rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Gyermek is van a gyilkosok között - brutálisan megöltek egy férfit Oroszlányban

 • Share on Tumblr

  Brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy idõs férfit Oroszlányban. A tettesek között egy gyermek is van.

  A gyilkosság az elmúlt hétvégén történt a Komárom-Esztergom megyei városban. Az áldozat egy idõs férfi volt, akit - a rendõrség által eddig közölt információk szerint - különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból gyilkoltak meg. A tettesek közt egy gyermekkorú is van. A rendõrség további részleteket - a nyomozás érdekében - egyelõre nem árul el az ügyrõl. Az esettel kapcsolatban kedden nyilatkozik a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem tudott elosonni a tolvaj - durva erõszakot alkalmazott

  Fellökte az õt üldözõ biciklitulajdonos gyermeket az a tolvaj, aki elkötött társával együtt egy kerékpárt Lajosmizse egyik boltja elõl. Az ötezer forint értékû lopásból az erõszak miatt így rablás lett.

 • Hat hírhedt bûnüggyel bõvült a Rendõrségtörténeti Múzeum kiállítása

  Budapest - Múlt és jelen, valamint Hírhedt bûnügyek címmel nyílt kiállítás a Rendõrségtörténeti Múzeumban az intézmény alapításának 100. évfordulója kapcsán.

  A Múlt és Jelen címû idõszaki tárlaton a múzeum fotóarchívumának 27 olyan felvételét mutatják be, amely az 1900 és 1970 közötti idõszakból származik, 27 darab 2008-ban készült fotóval egyetemben. A képek összekapcsolódnak annak ellenére, hogy más évben készültek.

 • Nem vezethette volna az autót, mégis vezette - meghalt

  Szaúdi nõ halálos autóbalesete

  Rijád - Halálos autóbalesetet szenvedett egy húszéves szaúdi nõ Rijádban, Szaúd-Arábia fõvárosában - egy olyan ország központjában, ahol a törvény szigorúan tiltja, hogy a nõk autót vezessenek.

 • Golyóálló mellényeket akart csempészni

  Félezer, félkész golyóálló mellényt és mintegy 700 hozzá használatos betétet foglaltak le a vámosok a tompai átkelõnél egy szerb kamionból, a sofõr ellen eljárás indult – közölte a vám és pénzügyõrség szóvivõje hétfõn.

 • Trükkös drogcsempész - nõnek öltözve, ruhafenéktömésben akart drogot csempészni

  Nõnek öltözve próbált a ruhafenéktömésében kokaint csempészni egy brazil férfi. A drogfutárt azelõtt sikerült lekapcsolni a campinasi repülõtéren, hogy felszállt volna a Lisszabonba tartó gépre.

 • Markolónak rohantak

  Eddig tisztázatlan körülmények között egy lassan haladó rakodó munkagépbe ütközött egy román állampolgárokat szállító Lada Niva a 8-as fõúton Vasvárnál, reggel fél hétkor.

 • Nyerges vontató és autóbusz ütközött össze

  Szerencsére személyi sérülés nem történt abban a balesetben, amiben egy nyerges vontató és egy autóbusz ütközött össze.

 • Gyereket pofozott a rendõr, ezért két év próbaidõre bocsátották

  Két év próbára bocsátotta a Pécsi Ítélõtábla kedden jogerõsen azt a rendõrt, aki megpofozott egy kiskorú fiút a Zala megyei Csatáron.

 • Hétszáz tő kendernövényt foglaltak le a rendőrök röszkén

  Mintegy hétszáz tő kendernövényt foglaltak le a rendőrök egy röszkei tanyán. Lakossági bejelentés alapján tartottak házkutatást a rendőrök egy röszkei tanyán 2013. szeptember 27-én, ahol 697 tő kendernövényt és csaknem egy kilogramm növényi törmeléket foglaltak le.

 • Pánikba esett utasok taposták össze egymást a mozgólépcsõn

  Pánikba esett utasok taposták össze egymást és ugráltak ijedten a mozgólépcsõ gumikorlátjába kapaszkodva, a szerkezet ugyanis hirtelen, menet közben irányt váltott. Hat ember sérült meg.

 • Többmilliós csalással vádolják a korábbi fõrendõrt

  Több rendbeli, üzletszerûen elkövetett csalás bûntette miatt folyik eljárás Ernyes Mihály, volt baranyai rendõr-fõkapitány ellen a Pécsi Városi Bíróságon.

 • Alma-Citrom rendõrségi akció Borsodban

  Miskolc - Rendõrök ellenõrizték a jármûveket hétfõn Miskolcon és az észak-borsodi Kazincbarcikán; az akció során gyerekek jutalmazták a sofõröket: a jók almát, a kevésbé jók citromot kaptak.

  Figyelemfelhívó kezdeményezésként az Országos Balesetmegelõzési Bizottság és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. az idén is meghirdette - preventív jelleggel - az Alma-Citrom elnevezésû közlekedésbiztonsági akciót.

 • Előzzük meg a kerékpárlopásokat

  A jó idő beköszöntével egyre több kerékpár kerül elő, és ezzel együtt a kerékpárlopások száma is megnövekedhet. Azért, hogy biciklije ne váljon a kerékpártolvajok célpontjává, fogadja meg a Nyíregyházi Rendőrkapitányság alábbi tanácsait:

 • Vonat alá esett egy kétéves kisfiú, de szinte sértetlenül túlélte

  Vonat alá esett, de néhány horzsolással megúszta egy kétéves kisfiú Novoszibirszk közelében.

 • Több száz nõt csonkított meg ok nélkül az orvos

  Az orvos olyan pácienseknek vágta le a mellét, akik nem voltak rákbetegek.

 • Mindhárom utas a helyszínen életét vesztette

  Mindhárom utas a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amelynek során két személygépkocsi ütközött a 38-as főúton péntek reggel.

 • Belehalt a bántalmazásba az 58 éves férfi

  A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A végrehajtott nyomozati cselekmények eredménye szerint a 60 éves J. László gyanúsítható megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével.

 • Közösen ölte meg magát a férj és a feleség

  A közelmúltban szörnyû bejelentés érkezett a nagyszõlõsi rendõrségre a járás egyik falusi lakójától. Késõ este ugyanis a férfi holtan találta a 41 éves szomszédját feleségével együtt.

 • Megkezdõdött Geréb Ágnes büntetõpere

  Megkezdõdött az otthonszülést népszerûsítõ Geréb Ágnes egyesített büntetõpere csütörtökön, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Geréb Ágnest három bûncselekménnyel vádolják.

 • Kivárta a sorát, majd fegyvert fogott...

  Fegyvert fogott egy férfi a benzinkutasra, miután rákerült a sor a pénztárnál. A zacskóba bepakolt pénzzel együtt egy fekete autóval menekült a helyszínrõl. Nem egészen fél óra múlva az etyeki körzeti megbízott kattintotta rá a bilincset. Akkor már öt rendõrkapitányság 21 járõrautója vette közre a menekülõ férfit. A fegyvert is és a pénzt is megtalálták Lacettijében…