rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Forró fémolvadék csöpögött egy budapesti tûzoltó arcára

 • Share on Tumblr

  A XIV. kerületi Tahi utcában lévõ iparterületen a reggeli órákban egy bútorlapszabászati üzemben vegyes tüzelésû kazánt üzemeltettek, a kémény-tetõ-áttörésénél a tetõszerkezet meggyulladt, a tüzet a tetõ megbontásával két vízsugár segítségével eloltották a tûzoltók.

  A tûz oltása közben az egyik tûzoltónak a teljes védõfelszerelés ellenére az arcára forró fémolvadék csöpögött, ennek következtében az arca jobb oldalán tenyérnyi felületen másod-harmadfokú égési sérülést szenvedett, egy másik tûzoltó a jeges úton tömlõvel a kezében elcsúszott, a könyökére esett, amely feldagadt. Mindkettõjüket a Honvéd Kórház sürgõsségi osztályára szállították a mentõk.

  Ehhez a káresethez vonulás közben a megkülönböztetõ jelzést használó X. Habbaloltó tûzoltó gépjármû egy személygépkocsival ütközött. A baleset a Nagy Lajos király útja és Csömöri út keresztezõdésében történt. A személygépkocsi vezetõje könnyû sérüléseket szenvedett. A tûzoltók sérüléseinek, valamint a közlekedési baleset körülményeinek vizsgálata még zajlik.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Életveszélyesen megszúrta élettársát egy férfi Erzsébetvárosban

  Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba azt a nõt, akit élettársa szurkált össze egy erzsébetvárosi lakásban pénteken - közölte Papp Judit, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Szerelembõl börtönbe

  Moszkva - Megöltem egy embert, büntessenek meg - ezzel állított be a rendõrségre a Moszkva melletti Volokalamszkban élõ Natasa Sz., de elõször a rendõrök nem hittek a büntetlen elõéletû fiatal nõnek, aki azt hajtogatta, hogy férje után õ is börtönbe akar kerülni.

 • 12 éves sofőr okozott balesetet Mosonmagyaróváron

  A kiskamasz egy ház udvaráról vitte el az autót. Az esetről a mentők értesítették a mosonmagyaróvári rendőröket. A gyerek az esti órákban döntött úgy, hogy kocsikázni megy.

 • Egy 62 éves gyõri férfi holttestét találták meg a Dunában

  Egy 62 éves gyõri férfi az áldozat. Holttestét kedden találták meg a Dunában, a gönyûi kikötõnél.

 • Szinte értéktelen telefonért verték agyon

  Õrizetbe vették a második gyanúsítottját is annak a gyilkosságnak, melynek áldozatát egyetlen, szinte értéktelen telefon miatt ölték meg Nyírbátorban.

 • Saját anyja kínozta meg, mert nem akart férjhez menni

  Toulonban saját édesanyja és lánytestvérei kínoztak meg egy 18 éves algériai származású lányt, mert nem akart férjhez menni ahhoz az Algériában élõ 30 éves férfihez, akit kiszemelt számára a családja. A Franciaországban élõ közel-keleti származású bevándorlók között a mai napig gyakori az elõre elrendezett, a lányokra ráerõszakolt házasság, de a jelenségrõl alig zajlik nyilvános beszéd.

 • Kétszáz bála széna égett le Nyíregyházánál

  Kétszáz bála széna égett el Nyíregyháza határában kedd hajnalban; felmerült a gyújtogatás gyanúja.

 • Bûnmegelõzési tanácsok a nyári szabadság idejére

  Bûnmegelõzési tanácsok a nyári szabadság idejére

  A legtöbb embernek a szabadidõ kikapcsolódást és szórakozást jelent, s talán éppen ez miatt kicsit óvatlanabbak vagyunk az értékeinkkel. Pedig a figyelem és az elõvigyázatosság a szabaidõben is éppen olyan fontos, mint máskor, hogy a tolvajok ne tudják megkeseríteni a jól megérdemelt pihenést.

 • Luxushajón a személyzet egyik tagja erõszakolt meg egy fiatal nõt

  Letartóztattak egy luxushajón dolgozó animátort, miután a férfi rátámadt egy nõi utasra, és megerõszakolta.

 • Elhajtott a motoros, aki elgázolt egy nőt és gyermekét

  Keresi a rendőrség azt az 50 év körüli nőt, aki motorjával elgázolt egy zebrán átkelő kerékpáros nőt és gyerekét, Siófokon. A balesetben a gyermek megsérült.

 • Szekrényben elrejtõzve találták meg a mohácsi gyilkosság gyanusítottját

  Nagyharsányban egy lakóház szekrényében elrejtõzve találták meg azt a negyvenéves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte élettársát Mohácson.

 • Egydollárosokat hamisítottak

  Hamis egydollárosokat hagytak borravalóként Alaszkában egy kocsmában vendégek a borravalós korsóban.

 • Rálõttek a roma család házára

  Három lövést adtak le a Borsod megyei Olaszliszka egyik romák lakta házára, de senki sem sérült meg; ismeretlenek arra a házra tüzeltek, amely a négy évvel ezelõtt történt gyilkosság helyszínének közelében felállított emlékmûvel szemben áll.

 • Faszállító kamion borult fel az M5-ös autópályán

  Az M5-ös autópályán a 144-es kilométerszelvénynél történt a baleset.

 • Rablás a villamos-végállomáson

  Rövid idõn belül õrizetbe került az a két ember, akik megtámadtak és megpróbáltak kirabolni egy járókelõt a Combino villamosok Moszkva téri végállomásán.

 • Megmérgezte autista gyerekét

  Azzal vádolnak egy 44 éves nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek. A nõnek van még egy fia.

  Azzal vádolnak egy 44 éves brit nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek.

 • Bankból bankba ment rabolni

  New York - Egyik bankból a másikba ment rabolni egy férfi az Egyesült Államokban, a másodikban azonban már elfogták a rendõrök.

 • Hasznos tanácsok fürdõzõknek

  Fürödni a kijelölt fürdõhelyen, illetõleg ott szabad, ahol a fürdés nem esik tiltó rendelkezés hatálya alá!

 • Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videó

  Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videóÉszak-Írországban hatalmas kampány indult a gyorshajtás ellen, hiszen 2000 óta 28 gyerek halt meg csak amiatt, mert valaki nem tudta betartani a gyorsasági határokat. A sokkoló reklám csupán fel szeretné hívni a figyelmet a veszélyekre. Az egy perces reklámban azt láthatjuk, hogy a gyerekek reggel bemennek a suliba, majd kirándulni készülnek. Nagyon jól érzik magukat, ám fogalmuk sincs arról, hogy mindeközben egy férfi elkésik a munkahelyéről. Ennek eredményeképpen iszonyatosan gyorsan vezet és egy pillanat alatt elveszíti a kontrollt a kocsi felett.

 • Embertelen házkutatás a Nobel-békedíjas ügyvédnõnél

  Az iráni rendõrség házkutatást tartott Sirin Ebadi emberi jogvédõ irodáiban
  Az iráni rendfenntartó erõk vasárnap házkutatást tartottak a Sirin Ebadi Nobel-békedíjas vezette Emberi jogvédõk köre nevû szervezet teheráni irodáiban.