem is vitték el zsákmányukat.

  A 32 éves férfi háza alagsorában volt, amikor meghallotta, hogy a felsõbb szinten feltehetõen betörõk matatnak. Rögtön hívta telefonon a rendõrséget, majd kióvakodott házából, amely elõtt felfigyelt egy járó motorú furgonra. A kocsiban senki sem volt, erre beült õ, és elhajtott egy barátjához.

 • Régi gyártású mûködésképtelen autókat loptak el egy bajai telephelyrõl

  Több millió forint kárt okoztak azok a tolvajok, akik nyolc régi gyártású, mûködésképtelen, felújításra vagy átalakításra váró jármûvet loptak el a közelmúltban egy bajai telephelyrõl.

 • Házkutatást tartottak egy fehérgyarmati rendõrtisztnél

  Orgazdaság gyanújával tartottak házkutatást a napokban a nyomozó ügyészek egy rendõrtiszt fehérgyarmati lakásán. A gyanúba keveredett tisztet már le is szerelték a rendõrségtõl.

 • Magyar embercsempészeket fogtak az olaszországi hatóságok

  Két magyar embercsempészt fogtak el 2011 március elején az ország északnyugati részén a helyi autópálya-felügyelõség rendõrei.

 • Megszúrtak egy hajléktalan férfit

  Az elmúlt éjszaka, nem sokkal 1 óra után érkezett a bejelentés a Kazincbarcikai Rendõrkapitányságra, miszerint egy 61 éves hajléktalan férfit elõzetes szóváltást követõen ismeretlen tettesek bántalmaztak, illetve megszúrtak.

 • Emberrablásnak nézték a magyar udvariasságot

  Körözést indított az osztrák és a bajor rendõrség három magyar ellen emberrablás gyanúja miatt. El is fogták õket és kiderült, hogy csupán udvariasak voltak egymáshoz.