rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Rejtélyes halál az autóbalesetben

 • Share on Tumblr

  Még nem lehet tudni, ki vezette azt az autót, amelyik csütörtökön késõ este lesodródott az útról Zsombó közelében, többször megpördült az úton, fának ütközött és amelyben egy ember meghalt. A helyszínen rögzített nyomok elemzésével, szakértõk bevonásával tisztázza a rendõrség a baleset körülményeit.

  A baleset után a helyszínre érkezõ baleseti helyszínelõk megállapították, hogy egy személyautó Zsombó irányából nagy sebességgel haladt Kiskundorozsma felé, amikor egy enyhe balra ívelõ kanyarban a sofõr elveszítette az uralmát a jármû felett és sodródni kezdett. Többször megpördült és fának is ütközött. A balesetben egy ember a helyszínen meghalt, míg ketten könnyebben sérültek meg.

  A rendõrséggel elsõként azt közölték, hogy a sofõr vesztette életét a balesetben, azonban a helyszíni szemle során rögzített nyomok ezt egyértelmûen cáfolták. Az autóban utazó két másik személy azonban egyelõre nem árulta el, hogy valójában ki ült a volán mögött - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje. A rendõrség a helyszínen rögzített nyomok alapján, szakértõk bevonásával tisztázza majd ezt a körülményt.

  A Szegedi Rendõrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt rendelt el nyomozást. Azt is vizsgálják, hogy az alkohol szerepet játszott-e a tragédiában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások