rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Leütötte, majd többször fejbe rúgta adósát

 • Share on Tumblr

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki egy kaszinóban leütötte, majd összerugdosta adósát Székesfehérvárott. Önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás a támadó ellen.

  A Fejér megyei nagyváros járõreit, nem sokkal nyolc óra elõtt hívták intézkedni egy Fõ utcai kaszinóba. Elõzõleg ugyanis a szórakozóhelyen egy 42 éves férfi összeszólalkozott egy másik, néhány évvel fiatalabb férfival, arra hivatkozva, hogy ez utóbbi pénzzel tartozik neki.

  A fenyegetõ fellépésû ember többször felszólította ellenfelét, hogy adja meg a pénzét, majd ököllel leütötte, miután pedig az adós a földre került, többször fejbe rúgta. A járõrök a helyszínrõl állították elõ a bántalmazót, aki ellen önbíráskodás miatt indult büntetõeljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos baleset - Álló autóba rohant egy motoros

  Életét vesztette egy 23 éves férfi, amikor segéd-motorkerékpárjával egy álló, kivilágított személyautónak ütközött Tápszentmiklós határában kedden kora este.

 • Több tucat férfit vágott át és semmizett ki egy 33 éves nõ

  Több mint egy tucat férfit hagyott már a háta mögött összetört szívvel és üres bankszámlával egy csalfa menyasszony Indiában.

 • Iráni hadgyakorlat az Ománi-öbölben

  Nagyszabású hadgyakorlatot kezdett Irán az Ománi-öbölben. A hatnapos kiképzésen hatvan hadihajó vesz részt, és csaknem 130 ezer négyzetkilométeren hajtanak végre különbözõ manõvereket.

 • Darabokban találták meg az eltünt férfit

  Feldarabolva találták meg egy eltûnt férfi holttestét a rendõrök a Nógrád megyei Pásztón - közölte a rendõrség.

  Az eddig eltûntként körözött idõs férfi holttestének maradványaira csütörtökön Pásztón talált rá a rendõrség - mondta Medve Judit, a Nógrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Két holttestet találtak az Alpokban

  Két külföldi hegymászó holttestét találták meg csütörtökön a svájci Alpokban, haláluk körülményeirõl és kilétükrõl még nincsenek értesülések.

 • Púder lett a rendõrség kokainja

  Sevilla - Púderré változott egy mázsányi kokain Spanyolországban egy sevillai rendõrkapitányságon.

 • Magyar pár gyilkolt meg egy görög férfit

  Jogerõsen tizenkét és tizennégy év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélõtábla kedden egy magyar párt egy görög férfi 2006 augusztusi korinthoszi meggyilkolása miatt.

 • Terroristaakció Toulouse-ban

  A magát az al-Kaida tagjának valló férfi ételért cserébe engedte el az egyik túszt. Még három ember van a fogságában a toulouse-i bankban.

 • Gázpisztollyal kergette el az ékszerboltos a rablókat

  Kiraboltak egy ékszerboltot Budapest XV. kerületében péntek délután, a bolt tulajdonosa gázriasztó-pisztollyal a levegõbe lõtt - közölte a BRFK. A XV. kerületi bolt elõtt két személy jelent meg, akik betörték a kirakatot és elkezdték az ékszereket kipakolni.

 • Tizenhét emeletnyi zuhanást élt túl

  A 17. emeletrõl esett ki egy 4 éves fiúcska Floridában egy szállodából, ám túlélte a zuhanást apróbb sérülésekkel.

 • Két kamion ütközött össze M0-on

  Két kamion összeütközött az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezetõ oldalán délelõtt. Senki sem sérült meg, de a környéken nagy volt a torlódás.

 • Súlyos baleset Fehér megyében

  Öt személy életét vesztette egy közúti balesetben Fehér megyében. A baleset a kora reggeli órákban történt Maroskarna település közelében, ahol személygépkocsi ütközött egy kamionnal.

  A Fehér megyei rendõrség szóvivõje szerint a balesetet a személygépkocsi okozta, amelynek sofõrje szabálytalan elõzésbe kezdett és frontálisan ütközött egy szembejövõ kamionnal.

 • Egy nap két fegyveres rablás tetteseit fogták el

  Néhány órán belül elfogta a rendõrség annak a két fegyveres rablásnak a tetteseit, amiket egyetlen nap leforgása alatt követtek el szerdán Szegeden és környékén.

 • Lõszerek a Bosnyák téren: holnap folytatják a kutatást

  Csaknem 350 kilogramm második világháborús tüzérségi lövedéket szállítottak el a tûzszerészek a fõvárosi Bosnyák térrõl - tájékoztott Kajó László, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese. A lövedékeket a központi gyûjtõhelyre vitték.

 • Szinte értéktelen telefonért verték agyon

  Õrizetbe vették a második gyanúsítottját is annak a gyilkosságnak, melynek áldozatát egyetlen, szinte értéktelen telefon miatt ölték meg Nyírbátorban.

 • Hat hírhedt bûnüggyel bõvült a Rendõrségtörténeti Múzeum kiállítása

  Budapest - Múlt és jelen, valamint Hírhedt bûnügyek címmel nyílt kiállítás a Rendõrségtörténeti Múzeumban az intézmény alapításának 100. évfordulója kapcsán.

  A Múlt és Jelen címû idõszaki tárlaton a múzeum fotóarchívumának 27 olyan felvételét mutatják be, amely az 1900 és 1970 közötti idõszakból származik, 27 darab 2008-ban készült fotóval egyetemben. A képek összekapcsolódnak annak ellenére, hogy más évben készültek.

 • Megrongálta övével a drága padlót

  Bõ félmillió forintnyi kárt tett "karctáncával" egy padlóban az Egyesült Államokban egy ifjú, amiért õrizetbe vette a rendõrség.

 • Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek

  Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek az Egyesült Államokban. A fiú pár évvel fiatalabb húgának már napokkal korábban beszámolt a tervérõl.

 • 76 évesen verekedett a rendõrökkel

  Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint Dunaújvárosban egy, a közterületen dolgát végzõ idõs férfit akartak igazoltatni a rendõrök, de a 76 éves férfi megpróbált elmenekülni.

 • Mezítlábas repülõ-, sportautó- és motorcsónakkötõ

  Mezítlábas repülõgép-tolvajt keres az Egyesült Államok rendõrsége a Bahamákon. A 19 éves géplopó már két éve keseríti az amerikai rendõrség életét, eddig már legalább öt kisrepülõt, jó pár luxusautót és drága motorcsónakot kötött el. Különlegessége, hogy mezítláb mûveli hobbiját.