rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Hetvenhárom éves bankrabló

 • Share on Tumblr

  Csupán jelzáloghitele törlesztése végett rabolt bankoktól pénzt egy 73 éves férfi az Egyesült Államokban.

  A floridai férfi háromszor rabolt, mindegyik alkalommal csupán pénzt követelõ cetlivel. Hat százdolláros bankót követelt a pénztárostól, és midig meg is kapta. Rablásaihoz - melyeket az utóbbi egy hónapban követett el és mindegyiket Tampában - nem fegyverkezett fel.

  A már nem túl ifjú bankrabló vallomásában azt mondta, hogy vissza akarta idõvel fizetni a pénzt, csupán kölcsönt vett el.

  A férfinak virágcserépboltja van.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálra gázolt egy tehervonat 9 embert

  Kilenc ember meghalt, négyen megsérültek, amikor a nyílt pályán elütötte, illetve elsodorta õket egy tehervonat Észak-Kínában.

 • 120-250 millió eurót érhet a kokainszállítmány

  Csaknem három tonna kokaint foglaltak le szerb és amerikai kábítószerellenes ügynökök, a drogot az európai piacra szánták a csempészek.

 • Felvágott erekkel, holtan találtak egy férfit lakásában

  Holtan találtak lakásában egy férfit a kiérkezõ tûzoltók Szentgotthárdon. A családi ház konyhájában a nyomokból ítélve korábban tûz pusztított. A helyiségbõl a holttesttel együtt egy szivárgó gázpalackot is kihoztak.

  A körmendi tûzoltókat a bejelentõ azzal riasztotta, hogy a Szentgotthárd zsidai városrészében lévõ családi háznál gázszagot érez és az ott élõ férfi nem nyit ajtót.

 • Hamis ruhákkal volt dugig a szlovák kamion

  Hamisított ruhákat találtak a vámosok egy szlovák kamionban, Rajkánál. A 46 milliót érõ szállítmányt lefoglalták.

 • Odébbparkolt egy mentõvel, õrizetbe vették

  Mivel autója útjában állt egy mentõautó, odébbparkolt vele egy taxis Nagy-Britanniában, amiért õrizetbe vették.

 • A rendõrfõkapitány és a NNI fõnyomozója Bajnainál

  A kormányszóvivõ bejelentette: a miniszterelnök intézkedéscsomagot rendelt a cigányok elleni sorozatgyilkosságok felderítésére. A kormány pénzt és embert ad az eredményes munkához.

 • Brutális rablás, rendõrkézen a gyanúsítottak (Levelek)

  Egy középkorú asszonyt leveleki házának ajtajában ütöttek le pénteken este. A nõ csengetésre nyitott ajtót, amikor a támadók szó nélkül ököllel megütötték, majd behúzták a házba és megkötözték. Megöléssel fenyegették a vérzõ sértettet, majd átkutatták a házat, és 180.000 Ft értékû pénzzel, ékszerekkel és mûszaki cikkekkel távoztak. A megtámadott asszonynak eltört az arccsontja, kórházba szállítását követõen azonnal megmûtötték.

 • Élõ adásban nyilatkozott a rendõr, amikor agyonlõtték

  Éppen egy élõ rádióadásban nyilatkozott a közbiztonság helyzetérõl telefonon egy rendõr Brazíliában, amikor a nyílt utcán agyonlõtték.

 • Gyermeklányt kényszerített autójába a szatír

  Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójába kényszerített, s megpróbált megerõszakolni egy 12 éves kislányt Székesfehérváron.

 • Felgyújtotta lakását, majd kiugrott a nyolcadik emeletrõl egy férfi

  A rendõrség tájékoztatása szerint ki akarták lakoltatni azt a férfit, aki felgyújtotta a lakását, majd kiugrott a nyolcadik emeletrõl és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett Budapesten, a IV. kerületben.

  A férfi saját maga gyújtotta fel , egy tízemeletes lakóépületben lévõ lakásának egyik helyiségét, amelyet szeméttel hordott tele.

 • Részegek fegyverezték le az ukrán elnök testõrét

  Részeg fiatalok verték meg és fosztották ki Viktor Juscsenko ukrán elnök egyik testõrét. A testõrön esti sétája közben ütöttek rajta a támadók, akik az akció elõtt annyit ittak, hogy másnap állítólag már nem is emlékeztek az egészre.

 • Társát letartóztató rendõr

  Mexikóváros - Letartóztatta egy rendõr a társát Mexikóban, mert az lopott.

  A két rendõr elõzõleg egy autós férfit vett õrizetbe, amiért az zavart okozott az utcán. Egyikük bekísérte a rendõrségre, másikuk pedig a járõrautóban maradt és szemmel tartotta az elhagyott furgont.

 • Halálos baleset: motorvonat és konténerszállító ütközött

  Kecskeméten a Kisfái úton lévő, fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban 2014. június 24-én 11 órakor egy tehergépkocsi a rendelkezésre álló adatok alapján a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, ahol összeütközött a neki jobbról érkező motorvonattal.

 • Vadidegennel ment lopni a kamerába bámoló betörõ?

  Eger - Belebámult a biztonsági kamerába egy betörõ, minek köszönhetõen néhány órán belül elfogták a rendõrök - tájékoztatta lapunkat a rendõrség.

 • Hálóval állítják meg a száguldozó motorosokat

  Halászhálóval fogja a kirívóan szabálytalanul közlekedõ motorosokat a rendõrség Vietnám egyik városában. A vetõháló lasszószerûen mûködik, ám nem a motorosra hajítja az "emberhalász" rendõr, hanem a motor hátsó kerekét célozza meg, amely azután "bekapja" a hálót és úgy becsavarja, hogy az megbénítja a jármûvet.

 • Fának csapódott egy autó - két halott

  Egy személy a helyszínen meghalt, amikor egy személygépkocsi egy fának ütközött szombaton hajnalban az 55-ös úton Felsõszentiván közelében; két utast kórházba szállítottak, egyikõjük belehalt sérüléseibe - közölte a rendõrség.

 • Ruhakötélre akasztotta fel kutyáját

  A legnagyobb közösségi portálon mutatta be a kutyája kínzásáról készült fotót Kamil Hric. A fiú úgy érzi, jó móka volt a gyilkosság.

  Egy tizenhét éves fiú lefényképezte a pillanatot, amikor kiskutyáját felkötötte a ruhaszárító-kötélre, majd feltöltötte azt a Facebookra. A legmegdöbbentõbb az egészben az, hogy a szlovák tini boldogan mutogatta a felvételt ismerõseinek.

 • Rátörték az ajtót a kisvárdai nénire

  Szombaton késõ éjjel három ismeretlen törte rá az ajtót egy idõs pátrohai nénire. Az asszonyt bántalmazták, az ágyára lökték, majd átkutatták házát. Az elkövetõk párezer forintot tulajdonítottak el.

 • Börtönbe kerülhet VV Zsuzsi

  Rendõrségi eljárás indult a VV4-ben látott Márki Zsuzsi ellen, aki februárban megtámadott egy újságírónõt. Az egykori villalakó néhány hete öngyilkosságot kísérelt meg, s bár állítja, hogy jobban van, újfent nehéz idõszak elõtt áll.

 • Kétdolláros tolvajok

  Elõbb állásért folyamodott, majd pénzt lopott két fiatal egyike egy fagylaltboltból az Egyesült Államokban, hátrahagyva valódi adatait.