rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Rejtélyes halál az autóbalesetben

 • Share on Tumblr

  Még nem lehet tudni, ki vezette azt az autót, amelyik csütörtökön késõ este lesodródott az útról Zsombó közelében, többször megpördült az úton, fának ütközött és amelyben egy ember meghalt. A helyszínen rögzített nyomok elemzésével, szakértõk bevonásával tisztázza a rendõrség a baleset körülményeit.

  A baleset után a helyszínre érkezõ baleseti helyszínelõk megállapították, hogy egy személyautó Zsombó irányából nagy sebességgel haladt Kiskundorozsma felé, amikor egy enyhe balra ívelõ kanyarban a sofõr elveszítette az uralmát a jármû felett és sodródni kezdett. Többször megpördült és fának is ütközött. A balesetben egy ember a helyszínen meghalt, míg ketten könnyebben sérültek meg.

  A rendõrséggel elsõként azt közölték, hogy a sofõr vesztette életét a balesetben, azonban a helyszíni szemle során rögzített nyomok ezt egyértelmûen cáfolták. Az autóban utazó két másik személy azonban egyelõre nem árulta el, hogy valójában ki ült a volán mögött - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje. A rendõrség a helyszínen rögzített nyomok alapján, szakértõk bevonásával tisztázza majd ezt a körülményt.

  A Szegedi Rendõrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt rendelt el nyomozást. Azt is vizsgálják, hogy az alkohol szerepet játszott-e a tragédiában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csecsemõ juttatta rendõrkézre apját

  Ottawa - 11 hónapos gyerek juttatta rendõrkézre az apját Kanadában, bár nem szándékosan, hanem azzal, hogy véletlenül benyomta atyja mobiltelefonján a segélykérõ gombot.

  A rendõrség diszpécsere semmit sem hallott a "vonal" túlsó végén, a fiúcska nem gügyögött bele.

 • Leszúrta élettársát majd öngyilkosságot kísérlet meg

  Leszúrta élettársát, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy 45 éves nõ vasárnap hajnalban Mezõtárkányban.

 • Az oltáron rontotta meg a kislányt a pap

  20 év börtönbüntetést kapott egy lelkipásztor Amerikában, amiért bûnös testiségre cserélte a lelki élvezeteket. A 40 éves Timothy E. Parker, aki Westgate-ben szolgált egy lutheránus templomban, megrontott egy 12 éves kislányt.

 • A zseblopás-mentes, önfeledt szórakozásért

  (Szeged - Csongrád megye)

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse a város éttermeiben, szórakozóhelyein az utóbbi idõben tapasztalható vagyon elleni bûncselekményekre, azok megelõzésére hívja fel az alábbiak alapján a figyelmet:

 • Kóbor kutyára lõtt: kis híján egy nagymamát talált el

  Kóbor kutyára lõtt légpuskájával, de majdnem egy unokáival sétáló asszonyt talált el a Borsod megyei Putnokon egy helyi férfi - adta hírül a rendõrség.

 • Égő házból mentette ki az idős házaspárt

  A szabadnapos rendőr megfelelő helyzetfelismerése és gyors reagálása életeket mentett Tuzséron.

 • Szerelme után ugrott a halálba az ózdi fiatalember

  Megdöbbentõ öngyilkosság történt Ózdon. Egy 22 éves fiatalember a mélybe vetette magát egy Vasvár úti épület tizedik emeletérõl. V. György állítólag nem tudta kiheverni szerelme egy évvel ezelõtti halálát és követte a lányt a másvilágra.

 • Gyermekvédelmi intézménybe látogat a Police Mobil

  Miskolc - A Police Mobil elõször látogat el gyermekvédelmi intézménybe, a Miskolci Gyermekváros Fruska Gyermekotthonának lakói szerdán vehetnek részt a prevenciós programban.

  A bûnmegelõzési szakemberek filmvetítéssel, bemutatókkal, drogteszttel, elõadásokkal hívják fel a tanulók és a pedagógusok figyelmet a különbözõ veszélyhelyzetekre, a megelõzés fontosságára.

 • Megerõszakolta barátja feleségét, majd megölte 2 éves kislányával együtt

  Egy 21 éves férfi megerõszakolta barátja feleségét a nõ kislányának szeme láttára, majd mindkettõjüket megölte.

 • Egy testvérpár fulladt vízbe a szenci aquaparkba

  Egy hároméves kuvaiti kisfiú és hatéves nõvére fulladt meg kedden este 7 óra körül a szenci aquaparkban.

 • 12 éves unokáját erõszakolta meg és ejtette teherbe a nagyapa

  Unokájával szemben követett el erõszakos közösülést egy koppányszántói férfi.

  Eljárást indított a rendõrség egy 49 éves férfi ellen, akit azzal vádolnak, hogy 12 éves unokájával többször is erõszakkal közösült.

  Az orvosi vélemény szerint a leány jelenleg 12 hetes terhes. A férfi részleges beismerõ vallomást tett, a rendõrség kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

 • 130 sertést kellett kimenteni a felborult kamionból

  A mentés csaknem hat órán át tartott, 22 állat elpusztult. A baleset még hétfő délután történt, a 6-os főúton, a barcsi körforgalomban. A kamionon több mint 130 sertést szállítottak.

 • Rohamrendõrök fékezték meg az elszabadult szülinapi bulit

  Rohamrendõrök avatkoztak közbe egy ártatlannak induló szülinapi bulin, amire egy 16 éves lány a Facebookon invitálta meg barátait. Háromezren meg is érkeztek Harenbe.

 • Szemtanúit keresik a lottózó kirablásának

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a fiatal férfit, aki a múlt héten fegyverrel rabolt ki egy lottózót Csillaghegyen.

 • Dunába gurult egy autó (BRFK)

  2009. március 18-án 20 óra 45 perc körüli idõben a Budapest XXIII., Horgászpart utcában halálos kimenetelû közlekedési baleset történt.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. O. I. 20 éves budapesti férfi az általa vezetett személygépkocsival leparkolt a Duna holtága elõtt egy füves területen, majd a járó motorú autóból kiszállt és mintegy két méterre eltávolodott.

 • Rendõr mellé ült a buszon és börtönben kötött ki egy bûnözõ Pécsett

  Rendõr mellé ült le egy körözött bûnözõ egy pécsi helyi járatú autóbuszon, balszerencséjére a rendõr felismerte és elfogta õt.

 • Autójukkal fizettek a lopott sörért

  Kétszer bukott meg a rendõrök elõtt egy pécsi csoport, amelynek tagjai cigarettát és sört loptak egy bátaszéki üzletbõl. Végül még az autójukat is lefoglalták.

 • Szívhez szóló ruha: 'Apu, ne lopj!'

  Kalamzoo - Fia szavaira ítéltek egy tolvajt az Egyesült Államokban: a kabátujjára írva kell hordania, hogy "Apu, ne lopj!"

  A kérés egy 6 éves gyerektõl származik. A tolvaj ügye tárgyalásán mesélte el a bírónak, mit mondott neki a fia, és azt is feltárta, hogy a lopásra drogfüggõsége késztette, amelytõl nagyon szeretne megszabadulni gyermekei kedvéért.

 • Egy gyermek is életét vesztette a nagykanizsai tragédiában

  Egy gyermek is meghalt a nagykanizsai három halálos áldozatot követelõ karambolban.

 • Cigiért vertek össze két járókelõt a tinilányok

  Elfogta a rendõrség azt a három tizenéves lányt, akik egy társukkal együtt, cigarettát követelve két járókelõt is megtámadtak és összevertek Kaposvár belvárosában.