rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Félresikerült erkélyjelenet: betörõnek hitte barátját

 • Share on Tumblr

  Megijedt, és hívta a rendõröket egy német nõ, amikor neszezést hallott második emeleti lakásának erkélye felõl. Végül kiderült, romantikus hódolója mászott fel a balkonra.

  A "betörõ" virággal és egy üveg borral indult neki a magasságnak, ám kalandja végén rendõrkézen találta magát.

  "Meg akarta lepni kedvesét a virágokkal és a borral, de minden félresikerült" - magyarázta a korbachi rendõrség szóvivõje, aki szerint a férfi leugrott az erkélyrõl, és megpróbált elinalni az õrizetbe vétel elõl, de a rendõrség elfogta.

  "Végül a fogdába menet a rendõröknek adta a bort, hogy megköszönje a letartóztatása utáni barátságos bánásmódot" - mondta a szóvivõ.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Zavargás tört ki egy gazdag kínai városban

  Több ezer ember megtámadott pénteken szolgálatban lévõ rendõröket a Kína déli részén fekvõ Sencsen (Shenzhen) városban.

 • Iskolából vittek haza világháborús lõszereket a gyerekek

  Világháborús lõszereket lopott el és vitt haza három debreceni iskolás. A régi, rozsdás lövedéket az iskola udvaráról szerezték, ahol hétfõn elektromos vezetéket fektettek a földbe. A munkások egy vödörbe gyûjtötték össze a földbõl kifordított lõszermaradványokat, hüvelyeket, melyek közül a három tizenéves fiú egy-egy darabot elvett és hazavitt.

 • Zsarolással magát fogyasztatta, szobatársát hízatta

  Peking - Zsarolással hízatta egy szobatársát egy egyetemista diáklány Kínában.

  A nõ azt hazudta öt szobatársának, hogy a nagyapja gengszterfõnök és bárkit könnyedén eltetet láb alól. A társak félelmükben két teljes éven át engedelmeskedtek a lány minden parancsának.

 • Megkéselte saját fiát

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a középkorú férfit, aki a gyanú szerint csaknem halálra késelte saját fiát Tápiógyörgyén.

 • Prostitúció vádjával tiltották be a társkeresõ honlapot

  Vissza kell fizetni az ügyfeleknek a tõlük beszedett pénzt egy iráni társkeresõ oldal tulajdonosainak. A portált a "prostitúció reklámozása" miatt tiltotta be a bíróság. A szerkesztõk azzal érvelnek, õk a házasságot reklámozták a szimpla barátkozás helyett.

 • Kiraboltak egy magyar kamiont Közép-Szlovákiában

  Kiraboltak és felgyújtottak egy mobiltelefonokat szállító magyar kamiont Közép-Szlovákiában - közölte pénteken a besztercebányai (Banská Bystrica) megyei rendõrség szóvivõje.

 • Árokba borult egy betegszállító

  Egy betegszállító jármû borult árokba a 49-es fõút Mátészalka és Kocsord közötti szakaszán hétfõ délelõtt, a balesetben senki sem sérült meg.

 • 3 millió forint készpénzt és két autó kulcsot loptak el egy házból

  Közel 3 millió forint készpénzt, egy fehérarany nõi nyakláncot, valamint a sértett két személygépkocsijának indítókulcsát lopta el, egyelõre ismeretlen tettes.

 • Nem találják a pénzt sikkasztó pénzszállítót

  Körözést adott ki a rendõrség az után a pénzszállító alkalmazott után, aki munka közben négy zsáknyit lopott el a rábízott pénzbõl Budán.

 • Apját megölte, az anyját kizárta az erkélyre az örjöngő férfi

  Megölte az apját egy férfi szerda hajnalban Budapesten, a XVII. kerületben. A rákoskeresztúri Újlak utcához 10 TEK-es autó, 3 mentő, 6 rendőr- és 2 tűzoltóegység is kivonult hajnali 4 óra felé.

 • 5 euró volt egy menet (Komárom)

  Az „üzletasszonyt” szerdán délután igazoltatták a rendõrök az 1-es fõút mellett. A hölgy pénzért nyújtott szexuális szolgáltatást. Emiatt már többször kapott pénzbírságot. A 28 éves nõ elõször 2006-ban került a rendõrök látókörébe, azóta gyakran intézkedtek vele szemben Komárom környékén. Többnyire Ács és Komárom között posztolt, gyakran más hölgyek társaságában. Elmondása szerint szerdai õrizetbe vétele elõtt két vendége volt, akiktõl 5-5 eurót kapott szolgálataiért.

 • Halálos baleset - Nyerges vontatóba rohant bele a lengyel kamion

  Egy lengyel kamion sofõrje halt meg abban a balesetben, amely az M1-es autópályát a szlovák határral összekötõ M15-ös úton történt kedd délután.

 • Halálra gázolt a villamos egy férfit Budapesten

  Halálra gázolt a villamos egy férfit Budapesten.

 • Alvás közben rabolták ki

  Kiraboltak egy magyar nyerges vontatót a vasárnapra virradó éjszaka a felsõ-ausztriai St. Marienkirchen közelében: a szállító jármûrõl lapos képernyõjû televíziókat vittek el mintegy 26 000 euró értékben.

  A tartományi rendõrkapitányság közleménye szerint a bûncselekmény egy pihenõhelyen történt.

 • Életveszélyes pilóta

  Hamis engedélyekkel vezetett utasszállító gépeket több mint 10 éven keresztül egy svéd pilóta. A férfit az amszterdami repülõtéren tartóztatták le.

 • Körözött bûnözõket emeltek ki a rendõrökre támadó drukkerek közül

  Két embert állítottak elõ a rendõrök a fõvárosban, a Ferencváros-Diósgyõr labdarúgó mérkõzésrõl. A szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt mérkõzés után két rendõr megsérült, mikor az egymásnak rontó szurkolók megdobálták õket üvegekkel.

 • Gázömlés volt Békéscsabán egy családi ház udavrán

  Ömlött a gáz egy békéscsabai ingatlanon kedden, mert a családi ház udvarán földmunkák közben megsérült egy gázcsonk.

 • Apját szurkálta halálra egy férfi

  Egy háziorvos telefonon tett bejelentést a Rendõrség központi ügyeletén, miszerint egy elhunyt személyhez hívták ki Bátaapátiban, ahol a holttesten szúrt sérüléseket vélt felfedezni.

  A bejelentést követõen a helyszínre ment a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Készenléti Szolgálata, illetve az igazságügyi orvos szakértõ is.

 • Saját fiúk fejezhette le szüleit Kínában

  Egy kínai férfi és nõ fejét találták meg saját hûtõszekrényük fagyasztó részében. A párral valószínûleg saját fiuk végzett.

 • Brutális módon bánt a gyerekekkel a házaspár

  Egy házaspár évekig kínozta lányukat és két fiukat. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki. Előtte sokszor félholtra verték őket.