rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Összeverekedtek az orvosok - meghalt a baba

 • Share on Tumblr

  Összeverekedett két orvos a szülés elõtt egy brazíliai kórházban - közölte a dél-amerikai ország médiája. A doktorok egy császármetszéshez készülõdtek, amikor valamiért összeverekedtek. A szülést másfél órával késõbb egy harmadik orvos vezette le, de addigra a baba meghalt. Az Agencia Estado brazil hírügynökség szerint mindkét orvost elbocsátotta a kórház vezetõje, a rendõrség pedig nyomozást indított az ügyben.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A Folha de Sao Paulo nevû újság szerint az eset kedden történt. A 32 éves Gislaine Santana már a mûtõben volt, ahol császármetszéssel kellett volna szülnie, amikor a két orvos vitába keveredett egymással, majd összeverekedtek. „Komoly ökölharc volt. Mindketten a földre kerültek, és ott is folytatták, miközben Gislaine sikoltozott, hogy hagyják már abba” - mesélte a lapnak a férj, Gilberto Melo Cabreira.

  A két orvost végül a kollégák választották szét, és vitték ki a mûtõbõl, majd másfél órával késõbb egy harmadik orvos elvégezte a császármetszést, de akkor már halott volt a baba. „Nem akarok senkit vádolni, de egy dolgot majd elmondok a bíróság elõtt: a kislányom még egészséges volt a feleségem hasában” - közölte Gilberto Melo Cabreira. Egyelõre nem tudni, hogy min veszett össze a két orvos.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%