rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Munka után áhítozik az eurómilliókat zsákmányoló tolvaj

 • Share on Tumblr

  Visszasírja munkáját az a francia tolvaj, aki novemberben egy pénzszállító autóval és benne 11,6 millió euróval kereket oldott, és zsákmányának egy részét valószínûleg ma is biztos helyen rejtegeti.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  "Szeretném, ha szabadon engednének, mert dolgozni akarok" - mondta a lyoni bíróság elõtt. "Mindig is dolgoztam, most pedig felébredek és nincs mit csinálni."

  Az alighanem nehéz lesz, hogy újra egy biztonsági cégnél helyezkedjen el - ismeri el a rács mögé került tolvaj, aki eredeti foglalkozására nézve villanyszerelõ. A férfi november közepén, tizenegy nappal a bûncselekmény után feladta magát. Állítása szerint megijedt a körülötte keletkezett médiafelhajtástól.

  A 39 éves férfi meglógott a pénzszállító autóval, miközben két kollégája rövid ideig valamit intézett lyoni cégüknél és egyedül maradt a kocsiban. Az interneten gyorsan hõsnek kiáltották ki, mert a legcsekélyebb erõszak nélkül szerezte meg a milliókat és nem akadtak a nyomára.

  Amikor a tolvaj késõbb Monacóban feladta magát, a rendõrök csak a zsákmány egy részét találták meg - mintegy két és fél millió euró mind a mai napig hiányzik. A nyomozók feltételezik, hogy a férfi azért akarta vállalni a viszonylag enyhe büntetéssel járó lopást, hogy azután vidáman élhessen az elrejtett milliókból.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Felrobbant egy lövedék egy tüzérségi hajón, egy ember meghalt

  Egy ember meghalt és négy megsérült, amikor egy tüzérségi gyakorlat során a Balti Flotta Perekop nevû hajóján felrobbant egy lövedék.

 • 120 forintért majdnem megölte a kislányt

  Súlyosan megvert egy rabló egy 12 éves kislányt a Krassó-Szörény megyei Aninán. A rabló addig ütötte a kislányt, amíg az kómába esett. A férfi rögtön elszaladt, amint a kislány összeesett.

 • Nem tudott elmenekülni a bankrabló

  Biztonsági õr teperte és fegyverezte le a bankrablót. A férfi egy budapesti bankot akart kirabolni szeda délelõtt, fegyverrel ment be a fiókba, a földre kényszerítette a biztonsági õrt és a bent lévõket, majd menekülni kezdett a megszerzett pénzzel. De az épület biztonsági õre utána eredt, és elkapta.

  A rendõrök kiérkezéséig egy alkalmazottal együtt tartotta vissza a rablót.

 • Hídról lelógó halottak és feldarabolt emberek: horror Monterreyben

  Kilenc holttestet függesztettek ki egy hídra pénteken, a Mexikó északkeleti részében lévõ Monterrey városban.

 • Anyatejével támadt rendõrre

  Hatóság elleni támadás címén emeltek vádat az Egyesült Államokban egy nõre, aki anyatejet spriccelt a keblébõl egy rendõrre.

 • Ifjú kocsmázókat vet be az ír rendõrség

  Fiatalkorú kocsmázókat vet be az ír rendõrség annak ellenõrzésére, hogy a kocsmárosok megtagadják-e a kiszolgálást az ifjaktól.

 • Tinédzserekkel szembeni munkahelyi erõszak

  New York - Minden harmadik dolgozó tinédzser elmondhatná, hogy munkahelyén az erõszak valamilyen formája érte - figyelmeztettek egy amerikai szaklapban közzétett tanulmány szerzõi.

  Az észak-karolinai egyetem kutatói egy massachusettsi középiskola 1171 diákját faggatták ki a munkavállalással kapcsolatos rossz tapasztalataikról. A válaszadók 45 százaléka lány volt, 51 százalékuk nem spanyolajkú fehér, 38 százalékuk ázsiai, a többiek latinok, feketék vagy más etnikumhoz tartozók. A kikérdezettek átlagban kevesebb mint két éve dolgoztak.

