rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fanszõrzetét borotválta vezetés közben

 • Share on Tumblr

  Floridában autók ütköztek össze, mert az egyiket vezetõ nõ menet közben próbálta fazonra igazítani fanszõrzetét.

  A nõ mellett az anyósülésen ülõ férfi - ha igaz, a volt férj - megfogta a kormányt, ez azonban nem sokat segített, mert a balesetet az okozta, hogy a nõ hátulról belefutott az elõtte haladó pickupba.

  A helyszínelést végzõ rendõr szerint a nõ azt mondta, randira sietett Key Westbe és teljesen kész akart lenni a találkozóra.

  A Key West Citizen címû lap szerint a pickupban ülõ két nõ kisebb sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó nõnek egyébként éppen elõzõ nap öt évre bevonták a jogosítványát, mert ittasan vezetett. Ezért most jogosítvány és biztosítás nélküli vezetéssel is vádolják. Meg cserbenhagyással, ugyanis elhagyta a személyi sérüléssel járó baleset helyszínét.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sokba kerülhet részegen kerékpározni

  Nem csak az autósoknak, a kerékpárosoknak is sokba kerülhet, ha ittasan közlekednek jármûvükkel.

 • Késszúrás követte a vitát Csepelen

  Súlyos sérüléssel szállítottak kórházba egy férfit, akit szóváltás után szúrt meg egy másik férfi Csepelen, a Tihanyi utca és a Puli sétány sarkán péntek este - mondta Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese.

 • Tanáriba, de nem dícséretért... (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság X. kerületi Rendõrkapitánysága készpénz-helyettesítõ fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

 • Kilencedik emeleti lakásból zuhant ki egy nõ

  Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a nõt, aki szerdára virradó hajnalban zuhant le egy 9. emeleti lakásból, a fõváros XIX. kerületében.

 • Több gyalogost is gázolt az ittas férfi

  Gyalogátkelõhelyen, egy iskola közelében sodort el három gyalogost egy ittas sofõr Székesfehérváron.

 • Lakóautó borult fel az M7-en

  Közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem hivatásos tûzoltó egységeit kedden kora este.

 • A csurgói alázós rendõröket felfüggesztették

  Felfüggesztették azt a három csurgói rendõrt, akik ellen több, általuk kihallgatott gyanúsított megalázása és jogtalan fogva tartása miatt emelt vádat a múlt héten a Somogy Megyei Fõügyészség.

  A vádhatóság szerint a három egyenruhás még tavaly februárban két - betörések miatt elõállított - szellemi fogyatékost vett rá arra, hogy különféle megalázó feladatokat végezzenek el, sõt ezekrõl mobiltelefonos felvételeket készítettek, s a képeket feltették a helyi számítógépes hálózatukra is.

 • Halálos gázolás: a férfinak esélye sem volt a túlélésre

  Szabálytalanul közlekedõ gyalogost gázolt halálra egy személyautó a 74-es fõúton, Zala megyében.

 • A zsákmányt röptében, a tolvajt partra húzva kapta el egy biztonsági õr Szigetváron

  A lopott holmit röptében, az úszva menekülõ tolvajt partra húzva kapta el egy áruház biztonsági õre Szigetváron.

 • 60 év körüli nõ holttestét találták a Balatonban

  Vitorlázók bukkantak a Balatonban, a balatonföldvári kikötõ bejáratának közelében egy 60 év körüli nõ holttestére vasárnap késõ délután - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Kóbor kutyák tepertek le egy asszonyt Somogyban

  Kutyafalka támadt egy 51 éves asszonyra a Kaposvár és Toponár közötti kerékpárúton - közölte csütörtökön a kaposvári rendõrkapitányság.

 • Mellbetét-visszaerzéssel próbálkozott a volt szeretõ

  Victorville (Kalifornia) - Késsel próbálta visszaszerezni volt barátnõje kebelnagyobbító betéteit egy férfi az Egyesült Államokban: megkísérelte kimetszeni az implantátumokat.

  A 28 éves illetõ azért érezte úgy, hogy õt illetik a betétek, mert annak idején õ fizetett értük. A férfi lesben állva rátámadt volt szerelmére, és késsel esett neki. Nem sikerült kimetszenie a szilikonbetéteket. A 26 éves nõt hat szúrás érte, de túlélte a támadást.

 • Négy lövés a fejbe!

  Lelõttek egy üzletembert Moszkvában: Robert Markarjanra, a gyermekcipõket gyártó Alligasa cég vezetõjére a házmester szeme láttára több lövést adtak le közvetlen közelbõl.

 • Tizenegy személy rendõrkézen az enyingi garázdák közül

  Még két személy adta fel önként magát ma délelõtt az Enyingi Rendõrõrsön a hétvégén történt csoportos garázdasággal kapcsolatban.

  A két személy átszállítása Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányságra jelenleg folyamatban van. Mind a kettõjüket gyanúsítottként hallgatják ki a fejér megyei nyomozók.

 • 10 cm-es szög fúródott fûnyírás közben a férfi szívébe

  Saját lábán sétált a kórházba egy amerikai férfi, akinek fûnyírás közben egy 10 centis szög fúródott a szívébe. Csak akkor ijedt meg, mikor meglátta az orvosok döbbent arcát.

 • Ittasan vezetõ kerekesszékben alvó

  Brisbane - Ittas vezetésért indítottak eljárást egy kerekesszékes férfi ellen Ausztráliában.

  A 64 éves illetõ ugyan nem haladt semerre, hanem csupán szunyókált kerekesszékében, ám jármûve egy autóúton ácsorgott, és nem puszta kézzel, hanem villannyal hajtott.

 • Ruhakötélre akasztotta fel kutyáját

  A legnagyobb közösségi portálon mutatta be a kutyája kínzásáról készült fotót Kamil Hric. A fiú úgy érzi, jó móka volt a gyilkosság.

  Egy tizenhét éves fiú lefényképezte a pillanatot, amikor kiskutyáját felkötötte a ruhaszárító-kötélre, majd feltöltötte azt a Facebookra. A legmegdöbbentõbb az egészben az, hogy a szlovák tini boldogan mutogatta a felvételt ismerõseinek.

 • Megölte, majd megette gyermekeit egy thai nõ

  Megölte, majd megette két kisfiát egy elmebeteg nõ Thaiföldön.

 • Kétéves kisfiú zuhant ki a második emeletről

  Kiesett egy kisfiú egy társasház második emeletéről Budapest X. kerületében, a Halom utcában kedden.

 • Ilyenek a profik? Térfigyelõ kamerával buktatták le

  Az olasz rendõrség csütörtökön elfogott egy bérgyilkossággal gyanúsított maffiózót, aki ez év májusában Nápolyban megölt egy embert, és ezt a gyilkosságot egy köztéri biztonsági kamera rögzítette.