rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelés és rablás Budapesten

 • Share on Tumblr

  Megkéseltek egy fiatalembert egy budapesti bárban szombat hajnalban, a 16 éves fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

  Az eset körülményeirõl egyelõre csak annyit lehet tudni, hogy a késelést egy Szent István körúti szórakozóhelyen szóváltás elõzte meg, ám az elkövetõ személye egyelõre ismeretlen - mondta el Papp Judit.

  Egy másik bûncselekményrõl is beszámolt a sajtóügyeletes: hajnali fél négy körül két, sapkát, sálat és kapucnit is viselõ férfi lépett be egy Ferenc körúti szórakozóhelyre, és az egyik dolgozótól pénzt követeltek.

  A játékterem munkatársa, akit késsel fenyegettek meg, a bevétel egy részét átadta a rablóknak, akiknek ezt követõen sikerült kereket oldaniuk. A rendõrség rablás miatt indított eljárást a két ismeretlen férfi ellen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lezuhant a repülõ, amelyen Jenni Rivera utazott, senki nem élte túl a zuhanást

  Felszállás után tíz perccel megszakadt azzal a repülõgéppel a kapcsolat, amelyen Jenni Rivera mexikói-amerikai énekesnõ és kísérete utaztak. Órákkal késõbb csak a gép roncsait találták meg, a balesetet senki sem élte túl.

 • Húszezer liter metil-alkoholt loptak el Bács-Kiskun megyébõl

  Mintegy 20 ezer liter metil-alkoholt loptak el Bács-Kiskun megyei Mol-telephelyekrõl.

 • Busz alá lökték a barátnõjét védõ férfit

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a brit férfi, aki barátnõjéért állt ki, mikor a lányt inzultálták egy éjjel-nappali boltban. A vita végeredménye az lett, hogy a kötekedõ kilökte a járdára a gavallér férfit, akinek a karján átgázolt egy busz.

 • Magyar prostik Hollandiában

  Hollandiai prostitúcióra szánt magyar nõkkel kereskedõ hálózatot lepleztek le, s az ügyben kilenc embert letartóztattak a két országban - közölte az amszterdami ügyészség.

  Úgy tûnik, hogy egy nemzetközi hálózatot göngyölítettünk fel - mondta Otto van der Bijl, az ügyészség szóvivõje. A nõket hazugságokkal, jobb munka ígéretével vették rá, hogy Hollandiába utazzanak - tudatta a szóvivõ, aki szerint a rendõrség jelenleg 13 áldozatról tud.

 • Óvodásokkal végzett a kínai ámokfutó

  Hat gyermeket és egy felnõttet szúrt halálra, és legalább húszat megsebesített egy ámokfutó az északnyugat-kínai Senhszi tartományban, majd végzett magával is.

 • Gatyagyújtásért 20 ezer dollár óvadék

  Madison megye - Nadrággyújtásért vett õrizetbe a rendõrség egy 21 éves férfit az Egyesült Államokban: az illetõ egy barátját viccelte meg.

  20 éves cimborájával együtt iszogattak, amikor hirtelen ötlettõl vezérelve "rágyújtotta" annak nadrágját. A férfinak sikerült eloltania a lángokat, az italtól meg nem érezte annyira a fájdalmat és lefeküdt aludni. Pár órával késõbb kínos volt az ébredés: mint kiderült, másod- és harmadfokú égési sérülései lettek, de szerencsére "csak" a lábán.

 • Önelrabló kamasz

  Varsó - "Elrabolta magát" egy 15 éves fiú Lengyelországban, hogy anyjától váltságdíjra tegyen szert.

  A gyerek egy 17 éves cimborájával rendezte meg elrablását, és a barát közvetítésével tudatta anyjával, hogy 1,2 millió frontnyi összegért elengedik elrablói.

