rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Hetvenhárom éves bankrabló

 • Share on Tumblr

  Csupán jelzáloghitele törlesztése végett rabolt bankoktól pénzt egy 73 éves férfi az Egyesült Államokban.

  A floridai férfi háromszor rabolt, mindegyik alkalommal csupán pénzt követelõ cetlivel. Hat százdolláros bankót követelt a pénztárostól, és midig meg is kapta. Rablásaihoz - melyeket az utóbbi egy hónapban követett el és mindegyiket Tampában - nem fegyverkezett fel.

  A már nem túl ifjú bankrabló vallomásában azt mondta, hogy vissza akarta idõvel fizetni a pénzt, csupán kölcsönt vett el.

  A férfinak virágcserépboltja van.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Áthaladt fölötte egy gyorsvonat, de csak az orra sérült meg

  Csupán az orra hegye sérült meg annak a részeg férfinek, akit épp a síneken gyalogolva nyomott el a buzgóság - a vonatvezetõ rémülete annál nagyobb volt, amikor észrevette az útban heverõ testet.

 • Karddal és bottal csépelték egymást az ABC elõtt

  Kard és bot is elõkerült, amikor egy sarudi ABC elõtt helyeik egy csoportja megtámadott egy családot. A rendõrség most nyolc személyt gyanúsít csoportos garázdasággal.

 • Elgázoltak egy rendõrnõt

  Egy rendõrnõ súlyosan megsérült, egy busz és egy tûzoltóautó pedig az árokba csúszott annak a balesetnek a közelében, amely péntek reggel történt Csongrád és Kiskunfélegyháza között a 451-es úton, ahol teljes az útzár - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Busszal ütközött és kigyulladt egy motorkerékpár Békéscsabánál

  Menetrend szerint közlekedõ autóbusszal ütközött, majd kigyulladt egy motorkerékpár pénteken kora délután a magyar-román határ közelében, a 470-es út Békéscsaba és Békés közötti szakaszán; a helyszínelés idejére az útszakaszt teljesen lezárták.

 • Több késszúrással ölte meg az apját

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a bátaapáti férfit, aki a gyanú szerint több késszúrással megölte az apját. Az 51 éves gyanúsított beismerõ vallomást tett.

  A nyomozás adatai szerint a gyanúsított erõsen ittas állapotban, elõzetes szóváltás után otthonában ölte meg 74 éves apját, a holttestre múlt vasárnap az idõs ember másik fia talált rá.

 • Nem volt zsebpénze, ezért eljárt fosztogatni

  Vasárnap misére járó, éjjelente mindig idõben hazatérõ, 18 éves rablót fogott a rendõrség az Egyesült Államokban. Az ifjú anyja nem tudott fia zsebpénz-kiegészítõ rablássorozatáról, és nem is gyanított semmit, mivel a gyerek mindig rendre hazatért a megszabott idõre, éjjel fél kettõre, vasárnaponként pedig elkísérte õt a templomba.

 • Puskával próbált mobilt lopni

  Kellemetlen éjszakát élt át a 19 éves dobsinai (Rozsnyói járás) Luká¹. 23 óra után az úton ismeretlen férfi állította meg, és puskát szegezett a nyakának.

 • Árokba csapódott egy személygépjármû Lábodon

  Letért az útról, majd árokba csapódott kedden késõ este egy személygépkocsi Lábodon.

 • Rendõri túlkapások miatt marasztalták el Svájcot

  Svájci rendõrök több alkalommal megengedhetetlen módon fenyegettek meg rendõrkutyákkal bilincsbe vert, védtelen õrizeteseket.

 • A rendõröknek köszönheti életét a romákat gázoló férfi

  Négy emberen, köztük gyermekeken gázolt keresztül egy autós Nyírbátor egyik cigányok lakta utcájában. A kialakult lincshangulatnak a percek alatt odaérkezõ rendõrök vetettek véget azzal, hogy a részeg sofõrt, aki áldozataihoz hasonlóan cigány származású, azonnal elvitték a helyszínrõl.

 • Megölte magát a fogvatartott

  Öngyilkosságot követett el egy fogvatartott szerda hajnalban a Szegedi Fegyház és Börtönben – tájékoztatta az intézmény sajtóreferense a távirati irodát. Bozó Bea elmondta: az elõzetes letartoztatásban lévõ fogvatartott szerda hajnalban a büntetés-végrehajtási intézet II-es objektumában akasztotta fel magát.

 • Ékszereket és pénzt rabolt a három férfi az idős nőtől

  Három férfit vettek őrizetbe a monori rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi fején csuklyával ment be az idős sértett vecsési házába, ahol az asszonyt megfenyegették és az ellenszegülés megtörésének céljából a csuklóját megragadták.

 • Hátulról szaladt bele a mikrobuszba az Audi az M1-en

  Közlekedési baleset történt pénteken kora reggel az M1 autópályán, Mosonmagyaróvár térségében.

 • Újra kellett éleszteni egy fiatalt a Balatonnál

  Újra kellett éleszteni egy fiatalt szerdán Balatonakaliban, miután elmerült a mély vízben, a 16 éves fiút mentõhelikopterrel szállították kórházba.

 • Három lefejezett holttestet találtak az országúton

  Három személy, köztük egy rendõrnõ lefejezett holttestére bukkantak egy mexikói országúton száz kilométernyire a fõvárostól - közölték igazságügyi források.

 • Elítélték a Facebookon holttestet ábrázoló fotót megosztó mentõápolót

  Elítélték azt az amerikai mentõápolót, aki még 2009 márciusban a Facebook közösségi portálra töltötte azokat a fényképeket, amelyeket egy gyilkosság helyszínén az áldozatról készített mobiltelefonnal.

 • Balesetnek köszönheti, hogy nem fulladt meg a taxi sofõr

  Baleset mentette meg egy németországi taxis életét, aki majdnem megfulladt, mert a torkán akadt egy cukorka.

 • Halálos gázolás történt Csurgón

  Halálos közúti közlekedési baleset történt 2013. május 9-én 23 óra 55 perckor Csurgó belterületén. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból elgázolt egy gyalogosan közlekedő 53 éves férfit.

 • Ittas autós okozott balesetet Töttösnél

  Súlyos fokban ittas autós okozott balesetet 2012.10.28-án Töttös belterületén.

 • Életfogytiglant kapott a mesemondó is

  Megszületett az elsõfokú ítélet az idõseket fosztogató bûnbanda ügyében. Ny. József és M. László tényleges életfogytig tartó szabadágvesztést, B. Levente 16 év fegyház-, K. Gyula és Sz. István 5-5 év börtön, valamint H. Rudolf 3 év börtönbüntetést kapott elsõ fokon a megyei bíróságtól. Ny. József a szolnoki büntetés-végrehajtási intézetben rendezett Benedek Elek mesemondó versenyen negyedik helyezést szerzett.