 • Börtönvágyó állástalan

  Tajpej - Visszavágyódik a börtönbe egy volt elítélt Tajvanon, mert nincs állása.

  A 45 éves férfi 2007-ben szabadult, miután tíz évet leült gyújtogatásért. Már kétszer is kérelmezte rendõröknél, hogy csukják börtönbe, mert ott kap enni, ám eddig nem teljesült vágya. Elõször egy kapitányságon próbálkozott, de elküldték.

 • Lopott mestermû orgazda

  Miami - Letartóztattak Floridában egy francia állampolgárt, aki a nizzai szépmûvészeti múzeumból 2007-ben ellopott, felbecsülhetetlen értékû mestermûveket akart eladni.

  A helyi hatóságok szerint a floridai Cooper City-ben letelepedett 55 éves Bernard Jean Ternus tíz hónapon át próbálta eladni a 2007. augusztus 5-én elkövetett fegyveres rablás során ellopott festményeket. A szóban forgó mûvek Claude Monet 1897-ben született Sziklafalak Dieppe mellett, Alfred Sisley 1980-es Moret-i platánok címû festményei, továbbá Jan Bruegel két alkotása, A víz allegóriája és a Föld allegóriája voltak.

 • Rendõrbuszra lõttek Athénban

  Görögországban december 6-a óta tartanak a zavargások; akkor egy 15 éves fiú életét vesztette, amikor egy rendõr feltehetõen gellert kapott lövedéke eltalálta.

 • Robbanás és tûz egy hõerõmûben

  Robbanás történt szerdára virradóan a délnyugat-lengyelországi Torow város lignittüzelésû hõerõmûvében, majd tûz ütött ki, de a lángokat két óra alatt eloltották.

 • Szerelemféltés, két halottat találtak Vadnán

  Két halottat találtak péntek reggel a Borsod megyei Vadnán – mondta a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Egy kerékpáros mentette meg az erõszaktól a lányt

  A saját leleményességének köszönhetõen menekült meg az erõszaktól egy törökszentmiklósi nõ. A támadóját a rendõrség fantomkép alapján keresi.

 • Partnak ütközött egy komp a dél-manhattani révkikötõben

  Több mint ötvenen megsérültek szerdán reggel, amikor egy komp balesetet szenvedett a dél-manhattani révkikötõben. Az egyik sérült állapota válságos.

 • Visszaélt a kapcsolataival a nemzetvédelmi egyetem rektora?!

  Befolyással való üzérkedés gyanúja miatt tartott házkutatást a rendõrség a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektori helységeiben. Házkutatást is tartottak, és az egyetemen másokat is meghallgattak, közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda.

 • Tûz volt a szentendrei HÉV vonalán

  A forgalom öt óra után néhány perccel állt helyre. Addig autóbuszok szállították az utasokat Budakalász és a Batthyány tér között.

 • 29 milliós cigarettafogás Szabolcsban

  Összesen 29 millió forintot érõ csempészcigarettát foglaltak le hétfõn Szabolcs megyében, két helyen is: az egyik kocsit Mánd és Penyige között, a másikat Nábrád közelében tartóztatták fel. Négy ikrán állampolgárt állítottak elõ az ügyben.

 • Két ember meghalt, többen megsérültek lövöldözés közben egy amerikai plázában

  Hatalmas pánikot keltett egy amerikai bevasalóközpontban, mikor egy hokisisakot viselõ férfi elkezdett lövöldözni.

 • A szóváltás után többször megszúrta a szomszédját a 72 éves férfi

  A rendőrök még a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jászkiséri lakost.

 • Összecsavarodott az ernyõje, majd szikláknak ütközött és szörnyethalt egy ejtõernyõs

  Összecsavarodott az ernyõje, többször a szikláknak ütközött és szörnyethalt az osztrák extrém ugró.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%