rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Munka után áhítozik az eurómilliókat zsákmányoló tolvaj

 • Share on Tumblr

  Visszasírja munkáját az a francia tolvaj, aki novemberben egy pénzszállító autóval és benne 11,6 millió euróval kereket oldott, és zsákmányának egy részét valószínûleg ma is biztos helyen rejtegeti.

  "Szeretném, ha szabadon engednének, mert dolgozni akarok" - mondta a lyoni bíróság elõtt. "Mindig is dolgoztam, most pedig felébredek és nincs mit csinálni."

  Az alighanem nehéz lesz, hogy újra egy biztonsági cégnél helyezkedjen el - ismeri el a rács mögé került tolvaj, aki eredeti foglalkozására nézve villanyszerelõ. A férfi november közepén, tizenegy nappal a bûncselekmény után feladta magát. Állítása szerint megijedt a körülötte keletkezett médiafelhajtástól.

  A 39 éves férfi meglógott a pénzszállító autóval, miközben két kollégája rövid ideig valamit intézett lyoni cégüknél és egyedül maradt a kocsiban. Az interneten gyorsan hõsnek kiáltották ki, mert a legcsekélyebb erõszak nélkül szerezte meg a milliókat és nem akadtak a nyomára.

  Amikor a tolvaj késõbb Monacóban feladta magát, a rendõrök csak a zsákmány egy részét találták meg - mintegy két és fél millió euró mind a mai napig hiányzik. A nyomozók feltételezik, hogy a férfi azért akarta vállalni a viszonylag enyhe büntetéssel járó lopást, hogy azután vidáman élhessen az elrejtett milliókból.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A sötétben csapott le áldozatára a biciklis rabló

  Hátulról meglökte és kitépte egy járókelõ kezébõl táskáját az a biciklis, akit rablás miatt keres a kecskeméti rendõrség.

  Az úgynevezett olasz módszerrel elkövetett biciklis lopások száma jelentõsen megnõtt Kecskeméten az elmúlt évben, arra azonban még nem volt példa, hogy bántalmazzák is áldozatukat.

 • A topmodell lánya kikötözve - pénzt követel a zsaroló!

  Egy német férfi százezer dollárt (18 millió forintot) követel Cindy Crawford exmodelltõl és férjétõl, Rande Gerbertõl egy fotóért cserébe, amelyen a pár hétéves kislánya egy székhez kötözve látható. A kaliforniai államügyészség vádat emelt a férfi ellen.

 • Hármas karambollal indult a nap Kaposvárott

  Egy busz, egy kisteherautó és egy kocsi ütközött össze.

 • Életveszélyes sebet ejtett rokonán a késsel

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit egyik közeli rokona késelt meg egy vita hevében Ózdon.

 • Elképesztõ mennyiségû kábítószeralapanyagot fogtak Mexikóban

  Rekordmennyiségû, összesen 37 tonna, szintetikus kábítószer (metamfetamin) elõállításához használt vegyi anyagot foglaltak le a hatóságok két rajtaütésben Mexikóban.

 • Egy ezres volt a tétje a rablásnak

  A Kiskunfélegyházi Rendõrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bûntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton gyalogosan követte az 51 éves sértett férfit, többször pénzt kért tõle, majd ezt követõen ököllel megütötte, amitõl a földre esett. A tettes a földön lévõ férfit többször megrúgta, majd a nadrágja zsebébõl kivett 1.000- Ft.-ot.

 • Budapesten elfogtak egy pedofilt

  Elfogtak egy 31 éves férfit a fõváros VI. kerületében, a férfit azzal gyanúsítják, hogy megrontott egy 13 éves fiút - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság hétfõn.

  A tájékoztatás szerint a 31 éves férfit a Székely Bertalan utcában, egy lakásban fogták el, állampolgári bejelentésre, még szombaton. A férfit megrontással gyanúsítják, a rendõrség hétfõn elõterjesztést tett az elõzetes letartóztatására.

 • Lefejezte támadóját a nõ

  Nem kis pánikot okozott az az indiai nõ, aki a zsúfolt piactéren büszkén hordozta körbe a férfi fejét, aki meg akarta erõszakolni. Az asszony csurom véres ruhájában mutogatta trófeáját, így bizonyítva, hogy egymaga szolgáltatott igazságot.

