rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Rejtélyes halál a fõvárosban

 • Share on Tumblr

  Minden bizonnyal füstmérgezés miatt halt meg egy középkorú férfi Budapesten, kedden éjjel. Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje elmondta: a tûzoltókat egy XV. kerületi, Gergõ utcában égõ melléképülethez riasztották késõ este.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A lángokat hamar megfékezték, az égõ épületben nem találtak senkit, a melléképülettel egybeépített, füsttel teli családi házban azonban egy 50 éves férfi holttestére bukkantak. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint még nem tudni pontosan, hogy a férfi mitõl halt meg. Ha bûncselekményre utaló nyomokat találnak, nyomozást rendelnek el, ha ilyen nem lesz, a közigazgatási eljárás szabályai szerint vizsgálják a halálos tûzeset körülményeit.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Havazás, hóátfúvás, keresztbe fordult kamionok

  Havazás, hóátfúvás miatt csúszóssá váltak a Bakony útjai péntek reggel, a 82-es úton, Zirc és Csesznek között kamionok fordultak keresztbe – közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság szóvivõje.

 • Kerékpárost gázoltak Szabolcsban

  Autó gázolt el egy kerékpárost a 41-es fõúton, Apagynál szombat késõ este.

 • Bezuhant a sínek közé egy anya és gyermeke

  Hatalmas pánik tört ki az egyik massachusettsi metrómegállóban, mikor egy gyereket cipelõ asszony bezuhant a sínek közé.

 • Kakaóért és ölelésért hívta a rendõrséget

  Száraz törölközõt, forró kakaót és meleg ölelést kért a rendõrségtõl telefonon egy betörõ az Egyesült Államokban megadva a pontos címet.

 • Agyonverte 15 éve drogozó fiát

  Nem kezdeményezték az elõzetes letartóztatását annak az apának, aki felesége védelmében agyonverte 15 éve drogozó, és egyre agresszívabbá váló fiát Kõszegen.

 • Kiszûrték az ír alapanyagokat Magyarországon

  Az ír alapanyagok kiszûrése teljes sikerrel megtörtént Magyarországon - jelentette ki Hajós Ádám fõállatorvos szombaton a budapesti Vásárcsarnokban, ahol egy élelmiszer-biztonsági és fogyasztóvédelmi ellenõrzést követõen vett részt a kormányszóvivõi tájékoztatón Kondorosi Ferenc kormánybiztossal.

 • Ketten meghaltak lövöldözés közben egy kertipartin

  Heves szóváltás, verekedés, majd tûzpárbaj volt hétfõ éjjel a kanadai Torontóban egy népes kerti partin, egy férfi és egy fiatalkorú nõ meghalt, legalább 19-en megsebesültek, köztük egy kisgyerek.

 • Százéves asszonyt próbált kirabolni

  Százéves asszonyt próbált kirabolni a bolzanói pályaudvaron egy 46 éves albán férfi, megragadva a kerekesszékén ülõ asszony kezében lévõ kézitáskát.

 • A rendõr címét adta meg a rendõrnek a bolti szarka

  Berlin - Hihetetlen balszerencséje volt egy fülön csípett bolti szarkának Németországban: véletlenül épp az intézkedõ rendõr lakcímét hazudta a sajátjának.

  A tolvaj egy 18 éves achimi ifjú. Igazolvány nem volt nála, amikor elfogták, így aztán szemrebbenés nélkül hazudott lakcímet a rendõrnek. Volt annyi esze, hogy létezõ címet mondjon, és volt akkora balszerencséje, hogy épp a rendõrét.

 • Ittas vezetésen érték az ittas vezetés elleni harc tokiói fõrendõrét Japánban.

  A magas rangú rendõrtiszt - akinek legfõbb feladata megtisztítani a japán fõvárost a részeg autósoktól - nem rutinellenõrzésen akadt fent. Annyira kapatos volt, hogy belehajtott hátulról az elõtte lévõ kocsiba, majd miután kiszállt, járni sem tudott egyenes vonalban. Az intézkedõ rendõrök így már látványra is ittasnak találták, aztán "szagra" még inkább, szondára meg teljesen.

 • Visszamentek autójukért a rablók

  Visszament autójáért két rablással próbálkozó férfi bûntette helyszínére az Egyesült Államokban és haza már nem jutott: a rendõrök még ott voltak és tanúkat kérdezgettek ki.

 • Lerövidítette az utat a részeg kamionos

  Döbbenetes dolgot vett észre egy hölgy Németországban: egy õrült kamionsofõr méretes jármûvével egy temetõ lépcsõjén száguldott le fékezés nélkül.

 • Iskolabusz zuhant le egy autópálya hídjáról

  Huszonkét ember meghalt, további ötvenhét pedig megsérült Nepálban, miután egy zsúfolt iskolabusz lezuhant egy autópályahídról. A baleset csütörtökön történt a himalájai ország fõvárosától, Katmandutól 200 kilométerre délnyugatra fekvõ Mukundapur falu közelében.

 • Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkához

  Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkáhozFelfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette K. Tamás 23 éves dunaalmási lakost, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 6-án éjszaka kést szorított egy fiatalember oldalához és cigarettát követelt tőle. A sértett szeptember 9-én tett feljelentést a rendőrségen, ahol megmutatta a késtől szerzett sérülését is. Feljelentésében elmondta: a bűncselekmény éjszakáján K. Tamás a román-magyar focimeccset nézte a helyi rendezvényen, ő pedig az utcán beszélgetett egy hölgy ismerősével.

 • Bosszúból öltek a maoista lázadók

  Maoista lázadók rátámadtak egy falura, és legalább kilenc embert megöltek csütörtökön a kelet-indiai Bihár szövetségi államban. Tettük oka az lehetett, hogy rendõrségi informátoroknak tartották a falu lakóit.

 • Újabb balesetet szenvedett az üdülõhajó

  Az erõs széllökések hatására elszabadult az Alabama állambeli Mobile város hajójavító mûhelyébõl a Carnival Triumph üdülõhajó. A 100 kilométeres/órás sebességû viharos széllökések miatt az óceánjáró szerdán nekisodródott egy teherhajónak.

 • Fenyegetéssel törte meg az ellenállást a rabló

  Kiraboltak egy patikát Budapest XIII. kerületében, a Vizafogó utcában csütörtök este, az elkövetõnél nem volt fegyver - közölte a rendõrség.

 • 130 sertést kellett kimenteni a felborult kamionból

  A mentés csaknem hat órán át tartott, 22 állat elpusztult. A baleset még hétfő délután történt, a 6-os főúton, a barcsi körforgalomban. A kamionon több mint 130 sertést szállítottak.

 • 78 éves szlovák férfi holttestére bukkantak Lábatlannál

  Egy 78 éves férfi holttestére bukkantak a folyóban.

 • Az ablakon keresztül rángatták ki, majd megverték és kirabolták

  Őrizetbe vették a kiskőrösi rendőrök azt a 33 éves nőt, aki a megalapozott gyanú szerint az ablakon keresztül kirántotta a sértettet, majd bántalmazta őt.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%