rss
 • Leütötte, majd többször fejbe rúgta adósát

 • Share on Tumblr

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki egy kaszinóban leütötte, majd összerugdosta adósát Székesfehérvárott. Önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás a támadó ellen.

  A Fejér megyei nagyváros járõreit, nem sokkal nyolc óra elõtt hívták intézkedni egy Fõ utcai kaszinóba. Elõzõleg ugyanis a szórakozóhelyen egy 42 éves férfi összeszólalkozott egy másik, néhány évvel fiatalabb férfival, arra hivatkozva, hogy ez utóbbi pénzzel tartozik neki.

  A fenyegetõ fellépésû ember többször felszólította ellenfelét, hogy adja meg a pénzét, majd ököllel leütötte, miután pedig az adós a földre került, többször fejbe rúgta. A járõrök a helyszínrõl állították elõ a bántalmazót, aki ellen önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szembejövõ elé esett, és meghalt a motoros

  Életét vesztette az a külföldi motoros, aki hirtelen fékezése miatt elesett és egy szembõl érkezõ kisteherautó elé esett a 10-es fõúton; a helyszínen jelenleg is teljes útzár van érvényben.

 • Szalagkorlátnak ütközött egy mikrobusz az M7-en

  Szalagkorlátnak ütközött egy mikrobusz az M7-esen a 175-ös kilométernél Nagykanizsa felé.

 • Több kiló drogot találtak a triónál

  Mintegy hatmillió forint értékû kábítószert találtak a nyomozók egy rajtaütés során Zala megyében, az ügy három érintettje elõzetes letartóztatásba került.

 • Megölte újszülött gyermekét egy fiatal lány Dunaföldváron

  Megölte újszülött gyermekét egy fiatal lány pénteken Dunaföldváron - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  A 19 éves lány délután három óra körül egészséges kislányt szült egy dunaföldvári családi házban. A csecsemõt az ágyra tette, majd paplant rakott rá, ennek következtében az újszülött megfulladt - mondta Farkas Kinga sajtóreferens.

 • Halló, rendõrség? Részegen vezetek!

  Bismarck (Észak-Dakota állam) - Az eddigi legbecsületesebb részeg autóssal akadt dolga a rendõrségnek az Egyesült Államokban: az illetõ saját magát jelentette fel telefonon.

  Sok hívást kapott már Észak-Dakota állam rendõrsége ittas vezetõkrõl, ám azok a telefonálók mindig másokat jelentenek be, olyanra, hogy valaki saját magát adja fel, még nem volt példa.

 • Több baleset is történt a fagyos út miatt

  A 8-as fõút 61. km szelvényénél egy idõben több baleset is történt a lefagyott útburkolat miatt.

 • Halálra gázolta a gyereket, majd kártérítést kért a luxuskocsi tulajdonosa

  Miután halálra gázolt egy biciklist, kártérítést követel áldozata családjától egy spanyol autós, mert kárt tett luxuskocsijában a kerékpár. Az illetõ, Tomas Delgado Bartolomé összesen 20 ezer euróra - 10 millió forintra - tart igényt. Bár autójának javíttatása csak 14 ezer euróba került, a családon be akarja hajtani azt a 6 ezer eurót is, amelyért autót bérelt a javíttatás idejére.

 • A rendõrség mellett, vödörben termesztett marihuánát egy férfi

  Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendõrség egy józsefvárosi férfi ellen, aki egy rendõrségi épület mellett termesztett marihuánát az ablakában.

 • Megölt 3 embert egy rendõr

  Egy szolgálaton kívüli rendõr három embert lelõtt, kettõt pedig megsebesített szombaton Ógyallán. A rendõrök miután körbevették, három órát tárgyaltak vele, majd ezek után feladta magát.

 • Leültették, mert lenyelte anyja gyûrûit

  Ellopta, majd pedig lenyelte anyja gyûrûit az Egyesült Államokban egy férfi, aki most a rendõrségen "ül", hogy napvilágra kerüljön mindkét ékszer.

 • Tízévesen erõszakolt meg egy nyolcévest

  Egy nyolcéves kislány elleni nemi erõszak megkísérlésében bûnösnek találták az esküdtek egy tíz- és egy tizenegy éves fiút a súlyos bûncselekményeket tárgyaló londoni központi bûnügyi bíróságon, közismert nevén az Old Bailey-n. Büntetési tételüket a bíró két hónap múlva hirdeti ki.

 • Illegális zeneletöltés: a franciák megtalálták a megoldást?

  A francia és brit példa követésére szólított fel a hanglemezkiadók világszövetsége, az IFPI abban a jelentésben, amelyben a digitális zeneletöltések 2009 évi mérlegét vonta meg.

 • Figyelem: mobilos csalás!

  Egy nyírkátai férfi tett feljelentést a rendõrségen, mert csütörtökön valaki a mobiltelefon-szolgáltatója nevében felhívta, hogy sorsoláson 1,7 millió forintot nyert.

 • Részegen ugrált a buszmegálló tetején, míg az be nem szakadt alatta

  Egy vidám, ámbár részeg fiatal jókedvében kedvet kapott egy kis ugrabugráláshoz. A fiatalember egy darabig barátainak a buszmegállóban produkálta magát, mígnem rájött sokkal nagyobb móka, ha mindezt a megálló bódéjának tetején folytatja.

 • Gyilkos rekamié

  Szentpétervár - Kinyitható rekamié okozta egy férfi halálát Szentpéterváron.

  Az illetõ jócskán felöntött a garatra, majd hazabotorkált és ruhástól ledõlt a rekamiéra - olvasható a Lenta címû orosz hírportálon.

 • Elromlott laptopja buktatta le a pedofil férfit

  Paula Hoar és Karen éveken keresztül jó barátok voltak. A két család rendszeresen összejárt, de soha nem gyanakodtak arra, van köztük egy pedofil. Karen férjét, Kenneth Parkert a laptopja buktatta le.

 • Családi horror: felszeletelte a feleségét

  Letartóztatott a rendõrség egy férfit, akit azzal vádolnak, hogy feldarabolta feleségét Jordániában - közölték ammani hivatalos források vasárnap. Ha bûnössége bebizonyosodik, halálra is ítélhetik a férjet.

 • Ezerkétszáz használt cipõt lopott halottasházakból

  1200 pár használt cipõt lopott halottasházakból egy férfi gyászolónak adva ki magát Dél-Koreában.

 • Szexvideó buktatta le egy betörés gyanúsítottjait

  Nem volt nehéz azonosítani egy Washington államban történt betörés elkövetõit, ugyanis a gyanúsítottak egy helyben készített szexvideót hagytak hátra a rendõröknek.

 • Három ember vesztette életét a súlyos buszbalesetben

  Három ember meghalt, több mint húsz pedig megsérült csütörtök hajnalban a romániai Nagylakon, amikor két romániai rendszámú autóbusz ütközött egymással. Szemtanúk szerint egy Spanyolországból érkező autóbusz túl nagy sebességgel próbált bevenni a településen belül egy éles kanyart, átsodródott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy a határállomás felé szabályosan közlekedő székelyföldi busszal. A Kézdivásárhelyről Budapestre tartó menetrend szerinti autóbuszon a jármű vezetője és egy utas halt meg.