rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fegyvert rántott a felbûszült szomszéd

 • Share on Tumblr

  Két szomszéd évek óta tartó vitája mérgesedett el a miskolci Komlóstetõn, amikor az egyik férfi vélt sérelmét gáz-riasztófegyverrel próbálta meg lerendezni.

  Dobi Tamás, a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje közölte: a szomszédok nézeteltérése nem új keletû.

  Az egyik férfi úgy vélte, hogy egy feliraton õt gyalázza a mellette lakó, emiatt gáz-riasztófegyverrel elégtételt akart venni.

  Az elsõdleges megállapítás szerint a vitában mindkét férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - tette hozzá.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az ágyban kezdte el verni volt párja új barátnõjét egy nõ

  Igazi cicaharcban volt rész egy floridai férfinek. Exe betört a lakásába és az ágyban kezdte el verni a férfi új barátnõjét.

 • Trükkös módon próbáltak átjutni a határon

  Egy kamion aljára kapaszkodva próbált meg Magyarországra jutni a nagylaki határátkelõhelynél két algériai és egy tunéziai állampolgár.

 • Politikusok elleni fenyegetések: óvatosan nyilatkozik a rendõrség

  Tizenegy személyt vettek õrizetbe csütörtökön Franciaország déli részén azzal a gyanúval, hogy halálosan fenyegettek meg vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt az érintetteknek írt levelekben. Az írásokhoz olykor egy-egy töltényt is mellékeltek.

 • Nõk erõszakoltak meg egy nõt

  Négy kamaszlányt és egy 27 éves nõt azzal vádolnak Észak-Franciaországban, hogy megerõszakoltak egy 29 éves asszonyt, mert riválisuknak hitték.

 • Tizenegy személy rendõrkézen az enyingi garázdák közül

  Még két személy adta fel önként magát ma délelõtt az Enyingi Rendõrõrsön a hétvégén történt csoportos garázdasággal kapcsolatban.

  A két személy átszállítása Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányságra jelenleg folyamatban van. Mind a kettõjüket gyanúsítottként hallgatják ki a fejér megyei nyomozók.

 • Kitört a nyaka a vétlen trabantosnak Ausztriában

  Egy magyar trabantost ért halálos közlekedési baleset az ausztriai Felsõ-Stájerországban - az áldozat még a helyszínen meghalt.

 • Vádjavaslat az autósiskolák vezetõi ellen

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség két Tolna megyei autósiskola vezetõivel és egy vizsgabiztossal szemben, akik a gyanú szerint pluszpénzért jogtalan segítséget biztosítottak a náluk vizsgázó tanulóvezetõknek. Az ügynek a két cég vezetõivel, a vizsgáztatóval és a vesztegetõ hallgatókkal együtt mintegy hatvan gyanúsítottja van.

 • Rendõrnek adta ki magát a nógrádi pedofil

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki magát rendõrnek kiadva egy fiatal lánnyal és egy kisfiúval is megpróbált fajtalankodni Nógrád megyében.

  Mindkét bûncselekmény még október 4-én történt, s a tettes arra hivatkozva kényszerítette vetkõzésre áldozatait, hogy drogot keres náluk. Ezután a lánnyal fajtalankodni próbált, és a kisfiúnak is perverz kérdéseket tett fel, végül azonban egyikükkel sem került szexuális kapcsolatba. Mindezek alapján a rendõrség hivatalos eljárás színlelésével elkövetett személyi szabadság megsértése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a 32 éves álrendõrt.

 • Lopott luxuskocsit csíptek el a határon

  Egy lopott luxuskocsit tartóztattak fel a határrendészek a kiszombori határátkelõhelyen.

 • Felakasztotta magát egy férfi az Országháznál

  Felakasztotta magát egy férfi a budapesti Kossuth téren. Csalás áldozata lett, ezért próbált véget vetni az életének.

  Az eset a Parlament I-es kapujának közelében történt, a férfi egy lépcsõkorlátra akasztotta fel magát egy vékony zsinórral. Nem járt sikerrel, ugyanis a járókelõk néhány perc alatt levágták, így csak könnyebb nyaki horzsolásos sérüléseket szenvedett. A mentõk megfigyelésre az Országos Baleseti Intézet Sürgõsségi Osztályára szállították és éjszakára bent tartották.

 • Egy doboz rabló

  Dobozolt rablót talált a rendõrség az Egyesült Államokban: a férfi hálószobájának szekrényében egy jókora dobozba bújt bele a hatóságok elõl.

 • Ujjlenyomat szkennerrel járõröznek a Bobbyk

  A heves bírálatok ellenére bõvítik Angliában és Walesben azt a programot, amelynek keretében a Bobbyként emlegetett rendõrök ujjlenyomat szkennerrel járõröznek, hogy ezzel könnyítsék meg az azonosítást.

 • Kirántották a helyérõl a páncélszekrényt

  Egy hárommázsás páncélszekrényt rántottak ki drótkötéllel egy békéscsabai pénzváltóból szerdán hajnalban. A páncélszekrényben jelentõs összegû készpénz volt. A rablók autóra rakták a pénzszekrényt és elmenekültek.

 • Négy házkutatás,három körözött bûnözõ Ercsiben

  Három, elfogatóparanccsal keresett bûnözõt fogtak el és vettek õrizetbe, további három embert pedig elõállítottak szombaton hajnalban Ercsiben a rendõrök - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szombaton.

 • Nászútján vesztett életét rejtélyes körülmények között egy brit nõ

  Élete legboldogabb hetének kellett volna lennie, ehelyett szörnyû halált halt Dubajban az a brit fiatalasszony, aki kizuhant egy szálloda ablakából.

 • Egy hétig volt a villanyvezetéken a 10 éves kisfiú holtteste

  Egy héten át hevert villanyvezetéken egy 10 éves fiú elszenesedett holtteste Kínában, mert a helyi villamosmûvek fõnöke szabadságon volt.

 • Szakadékba zuhant egy mezõgazdasági munkagép

  Tizennégyen meghaltak, miután szakadékba zuhant egy 22 embert szállító mezõgazdasági munkagép a délnyugat-kínai Fucsien (Fujian) tartományban.

 • Mezõõr érte tetten a tolvajokat

  Mezõõr érte tetten a tolvajokat.

 • Idõs asszonyokon gázoltak át egy kaposvári zebrán

  19 éves sofõr ütötte el a négysávos úton átkelõ két idõs nõt, akiket súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

 • Két gyerek is megsérült a csemõi balesetben

  Egy felnõtt és két gyerek sérült meg a balesetben.