rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogása után derült ki a gyilkosság

 • Share on Tumblr

  Oroszlányban elfogták azt a férfit, aki saját bevallása szerint meggyilkolt egy idõs férfit Debrecenben. Az emberölés gyanúsítottját más bûncselekmény miatt vették õrizetbe a Komárom-Esztergom megyei városban, kihallgatásán számolt be a debreceni gyilkosságról. A rendõrség közben egy idõs nõt keres, akinek eltûnéséhez köze lehet az elfogott férfinak.

  A február 1-jén elkövetett gyilkosságra csak a tettes elfogása után derült fény. A 34 éves gyanúsítottat az oroszlányi rendõrök egy másik bûncselekmény miatt vették õrizetbe szerdán. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy meggyilkolta szállásadóját Debrecenben. Az elfogott férfi beszámolt a nyomozóknak arról, hogy az idõs férfival, akinek a hajdúsági megyeszékhely Nyíl utcájában lévõ lakásában albérlõként lakott, hétfõn összeveszett. A veszekedés során fõbérlõjét a férfi megütötte és többször megrúgta.

  Az áldozat a bántalmazás során elszenvedett sérüléseibe belehalt. Az Oroszlányban elmondottakat a debreceni rendõrök ellenõrizték, így találták meg szerdán az idõs fõbérlõ holttestét a lakásban. Az idõs férfi gyilkosa elmondta azt is, hogy áldozatának értékeit magához vette, elvitte autóját is, amit aztán áron alul, gyorsan eladott. A gyanúsítottról idõközben kiderült, hogy január 18-án bejelentette a debreceni albérlet szomszédságában élõ idõs nõ eltûnését. A 75 éves asszonyt keresi a rendõrség, félõ ugyanis, hogy a fõbérlõ gyilkosának köze van eltûnéséhez.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások