rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tûzoltók mentették meg a tériszonyos betörõt

 • Share on Tumblr

  Tûzoltók mentették le egy ház tetejérõl azt a férfit, aki azzal a szándékkal mászott fel az egyik lakatlan házra Sátoraljaújhelyen, hogy társával együtt ellopják onnan a fagerendákat. A tériszonyos betörõ társa hívta a segítséget, a rendõröket pedig a tûzoltók értesítették az esetrõl.

  Az eset a napokban történt a borsodi városban. Két férfi elhatározta, hogy a lakatlanul álló családi ház tetejét megbontják, majd elviszik a hullámpalát és a fagerendákat. A palák leszedésével egy nap alatt végeztek is, másnap mentek vissza az ottmaradt faanyagért. Egyikük azonban, mikor le kellett volna mászni a tetõrõl, pánikrohamot kapott. Társát könyörögve kérlelte, hogy hívjon segítséget, mert nem mer lemászni.

  A helyszínre riasztott tûzoltók lehozták a megbontott háztetõrõl a fennragadt férfit, de egyben a rendõrséget is értesítették, mivel felettébb gyanúsnak találták a helyzetet. A rendõrök aztán a helyszínen elfogták a tériszonyos tolvajt, társát - aki érkezésükkor elszaladt - valamivel késõbb, az otthonában fogták el. A sátoraljaújhelyi rendõrség lopás miatt indított eljárást a párossal szemben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Beleszorult a mosógépbe egy 3 éves kislány Kínában

  Mosógépbe szorult egy hároméves lányka Kínában annyira, hogy órákon át küszködtek a tûzoltók a masinával, míg végre kiszabadították a gyereket.

 • Saját fiúk fejezhette le szüleit Kínában

  Egy kínai férfi és nõ fejét találták meg saját hûtõszekrényük fagyasztó részében. A párral valószínûleg saját fiuk végzett.

 • Rendõrt elõzött óránként kétszáz kilométeres sebességgel egy osztrák

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel elõzött le egy civilruhás rendõrjárõrt, elvesztette friss jogosítványát egy osztrák fiatalember.

 • A rendõr címét adta meg a rendõrnek a bolti szarka

  Berlin - Hihetetlen balszerencséje volt egy fülön csípett bolti szarkának Németországban: véletlenül épp az intézkedõ rendõr lakcímét hazudta a sajátjának.

  A tolvaj egy 18 éves achimi ifjú. Igazolvány nem volt nála, amikor elfogták, így aztán szemrebbenés nélkül hazudott lakcímet a rendõrnek. Volt annyi esze, hogy létezõ címet mondjon, és volt akkora balszerencséje, hogy épp a rendõrét.

 • Agyonlõttek egy újságírót Peruban

  Megöltek egy újságírót Peru északnyugati részén. A beszámoló szerint Julio Castillo Narvaezt fegyveresek támadták meg Viru városban egy étterem elõtt, akik hatszor rálõttek.

  A 41 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a támadók elmenekültek.

 • A halálos ágyán bevallotta, hogy megölt valakit – de váratlanul felgyógyult

  A halálos ágyán bevallotta, hogy megölt valakit – de váratlanul felgyógyult, így gyilkosság miatt állt bíróság elé egy férfi az Egyesült Államokban.

 • A holttest rég elõkerült, az ügy gyûrûzik tovább

  Minden jel szerint nem azok a harci kutyák ölték meg tavaly nyáron Takács Dominikot, amelyeket a rendõrök a család monori erdei házának udvarán találtak két és fél hónappal a kisfiú halála után - áll a pénteki Népszabadságban. Minden jel szerint nem azok a harci kutyák ölték meg tavaly nyáron Takács Dominikot, amelyeket a rendõrök a család monori erdei házának udvarán találtak két és fél hónappal a kisfiú halála után.

 • Két baleset is történt a 84-es fõúton

  Két közlekedési baleset is történt hétfõn reggel a 84-es fõúton. Sopronnál, a határ felé, valamint Nagycenk és Kópháza között is két autó ütközött.

 • Öngyilkos lett Kurt Demmler, a pedofíliával vádolt német rockdalszerzõ

  Berlin - Öngyilkosságot követett el a fogdában a pedofíliával vádolt Kurd Demmler, a hajdani NDK egyik legelismertebb dalszövegírója, számos egykori keletnémet rockegyüttes dalainak szerzõje.

 • Kisteherautó és mozdony ütközött

  Műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat. Műszaki cikkeket szállító kisteherautó hátuljának ütközött egy mozdony szerda délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmihálydiban, a Rákóczi utcai vasúti átjáróban.

 • A kábítószer használat 'népbetegség'?

  "A kábítószer-függõség kezdetben inkább betegség, késõbb azonban már életforma."

  Korunk pestise: a kábítószer. Veszedelmes ellenség lépett be az ajtónkon, és keresi áldozatait. Egy évszázada még csak egzotikum volt az európai ember számára a kábítószer. Ma már itt van testközelben. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint kábítószernek nevezzük az olyan egységes kémiai összetételû, több vegyületbõl álló anyagokat, amelyek rövidebb, vagy hosszabb használata jellembeli változás kíséretében olyan megszokáshoz vezet, amely veszélyes az egyénre és a társadalomra egyaránt.

 • Feleségét lõtte meg vaddisznó helyett

  Majdnem tragédiába fulladt egy éjjeli vadászat a dél-szlovákiai Losonc környékén. Egy helybeli orvos vaddisznót akart elejteni, ám saját feleségét lõtte meg.

 • Felrobbantotta saját házát egy balmazújvárosi férfi

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, aki csütörtökön este, balmazújvárosi házában megnyitotta a gázt és mécseseket helyezett a konyhaszekrényre.

 • Halálos baleset történt Újfehértón

  A balesetben egy motorkerékpáros és egy kerékpáros ütközött, a motoros a helyszínen életét vesztette.

 • Vascsõvel kérte számon kedvenc fazekát

  Vascsõvel verte össze az apját és vér szerinti testvérét egy húszéves fiú Nagyhajmáson. A családtagok elmondása szerint azért, mert nem találta meg a kedvenc fazekát.

 • Lezuhant a hídról egy fiatalokat szállító autóbusz

  Fiatalokat szállító francia autóbusz szenvedett balesetet hétfõ reggel a nyugat-csehországi Pilsen közelében az autópályán.

 • Holtan került elõ az eltûnt fiatalember

  Holtan került elõ egy eltûntként keresett budapesti fiatalember az adonyi kompkikötõnél. Idegenkezûség, bûncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit ezért a rendõrség egyelõre közigazgatási eljárásban vizsgálja.

 • Kannibálokat ítéltek el

  Moszkva - Feltételezett emberevõket ítéltek el a távol-keleti Petropavlovszk-Kamcsatszkijban pénteken, bár azt nem tudni, hogy valóban ettek-e a húsból, de annyi biztos, hogy ételt fõztek belõle.

 • Megint bankautomatát akartak lopni

  A rablás azért hiúsult meg, mert a kötél elszakadt. Az ismeretlen tettesek elmenekültek a helyszínrõl.

 • Hiába menekültek a tetten ért orvvadászok

  Néhány órán belül õrizetbe került az a három orvvadász, akiket egy polgárõrrel és egy vadõrrel közösen értek tetten a rendõrök Baktalórántháza határában.