rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fürdõkádban gyújtottak fel egy férfit Berettyóújfaluban

 • Share on Tumblr

  Brutális gyilkosság történt kedden a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban, ahol megöltek, majd egy fürdõkádban felgyújtottak egy 31 éves férfit. A rendõrség hírzárlatot rendelt el az ügyben.

  Megöltek, majd a fürdõkádban felgyújtottak egy 31 éves fiatalembert a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban kedden. Az áldozat a Független Hírügynökség szerint a helyi polgármester nevelt fia, aki bírósági titkárként dolgozott a városban. A hírügynökség értesülései szerint a gyilkossággal a férfi feleségét gyanúsítják, a rendõrség azonban teljes hírzárlatot rendelt el, és egyelõre nem kommentálta az ügyet.

  A Független Hírügynökség szerint a gyilkossággal gyanúsított asszony, az áldozat felesége korábban egy általános iskolában pedagógusként dolgozott, és féltékenységbõl ölhette meg a férfit. A szomszédokat sokkolta a gyilkosság híre, mivel szerintük boldogan, rendezett körülmények között éltek a fiatalok, és már a gyermekvállaláson gondolkodtak. A rendõrök még kedden délután is a gyilkosság helyszínén dolgoztak, de a tragédia körülményeirõl semmit nem árultak el.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások