rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelés és rablás Budapesten

 • Share on Tumblr

  Megkéseltek egy fiatalembert egy budapesti bárban szombat hajnalban, a 16 éves fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

  Az eset körülményeirõl egyelõre csak annyit lehet tudni, hogy a késelést egy Szent István körúti szórakozóhelyen szóváltás elõzte meg, ám az elkövetõ személye egyelõre ismeretlen - mondta el Papp Judit.

  Egy másik bûncselekményrõl is beszámolt a sajtóügyeletes: hajnali fél négy körül két, sapkát, sálat és kapucnit is viselõ férfi lépett be egy Ferenc körúti szórakozóhelyre, és az egyik dolgozótól pénzt követeltek.

  A játékterem munkatársa, akit késsel fenyegettek meg, a bevétel egy részét átadta a rablóknak, akiknek ezt követõen sikerült kereket oldaniuk. A rendõrség rablás miatt indított eljárást a két ismeretlen férfi ellen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kínának kémkedett a Pentagon egy tisztviselõje

  Négy éven át Kínának kémkedett az amerikai védelmi minisztérium egy washingtoni tisztviselõje; a 62 éves James Wilbur Fondrenre 60 évi börtön vár, ha bûnösnek találják a vádpontokban.

 • Mozgó autóból adtak le lövéseket egy férfire Budapesten

  Egy mozgó autóból több lövést adtak le egy férfira este a VIII. kerületben, a Kõris utcában, majd a jármû nagy sebességgel elhajtott. A férfit nem találták el a lövések, de egy ablakot átütött az egyik lövedék.

 • Elütötte a szerbiai autós a magyar gyalogost, majd otthagyta az úton - Szeged

  Segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt az a szerb autós, aki egy gyalogost ütött el ma a kora délutáni órákban Szegeden.

  Egy fiatalember a Szabadkai úton, a gyalogátkelõhelyen akart átmenni, amikor egy, a külsõ sávról érkezõ szerb forgalmi rendszámú személygépjármû elütötte õt.

 • Lopott bútorokkal fûtöttek

  Tüzelõnek vittek el bútorokat egy lakatlan házból a betörõk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Timáron. Legalábbis ezt mondták a feltételezett elkövetõk a rendõrségi kihallgatáson.

 • Ötven métert repült a motoros

  Motoros baleset történt Nagykállóban. Egy fiatal férfi crossmotorjával éppen Nyírbátor felé tartott, amikor az egyik mellékútról kihajtott elé egy teherautó.

 • Hatan ültek ártatlanul az ukrán sorozatgyilkos helyett

  Legkevesebb hat ember ült ártatlanul börtönben rövidebb-hosszabb ideig az elmúlt évtizedekben Szerhij Tkacs, a rendõrbõl lett ukrán sorozatgyilkos helyett, akit a héten ítélt életfogytiglani börtönbüntetésre egy ukrajnai bíróság.

 • Öt személyautó balesetezett a 4-es fõúton

  Öt személyautó karambolozott csütörtök reggel a négyes fõúton. A balesetben egy ember sérült meg, könnyebben.

 • Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában

  Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában. A tragédiai szombaton a magyar határhoz közeli egyik parkolóhelyen történt.

 • Az esküvõ napján szúrta szíven võlegényét a menyasszony

  Csak néhány óra volt hátra a fényes lakodalomig, már a vendégek egy része is a leendõ pár otthonában pihent és készült a másnapi ceremóniára, amikor a menyegzõ vérbe fulladt.

 • Ittas motorosakat igazoltattak a rendõrök

  Gyõrben és Bezenyénél is részeg motorosokat igazoltattak, egyikük balesetet szenvedett.

 • Nyílt utcán lenyilaztak egy nõt New Yorkban

  Washington - Nyílt utcán lenyilaztak egy nõt New Yorkban - adta hírül a CBS hírtelevízió hétfõn.

  A 76 centiméter hosszú nyílvesszõ Denise Delgado-Brown gyomrába fúródott, a nõt kórházban kezelik.

 • Nem adta meg az elsõbbséget, elgázolták a bringást

  Életét vesztette az a kerékpáros, akit teherautó gázolt el Pécs nyugati elkerülõ útján szombaton - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • A Tiszába fulladt egy szomáliai férfi

  Beszakadt a Tisza jege egy szomáliai férfi alatt Tiszakerecseny közelében. A fiatalember három társával Ukrajna felõl érkezett illegálisan az országba. A többi határsértõt a barabási határrendészeti kirendeltség járõrei elfogták.

 • Merényletet terveztek Brüsszelben?

  Merényletet terveztek az uniós csúcsértekezlet résztvevõi ellen – értesült a belga sajtó.

 • Meghalt egy magyar turista a Lengyel-Tátrában

  Halálos baleset ért a Lengyel-Tátrában egy túrázó magyar nõt, amikor egy erõs széllökés lesodorta az egyik hágóról . A baleset a Zawrat-hágón, a Lengyel-Tátra egyik köztudottan veszélyes pontján történt szombaton.

 • Két kislányt gázolt el az apáca

  Romániában egy 10 és egy 12 éves kislányt gázolt el Râmnicu Vâlcea városában egy apáca, miközben az áldozatok a kijelölt helyen keltek át az úttesten. A Mediafax jelentése szerint az egyik kislány a helyszínen elhunyt, a másikat súlyos sérülésekkel szállították a megyei sürgõsségi kórházba.

 • Rendõri üldözés a túl hangos rádió miatt

  Életét vesztette egy szaúdi férfi, családtagjai pedig megsérültek egy közlekedési balesetben, amikor üldözõbe vette autójukat a vallási rendõrség, amiért a család túl hangosan hallgatta a rádiót.

 • 22 túlélõt már megtaláltak a süllyedt hajóról

  Eddig 22 túlélõre bukkantak annak a hajónak az utasai közül, amely szerdán süllyedt el Indonézia partjainál, másfél száz menekülttel a fedélzetén. További 120 embert keresnek még.

 • Fogházbüntetés a kutyáit kínzó nõnek

  Állatkínzás vétségében találta bûnösnek, s nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte, ám egy év hat hónapra próbára bocsátotta a Kaposvári Városi Bíróság azt a 49 éves nõt, aki a vádirat szerint bõszénfai házában éheztette, szomjaztatta két kutyáját. A bíróság a vádlott távollétében hozta meg ítéletét, mely az ebek elkobzásáról is rendelkezett.

 • Tudatosan terjesztette a HIV-vírust egy ausztrál cirkuszi akrobata

  Tudatosan terjesztette a HIV-vírust jelentõs számú szeretõje körében egy ausztrál cirkuszi akrobata - derült ki a férfi letartóztatása után.