rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fanszõrzetét borotválta vezetés közben

 • Share on Tumblr

  Floridában autók ütköztek össze, mert az egyiket vezetõ nõ menet közben próbálta fazonra igazítani fanszõrzetét.

  A nõ mellett az anyósülésen ülõ férfi - ha igaz, a volt férj - megfogta a kormányt, ez azonban nem sokat segített, mert a balesetet az okozta, hogy a nõ hátulról belefutott az elõtte haladó pickupba.

  A helyszínelést végzõ rendõr szerint a nõ azt mondta, randira sietett Key Westbe és teljesen kész akart lenni a találkozóra.

  A Key West Citizen címû lap szerint a pickupban ülõ két nõ kisebb sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó nõnek egyébként éppen elõzõ nap öt évre bevonták a jogosítványát, mert ittasan vezetett. Ezért most jogosítvány és biztosítás nélküli vezetéssel is vádolják. Meg cserbenhagyással, ugyanis elhagyta a személyi sérüléssel járó baleset helyszínét.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vetkõzõ táskatolvaj

  Tokió - Elfogták a vetkõzõ utcai táskatolvajt a rendõrök Japánban.

  A 42 éves férfira azért ragasztották a vetkõzõ és a kaméleon gúnyneveket, mert menekülés közben rendre levetett magáról pólókat, persze nem egyforma színûeket. Így aztán, amikor a járõrök rádión egymás értesítették, hogy az "üldözött személy fekete trikóban eszközli menekülés foganatosítását", a táskatolvaj már piros vagy fehér pólóban biciklizett tovább, a táskalopásokat ugyanis kerékpározva követte el.

 • Halálos baleset: parkoló tehergépkocsinak ütközött egy személykocsi

  Egy parkoló tehergépkocsinak ütközött egy személygépkocsival közlekedő férfi.

 • Leharapta volt barátnõje lábujját egy feldühödött férfi

  Leharapta ex-barátnõje lábujját egy feldühödött férfi – a nõ eleve azért szakított a lábfetisiszta férfival, mert amíg együtt voltak, össze-vissza harapdálta a lábfejét.

 • Ki tesz ilyet? Négyszer lõttek a szerencsétlen kutyára!

  Négy lövést is túlélt egy kutya az Egyesült Államokban, pedig súlyos sebeket okoztak neki a golyók: egyet a fejébe kapott, kettõt a vállaiba, egyet pedig a nyakába.

 • Gyermekét és feleségét is bántalmazta a soproni férfi

  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 20-án 14 óra 29 perckor érkezetett bejelentés, hogy egy soproni lakásban családon belüli bántalmazás történt.

 • Elitélték a gyerekeket bilincselõ határrendészt

  Elsõ fokon egy év, két esztendõre felfüggesztett börtönt kapott az a makói határrendész, aki megbilincselt és a város határától több mint 10 kilométerre tett ki az autójától két gyereket, akik ellopták a fia sapkáját.

  Az ítélet nem jogerõs: az ügyész tudomásul vette, de B. Zoltán ügyvédje fellebbezett, elsõdlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért.

 • Serpenyõs betörõhárítás

  Elyria (Ohio állam) - Kedvenc serpenyõjével verte vissza négy betörõt támadását egy 70 éves nõ az Egyesült Államokban.

  A hölgy ráadásul egy bíró felesége. Éppen férjével beszélt telefonon, amikor négy tizenéves berontott a házba és azonnal kutatni kezdett táskájában, szekrényekben.

 • Diákok eredtek a rabló nyomába

  Két diáknak köszönheti az értékeit és talán a testi épségét is az az asszony, akit a veszprémi belvárosban támadott meg egy hajléktalan férfi. A rabló dulakodott az asszonnyal és elvette a táskáját. A támadást látta két diák, akik azonnal üldözõbe vették a férfit és segítségükkel néhány óra alatt el is fogták a rablót. Az eset még a múlt héten történt, de csak csütörtökön számoltak be róla a rendõrök. A támadó azóta elõzetes letartóztatásba került.

 • 84 éves nagymamát tartóztattak le csalás miatt

  Letartóztattak egy 84 éves bolgár nagymamát, aki tagja volt egy olyan szélhámos bandának, amely telefonon keresztül csalt ki pénzt idõs, kiszolgáltatott emberektõl.

 • Kilenc és fél év börtönre ítélték az anyját hátbaszúró férfit

  Kilenc év hat hónap börtönbüntetésre ítélte elsõ fokon hétfõn a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki 2010 szeptemberében csörögi otthonukban bedrogozva hátba szúrta, majd kifosztotta édesanyját.

 • Hamis márkajelzésû játékokat és ukrán cigarettát foglaltak le a vámosok

  Hamis márkajelzésû játékokat és magyar adójegy nélküli cigarettát foglalt le a napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési csoportja - közölte hétfõn a NAV az MTI-vel.

 • Húsz halálos áldozata van a kínai bányavonat balesetnek

  Legkevesebb húsz bányász meghalt, tizennégy pedig megsérült egy bányavonat-balesetben kedd hajnalban egy szénbányában az északnyugat-kínai Kanszu (Gansu) tartományban.

 • Négy jármû ütközött össze Szolnoknál

  Hárman megsérültek, amikor négy jármû ütközött hétfõn a 4-es fõút Szolnokot elkerülõ szakaszán, a Szent István hídon; az útszakaszt teljesen lezárták.

 • Megvannak a Soproni kettõs gyilkosság elkövetõi

  Annak a lõegyletnek a tagja volt a soproni kettõs gyilkosság három gyanúsítottja, amelynek elnökét is lelõtték.

 • Villanyoszlopot döntött ki egy autó Pörbölyön

  Villanyoszlopot döntött ki egy balesetet szenvedett autó szerdán reggel Pörbölyön.

 • Inni kért a megszúrt

  A sokat látott kocsmáros is megdöbbent, amikor a szegedi fiatalember bement, leült a bárpulthoz, és kért tõle egy italt, miközben több sebbõl dõlt belõle a vér. Mentõt hívtak, akkor derült ki, hogy a fiatalember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 • Ifjú kocsmázókat vet be az ír rendõrség

  Fiatalkorú kocsmázókat vet be az ír rendõrség annak ellenõrzésére, hogy a kocsmárosok megtagadják-e a kiszolgálást az ifjaktól.

 • Részegen támadt a polgárõrre

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt õrizetbe vett a rendõrség Hodászon egy 35 éves férfit, aki polgárõrre támadt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Engedély nélkül lõfegyvereket és lõszereket foglaltak le Baracskán

  Tizenöt, engedély nélkül tartott fegyvert és azokhoz tartozó lõszereket találtak egy férfi házában Baracskán; a gyanúsított ellen volt barátnõje tett feljelentést zaklatás miatt.

 • Elgázolt, kórházban fekvõ pár autóját lopták el!

  Egy amerikai házaspárt elütött egy autó, aztán amíg kórházban ápolták õket, ellopták az autójukat.