rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Fanszõrzetét borotválta vezetés közben

 • Share on Tumblr

  Floridában autók ütköztek össze, mert az egyiket vezetõ nõ menet közben próbálta fazonra igazítani fanszõrzetét.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A nõ mellett az anyósülésen ülõ férfi - ha igaz, a volt férj - megfogta a kormányt, ez azonban nem sokat segített, mert a balesetet az okozta, hogy a nõ hátulról belefutott az elõtte haladó pickupba.

  A helyszínelést végzõ rendõr szerint a nõ azt mondta, randira sietett Key Westbe és teljesen kész akart lenni a találkozóra.

  A Key West Citizen címû lap szerint a pickupban ülõ két nõ kisebb sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó nõnek egyébként éppen elõzõ nap öt évre bevonták a jogosítványát, mert ittasan vezetett. Ezért most jogosítvány és biztosítás nélküli vezetéssel is vádolják. Meg cserbenhagyással, ugyanis elhagyta a személyi sérüléssel járó baleset helyszínét.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tragédiával végzõdött a sítábor

  Csupán egyetlen napot töltött az iskolai csoport az egyik osztrák síparadicsomban, amikor az egyik kísérõtanár lezuhant egy sziklafalon húzódó ösvényrõl. A brit férfi azonnal meghalt.

 • Csoportosan elkövetett pizzarablás

  Csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendõrkapitányság, mert három tizenéves el akarta venni egy hasonló korú fiú pizzáját a Borsod megyei Alsózsolcán - közölte a rendõrség.

  A 15 éves alsózsolcai fiú pizzájára pályázott a három elkövetõ, köztük egy 12 éves fiú is, míg társai 14 és 16 évesek. A rendõrség a két idõsebb fiatalkorú fiúval szemben megindította az eljárást, a harmadik, 12 éves társuk életkora miatt nem vonható felelõsségre.

 • Kólásdobozzal fogott tolvaj

  Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a közterületeken megerõsített rendõri jelenlét a korábban is megszokott eredményeket és idõnként bravúros elfogásokat produkálja. A napokban az ózdi járõrök két üres kólásdobozzal fogtak el egy tolvajt.

  Az Ózdi Rendõrkapitányság két körzeti megbízottja február 07-én a késõ esti órákban úgynevezett visszatérõ ellenõrzést hajtott végre Sajóvárkonyban.

 • 87 éves férfit tartóztattak le drogcsempészés miatt

  Idõs utast, egy 87 éves férfit "csíptek fülön" csaknem két kilogramm kokainnal a portugál hatóságok a fõváros, Lisszabon nemzetközi repülõterén.

 • 1515 kilógramm kábítoszert foglaltak le

  Másfél tonna kokaint találtak a spanyol hatóságok egy a nyílt tengeren megállított vitorlás hajón - jelentették be 2010. szeptember 21.-én kedden Madridban.

 • Fegyveres fenyegetés hóleverés miatt

  Fegyverrel fenyegette meg szomszédját egy férfi az Egyesült Államokban, mert az hangosan merészelte leverni cipõjérõl a havat.


 • 20 év fegyházat kapott a kegyetlen gyilkos

  A Tatabányai Törvényszék húsz év fegyházra ítélte kedden a 21 éves Tárkányi Józsefet, aki különös kegyetlenséggel, aljas indokból megölt egy nõt 2011 szeptemberében; az ítélet nem jogerõs, a vádlott enyhítésért fellebbezett.

 • Templomot raboltak ki Ózdon

  Ismeretlenek felforgattak és megrongáltak egy római katolikus templomot Ózd somsályi városrészében, a tettesek több kegytárgyat is elloptak.

 • Társukat erõszakolták meg a tizenévesek

  Õrizetbe vett a rendõrség két tizenhét éves fiatalt egy Szekszárd környéki gyermekotthonból, mert a gyanú szerint fajtalanságra kényszerítettek egy fiatalkorú fiút. Az ügyben további tanúkat és gyanúsítottakat hallgatnak ki.

