rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Munka után áhítozik az eurómilliókat zsákmányoló tolvaj

 • Share on Tumblr

  Visszasírja munkáját az a francia tolvaj, aki novemberben egy pénzszállító autóval és benne 11,6 millió euróval kereket oldott, és zsákmányának egy részét valószínûleg ma is biztos helyen rejtegeti.

  "Szeretném, ha szabadon engednének, mert dolgozni akarok" - mondta a lyoni bíróság elõtt. "Mindig is dolgoztam, most pedig felébredek és nincs mit csinálni."

  Az alighanem nehéz lesz, hogy újra egy biztonsági cégnél helyezkedjen el - ismeri el a rács mögé került tolvaj, aki eredeti foglalkozására nézve villanyszerelõ. A férfi november közepén, tizenegy nappal a bûncselekmény után feladta magát. Állítása szerint megijedt a körülötte keletkezett médiafelhajtástól.

  A 39 éves férfi meglógott a pénzszállító autóval, miközben két kollégája rövid ideig valamit intézett lyoni cégüknél és egyedül maradt a kocsiban. Az interneten gyorsan hõsnek kiáltották ki, mert a legcsekélyebb erõszak nélkül szerezte meg a milliókat és nem akadtak a nyomára.

  Amikor a tolvaj késõbb Monacóban feladta magát, a rendõrök csak a zsákmány egy részét találták meg - mintegy két és fél millió euró mind a mai napig hiányzik. A nyomozók feltételezik, hogy a férfi azért akarta vállalni a viszonylag enyhe büntetéssel járó lopást, hogy azután vidáman élhessen az elrejtett milliókból.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások