rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Forró fémolvadék csöpögött egy budapesti tûzoltó arcára

 • Share on Tumblr

  A XIV. kerületi Tahi utcában lévõ iparterületen a reggeli órákban egy bútorlapszabászati üzemben vegyes tüzelésû kazánt üzemeltettek, a kémény-tetõ-áttörésénél a tetõszerkezet meggyulladt, a tüzet a tetõ megbontásával két vízsugár segítségével eloltották a tûzoltók.

  A tûz oltása közben az egyik tûzoltónak a teljes védõfelszerelés ellenére az arcára forró fémolvadék csöpögött, ennek következtében az arca jobb oldalán tenyérnyi felületen másod-harmadfokú égési sérülést szenvedett, egy másik tûzoltó a jeges úton tömlõvel a kezében elcsúszott, a könyökére esett, amely feldagadt. Mindkettõjüket a Honvéd Kórház sürgõsségi osztályára szállították a mentõk.

  Ehhez a káresethez vonulás közben a megkülönböztetõ jelzést használó X. Habbaloltó tûzoltó gépjármû egy személygépkocsival ütközött. A baleset a Nagy Lajos király útja és Csömöri út keresztezõdésében történt. A személygépkocsi vezetõje könnyû sérüléseket szenvedett. A tûzoltók sérüléseinek, valamint a közlekedési baleset körülményeinek vizsgálata még zajlik.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csalók próbálnak visszaélni az OTP nevével

  Az OTP arra figyelmeztet, ne reagáljanak az e-mailre

 • Lába kelt a milliós konténernek (Nyíregyháza)

  A Nyíregyházi Rendõrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanújával folytat eljárást.

  Ez év áprilisában egy irodakonténert bérelt ki valaki Nyíregyházáról. A bérlõ az egyhavi bérleti díjat és az óvadékot fizette ki, majd ismeretlen helyre (vélhetõen Kisvárda környékére) szállította az egymillió forint nettó értékû konténert, azóta nem elérhetõ.

 • Egy szál cigi mentette meg az életét

  Szerelmi bánatában kis híján eldobta magától az életét egy 26 éves szabadbattyáni fiatalember. Egy panelház kilencedik emeletérõl a mélybe akart ugrani. Két fehérvári rendõr az életét kockáztatva mentette meg õt.

 • Lövöldözés a parkolóban

  Lövöldözés volt egy kispesti parkolóban.

 • Üzemi balesetben vesztette egy férfi életét Gyöngyösön

  Üzemi balesetben vesztette életét egy 34 éves férfi Gyöngyösön, a helyi ipari park egyik üzemében.

 • Sorozatos bûncselekmények Miskolcon

  Rablásokat, lopásokat követett el a gyanú szerint három fiatalkorú röpke egy óra alatt Miskolcon, de ugyancsak egy órán belül rendõrkézre kerültek – közölte a rendõrség.

 • A kamion légterelõje alatt volt a drog

  Egy kilogramm, fóliába csomagolt kábítószert találtak a határrendészek egy bolgár kamionban, Nagylaknál.

 • Százmilliókat akart kicsalni

  Hamis fizetési meghagyással próbált 375 millió forinthoz jutni a Tescótól egy pécsi vállalkozó. Az ügyletet intézõ takarékszövetkezet alkalmazottainak azonban gyanús lett a megbízás, ezért értesítették a rendõrséget.

  Hamis fizetési meghagyással próbált 375 millió forinthoz jutni a Tescótól egy pécsi vállalkozó. Az ügyletet intézõ takarékszövetkezet alkalmazottainak azonban gyanús lett a megbízás, ezért értesítették a rendõrséget.

 • Fénymásolt pénzzel próbáltak meg fizetni

  Egy ezer és egy ötszáz forintost fénymásolt le két általános iskolás fiú a Komárom-Esztergom megyei Ácson, majd rávették két társukat, hogy azzal fizessenek az iskolabüfében.

 • Léggömbbomba törte be egy miskolci busz ablakát

  Miskolc - Vízzel teli léggömb törte be egy miskolci busz ablakát.

  A busz vezetõfülkéjének oldalsó szélvédõje robbant be, és mint késõbb kiderült, az úttest mellett lévõ ház erkélyérõl ledobott, vízzel telt luftballon miatt - mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

 • Rablás az egyik szegedi pénzintézetben (Szeged - Csongrád megye)

  Rablás történt pénteken reggel az egyik szegedi belvárosi pénzintézetben.

 • Rossz gyógyszer miatt halt meg egy francia kisfiú

  Meghalt egy hároméves kisfiú egy párizsi kórházban karácsony este, mert a nõvér rossz gyógyszer adott neki.

 • Egy nap alatt két TOP100-ast fogtak

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Fõosztály Célkörözési Osztálya és az Akció Osztálya munkatársai 2008. november 30-án elfogtak két férfit, akik szerepeltek az Országos Rendõr-fõkapitányság Top100-as listáján.

 • Kettõs tragédia Miskolcon

  Családi tragédiában veszítette életét két idõs ember Miskolcon.

 • Akciófilmbe illõ bankrablással vádolnak két magyart Bécsben

  Akciófilmbe illõ bankrablás tárgyalása kezdõdött meg csütörtökön Bécsben, a per mindkét vádlottja magyar állampolgár.

 • Elgázolt egy idõs nõt a választási bizottság tagja

  Az egyik választási bizottság ittas tagja gázolt el egy 79 éves nõt Szlovákiában szombat reggel.

 • Ötödikről dobták ki a kutyát...

  Ötödikről dobták ki a kutyát... Budapest - Brutális állatkínzás borzolja a kedélyeket Gazdagréten. Egyre biztosabbnak tűnik: egy házaspár ötödik emeleti lakásából kidobtak egy Jack Russell-terriert. A szerencsétlen ebre egy járókelő bukkant rá, ő hívta fel a közeli Felicavet Állatkórházat, hogy segítséget kérjen. Két munkatársuk azonnal a helyszínre sietett, majd bevitték a súlyosan sérült kutyát a rendelőbe. A vizsgálatot követően a csip alapján sikerült azonosítani a tulajdonost. Amikor felhívták, közölte: nem fizet semmilyen költséget. A kutyát elaltatták.

 • Hét embert csempészett a kisbuszban, lebukott

  Egy magyar rendszámú mikrobuszt állítottak meg a Mosonmagyaróvári Rendõrkapitányság határrendészeti és közbiztonsági osztályának munkatársai a hegyeshalmi határátkelõ közelében.

 • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Enesénél

  Egy autó szalagkorlátnak ütközött, a sofõrt kórházba szállították.

 • Romániában bukkantak rá a miskolci gyilkosság gyanúsítottjaira

  Egy több mint 3 évvel ezelőtt Miskolcon történt gyilkosság tetteseit sikerült kézre keríteni a napokban. Az ügy szálai Romániáig vezettek. Mint kiderült a három román állampolgárságú férfi tetőjavításra hivatkozva jutott be egy idős ember házába, ahol a ház tulajdonosát megverték, majd kirabolták a lakást. A férfi a kórházban később belehalt a sérüléseibe.