rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Virágágyásba rohant egy sofõr

 • Share on Tumblr

  Az algyõi körforgalom virágágyásában találta magát egy születésnapi buli után egy szegedi férfi, miután részegen vezetett és nem tudta bevenni a kanyart.

  A kocsival elõször felszaladt a középkörre és elakadt a sárban. Próbált kitolatni, de nem járt sikerrel, ezért inkább kiszállt a kocsiból és gyalogosan elindult Algyõ felé.

  A járõrök megállították, de ittassága miatt igazolni sem akarta magát, sõt azt állította, hogy nem is õ, hanem valamelyik gyereke vezetett, ezért a rendõrök elõállították a Szegedi Rendõrkapitányságra.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ölt, mégis szabadlábon maradt

  Szabadlábon maradhatott az a férfi, aki pár napja olyan brutálisan összevert egy nõt a pesti Örs vezér terén, hogy az a hétvégén belehalt sérüléseibe.

 • Tizenöt éves zálogházi rablót fogtak

  Több mint egymillió forint értékben próbált meg aranyat rabolni egy 15 éves fiú és társa ma délelõtt az egyik veszprémi zálogházból. A fiút elfogták, társát nagy erõkkel keresi a Veszprémi Rendõrkapitányság.

 • Újabb kábellopás a hév vonalán

  Keddre virradóra ismét kábelt loptak a H6-os, vagyis a ráckevei hév vonalán, a Helsinki út és a Nagysándor József utca keresztezõdésénél.

 • Villamos gázolt Szegeden

  Életét vesztette az az idõs asszony, akit szerdán délelõtt ütött el a villamos Szegeden.

  A Dugonics téren egy peronról lelépõ 86 éves nénit gázolt el ugyanis a Kálvária sugárútra kanyarodó villamos. Az idõs hölgy a kijelölt gyalogátkelõhelyen lépett a sínek közé, azonban a villamos vezetõje ezt késõn észlelte és elütötte õt.

 • Vascsõvel vertek agyon egy idõs férfit Ózdon

  Sanyi bácsi szörnyethalt, öccse, József élet-halál között lebeg.

 • Nászéjszakáján kétszer is letartóztatták

  Igen viharosra sikeredett egy nászéjszaka az Egyesült Államokban: kétszer is letartóztatta az újdonsült férjet a rendõrség.

 • Kerékpárszállítás biztonságosan, balesetmentesen

  A kerékpárok szállításával kapcsolatos jogszabály módosításról. Ennek értelmében, a személygépkocsi vonóhorog feletti részén szállított kerékpárok esetében az lett a fő szabály, hogy a hatósági jelzés és a gépkocsi világító berendezése látható marad vagy takarásba kerül a kerékpárok szállítása során.

 • Autóillatosítóval sem tudták megzavarni a drogkeresõ kutyát

  Egy illatósítóval telirakott furgonban bukkant hétmilliós értékû drogszállítmányra egy kábítószer-keresõ kutya tegnap Hegyeshalomnál.

 • Iráni hadgyakorlat az Ománi-öbölben

  Nagyszabású hadgyakorlatot kezdett Irán az Ománi-öbölben. A hatnapos kiképzésen hatvan hadihajó vesz részt, és csaknem 130 ezer négyzetkilométeren hajtanak végre különbözõ manõvereket.

 • Az eladót bántalmazták, az ékszereket elvitték (Komárom)

  Pénteken 9:00 óra után nem sokkal lépett be egy fiatal pár az ácsi ékszerboltba. Karikagyûrût néztek maguknak. Nem sokkal utánuk egy férfi is megjelent az üzletben, aki órát kívánt vásárolni magának. Egyik történet sem volt igaz, valójában az arany ékszerekért mentek.

 • Odébbparkolt egy mentõvel, õrizetbe vették

  Mivel autója útjában állt egy mentõautó, odébbparkolt vele egy taxis Nagy-Britanniában, amiért õrizetbe vették.

 • Két ember vesztette életét egy repülőgép balesetben

  Egyelőre nem tudják, mi történt azzal a kisrepülővel, aminek a maradványait csütörtök reggel találták meg Kisapostag környékén. A roncsban két holttest volt.

 • A bozótos területén vadkender-ültetvényt találtak Szentendrén

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatal férfit, aki egy elhagyatott, bozótos területen telepített vadkender-ültetvényt Szentendre külterületén.

  A nyomozók e hónap közepén értesültek arról, hogy a Pest megyei város egy félreesõ részén gyanúsan sokszor látnak egy budapesti fiatalembert. Mint kiderült, az illetõ a város egyik utcájának elhagyatott részén egy vadkender-ültetvényt létesített oly módon, hogy a gazos, bozótos területen kissé kiritkította ottani növényzetet, majd az oda ültetett palántákat rendszeresen locsolta.

 • Nem betörõ vagyok, csak bújócskáztunk!

  Bújócskázással magyarázta egy betörõ beszorulását egy üzlet szellõzõcsövébe az Egyesült Államokban.

 • Sonka helyett paprikaspray

  Verekedés tört ki egy italboltnál Bodajkon a Bányász lakótelepen kedd éjjel. A rendõrség információi szerint egy helybéli férfi jelent meg a kocsmában és italt, valamint egy sonkát kért. Miután a sonkát nem kapta meg a pultosnak esett.

 • 5 tonna árpát loptak Csongrádban

  Megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét az a férfi, aki a terménybõl ötven mázsát "félrerakott" magának, amikor azonban visszament az árpáért, a rendõrök elfogták - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  A rendõrök lakossági bejelentés alapján igazoltattak egy férfit, aki egy zsákba éppen takarmányt pakolt Csongrád külterületén.

  A 32 éves férfi megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét.

 • Emberölési kísérlet egy ózdi hotelben

  Az eddig rendelkezésre álló információk szerint (2008.08.12-én) éjszaka 1 óra után nem sokkal az egyik ózdi hotelben egy 52 éves miskolci férfi ajtaján kopogtak, mire õ ajtót nyitott. Ekkor az ajtó elõtt álló 21 éves sajópüspöki fiatalember minden elõzmény és szóváltás nélkül a kezében lévõ késsel többször megszúrta az idõsebb férfit.

 • Megerõszakolta 4 éves lányát, de megúszta!

  Újabb pedofíliával kapcsolatos botrány rázta meg Európát tegnap, miután kiderült, hogy büntetlenül megússza tettét az a belga férfi, aki megerõszakolta 4 éves lányát. A mons-i bírák azzal indokolták ítéletüket, hogy a férfi aludt, amikor a bûntettet elkövette.

 • Elfogták a vécépapírálarcos rablót

  Gyógyszeres doboza révén elfogták a vécépapírálarcos bolti rablót az Egyesült Államokban.

 • Bombafenyegetés miatt lezárták Szeged fõterét

  Bombafenyegetés miatt kedden délután lezárták Szeged központi terét, a Széchenyi teret és a környezõ utcákat, a területre se a gyalogosokat, se a gépjármûforgalmat nem engedi be a rendõrség.