rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Leütötte, majd többször fejbe rúgta adósát

 • Share on Tumblr

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki egy kaszinóban leütötte, majd összerugdosta adósát Székesfehérvárott. Önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás a támadó ellen.

  A Fejér megyei nagyváros járõreit, nem sokkal nyolc óra elõtt hívták intézkedni egy Fõ utcai kaszinóba. Elõzõleg ugyanis a szórakozóhelyen egy 42 éves férfi összeszólalkozott egy másik, néhány évvel fiatalabb férfival, arra hivatkozva, hogy ez utóbbi pénzzel tartozik neki.

  A fenyegetõ fellépésû ember többször felszólította ellenfelét, hogy adja meg a pénzét, majd ököllel leütötte, miután pedig az adós a földre került, többször fejbe rúgta. A járõrök a helyszínrõl állították elõ a bántalmazót, aki ellen önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mocsárba süllyedt egy autós a Kis-Balatonnál

  Autójával félig mocsárba süllyedt szerda este a Kis-Balatonnál egy német férfi. Több órás kutatás után sikerült megtalálni és kimenteni.

 • Majomkodása buktatta le az orgazdát

  Altoona - Gorillának öltözve ment cigarettát venni egy 20 éves férfi az Egyesült Államokban, ami miatt rács mögé került, de nem állatkertben.

  Az illetõ fogadásból öltözött nagy majomnak, amivel viszont felkeltette a rendõrség figyelmét. Amikor igazoltatták az éj közepén Altoona városában bandukoló ideiglenes King Kongot, kiderült, hogy orgazdaságért körözik.

 • Már csak 32 évet kell várni: jön a robotrendõr

  Robotzsaru a láthatáron!

  London - 2040-tõl a robotok rendõri feladatok végrehajtására is képesek lesznek - jósolja Noel Sharkey, a Sheffieldi egyetem mesterséges intelligencia- és robotika-tanára.

 • Balesetet szenvedett Bajnai Gordon

  Összetörte autóját szombat este Bajnai Gordon.

 • Orálisan közösült a kislányokkal a dada

  Játék a puszikkal - így adta el az orális közösülést egy nevelõnõ azoknak a kislányoknak, akiken alkalmazta.

 • Rálõtt a betörõre, hogy megvédje testvéreit

  Lelõtte a házukba rontó betörõt egy 14 éves gyerek az Egyesült Államokban, akit 3 kisebb testvérével egyedül hagytak a szülõk.

 • Lángoló hajtóművel landolt egy utasszállító Budapesten

  Lángoló hajtóművel szállt le egy repülőgép a Liszt Ferenc repülőtéren. A lángokat a földet érés után a tűzoltók megfékezték, a 94 utas épségben elhagyta a gépet.

 • Felakasztottak egy kisfiút

  Felakasztottak egy 11 éves fiút egy nyugat-svédországi táborban. A gyermek lábujjai leértek a földre, ezért túlélte az akasztást, de tíz percig levegõért kapkodott, mire egy járókelõ kiszabadította.

  A fiú egyedül játszott, amikor hátulról meglepték, kötelet raktak a nyakába, arcát letakarták, majd felhúzták egy fára.

 • Tizenhét határsértõt fogtak el Szeged közelében

  Két csoportban összesen tizenhét határsértõt fogtak el keddre virradóra Szeged közelében; az egyik illegális migráns, egy afgán fiú másfél hónap alatt harmadjára próbálkozott Magyarországra jutni – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje az MTI-t.

 • Rabolni indultak, ám az eladóhölgy nekik támadt

  Két álarcos, a napi bevételt követelõ férfit futamított meg egy kaposvári bolti eladó. Elszámolta magát a duó, akciójuk csõdöt mondott.

 • Nemi erőszak a gólyatáborban

  A bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat. Elkaptak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy lányt a fonyódligeti gyermektábor területén pénteken. Hogy elkapták a feltételezett tettest, a Kaposvárosi Járásbíróság hétfői közleményéből derült ki, amelyben azt írták, már előzetes letartóztatásba is helyezték az illetőt.

 • Vécéfogta, 'fülig szagos' betörõ

  Tampa - Mobil vécéfülke tartott fogva egy betörõt az Egyesült Államokban a rendõrség megérkeztéig.

  A 22 éves férfi egy parkolóban feltört két teherautót, ám az egyik jármû gazdája felfigyelt rá és üldözõbe vette.

 • Elveszítette uralmát a volán felett

  Egy 36 éves budapesti férfi meghalt hétfõn Gyálon, amikor eddig ismeretlen okból elveszítette uralmát az általa vezetett kisbusz felett és az árokba hajtott - tájékoztatott Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje

 • Elfogták a Flick-ügy egyik gyanúsítottját

  A romániai Kovászna megye rendõrsége 2009.12.08-án elfogott egy romániai magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy része volt a három évvel ezelõtt elhunyt osztrák-német milliárdos, Friedrich Karl Flick holttestét rejtõ koporsó ellopásában.

 • Négy év börtönt kapott a pedofil lelkipásztor

  Évtizedekkel ezelõtti pedofil bûncselekményekért négy év börtönre ítélték hétfõn az északnyugat-angliai Carlisle székesegyházának egykori kanonokját.

 • Borzongató ügy - illegálisan vehettek vért pécsi általános iskolásoktól

  Az egyik tanuló rokona szerint csütörtökön, testnevelés óra elõtt egy magát orvosnak kiadó férfi érkezett az iskolába, majd találomra kiválasztott nyolc-tíz gyereket, akiktõl vért vett. Azóta se látták.

 • Kizuhant a tízemeletesbõl egy fiatal

  Meghalt egy 20 év körüli fiatalember, aki kizuhant egy csepeli tízemeletes házból.

 • Ronaldinho drogozik?

  Szökésben lévõ kábítószer-kereskedõvel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója. A rendõrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsõsorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin.

  A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelõ bizonyíték, hogy részt vettek-e bûncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá. A kábítószer-kereskedõ Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönbõl, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében.

 • Vesztegetni próbált a bódító

  Százezer forinttal próbálta megvesztegetni a rendõröket az a kínai férfi, aki a gyanú szerint valamilyen bódító hatású anyaggal kábított el egy nõt a hétvégén Budapesten.

 • Mobilja miatt égett halálra egy fiú

  Elevenen elégett egy fiatal Ilfov megyében amiatt, hogy mobiltelefonon beszélt.