rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Leütötte, majd többször fejbe rúgta adósát

 • Share on Tumblr

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki egy kaszinóban leütötte, majd összerugdosta adósát Székesfehérvárott. Önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás a támadó ellen.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A Fejér megyei nagyváros járõreit, nem sokkal nyolc óra elõtt hívták intézkedni egy Fõ utcai kaszinóba. Elõzõleg ugyanis a szórakozóhelyen egy 42 éves férfi összeszólalkozott egy másik, néhány évvel fiatalabb férfival, arra hivatkozva, hogy ez utóbbi pénzzel tartozik neki.

  A fenyegetõ fellépésû ember többször felszólította ellenfelét, hogy adja meg a pénzét, majd ököllel leütötte, miután pedig az adós a földre került, többször fejbe rúgta. A járõrök a helyszínrõl állították elõ a bántalmazót, aki ellen önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vadász lõtte le a kisfiúra támadt pitbullt

  Az apa kérésére egy vadász lelõtte azt a kutyát, amely még szombaton támadt rá 13 éves gazdájára sétáltatás közben a Hajdú-Bihar megyei Egyeken - közölte Szõke Bernadett rendõr hadnagy. A kisfiún azóta sebszûkítõ és bõrplasztikai mûtéteket hajtottak végre a debreceni Kenézy Gyula Kórházban

  A rendõrség sajtóügyeletese az elõzményekrõl elmondta: szombaton délelõtt a mentõszolgálat diszpécsere tett bejelentést a balmazújvárosi rendõrkapitányságra, mely szerint egy Egyek külterületén található földúton egy gyermeket megharapott egy kutya.

 • Ketten egy ellen: késekkel támadtak haragosukra

  A nyakán sebesített meg egy késsel egy apa és felnõtt fia egy férfit Karcagon. A két támadót emberölési kísérlettel gyanúsítja a rendõrség.

 • Halálos baleset az M7-esen

  A helyszínen meghalt egy személyautó vezetõje, amely jármûve a szalagkorlátnak csapódott az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ sávjában, Székesfehérvár térségében.

 • Ráfutásos baleset Szombathelynél

  A Mazda sofõrje figyelmetlen volt, és hátulról a Peugeot-nak hajtott.

 • Robogós csapódott a kinyíló kocsiajtónak

  Balesettel indult a reggel a Kis-Hunyad utcán Miskolcon. Nyolc óra elõtt nem sokkal egy autó kinyitott ajtaján akadt fenn egy robogós, akit a mentõk vittek el.

 • Hat tinédzsert gázolt halálra egy vonat

  Hat tinédzser, öt fiú és egy lány halt meg, amikor elütötte õket egy vonat Ukrajnában - értesült a HavariaPress. A tragikus baleset vasárnap hajnalban történt az ország nyugati részén.

 • Gyalogost gázoltak Budapesten

  A Thököly út és a Hungária körút keresztezõdésében történt balesetben megsérült nõt kórházba vitték.

 • Térfigyelõ kamerák rögzítették a meggyilkolt zenész haldoklását

  Térfigyelõ kamerák rögzítették Nápolyban egy lövöldözésben halálosan megsebesített romániai utcai zenész haldoklását egy vasútállomás bejáratánál. A camorra bûnszövetkezet tagjai által elkövetett gyilkosság május végén történt, de a képsorok csak szerdán jelentek meg a helyi sajtóban.

 • Terhes nőt ütött meg egy BKV sofőr

  Azonnali hatállyal felfüggesztette állásából a BKV az egyik Combino vezetőjét, aki bántalmazott egy szabálytalanul közlekedő gyalogost hétfőn kora este Budapesten. A közlekedési társaság vizsgálja az esetet.

 • Megölte gyermekeit majd magával is végzett egy anya

  Saját fiát, és lányát megölte egy amerikai édesanya, majd magával is végzett, miközben férje az emeleten olvasott.

 • Brutális! Ütlegelésbe halt bele egy svájci nõ Szankon

  Meggyilkoltak egy 71 éves svájci állampolgárságú nõt Szank, Kiszsombos dûlõi tanyáján - közölte a rendõrség csütörtökön.

 • 8 éves fiúcska hamis 20-dollárosokkal

  Ocala - Kötegnyi hamis húszdollárossal ment iskolába egy 8 éves fiúcska az Egyesült Államokban és boldogan osztogatta pajtásainak.

  A pénz talmisága akkor derült ki, amikor a gyerek az általános iskola büféjében fizetett egy bankjeggyel. A tantestület a gyerekektõl összesen 44 bankót szedett össze, azaz 880 dollárt - 130 ezer (hamis) forintnyit.

 • Fejszével támadt a tolvaj

  Hivatalos személy elleni erõszak bûntette miatt rendelt el nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség egy többszörösen büntetett elõéletû kaposvári férfi ellen, aki fejszével az õt üldözõ rendõrök felé csapott, és azzal fenyegetõzött, hogy megöli õket - közölte a Somogy Megyei Fõügyészség sajtószóvivõje.

 • Ittasan állt be a rendõrségi parkolóba

  Lejárt jogosítvánnyal, ittasan parkolt le a rendõrségi parkolóba Tatán egy kisteherautó sofõrje, aki ellen szabálysértési eljárást indítottak.

 • Teherautóval ütközött egy motoros Besenyõtelken

  Teherautóval ütközött a Heves megyei Besenyõtelken egy motoros, aki a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

 • Gyakorlórepülés közben zuhant le egy katonai helikopter Romániában

  Lezuhant egy katonai helikopter csütörtök délután Romániában, a Bákó megyei Beresti-Bistrita község térségében. A balesetben ketten meghaltak, hárman megsérültek.

 • Tizenegy személy rendõrkézen az enyingi garázdák közül

  Még két személy adta fel önként magát ma délelõtt az Enyingi Rendõrõrsön a hétvégén történt csoportos garázdasággal kapcsolatban.

  A két személy átszállítása Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányságra jelenleg folyamatban van. Mind a kettõjüket gyanúsítottként hallgatják ki a fejér megyei nyomozók.

 • Három kamion ütközött az M0-on

  Utoléréses baleset történt, a jármûvek a szalagkorlátnak csapódtak a 17-es kilométernél az M5-ös felé.

 • Ál-plasztikai sebész került rács mögé Franciaországban

  Marseille - Három év börtönbüntetést szabott ki egy francia bíróság egy orvosra, aki plasztikai sebésznek adva ki magát megannyi páciensét átszabta egy elhagyatott marseille-i klinikán.

  Júniusban kezdõdött annak a francia orvosnak a pere, aki a vád szerint 2002 és 2004 között több száz embert csalt fondorlatos módon a kiürült klinika mocskos épületeibe, hogy ott higiénikusnak nem nevezhetõ körülmények között fájdalmas és veszélyes mûtéteket hajtson végre rajtuk.

 • Megbízás nélkül reklámozott, majd küldte a számlát az ügyfeleknek

  Üzletszerűen elkövetett csalás és annak kísérlete miatt vádemelést javasol a tatai rendőrség egy férfi ellen, aki megbízás nélkül reklámozott cégeket az interneten, majd a szolgáltatás díjáról számlát és fizetési felszólítást küldött - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%