rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Milliárdos rablás áldozata lett Párizsban a kijevi polgármester lánya

 • Share on Tumblr

  Feljelentést tett a párizsi rendõrségen a kijevi polgármester lánya, aki azt állítja, hogy 4,5 millió euró, azaz 1,2 milliárd forint értékû ékszert raboltak el tõle, amikor autóval a repülõtérrõl a francia fõvárosba tartott.

  Dúsgazdag apjának szóvivõje ugyanakkor rögtön cáfolta, és rossz viccnek nevezte a rablásról szóló hírt, amely kínos lehet amiatt, hogy a politikus lánya a kijevi városi önkormányzat által finanszírozott jótékonysági alapítványt igazgatja a recesszió idején, amikor sok ukrán mindennapi megélhetési gondokkal küzd.

  Francia igazságügyi források megerõsítették az AFP hírügynökségnek, hogy a kijevi cáfolat ellenére az ukrán fõváros polgármesterének lánya, Krisztina Csernovecka vált rablás áldozatává a roissy-i repülõtérrõl a fõvárosba vezetõ A1-es autópályán.

  Az ukrán politikus 30 éves lánya azt mondta a rendõrségen, hogy az autópályán kialakult torlódást kihasználva egy férfi betörte a sofõr vezette bérelt Mercedes ablakát, majd elfutott a kézitáskájával, benne az ékszerekkel. A sofõr üldözõbe vette a tolvajt, aki menekülés közben elszórt 10 ezer dollárnyi készpénzt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások