rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megoldotta, hogy ne legyen ujjlenyomata

 • Share on Tumblr

  Levágatott ujjbegyeibõl egy kábítószercsempész az Egyesült Államokban, hogy ne tudják azonosítani személyét.

  Mégis sikerült. A 36 éves férfi csak a szükséges mértékben "faragtatott le" ujjaiból, 400 dollárt fizetett a "(bõr)hámozásért". Mesterkedése lett a veszte, ugyanis a rendõrség gyorshajtás miatt állította meg és veszélyes fegyver birtoklásáért vette õrizetbe.

  Mikor ujjlenyomatot vettek róla, feltûnt, hogy hegesek ujjbegyei, és gyanús lett a férfi. Egy ujjlenyomat-specialista azután a lenyomatok peremei révén is azonosítani tudta a férfit, aki ellen korábban már 13 elfogató parancsot adtak ki.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elcserélte lányát fegyverre

  Fegyverre cserélte el kétéves lányát egy nõ az Egyesült Államokban.

 • Villamos és autóbusz ütközött

  Négyen sérültek abban a balesetben, amely kedden hajnalban történt a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. Szondy utcai telephelyénél, ahol villamos és autóbusz ütközött.

 • Lopott BMW akadt fenn a vámon (fotóval)

  Egy cseh rendszámú BMW X5 terepjárót ellenõriztek szombaton a beregsurányi határátkelõhelyen a kirendeltség rendõrei.

  A nagy értékû jármûvel egy cseh állampolgárságú férfi akarta elhagyni az országot, de a rendõröknek feltûnt, hogy a motortérben elhelyezett ún. típustábla nem felel meg az elõírásoknak. Bár az alvázszám nem szerepelt a körözési rendszerben, a Záhonyi Fókuszponti Irodán szolgálatot teljesítõ osztrák határõr segítségével ellenõrizték a gyári sorozatszámot is.

 • Újabb tinédzsert ért golyó Görögországban

  Lövedék sebesített meg könnyebben egy középiskolás fiút az éjszaka folyamán Athén egyik külvárosi részén, egy iskola elõtti incidensben - közölte a görög fõváros rendõrsége csütörtökön.

 • Mégsem kell közzétenni a CIA vallatásról készült fényképeit

  A New York-i szövetségi bíróság ideiglenesen felfüggesztette helyi idõ szerint csütörtökön azt a rendelkezését, hogy közzé kell tenni a Központi Hírszerzõ Ügynökség (CIA) terrorgyanús személyek vallatásáról készült fényképeit. Így a bíróság idõt hagyott Barack Obama elnök kormányának arra, hogy megindokolja a legfelsõbb bíróságnak: miért nem tartja helyesnek a képek nyilvánosságra hozatalát. A kormány eredetileg azt mondta, hogy közzéteszi a képeket, de Obama májusban visszakozott ettõl, arra hivatkozva, hogy a közzététel az amerikai katonák elleni erõszakhullámot idézhetnek elõ külföldön. A bíró csütörtökön - indoklás nélkül - visszavonta korábbi rendelkezését.

 • Ittas vezetõ okozott balesetet

  Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy csengõdi férfit, aki ittasan vezette személygépkocsiját, és elõzés közben frontálisan ütközött egy autóval vasárnap este Akasztó mellett az 53-as úton - közöltea rendõrség.

 • Halálos baleset Baranya megyében

  Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szerdán egy balesetben Baranya megyében.

 • Jármû alatt szerelõ munkást gázolt halálra társa

  A jármû alatt szerelt egy munkás, amikor egyik társa el kezdett tolatni a kocsival és halálra gázolta az 50 éves férfit csütörtökön Nyíregyházán.

 • Autóval menekült el a mentõsök elõl a gyógykezelésre szoruló férfi

  Autóval menekülõ pszichiátriai beteget fogtak el a rendõrök szombaton Gárdonyban.

 • Álbrókerekre csaptak le kommandósok

  Kommandósok lepték el a Capital Partners brókerirodát, öt embert õrizetbe vettek, negyvenet tanúként hallgattak ki. A rendõrség szerint a cég hárommilliárdot csalt ki hiszékeny emberek zsebébõl.

 • 20 millióval lopták meg dolgozói a gyõri Audit

  A Kisalföld információja szerint a néhány benzinkutassal összejátszva ennyit tankoltak le az Audi-üzemanyagkártyákról.

 • Gázrobbanás tett lakhatatlanná egy lakást Budapesten

  Vélhetõen gázrobbanás történt egy X. kerületi, Ónodi utcai lakásban, ami lakhatatlanná vált.

 • Ököllel ütötte diáktársát az osztályban

  Ököllel verte meg az egyik diák a másikat egy pécsi általános iskolában - adta hírül a rendõrség.

 • Megtámadta a mentõst egy kórházba szállított részeg

  A Békés megyei városban a Könd utcai vásárcsarnokhoz riasztották pénteken az Országos Mentõszolgálat munkatársait, egy ittas férfi ellátásához. A mentõsök a városi kórházba szállították a már nem éppen szomjas férfit, aki az ambulancián fel akart ülni a hordágyon.

 • Minden ötödik európai kipróbálta már a kannabiszt

  Párizs - Minden ötödik európai kipróbálta életében a kannabiszt, és több mint 13 millióan az elmúlt egy hónapban is fogyasztottak a kábítószerbõl - derült ki az európai kábítószer-ellenes hivatal (OEDT) felmérésébõl.

  Az uniós hivatal a kábítószer-ellenes világnap alkalmából tette közzé csütörtökön a teljes egészében a kannabisznak szentelt, 700 oldalas tanulmányát, amelyben a szakértõk e kábítószer - hasis, marihuána, kannabiszgyanta - fogyasztás alakulását vizsgálták jogi, politikai, gazdasági, társadalmi és egészségügyi szempontok alapján.

 • Lezuhant egy afganisztáni nemzetközi helikopter

  Lezuhant az afganisztáni nemzetközi erõk egyik helikoptere kedden a déli Hilmend tartományban, ahol amerikai tengerészgyalogosok kiterjedt hadmûveletet hajtanak végre - közölték tisztségviselõk. Egy nyilatkozó szerint legalább két halálos áldozata van a balesetnek.

 • Kerékpárlopás milliós tételben… (Dunaújvárosi Rk. – Fejér megye)

  Szám szerint 17, összértékét tekintve egymillió forintot meghaladó kerékpárlopással gyanúsítják a dunaújvárosi nyomozók azt a húsz éves pusztaszabolcsi férfit, akit kedden délután fogtak el a város területén. A sorozat múlt év augusztus végén kezdõdött egy Március 15-i lépcsõház földszintjérõl eltûnt kétkerekûvel…

 • Intézkedõ rendõrt gázolt el egy autó

  A jármû vezetõje autója jobb elejével sodorta el a rendõrt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Szégyen: loptak a Heim Pál kórházból

  Orvosi mûszereket loptak a fõvárosi Heim Pál Gyermekkórházból - közölte Sass Oszkár, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • Román és magyar autó ütközött Hodásznál

  Egy román és egy magyar autó ütközött össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodásznál.