rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Félresikerült erkélyjelenet: betörõnek hitte barátját

 • Share on Tumblr

  Megijedt, és hívta a rendõröket egy német nõ, amikor neszezést hallott második emeleti lakásának erkélye felõl. Végül kiderült, romantikus hódolója mászott fel a balkonra.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A "betörõ" virággal és egy üveg borral indult neki a magasságnak, ám kalandja végén rendõrkézen találta magát.

  "Meg akarta lepni kedvesét a virágokkal és a borral, de minden félresikerült" - magyarázta a korbachi rendõrség szóvivõje, aki szerint a férfi leugrott az erkélyrõl, és megpróbált elinalni az õrizetbe vétel elõl, de a rendõrség elfogta.

  "Végül a fogdába menet a rendõröknek adta a bort, hogy megköszönje a letartóztatása utáni barátságos bánásmódot" - mondta a szóvivõ.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kétszáz késszúrással ölte meg anyját egy Román fiatal

  Csíkszereda/Bukarest - Közel kétszáz késszúrással végzett anyjával egy csíkszeredai fiatalember.
  A Hargita megyei rendõrfelügyelõség parancsnoka, Moldovan Radu Sandu fõbiztos sajtóközleménye szerint a rendõröket telefonon riasztották szerda délután, mert látták, hogy az egyik csíkszeredai utcán egy meztelen férfi kószál. A helyszínre kiszálló rendõrök azonosították a 27 éves fiatalembert, aki tolmácsként dolgozott egy helyi cégnél. Beszállították az õrsre, ahol elmondta, hogy megölte anyját, és azért kószál meztelenül, "hogy megtisztuljon".

 • Hónapok óta lopta a pénzt

  Egy elrejtett webkamera segítségével buktatták le azt a gondozónõt, aki rendszeresen meglopott egy idõs, gondozására bízott asszonyt Gyulán.

 • Súlyos baleset Szekszárdon

  Autóbusz és személyautó ütközött Szekszárd központjában, értesült a TEOL.hu a megyei rendõrkapitányságtól.

 • Hat év börtönre ítélték az angol királynõ komornyikját

  Paul Kiddet akkor ismerte fel és tett ellene feljelentést egyik áldozata, amikor a férfi tavaly interjút adott egy lapnak a királyi háznál végzett munkájáról.

 • Nõk a bûnözõi top 10-ben

  Közzétették a fõvárosi rendõrség legújabb top 10-es bûnözõi listáját. A legkeresettebb bûnözõk között három nõ is van, a tíz bûnözõ ellen összesen 40 országos körözés van érvényben.

 • Súlyosbították az idõs nõ gyilkosainak büntetését

  Súlyosbította két fiatal gyilkos büntetését tegnap a Debreceni Ítélõtábla: B. Tibor 18, N. Zoltán 17 év fegyházat kapott különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberölésért.

 • Hajtóvadászat egy baltás gyilkos ellen Kínában

  Peking - Hajtóvadászatot indítottak a közép-kínai Hupej (Hubei) tartományban egy nyolcszoros baltás gyilkos ellen, akinek áldozatai között egy két és fél éves kisgyermek is van.

  A hajtóvadászat hétfõn délután kezdõdött, miután Szujcsou (Suizhou) város Lojang (Luoyang) közigazgatási területén egy 42 éves nõt és unokáját az otthonukban fejszével halálra vertek.

 • Megdöbbentõ! Forró zabkását öntöttek 7 hónapos kislányukra

  Különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság vádjával tartóztatta le a dél-afrikai rendõrség a szülõket, miután kiderült, hogy forró zabkását öntöttek 7 hónapos kislányukra.

 • Balesetet okozott menekülés közben a három nõi betörõ

  Közlekedési balesetet okozott menekülés közben két betörõ Hódmezõvásárhelyen. A két nõt tetten érték, ekkor ugrottak be a menekülõ autóba, amelyet egy harmadik nõ vezetett.

 • Felgyújtottak egy autót Zuglóban

  Felgyújtottak egy személyautót hétfõ délben Zuglóban, a Czobor utcában; rongálás miatt indult eljárás.

 • Jogsi nélkül száguldoztak Ráckevén

  Ámokfutó fiatalokat fogtak a rendõrök szerda délelõtt Ráckevén. A két fiú több autót leszorított az útról, végül egy árok állította meg õket. Mint kiderült, egyiküknek sincs jogosítványa, és a kocsi papírjai sincsenek rendben.

 • Saját unokatestvérét gyújtotta fel egy 40 éves nõ

  Csupán a csoda mentheti meg az életét annak a 23 éves lánynak egy Botosán megyei városban, Dorohojban, akit saját unokatestvére gyújtott fel.

 • Saját sálja fojtotta meg a gokartozó lányt

  Különös balesetben vesztette életét egy 15 éves brit állampolgárságú lány szerdán, Hongkongban - jelentette csütörtökön a kínai rendõrség. A lány, akirõl csak annyit közöltek, hogy Rose a neve, úgy halt meg, hogy rátekeredett gokartozás közben a jármû egyik kerekére a sálja, ami megfojtotta.

 • Megléptek a lével

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két ismeretlen férfi ellen.

 • Ki ismeri a fekete kendõs rablót?

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a férfit, aki fegyverrel rabolt ki egy kisboltot e hét elején a fõváros XXII. kerületében.

 • 12 millió forintnyi hamispénz egy kínai tejesdobozban

  Peking - Tizenkétmillió forintnyi hamispénz talált a kínai rendõrség a dél-kínai Hunan tartományban egy távolsági autóbuszon tartott rutinellenõrzés során. A több mint 4000 darab százjüanos bankjegyet tartalmazó tejesdobozra azért figyeltek fel, mert látszott rajta, hogy a csomagolást korábban már megbonthatták.

 • Panelban termesztette a drogot

  Bérbe adott gödöllõi panellakásában a tulajdonos találta meg albérlõje különös növényeit még vasárnap, és úgy döntött, hogy rendõrt hív. A botanikus szakértõ szerint indiai kendert, a marihuána lapanyagát nevelte az albérlõ a panelban.

 • Halálra gázolt egy embert a Szeged felé tartó InterCity

  Gázolás miatt jelentõs, 35-40 perces késésre kell számítaniuk az utasoknak a szegedi vasútvonalon; egy szakaszon pótlóbuszok járnak.

 • Egymást taposták a süllyedõ hajón

  Legkevesebb 39-en vízbe fulladtak, öt utast pedig nem találnak arról a túlzsúfolt hajóról, amely Vietnam középsõ részén süllyedt el vasárnap - jelentette az AFP hírügynökség a VnExpress nevû online hírportálra hivatkozva.

 • Újságpapír okozott tüzet a metróvonalon

  Bár nem egy metrókocsi égett, egyes források szerint mégis köze volt a tûzesethez egy metrószerelvénynek.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%