rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Bombafenyegetés a Kossuth téren

 • Share on Tumblr

  Bombarobbantással fenyegették meg ismeretlenek a Kossuth téri metróállomást, a helyszínen eddig semmit nem találtak, de a rendõrök és a tûzszerészek egyelõre készenlétben maradnak.

  A BKV Zrt. 2009.12.14-én hajnalban kapott tisztázatlan eredetû fenyegetést, miután a Kossuth Lajos téri metróállomás diszpécsere azt a jelzést kapta, hogy a délelõtt folyamán bomba fog robbanni az állomáson. A helyszínre hívott tûzszerészek még a reggeli órákban, 6 óra 27 perc és 6 óra 48 perc között átvizsgálták az állomást és környékét; de szerencsére bombát nem találtak.

  Ez idõ alatt a metrószerelvények mindkét irányban csak áthaladtak az állomáson, a Deák Ferenc tér és a Kossuth tér között pedig állomáspótló autóbuszok közlekedtek. Mivel a bombafenyegetés a délelõtti órákra szólt, a tûzoltók, a tûzszerészek és a rendõrök a metróállomáson maradnak, minden eshetõségre felkészülve.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szülés után megölte gyermekét, majd elásta a kertben

  A 24 esztendõs Vimbai Mahembe a helyi középiskola egyik 15 éves tanulójától várt gyermeket, de kapcsolatukat titkolta családja elõtt is.

 • 46 éve vezetett jogosítvány nélkül egy 60 éves férfi

  Nem dicsérték meg, pedig talán megérdemelte volna az a 60 éves spanyol férfi, akit egy közúti ellenõrzésen azon kapták, hogy nincs jogosítványa, mégpedig pontosan 46 éve.

 • Magyarok Nyilai - újabb három férfit vettek õrizetbe

  Három újabb gyanúsítottat vett õrizetbe a Központi Nyomozó Fõügyészség az országgyûlési képviselõk ellen elkövetett, illetve tervezett támadások gyanújával. A hatóságok szerint a három férfi közül kettõ részt vett a Kóka János háza ellen végrehajtott Molotovos támadás ellen, a harmadik pedig egy dunaújvárosi képviselõ elleni támadás részese volt.

 • Kivárta a sorát, majd fegyvert fogott...

  Fegyvert fogott egy férfi a benzinkutasra, miután rákerült a sor a pénztárnál. A zacskóba bepakolt pénzzel együtt egy fekete autóval menekült a helyszínrõl. Nem egészen fél óra múlva az etyeki körzeti megbízott kattintotta rá a bilincset. Akkor már öt rendõrkapitányság 21 járõrautója vette közre a menekülõ férfit. A fegyvert is és a pénzt is megtalálták Lacettijében…

 • Kifosztották, mialatt misén volt - polgárõrök fogták el a tettest

  Polgárõrök segítségével fogták el a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint kifosztotta egy idõs asszony lakását Oszkón, mialatt a nõ misén volt.

 • Rendszeresek a falopások Somogyban

  Rendszeressé váltak a falopások Somogy megye észak-nyugati részén, ahol több száz család megélhetését biztosítja a fenyõ és tuja nevelés. Egy porrogi gazdától 300 ezüstfenyõt vittel el a múlt héten, kára fél millió forint. A fák négyévesek voltak, két-három éven belül már piacra lehetett volna vinni õket.

 • Felakasztotta magát, miután visszavonták kivégzését

  Felakasztotta magát egy halálra ítélt rab a kaliforniai San Quentin börtönben, néhány nappal azután, hogy életfogytiglanra enyhítették büntetését.

 • Szudán: 40 botütésre ítélték a futballsztárt

  Állítólag ittasan vezetett. A rendõrök legalábbis egy házi készítésû szeszesitalt éreztek a leheletén.

  40 botütésre ítéltek egy nigériai futballsztárt Szudánban. A játékos azért kapta a büntetést, mert ittasan vezetett. Õ azonban tagadja a vádakat és fellebbez az ítélet ellen.

 • Megöltek egy francia dokumentumfilmest Salvadorban

  Gyilkosság áldozata lett egy francia dokumentumfilmes és fotós helyi idõ szerint szerdán Salvadorban - közölték a helyi hatóságok.

 • Juhnyájba hajtott egy tehervonat

  Juhnyájba hajtott egy Debrecenbõl Nyíregyházára tartó tehervonat, csütörtökön délelõtt.

 • Egy csecsemõ meghalt, harmincöten pedig megsebesültek a román turistabusz balesetében

  Egy csecsemõ meghalt, harmincöten pedig megsebesültek - hárman közülük életveszélyesen - vasárnap egy román turistabusz balesetében a franciaországi Vidauban közelében.

 • Szabolcsban fogták el a fõvárosi csúcsbûnözõt

  Egy szabolcsi faluban fogták el a rendõrök a Budapesti Rendõr-fõkapitányság körözési toplistájának egyik helyezettjét.

 • Leszúrta élettársát majd öngyilkosságot kísérlet meg

  Leszúrta élettársát, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy 45 éves nõ vasárnap hajnalban Mezõtárkányban.

 • Beleragadt egy teherautó kereke a megolvadt aszfaltba

  Úttestbe ragadt egy teherautó a kínai Vuhanban a nagy hõség miatt.

 • Õrizetben a garázdák

  Mályiban 2009. február 3-án ismeretlen tettesek elõzetes szóváltást követõen, közterületen bántalmaztak egy 59 éves helyi férfit. Az eset kapcsán rendõri intézkedés történt, illetve a férfit a mentõsök kórházba szállították. Az elsõdleges orvosi vélemények alapján a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, így az orvosi ellátás után lakására távozott.

 • Ötven éve ül börtönben az ördög

  Utoljára az ötvenes években gyilkolt, de azóta börtönben ül Németország leghosszabb ideje raboskodó bûnözõje. Heinrich Pommerenke majd fél évszázada egy délnémet börtön lakója. Azóta megtért. És mellei is nõttek. Sõt már szabadulni sem lenne kedve.

 • Cigányokra támadtak vagy cigányok támadtak?

  Bõrfejûek támadtak a verõcei cigányokra tegnap; a Magyar Sziget elnevezésû rendezvényre tartó, "fehér Magyarországot" hirdetõ fiatalok egy terhes nõt és egy fiatal roma fiút vertek meg. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje azt mondta: a rendõrségnek nincs tudomása bántalmazásról, rendõri intézkedésre ilyen jellegû bejelentés miatt nem került sor. Az õrnagy úgy tudja, a rendõri jelenlétre azért volt szükség, mert "az utcában virrasztást tartanak egy haláleset miatt". A rendõrség fokozott ellenõrzést tart a Pest megyei településen.

 • KRESZ módosítások

  Forgalmi vizsgán sikertelenséget jelentõ hibának számított, ha a tanuló sofõr 35 km/órás sebességgel „száguldva" közelítette meg a vasúti átjárót. A KRESZ módosítások után ezért már nem fog megbukni.

 • Kinyomta a szuszt az autórablóból

  Akaratlanul autórablót ölt egy kövér férfi Nagy-Britanniában azzal, hogy ráülve tartotta fogva.

 • Orrfújásbírság

  Orrfújásért bírságoltak meg rendõrök egy férfit Nagy-Britanniában 18 ezer forintnyi fontra.