rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Gyermekpornós Temesváron

 • Share on Tumblr

  Több házkutatást is tartottak a rendõrök és ügyészek csütörtök reggel Temesváron egy gyermekpornográfiai ügy kapcsán. A házkutatások során a város szélén egy lakásban három fiatalra bukkantak, akik közül kettõ kiskorú, akik együtt laktak egy férfival.

  A férfit a rendõrök õrizetbe vették, és azzal gyanúsítják, hogy szegény családból származó, 14-15 éves kamaszokat szedett össze, akiket aztán pornófilmek forgatásához használt. Ezeket az interneten tárolta és adta el más személyeknek. A férfi több lakást is használt.

  A rendõrök a fiatalokat is kihallgatják. A szomszédok megerõsítették, hogy szegénynek tûnõ kamaszok jártak a férfihoz, egyik este a gyerekek össze is verekedtek - írja a manna.ro.

  A temesvári házkutatásokat és rajtaütéseket a bukaresti Szervezett Bûnözés Elleni Ügyészség irányítja, de részt vettek bennük a rendõrség gyors reagálású egységei is. Rendõrségi közlés szerint az ilyen jellegû bûncselekményekért kettõtõl tizenkét évig terjedõ szabadságvesztés szabható ki büntetésként.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nyerges vontató és autóbusz ütközött össze

  Szerencsére személyi sérülés nem történt abban a balesetben, amiben egy nyerges vontató és egy autóbusz ütközött össze.

 • Szándékos gyújtogatás volt a szilveszteri bulin

  Valaki meggyújtotta a plafonon lévõ hangszigetelõ szivacsot, ezért csaptak fel a lángok egy szigetszentmiklósi szilveszteri buliban – közölte a most elkészült tûzvizsgálati jelentésre hivatkozva. A tûzben 12-en sérültek meg, közülük ketten súlyosan. A helynek nem volt mûködési engedélye, korábban éppen azért nem nyithatott meg, a pincehelyiség ugyanis nem felelt meg a tûzvédelmi elõírásoknak.

 • Sokba kerülhet a nikotinéhség: rúgásokkal válaszolt a figyelmeztetésre

  Rablás bûntette miatt indított nyomozást a rendõrség ismeretlen tettes ellen, miután egy férfi kedd délután bántalmazta az eladót egy szombathelyi benzinkútnál, majd elvitt négy csomag cigarettát - közölte a Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Alsónadrágjukban akartak majmot átcsempészni Bangkokból

  Alsónadrágjában próbált majmokat Dubajba csempészni három férfi Bangkokból, de lebuktak Delhiben, az átszálláskor.

 • Trükkös csalót fogtak a hegyvidéki rendõrök

  Trükkös csalót fogtak el a napokban a fõvárosi XII. kerület rendõrei, az illetõ több különféle módszerrel próbálta rávenni sértettjeit, hogy engedjék be a lakásukba, ahonnan aztán pénzt vagy ékszert próbált elemelni.

 • Hatodik rablása után bukott le a fegyveres

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki az elmúlt egy hónapban legalább hat rablást követett el fegyverrel, illetve késekkel fenyegetõzve Balatonfüreden, Gyõrött és Pannonhalmán.

 • Polgármester segített fülön fogni a tolvajt

  Pórul járt az a tolvaj, aki egy családi házat próbált kirámolni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldván, ám a település polgármestere felismerte, értesítette a rendõröket, akik aztán elfogták.

 • Különös bosszút állt hûtlen férjén egy nõ

  Az 52 éves nõ azt hitte, megtalálta élete szerelmét, ám a nyaraláson megismert barbadosi dzsigoló 21 millió forintnyi fontot lopott tõle, lenyúlta családi ékszereit, ráadásul meg is csalta. Az asszony, mikor rájött hogy becsapták, egyszerûen deportáltatta a férfit.

 • Elpusztult a macskája, szembe hajtott a forgalommal

  A 31 éves japán sofõr kilencven kilométert tett meg a rossz irányba haladva az autópályán, és öt rendõrségi blokádot tört át, mire sikerült elfogni.

 • Életmentõ sörhas

  Sörhasa mentette meg egy angliai pub tulajdonosának életét.

 • Merõkanalas rablóvisszaverés

  Muskego (Wisconsin állam) - Merõkanállal vert vissza rablótámadást egy éttermi szakács az Egyesült Államokban.

  A 39 éves rabló a hátsó bejáraton jutott be a wisconsini vendéglõ konyhájába, megragadott egy fiatal konyhalányt, azt kiabálta, hogy fegyver van nála és pénzt követelt.

 • Szó nélkül szúrt a vasvillás támadó

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki egy vasvillával támadott rá egy ismerõsére Jászteleken.

 • Nemzetközi autótolvaj bûnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán

  Nemzetközi autótolvaj bûnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán - jelentették be a felderítésben közremûködõ magyar és osztrák rendõrségi vezetõk Nyírbátorban szerdán. A döntõen ukránokból álló banda tagjai fõként Ausztriában loptak el nagy értékû kocsikat, amelyeket aztán egy nyíregyházi telephelyen szereltek szét, és Ukrajnában, alkatrészenként adtak el.

 • Fõleg idõs embereket rabolt ki a Szegeden elfogott fiatalok

  Rablás bûntette és más bûncselekmények miatt vett õrizetbe a Szegedi Rendõrkapitányság két fiatalt, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt idõszakban fõként idõs embereket támadtak meg utcán, majd letépték a nyakláncukat, vagy kitépték a kezükbõl a náluk lévõ táskát. A rendõrség egyben további sértettek jelentkezését is várja.

 • Autóban próbált autót csempészni - fotóval

  Autóban próbált autót hazavinni két kazah férfi Németországból, hogy megspórolja a szabályos, traileres szállítás költségét.

 • Kerti törpének álcázta magát egy virágtolvaj

  Mozdulatlansággal akarta álcázni magát egy férfi, amikor a rendõrök rajtacsípték viráglopás közben, de túl sokat pislogott.

 • Kiszabadultak a 14 hónapja elrabolt magyar túszok

  A TEK kiszabadította a 14 hónapja Szíriában elrabolt magyar túszokat. A túszok sértetlenek, a körülményekhez képest jó fizikai és mentális állapotban vannak, de még nincsenek biztonságos helyen - tudatta szerdán a TEK Társadalmi Kapcsolatok osztályának vezetője.

 • Násznépet szállító busz zuhant a víztárózóba

  Násznépet szállító busz zuhant egy víztározóba Dél-Indiában, a balesetben legalább 29-en - zömében nõk és gyerekek - meghaltak - közölte 2010. december 15.-én szerdán egy rendõrségi illetékes.

 • Vizelés közben rabolták ki az autóst

  Milánó - Utcai vizelés közben raboltak ki egy autós férfit Milánóban, de meghagyták kocsiját.

  A 64 éves illetõ Audi Q7 típusú autóján utazott éjszaka, majd kiszállt belõle Milánóban egy félreesõ utcában, hogy könnyítsen magán. Mivel dolga sietõs volt, autóját nem zárta be. Ahogy behúzódott egy sötétebb sarokba, egy robogón érkezõ férfi katanával - japán szamuráj karddal - kényszerítette értékei átadására.

 • Halálos áldozatot követelt a dohányzási tilalom Törökországban

  Halálos áldozatot követelt a törökországi vendéglátóhelyeken nemrégiben bevezetett dohányzási tilalom: egy férfi agyonlõtt egy embert, egy másikat pedig megsebesített, mert a füstölési tilalom betartására kérték.