rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Leszerelték a verekedéssel gyanúsított rendõröket

 • Share on Tumblr

  Leszerelték azt a két rendõrt, akik ellen egy igazoltatott fiú megverésének gyanújával indult eljárás Heves megyében.

  Az ügyben még a múlt hét végén indult vizsgálat, miután egy hevesi lakhelyû férfi arról tett bejelentést, hogy rendõrök verték meg, gázpisztollyal arcon lõtték, majd autójuk csomagtartójába zárták, végül egy tóparti részen magára hagyták. A férfi feljelentését követõen a rendõrség belsõ vizsgálatot, majd két hevesi járõr ellen fegyelmi eljárást rendeltek el, az Egri Nyomozó Ügyészség pedig nyomozást indított, hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és más bûncselekmények gyanúja miatt. Bár ez utóbbi eljárás eredménye csak késõbbre várható, a fegyelmi eljárás eredményeként a mai nappal megszüntették a két rendõr szolgálati viszonyát. Ha az ügyészségi vizsgálat megerõsíti, hogy bûncselekmény történt, akkor az egyenruhásoknak bíróság elõtt kell felelniük tettükért.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Krokodil támadott egy 17 éves fiúra

  A floridai Caloosahatchee folyóban úszkált a 17 éves Kaleb Langdale amikor rátámadt egy majd' 3.5 méteres aligátor hétfõ délután.

 • Bírság autóban dohányzásért

  London - Saját autójában dohányzott egy férfi, mégis megbírságolták érte - mert a munkahelyének nyilvánította a kocsit a hatóság embere.

 • 6 év börtön kapott a tini, aki meggyilkolta szeretõjét

  Hat év fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla csütörtökön azt a tizenhat éves fiút, aki tavaly meggyilkolta negyvenesztendõs szeretõjét.

 • Halálra rémítette a kislányt a kóbor kutya

  Sokan panaszkodnak amiatt, hogy sok a kóbor kutya Szolnokon. Egy kislányt és édesapját is üldözõbe vett egy kóbor eb a minap a belvárosban. A gyepmester ugyan próbálja megoldani a helyzetet, azonban nincs könnyû dolga. A negyven férõhelyes kutyamegfigyelõbe nehéz elhelyezni körülbelül száz kutyát.

 • Szatírt fogtak Makón - kislányoknak mutogatta a fütykösét

  Kislányoknak mutogatta nemi szervét egy férfi szerdán este Makón, a 43 éves hajléktalant a bejelentést követõen helyszínre sietõ rendõrök a közelben elfogták - tájékoztatott a rendõrség csütörtökön.

 • Toplistás bûnözõn kattant a bilincs

  Kilenc elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit csütörtökön fogtak el a rendõrök Budapesten, a XVI. kerületben. A 33 éves férfi tavaly óta bujkált - tájékoztatta a Független Hírügynökséget szombati közleményében a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • Nyolcvanöt éves asszony gyilkolt

  Eljárást indított a rendõrség azzal a nyolcvanöt éves szarvasi asszonnyal szemben, aki a gyanú szerint úgy helybenhagyta sógornõjét, hogy az belehalt sérüléseibe.

 • Ceruzahegyre menõ számtanvita

  Fegyveres támadásért kell felelnie egy 11 éves gyereknek az Egyesült Államokban, mert ceruzával megdöfte egy osztálytársát egy matematikai vita hevében.

 • Fél nõvel vezetett

  A vezetés egész embert kíván, a kivételezett sávban vezetés pedig legalább kettõt - ez a közlekedési szabály az Egyesült Államokban, és ezt szegte meg az az autós, aki fél nõvel haladt a kedvezményes sávban.

 • Zuglói patikarablás - ki ismeri fel a támadót? (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelõre ismeretlen személyazonosságú férfi 2009. március 30-án 19 óra 25 perc körüli idõben bement a Budapest XIV., Kassai téren található gyógyszertárba, ahol - feltehetõen fegyverrel - a bevétel átadására kényszerítette az ott tartózkodó alkalmazottakat. Miután a követelésnek eleget tettek, az elkövetõ a készpénzzel elmenekült a helyszínrõl. A bûncselekmény során lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Lefejezte támadóját a nõ

  Nem kis pánikot okozott az az indiai nõ, aki a zsúfolt piactéren büszkén hordozta körbe a férfi fejét, aki meg akarta erõszakolni. Az asszony csurom véres ruhájában mutogatta trófeáját, így bizonyítva, hogy egymaga szolgáltatott igazságot.

 • Farkasok faltak fel egy kisfiút

  Egy fa alá fektette le a földeken dolgozó nõ a kisfiát, miután megetette, de amikor visszatért, borzalmas látvány fogadta õt: a kicsit megették a farkasok.

 • Rendõrt gázolt a brit uralkodó fia

  Elütött egy rendõrt András yorki herceg, aki ellen a Scotland Yard vizsgálatot indított.

  A 49 éves András - II. Erzsébet királynõ másodszülött fia - pénteki sajtóbeszámolók szerint a királyi család londoni rezidenciája, a Buckingham-palota egyik oldalsó kapuján akart behajtani, de útját állta két japán turista. A turisták nem vették észre a nagy sebességgel közeledõ hercegi terepjárót, és a palotát õrzõ rendõrök egyike próbálta elterelni õket a jármû elõl.

 • Kerék (el)kötõk õrizetben…

  Két autótulajdonos is keréklopást jelzett csütörtökön kora reggel a Rigó utcából. A társasház területére a kerítésen keresztül ment be ismeretlen tettes és egy Suzuki SX4, valamint egy Toyota Yaris mind a négy kerekét leszerelte és eltulajdonította. A két gépkocsiban keletkezett lopási kár 100.000-100.000 forint. A nyomozók késõn éjjel fogták el a két feltételezett elkövetõt. Elfogásukkal úgy tûnik megszûnhetnek a rejtélyes keréklopások a városban…

 • 38 milliót ér a megfogott csempészcigi

  Zárjegy nélküli és ukrán zárjegyes, 38 millió forint értékû cigarettát foglaltak le csütörtökön - írja a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága közleményben.

 • Lovászokat loptak meg

  Kétmillió forint kárt okozott az az egyelõre ismeretlen tettes, aki még tavaly novemberében hatolt be egy Hódmezõvásárhely külterületén lévõ tanya lovardájába, ahonnan egy Sulky típusú kétkerekû jártató kocsit és egy M 2000 Maraton típusú versenykocsit (gyári száma: KS068200506) tulajdonított el.

  A Hódmezõvásárhely Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya dolog elleni erõszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bûntett gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

 • Hármas karambol az M7-en

  Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalát Polgárdinál, a 76-os kilométer térségében csütörtökre virradó éjszaka.

 • Szekercével vágta fejbe társát egy 59 éves férfi

  A lenti rendőrök 15 percen belül elfogták a férfit. A gyanú szerint 2014. június 2-án 19 óra 30 perc körüli időben egy 59 éves férfi Lentiben egy családi ház teraszán szóváltásba keveredett egy helyi emberrel, ami tettlegességig fajult.

 • Vakon vezetõ sebességrekordja

  Vak vezetõi sebességrekord

  Brüsszel - Új sebességrekord született vak vezetésbõl, mármint vak autós vezetésébõl: 308,78 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott egy belga férfi egy Lamborghini Gallardo típusú kocsival.

 • Fiatal fiút gázolt el a vonat Salgótarjánnál

  Elgázolt egy iskoláskorú fiatalt egy vonat a Salgótarján és Somoskõújfalu közötti pályaszakaszon. A baleset miatt a vonatok nem közlekednek a szakaszon.