rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • ABC-bajos betörõ

 • Share on Tumblr

  Haragudhat az ABC-re az a betörõ, aki egy gyógyszertárból zsákmányolt recepteket, csak éppen nem azokat, amelyekre fájt a foga.

  A betörés az Egyesült Államokban, az oregoni Medford városában történt éjszaka. A tettes az O betûnél lévõ recepteket kapta fel - feltehetõen oxycodone narkotikumra pályázott -, ám helyette az O-val kezdõdõ családnevû betegek receptjeit vitte el.

  A betörõ nem túl szerencsés. Aznap - nagy valószínûséggel - õ próbálkozott két másik gyógyszertári rablással is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Idõben kapták el az autófeltörõket -csak rongálási kár keletkezett

  Szolgálaton kívüli rendõrök fogtak el Budapesten vasárnap két embert, akik éppen egy autót fosztottak ki, a gépkocsiból ellopott irattárca az egyik tolvaj alsónadrágjából került elõ.

 • Több ezer szalmabála égett el Hercegszántónál

  Jelenleg is dolgoznak a tûzoltók annak a tûznek a felszámolásán, amelyben mintegy ötezer szalmabála égett el Hercegszántó külterületén.

 • Két személyautó ütközött Máriapócsnál

  A baleset a 4911-es úton történt, a nyírbátori tûzoltók feszítõvágó segítségével szabadították ki az egyik utast.

 • Álrendõrök loptak meg két idõs asszonyt

  Álrendõrök fosztottak ki két idõs asszonyt tegnap este Csongrádon.

 • Öt rendõrt ölt meg egy férfi Sanghajban

  Legalább öt rendõrt késelt halálra egy férfi a sanghaji közbiztonsági hivatalban kedden . A támadásban másik négy rendõr és egy biztonsági õr megsebesült, mindannyiukat kórházba vitték.

  Az ámokfutó állítólag 28 éves, pekingi, munkanélküli, és tavaly biciklilopásért már õrizetbe vették. Azt egyelõre nem tudni, hogyan jutott be az épületben, és miként végzett ennyi emberrel, mielõtt harcképtelenné tették.

 • Nehéz vasban vitték el a pedofil elmebetegek

  Tizenhárom embert tartóztatott le a spanyol csendõrség egy internetes pedofil hálózat felgöngyölítése során.

 • Felkészülés a télre

  Az elmúlt napok hideg, szeles és esõs idõjárása minden közlekedõt végérvényesen meggyõzött arról, hogy hosszú idõre búcsút inthetünk a tartós jó idõnek. Ami pedig az utakon mostantól ránk vár, alapos és céltudatos felkészülést igényel. A párás, ködös idõ egy csipetnyi hideggel vegyítve, vagy a gyakran váltakozó hõmérsékleti-, út- és látási viszonyok jelentõs próbatétel elé állíthatják az útnak indulókat. Röviden, csupa olyan körülmények várnak ránk, melyek meg sem közelítik az ideális közlekedési feltételeket.

 • Bántalmazta és megerõszakolta a saját gyermekeit

  Nevelése alatt álló, 14. életévüket még be nem töltött személyek sérelmére, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erõszak bûntettével vádolják a férfit. A megyei fõügyészség szerint nevelt lányait egyéb módon is bántalmazta: nyújtófával, fakanállal, ököllel verte, legyekkel etette õket, hányásig cigarettát szívatott velük, egyszer pedig kést dobott egyikük felé, akinek emiatt a lába is megsérült.

 • Baltával ment a feleségének a vacsora hiánya miatt

  Emberölés kísérlete miatt vettek õrizetbe egy férfit, a Szabolcs megyei Porcsalmán. A férfi a feleségére támadt rá.

 • Öt és félévet kapott a rokonát megkéselõ bajai férfi

  Jogerõsen öt és fél év börtönbüntetéssel sújtott szerdán a Szegedi Ítélõtábla egy bajai férfit, aki 2010 novemberében késsel életveszélyesen megsebesítette unokatestvérét.

 • Hamis bankókat dugott apja pénztárcájába

  Pénzhamisítás miatt jár el a rendõrség egy 29 éves báni férfi ellen, aki akár 7-10 évre is rács mögé kerülhet.

 • Életfogytig tartó fegyházra ítélték az idõs házaspárt megölõ férfit

  Elsõfokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék csütörtökön azt a 29 éves férfit, aki a vád szerint 2009-ben megölt egy idõs házaspárt Helvécián. M. Sándor legkorábban 40 év múlva szabadulhat.

 • Kényszerházasság okozta egy 13 éves jemeni kislány halálát

  Pár nappal azután, hogy férjhez kényszerítették, belehalt hüvelyvérzésébe egy 13 éves kamaszlány Jemenben - jelentette egy emberi jogi szervezet csütörtökön.

 • Hármas karambol Ajkán

  Heten sérültek meg az ajkai balesetben.

 • Hamis adatokkal próbálta megtéveszteni a rendõröket, de lebukott a tizenéves

  Hamis adatokkal próbálta megtéveszteni a rendõröket, de így is lebukott az a tizenéves fiú, aki fiatal kora ellenére is szerepelt a Komárom-Esztergom megyei rendõrség által leginkább keresett tíz bûnözõ között.

 • Lezárt ügyek – Vádemelési javaslat a 100 milliós miskolci zsarolás

  Befejezõdött a nyomozás a 2008 márciusában történt 100 milliós zsarolással és más bûncselekményekkel összefüggõ ügyben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bûntette és személyi szabadság megsértésének bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálat nyomozati iratait vádemelési javaslattal megküldte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fõügyészségnek.

 • Polgár és rendõr, két jóbarát?

  Általános az a felfogás, hogy a közbiztonság megteremtése a rendõrség kizárólagos feladata. A józsefvárosi Magdolna-negyedben viszont hamarosan egy olyan program indul, melynek alapkoncepciója, hogy a biztonságos környezet a helyi lakosok, az önkormányzat, és a rendõrség szoros együttmûködése révén teremthetõ meg.

 • Tizenkétmilliós cigifuvar a gumicsónakon

  Elfogta a rendõrség azt a négy férfit, akik gumicsónakon csempésztek át a határon több mint 12 millió forintnyi dohányárut Lónyánál.

 • Sokkolóval támadt nyugdíjasra

  Vizsgálati fogságban végezte az a 21 éves betléri férfi, aki egy 13 éves fiút vett rá, hogy kiraboljon egy nyugdíjast.

 • Megmérgezte családját a 14 éves lány

  Megmérgezte apját és bátyját egy 14 éves lány Indiában, mert nem nézték jó szemmel, hogy egy szegény sorból származó fiúval akarja összekötni az életét.