rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tûzoltók mentették meg a tériszonyos betörõt

 • Share on Tumblr

  Tûzoltók mentették le egy ház tetejérõl azt a férfit, aki azzal a szándékkal mászott fel az egyik lakatlan házra Sátoraljaújhelyen, hogy társával együtt ellopják onnan a fagerendákat. A tériszonyos betörõ társa hívta a segítséget, a rendõröket pedig a tûzoltók értesítették az esetrõl.

  Az eset a napokban történt a borsodi városban. Két férfi elhatározta, hogy a lakatlanul álló családi ház tetejét megbontják, majd elviszik a hullámpalát és a fagerendákat. A palák leszedésével egy nap alatt végeztek is, másnap mentek vissza az ottmaradt faanyagért. Egyikük azonban, mikor le kellett volna mászni a tetõrõl, pánikrohamot kapott. Társát könyörögve kérlelte, hogy hívjon segítséget, mert nem mer lemászni.

  A helyszínre riasztott tûzoltók lehozták a megbontott háztetõrõl a fennragadt férfit, de egyben a rendõrséget is értesítették, mivel felettébb gyanúsnak találták a helyzetet. A rendõrök aztán a helyszínen elfogták a tériszonyos tolvajt, társát - aki érkezésükkor elszaladt - valamivel késõbb, az otthonában fogták el. A sátoraljaújhelyi rendõrség lopás miatt indított eljárást a párossal szemben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Közösen ölte meg magát a férj és a feleség

  A közelmúltban szörnyû bejelentés érkezett a nagyszõlõsi rendõrségre a járás egyik falusi lakójától. Késõ este ugyanis a férfi holtan találta a 41 éves szomszédját feleségével együtt.

 • Vízirendõrök kapták el a sorozatbetörõt

  Vízirendõrök fogták el és vették õrizetbe egy betöréssorozat feltételezett elkövetõjét tegnap Dunaújvárosban.

 • Diszkóbaleseteket megelõzõ lépéseket fontolgat a szaktárca

  Drogmegelõzési vizsgával rendelkezõ személyzet, parkolói tanácsadók, önkéntes alkohol- és drogszonda, pihenõszoba és ingyenes ivóvíz - ezek lennének a bevetendõ eszközök a diszkóbalesetek ellen

 • Gyilkosság és kannibalizmus Szentpéterváron

  Moszkva - Elõre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és kannibalizmus vádjával vettek õrizetbe két fiatalembert Szentpéterváron.

  Az áldozatot, egy 17 éves iskolás lányt január 29. óta keresték a szülei.

 • Halálos baleset Cece külterületén

  Halálos baleset történt a 61-es fõúton Cece külterületén, ahol egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze; a kisbusz sofõrje a helyszínen meghalt.

 • Öreg rabló jól seper

  Öreg bankrabló után nyomoz egyre elszántabban a rendõrség Kaliforniában: az illetõ már hét bankból rabolt pénzt.

 • Marihuánát lopott egy szolgálatban lévõ rendõr

  A Nemzeti Nyomozó Iroda és a Terrorelhárítási Központ munkatársainak szeme láttára egy szolgálatban lévõ rendõr meglopott két drogterjesztõt Budapesten.

 • Elõzetesben a fiát megkéselõ férfi

  Elõzetes letartóztatásba vette a Szekszárdi Városi Bíróság azt a madocsai férfit, aki megkéselte a saját fiát - közölte a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Drogkereskedõt fogtak Óbudán

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, akit drogkereskedés gyanújával fogtak el kedden Óbudán.

 • Testére kötözve akarta becsempészni a Zastavákat

  Testére kötözve próbált hazánkba csempészni nyolc Zastava típusú pisztolyt egy szerb autós Tompánál. A férfit a vámosok elfogták.

 • Sörétes puskával lövöldözött egy diák

  Sörétes puskával csütörtökön megsebesítette egy osztálytársát egy másikra pedig rálõtt a kaliforniai Taft középiskolájában egy diák.

 • Zsaroló középiskolásokat állítottak elõ

  A fiatalok fenyegetõztek és kitépték társuk nyakából annak nyakláncát .

 • Már csak 32 évet kell várni: jön a robotrendõr

  Robotzsaru a láthatáron!

  London - 2040-tõl a robotok rendõri feladatok végrehajtására is képesek lesznek - jósolja Noel Sharkey, a Sheffieldi egyetem mesterséges intelligencia- és robotika-tanára.

 • Repülõgépi szagriadó

  Gyógynövények illata miatt halasztódott el hat órával egy repülõgép felszállása San Franciscóban.

 • Cigányokra támadtak vagy cigányok támadtak?

  Bõrfejûek támadtak a verõcei cigányokra tegnap; a Magyar Sziget elnevezésû rendezvényre tartó, "fehér Magyarországot" hirdetõ fiatalok egy terhes nõt és egy fiatal roma fiút vertek meg. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje azt mondta: a rendõrségnek nincs tudomása bántalmazásról, rendõri intézkedésre ilyen jellegû bejelentés miatt nem került sor. Az õrnagy úgy tudja, a rendõri jelenlétre azért volt szükség, mert "az utcában virrasztást tartanak egy haláleset miatt". A rendõrség fokozott ellenõrzést tart a Pest megyei településen.

 • Lezárt ügyek – Emberölés Gadnán

  Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság az iratokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fõügyészségnek.

  A rendõrség azért indított eljárást még 2007. november 27-én, mert egy gadnai családi házban ismeretlen tettes olyan súlyosan bántalmazta, méltóságában megalázta az ott lakó idõs nõt, hogy sérüléseibe a helyszínen belehalt.

 • Pisivel locsolta le a rendõröket egy nõ

  A pasadenai (Kalifornia) zsarukat kellemetlen és nedves meglepetés érte, amikor õrizetbe akartak venni egy 39 éves nõt: egy zacskó vizeletet vágott hozzájuk, hárman is csurom pisisek lettek.

 • Halott a csomagtartóban: megvan a gyilkos?

  Elfogták a feltételezett gyilkosát annak a férfinak, akinek holttestét egy autó csomagtartójában találta meg szerdán délután édesapja. A rendõrség 12 óra alatt 20-22 embert hallgatott meg az ügyben, mert az egyetlen fejlövésbõl arra következtettek, hogy leszámolás történhetett.

 • Bográcsálvánnyal fenyegetõzött a férfi

  Bográcsállvánnyal, majd egy vasvillával fenyegetõzött egy dühöngõ férfi volt élettársa gyõrteleki lakásán. A férfit a rendõrök elfogták, s börtönbe szállították, mert kiderült, hogy nem kezdte meg jogerõs büntetésének letöltését.

 • Embercsempészek Békésben

  A Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Igazgatóság Bûnügyi Osztálya embercsempészés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vett egy török állampolgárt.