 • Lõszereket is tárolt a drogdíler

  Marihuánát adott át, eközben bukott le egy soproni használtautó-kereskedés tulajdonosa. Az üzletben engedély nélkül tárolt lõszerekre is bukkantak a nyomozók.

 • Pasaréti postarablás

  Rablótámadás ért egy kispostát a budai Pasaréten, a tettes egyelõre ismeretlen.

  A II. kerületi Pasaréti tér sarkán lévõ, Kelemen László utcai postahivatalt pénteken kora délelõtt, negyed tíz körül támadta meg az elkövetõ. Lövés, személyi sérülés nem történt, arról egyelõre nem érkezett információ, hogy milyen eszközt használt és mekkora összeget zsákmányolt a rabló.

 • Rendõrnek adta ki magát a nógrádi pedofil

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki magát rendõrnek kiadva egy fiatal lánnyal és egy kisfiúval is megpróbált fajtalankodni Nógrád megyében.

  Mindkét bûncselekmény még október 4-én történt, s a tettes arra hivatkozva kényszerítette vetkõzésre áldozatait, hogy drogot keres náluk. Ezután a lánnyal fajtalankodni próbált, és a kisfiúnak is perverz kérdéseket tett fel, végül azonban egyikükkel sem került szexuális kapcsolatba. Mindezek alapján a rendõrség hivatalos eljárás színlelésével elkövetett személyi szabadság megsértése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a 32 éves álrendõrt.

 • Tortába rejtett cigaretta

  Négy tortába 33 karton, 200 ezer forintot érõ, adózatlan cigarettát rejtettek

 • Felborult egy kamion...

  Felborult egy nyergesvontató Hangos és Mélykút között a 62-es számú fõúton. A kamion a teljes útpályát elzárja, mûtrágya rakománya az útpályára szóródott. A balesetnek nincs sérültje. A mûszaki mentés és tisztítás várhatóan este 7-8 óráig is eltarthat. A forgalmat a 6-os 62-es fõútak keresztezõdésénél lévõ körforgalomnál az M6-os autópályára terelik, Perkátánál Adony irányába haladva lehet elkerülni a balesettel érintett útszakaszt.

 • Locsolóautóval ütközött egy motoros

  Locsolóautóval ütközött egy motor Budapesten, a XV. kerületben hétfõ reggel.

 • Megsértették a marihuánát szentségnek tartó vallási jogait

  Egy amerikai férfi, aki hite legfõbb szentségének a marihuánát tartja, szabad vallásgyakorlása megsértésének tekinti, hogy kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak ellene.

 • Saját otthonában ölték meg a tiszteletbeli konzult

  Meggyilkolták Nagy-Britannia jamaicai tiszteletbeli konzulját - közölte helyi idõ szerint csütörtökön a jamaicai rendõrség.

 • Pornóképeket hamisított tanárnõjérõl egy ukrán diák

  Ungvár - Bíróság elõtt kell felelnie tettéért annak a szimferopoli diáknak, aki képszerkesztõ programmal, bosszúból pornófotókat hamisított a Krími Állami Orvosegyetem egyik dékánnõjérõl, és a képeket feltette az internetre.

  Az orvostanhallgató a tanárnõrõl készült szokványos fényképeket használva kreálta a pornográf jellegû álfotókat.

 • Halálra éheztette 16 éves lányát egy amerikai nõ

  20 kilóra fogyasztotta tinédzser lányát az az amerikai anya, aki Dr Chung õrült módszere alapján táplálta a gyereket. Az orvos a „csodálatosan éhes” szekta kitalálója, aminek lényege, hogy a tagok a nap során ne vigyenek be fél kilónál több élelmet a szervezetükbe.

 • Késsel és karddal fenyegetőzött a szekszárdi nő

  Előzetes letartóztatásba került az a fiatal szekszárdi nő, aki többször is karddal, késsel fenyegetőzött, illetve bántalmazott embereket. A fiatal nő augusztusban és szeptemberben a gyanú szerint többször követett el garázdaságot Szekszárd közterületein. A 19 éves szekszárdi P. Cintia a sértetteket alkalmanként karddal és késsel fenyegette, illetve megütötte, megrúgta őket.

 • Szexrabszolgaként tartotta saját feleségét egy vallási vezetõ

  Szexrabszolgaként titkos orgiákon kellett részt vennie annak a mexikói nõnek, aki egy vallási vezetõhöz ment feleségül, és egyebek mellett nyers állati belsõségeket etettek vele, ha ellenszegült.