 • Megölette volna lottónyertes fiát egy apa

  Megmenekült az apja által kitervelt gyilkosságtól az a fiatalember, aki korábban 16 millió dollárt (3,6 milliárd forint) nyert a lottón Brazíliában.

 • Kerékpárlopás milliós tételben… (Dunaújvárosi Rk. – Fejér megye)

  Szám szerint 17, összértékét tekintve egymillió forintot meghaladó kerékpárlopással gyanúsítják a dunaújvárosi nyomozók azt a húsz éves pusztaszabolcsi férfit, akit kedden délután fogtak el a város területén. A sorozat múlt év augusztus végén kezdõdött egy Március 15-i lépcsõház földszintjérõl eltûnt kétkerekûvel…

 • Tíz évig hevert egy halott Derricknél

  Tíz évig hevert egy halott egy kanapé alatt Nagy-Britanniában egy önkormányzati lakásban, mert a bérlõ attól tartott, kilakoltatják, ha jelenti az elhalálozást.

 • Gazdája hibájából harapott a kutya

  Gazdája hibájából harapott a kutyaUtcára szökött kutya harapott megy egy idős férfit Tamásiban szerdán - közölte a rendőrség. A hatóság tájékoztatása szerint április 3-án 9 órakor egy ház nyitott kapuján keresztül egy komondor kutya az utcára szökött és megharapott egy idős férfit, aki a harapás következtében súlyos sérülést szenvedett. A háziak mentőt hívtak, akik a sérültet a dombóvári kórházba vitték. A kutyát a hatósági állatorvos megvizsgálta és két hetes karanténba helyezését rendelte el. A rendőrök megállapították, hogy a ház kapuját a 41 éves T. István hagyta nyitva.

 • 20 férfi bántalmazott egy lányt

  Mint a dzsungelben a hiénák, úgy vetették magukat egy védtelen nõre indiai férfiak egy éjszakai bár elõtt.

 • Annyira kövér, hogy nem lehet börtönbe zárni!

  Egy amerikai férfi annyira kövér, hogy túl sokba kerülne börtönben tartani, így végül pénzbírsággal megúszta.

 • Vascsõvel támadt a 19 éves fiúra a 62 éves férfi

  Felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt állították elõ azt a 62 éves tiszadadai férfit, aki vascsõvel próbált rátámadni egy 19 éves helyi férfira vasárnap Tiszavasváriban.

 • Lövöldözõ rendõrt vitt gépkocsija tetején

  Moszkva - Közlekedési rendõrt "szállított" gépkocsija tetején egy részeg orosz autós.

  A szokatlan eset a távol-keleti Habarovszki terület Georgijevka nevû községében esett meg, ahol csütörtökrõl péntekre virradó éjszaka egy Toyota száguldozott fel-alá. Amikor a járõr megpróbálta megállítani az ittas autóst, az gázt adott és elsodorta a rendõrt, aki felrepült a gépkocsi tetejére.

 • A rossz idõt használták ki a tolvajok algyõn

  A viharos kedd éjszakát és szerda hajnalt használták ki ismeretlenek arra, hogy az éj leple alatt a hátsó kertek kerítéseit kivágva 14 algyõi házba próbáljanak betörni a Ladik utcában. A tolvajok nem távoztak hatalmas zsákmánnyal, ám az anyagi kár így is jelentõs.

 • Hárommilliós heroinfogás Röszkénél

  Egy kilogramm heroint találtak a pénzügyõrök egy buszon utazó férfi táskájában a röszkei határátkelõhelyen.

  A szerb-albán kettõs állampolgárságú férfi egy Szerbiából Bécsbe tartó autóbuszon akarta átlépni a határt.

 • Milliós ékszerrablás a sörözõben

  A lakosság segítségével keresi a rendõrség azokat az ismeretleneket, akik mintegy egymillió forint értékben raboltak el különféle ékszereket egy debreceni sörözõ alkalmazottjától.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%