rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Jegy a börtönbe: drogot árult a busz sofõrje

 • Share on Tumblr

  Tel-Aviv - Nem jegyet, hanem hasist és ecstasy-tablettát adott el egyik bájos hölgyutasának egy busz sofõrje Tel-Avivban - ám vesztére a vevõ rendõrnõ volt, és a vezetõt letartóztatták.

  A házkutatás során a férfi lakásán különbözõ tiltott anyagokat és nagyobb mennyiségû készpénzt találtak - ennyi bizonyíték nyomán a drogárusító buszvezetõ beismerõ vallomást tett.

  A Kavim busztársaság, a sofõr munkáltatója közleményben reagált az ügyre, leszögezve: "Ez nagyon súlyos eset, de semmi köze a többi buszvezetõ tevékenységéhez."


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Acéldróttal tépték ki a falból a bankautomatát Szlovákiában

  Újabb bankautomata került rablókézre. Az UniCredit Bank egyik szlovákiai kirendeltségétõl lopták el a tettesek.

 • Heroinnal teli autót kapott a tolmács a rendõröktõl

  A 44 éves Nicolae Nakovot összesen 700 ezer eurónyi droggal ajándékozta meg az aradi rendõrség és a szervezett bûnözés ellenes osztály (DIICOT) nyomozói, tévedésbõl. Az aradi fordító hat hónapot furikázott az igazságszolgáltató szervektõl kapott autóval anélkül, hogy tudta volna, a kocsiban nyolc kilogramm heroint rejtettek el, áll az Adevãrul napilap internetes oldalán.

 • Szabálytalan balra kanyarodás okozta a balesetet

  Motoros és személygépkocsi ütközött Felpéc külterületén. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 9-én 17 óra 28 perckor érkezett bejelentés, hogy a 8308-as számú úton személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

 • Pofátlan: a lottóárus lopta el a telitalálatos szelvényt

  Ellopta egy lottóárusnõ vevõje 750 ezer dolláros - 140 millió forintot kitevõ - nyereményét az Egyesült Államokban.

 • Vízelvezetõ árokban kötött ki a vétlen autós

  Jelentõs anyagi kárral járó, de szerencsés kimenetelû, személyi sérülés nélküli közúti közlekedési baleset történt szombaton reggel nem sokkal 7 óra elõtt a méhkeréki határátkelõhelyhez vezetõ 4252. számú úton. Egy Skoda Fabia és egy Toyota Land Cruiser ütközött.

 • Áthaladt fölötte egy gyorsvonat, de csak az orra sérült meg

  Csupán az orra hegye sérült meg annak a részeg férfinek, akit épp a síneken gyalogolva nyomott el a buzgóság - a vonatvezetõ rémülete annál nagyobb volt, amikor észrevette az útban heverõ testet.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat Miskolcon

  Halálra gázolt a Füzesabony felé közlekedõ személyvonat egy férfit Miskolcon, a Bogáncs utcai vasúti átjárótól nem messze.

 • Vascsõvel vertek agyon egy idõs férfit Ózdon

  Sanyi bácsi szörnyethalt, öccse, József élet-halál között lebeg.

 • A külföldi munkavállalás veszélyei

  Közös figyelemfelhívó kampányt indít a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálaton belül mûködõ magyarországi EURES hálózat (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) és az Országos Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési és Áldozatvédelmi Osztálya. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a külföldi munkavállalásban rejlõ veszélyekre, informálják a külföldön dolgozni szándékozókat a jogaikról és lehetõségeikrõl, és segítsék a már bajbajutott magyar állampolgárokat. A tájékoztató akcióban közremûködik a Külügyminisztérium Konzuli Fõosztálya, valamint az Országos Kríziskezelõ és Információs Telefonszolgálat (OKIT).

 • Tragikus fulladás a strandszezon elején

  Elmerült a vízben egy 61 éves zamárdi férfi a helyi Bácskai utcai szabadstrandon és a kiérkezõ mentõszolgálat szakemberei sem tudták megmenteni az életét.

  A haláleset elsõdleges adatai alapján a férfi nagyobb mennyiségû alkoholt fogyasztott a nap során, majd ismerõseivel fürödni indult a Balatonba. A vízben vélhetõen rosszul lett, mert segítségért kiáltott, ám ezután elmerült és a segítségére sietõ ismerõsök a part mentén találtak rá. A mentõk kiérkezéséig próbálták újraéleszteni a férfit, ami nem vezetett eredményre.

 • 16 éves fiú támadt meg egy járókelõt Nyíregyházán

  Utcán támadott meg egy nõt egy 16 éves rabló Nyíregyházán.

 • 30 késszúrással ölte meg nagymamáját a fiatal fiú

  Angyalarcú gyilkosnak hívják a fügödiek F. Dánielt, azt a törékeny fiatalembert, aki legalább 30 késszúrással oltotta ki nagymamája életét. A köztiszteletben álló asszonyt az egész falu gyászolja.

 • Drogkereskedõ család bukott le Pécsett

  Az apa és fia ellen kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt indult büntetõeljárás.

 • Leégett egy családi ház Mezõkeresztesen

  Leégett egy családi ház az új évre virradóan a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezõkeresztesen.

 • Szexuálisan molesztált két kislányt a saját dadájuk

  Két 10 éven aluli kislányt molesztált szexuálisan a saját dadájuk Angliában. A nõ megfenyegette a gyerekeket, ezért csak évtizedekkel késõbb mertek beszámolni a történtekrõl.

 • Lovaskocsi gázolt el egy kislányt

  A fogaton négyen ültek, és a balesetet követõen megállás nélkül továbbhajtottak.

 • Két kiló morfint foglaltak le, rendõr az egyik gyanúsított

  Két kilogramm morfint foglaltak le a vámnyomozók Budapesten. A kábítószer-ügynek négy gyanúsítottja van, köztük egy hivatásos rendõr is. A bûnözõket még a múlt héten fogták el, de a vámosok a nyomozás sikeressége végett csak most számoltak be a részletekrõl.

 • Alultápláltság miatt halt meg egy másfél éves kisfiú Agárdon

  Sok a rejtély az agárdi család körül, melynek másfél éves tagja a hétvégén hunyt el alultápláltság miatt. A családot közvetlen szomszédai sem ismerték, zárkózott életet éltek. A polgármester szerint a fényevés teóriáját egyelőre nem erősítette meg senki.

 • Egy rendõrfõnök autóját lopták el Malajziában

  Egy rendõrfõnök autóját lopták el Malajziában ismeretlen tettesek, akik egy bocsánatkérõ cédula kíséretében néhány napon belül vissza is szolgáltatták a jármûvet.

 • Bodrogba fulladt egy 28 éves férfi

  A Bodrogba fulladt egy 28 éves sátoraljaújhelyi férfi.