 • Vérszívó segített a tolvaj elfogásában

  Egy lopott autóban talált szúnyogban lévõ vér segítségével kaptak el egy feltételezett autó tolvajt a finn rendõrök - jelentette hétfõn az AFP francia hírügynökség. Arról a finn ügyészség még nem döntött, hogy a talált bizonyíték elég-e a vádemeléshez.

 • A tetthelyen hagyta a kabátját – lebukott a tolvaj

  A tetthelyen hagyott kabát, illetve a rendõrök jó hely és személyismerete buktatta le a mezõcsáti tolvajt. A Tiszaújvárosi Rendõrkapitányság ügyeletére december 5-én, a reggeli órákban érkezett bejelentés szerint Mezõcsát egyik családi házából ismeretlen tettes különbözõ értékeket vitt magával.

 • Negyven másodperc alatt rabolta ki a bankot

  Negyven másodperc alatt, mindössze egy késsel felfegyverkezve rabolta ki fényes nappal egy álarcos férfi Bukarestben az egyik bankot.

 • Életmentõ kóla: lángoló apját oltotta el egy fiú

  Kólával oltotta el lángoló apját egy 15 éves fiú Nagy-Britanniában. Az 52 éves férfi benzintõl gyulladt meg, kerti gally és gyomégetõ tüzet akart feléleszteni az üzemanyaggal, amely robbanásszerûen belobbant, az apának pedig azonnal lángba borult a karja, a mellkasa, a nyaka, de még a füle is.

 • Terhes nőt ütött meg egy BKV sofőr

  Azonnali hatállyal felfüggesztette állásából a BKV az egyik Combino vezetőjét, aki bántalmazott egy szabálytalanul közlekedő gyalogost hétfőn kora este Budapesten. A közlekedési társaság vizsgálja az esetet.

 • Halálos baleset az M2-es autópályán

  Halálos baleset történt csütörtökön kora reggel az M2-es autóúton, Dunakeszinél a gödi kihajtónál, teljes az útzár.

 • Tizenévest raboltak ki brutális kortársai

  Egy órán belül elfogták a rendõrök azt a három tizenévest, akik megvertek és kifosztottak egy hasonló korú fiút a fõváros XVI. kerületében, egy játszótéren.

 • Szökésben a rabló Budapesten!

  Megszökött egy elõzetes letartóztatásban lévõ fogoly csütörtök este Budapesten, a fõvárosi és a Pest megyei rendõrök is nagy erõkkel keresik - erõsítette meg a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Elfogták a békéscsabai késest

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki október közepén több késszúrással megsebesített egy bolti eladót Békéscsabán; a gyanúsított beismerõ vallomást tett - közölte a rendõrség.

 • Õrizetbe vett modellek

  Rendõrök vettek õrizetbe modelleket, tervezõket és sminkeseket Szudán fõvárosában, Kartúmban egy divatbemutató után.

 • Több méter mély munkagödörbe esett egy teherautó

  Hat méter mély munkagödörbe esett egy kavicsot szállító teherautó hétfőn délelőtt a Vas megyei Celldömölkön egy építkezésen. A Szentháromság téren történt balesetben a jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, őt a kiérkező mentők látták el.

 • A bajai bankrabló két nőt is megsebesített

  A támadó két nőt sebesített meg. A rendőrség egy 25 év körüli fiatalt keres. A támadó nem sokkal 11 óra előtt lépett be a bajai pénzintézet ajtaján, kezében egy késsel.

 • Négytagú család vesztette életét a 35-ös úton

  Egy négytagú család vesztette életét a kedd esti, 35-ös fõúton történt karambolban: a két szülõ, egy 12 éves fiú és egy 8 éves kislány. Hárman azonnal meghaltak, a kisebb gyermek pedig életveszélyesen megsérült. Õt mentõhelikopterrel szállították kórházba, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Hajdú- Bihar Megyei Rendõr- fõkapitányság.

  A család hajdúszoboszlói nyaralásról tartott hazafelé, amikor a baleset történt.