rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tûzoltók mentették meg a tériszonyos betörõt

 • Share on Tumblr

  Tûzoltók mentették le egy ház tetejérõl azt a férfit, aki azzal a szándékkal mászott fel az egyik lakatlan házra Sátoraljaújhelyen, hogy társával együtt ellopják onnan a fagerendákat. A tériszonyos betörõ társa hívta a segítséget, a rendõröket pedig a tûzoltók értesítették az esetrõl.

  Az eset a napokban történt a borsodi városban. Két férfi elhatározta, hogy a lakatlanul álló családi ház tetejét megbontják, majd elviszik a hullámpalát és a fagerendákat. A palák leszedésével egy nap alatt végeztek is, másnap mentek vissza az ottmaradt faanyagért. Egyikük azonban, mikor le kellett volna mászni a tetõrõl, pánikrohamot kapott. Társát könyörögve kérlelte, hogy hívjon segítséget, mert nem mer lemászni.

  A helyszínre riasztott tûzoltók lehozták a megbontott háztetõrõl a fennragadt férfit, de egyben a rendõrséget is értesítették, mivel felettébb gyanúsnak találták a helyzetet. A rendõrök aztán a helyszínen elfogták a tériszonyos tolvajt, társát - aki érkezésükkor elszaladt - valamivel késõbb, az otthonában fogták el. A sátoraljaújhelyi rendõrség lopás miatt indított eljárást a párossal szemben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások