rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Forró fémolvadék csöpögött egy budapesti tûzoltó arcára

 • Share on Tumblr

  A XIV. kerületi Tahi utcában lévõ iparterületen a reggeli órákban egy bútorlapszabászati üzemben vegyes tüzelésû kazánt üzemeltettek, a kémény-tetõ-áttörésénél a tetõszerkezet meggyulladt, a tüzet a tetõ megbontásával két vízsugár segítségével eloltották a tûzoltók.

  A tûz oltása közben az egyik tûzoltónak a teljes védõfelszerelés ellenére az arcára forró fémolvadék csöpögött, ennek következtében az arca jobb oldalán tenyérnyi felületen másod-harmadfokú égési sérülést szenvedett, egy másik tûzoltó a jeges úton tömlõvel a kezében elcsúszott, a könyökére esett, amely feldagadt. Mindkettõjüket a Honvéd Kórház sürgõsségi osztályára szállították a mentõk.

  Ehhez a káresethez vonulás közben a megkülönböztetõ jelzést használó X. Habbaloltó tûzoltó gépjármû egy személygépkocsival ütközött. A baleset a Nagy Lajos király útja és Csömöri út keresztezõdésében történt. A személygépkocsi vezetõje könnyû sérüléseket szenvedett. A tûzoltók sérüléseinek, valamint a közlekedési baleset körülményeinek vizsgálata még zajlik.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások