rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Két 12. osztályos fiatal vitte el a bevételt

 • Share on Tumblr

  Fegyveres rablás gyanúsítottjait fogta el bravúros gyorsasággal a rendõrség.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Mint Máté Dezsõ a megyei rendõrfõkapitányság bûnügyi osztályvezetõje elmondta bejelentés érkezett, hogy kirabolták a Decsi hegyen lévõ éjjel-nappal mûködõ bisztrót.

  Két fiatalember sállal sapkával elmaszkírozva ment be az üzletbe. Egyikük ráfogta az eladóra a fegyvernek látszó tárgyat, aki ennek hatására át is adta a kasszában lévõ mintegy 65 ezer forintot. A rablók kívülrõl nem láthatták hogy egy vendég is volt a bisztróban. A zsákmánnyal elmenekültek, mint késõbb kiderült egy régi Volkswagen Golfot használtak.

  Tizenkét órán belül, csütörtökön három óra körül már el is fogták a gyanúsítottakat. A 19 éves kismányoki, illetve bonyhádi fiatalember azóta részletes beismerõ vallomást tett. A házkutatás során a rendõrség megtalálta rabláshoz használt gázpisztolyt és az akkor viselt ruházatukat.

  Kis mennyiségû kábítószergyanús anyagot is találtak náluk. A rendezett családban élõ fiatalok 12. osztályos tanulók, szakmunkásképzõbe járnak. A pénzre játékgépezéshez volt szükségük. A törvény a fegyveres rablást alapesetben 5-15 évig terjedõ szabadságvesztéssel fenyegeti.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kerékpárja mellett fekvõ férfit gázoltak halálra

  Meghalt egy 78 éves férfi, aki kerékpárja mellett feküdt az úttesten és egy személygépkocsi keresztülhajtott rajta vasárnap Ágasegyházán.

 • Mészárlás egy mexikói diákbuliban

  Mexikó - Legkevesebb tizenhárman életüket vesztették és tizenhatan megsebesültek a mexikói Ciudad Juárezben, miután fegyveresek csoportja helyi idõ szerint vasárnap hajnalban rátört egy házra, ahol diákok mulatoztak - közölte a helyi ügyészség.

 • Egymás után letartóztatták szinte az egész családot közlekedési kihágások miatt

  Néhány óra leforgása alatt csaknem az egész családot - férjet, feleséget és annak fivérét - letartóztatták a német rendõrök, miután sorra követték el a közlekedési kihágásokat.

 • Négyes ütközés Budapesten

  Az utóbbi napok egyik legcifrábban "koreografált" balesetére került sor szerdán délután három óra körül Miskolcon, amikor négy autó - egy Audi, egy BMW egy Skoda és egy Opel - ütközött össze, a Görgey és a Benke József utak keresztezõdésénél.

 • Fejen vizelte a rendõrt

  Sheboygan (Wisconsin állam) - Fejen vizelt egy rendõrt egy õrizetbe vett férfi az Egyesült Államokban.

  Az illetõ ittasan vezetett, ami már szabad szemmel is gyanítható volt, mivel eléggé kacskaringósan haladt, egy benzinkútnál pedig nekiment egy oszlopnak. Meglátta ezt egy rendõrjárõr, megszondáztatta a férfit, majd pedig - mivel bõven volt az illetõ vérében szesz - õrizetbe vette.

 • Két vállon a tolvaj: dzsúdós volt a tulaj

  Berlin - Betörõk, vigyázat! Lehet, hogy a ház ura járatos a harcmûvészetben, akárcsak az a német férfi, akit megpróbáltak kirabolni.

  A 25 éves betörõ szerdán az éj leple alatt lopódzott be egy ház nyitott ajtaján. Éppen az emeleti hálószobából kezdte kirámolni az ékszereket, amikor felfedezte a ház tulajdonosa.

 • Kizuhant a tízemeletesbõl egy fiatal

  Meghalt egy 20 év körüli fiatalember, aki kizuhant egy csepeli tízemeletes házból.

 • Újabb gyilkosságot szült a válság: megölette fõnökét

  Megölte fõnökét egy alkalmazott Barcelonában, mert el akarták bocsátani.

 • 15 éves lányt gázoltak halálra Lajoskomáromnál

  Halálos kimenetelû közlekedési baleset történt Lajoskomárom belterületén, ahol egy személygépkocsi elgázolt egy 15 éves lányt. A balesetet okozó sofõr elhagyta a helyszínt.

 • Állatkerti barnamedvék téptek szét egy látogatót Dél-Ukrajnában

  Ungvár - Két barnamedve széttépett egy férfit vasárnap a dél-ukrajnai Mikolajiv város állatkertjében, amikor a szerencsétlenül járt látogató ittas állapotban akarta fényképeztetni magát az állatokkal.

  Az állatkert dolgozói megpróbálták megmenteni a medveházba beesett férfit. Amikor nem sikerült távolabb kergetniük az állatokat, akkor kenyeret, vízzel telt üvegeket és vödröket dobáltak be nekik, de ez sem járt eredménnyel - jelentette a kijevi liga.net internetes gazdasági hírügynökség.

 • Két határon is átvitték a holttestet, de senkinek nem tûnt fel

  Egy autó hátsó ülésén csempészték ki Magyarországról egy szívrohamban elhunyt bosnyák férfi holttestét. Barátai a tetemmel közel ezer kilométert autóztak, miközben két határon is átkeltek.

 • Rendõri üldözés a túl hangos rádió miatt

  Életét vesztette egy szaúdi férfi, családtagjai pedig megsérültek egy közlekedési balesetben, amikor üldözõbe vette autójukat a vallási rendõrség, amiért a család túl hangosan hallgatta a rádiót.

 • Elaludt a rendõrkellékboltba betörõ

  Yavapai megye (Arizona állam) - Fegyver- és rendõrkellékboltba betörõ férfi aludt el akciója közben az Egyesült Államokban.

  A 35 éves illetõt rendõrök ébresztették, mivel a "rendõrboltnak" volt rendõrségi riasztója. Az álmos férfi egy ablakon jutott be a helyiségbe, és a rendõröknek azt mondta, csupán valamilyen alvóhelyet keresett magának, mert nem akart tovább autót vezetni álmosan.

 • Továbbra sincs nyugalom Athénban

  Újabb zavargások és tüntetések voltak pénteken Görögországban tiltakozásul amiatt, hogy egy rendõr lelõtt szûk egy héttel ezelõtt egy kamaszfiút, mert az megdobált egy rendõrautót.

 • Körszakállas fiatal rabolta ki a pénzintézetet

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a rövidre nyírt szakállú fiatalembert, aki még három hete rabolta ki a helyi takarékszövetkezetet Újlengyelben.

 • 28 milliót csalt ki a jósnõ

  28 millió forintot csalt ki egy hódmezõvásárhelyi jósnõ békéscsabai áldozatától.

 • Idõs nõket erõszakolt a tinédzser

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a mindössze 19 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint két idõs asszonyt is megerõszakolt az elmúlt idõszakban Mátészalkán.

  A nyomozás eddigi adatai szerint a fiatal a nagymamája ismerõseit vett célba, olyankor, amikor azok látogatóba érkeztek a családhoz, és valamilyen okból kettesben maradtak a fiúval. A szatmári város rendõrségére vasárnap egy 71 éves asszony jelentette be, hogy még két nappal korábban megerõszakolta õt az egyik barátnõjének unokája.

 • Gázt szállító kamion borult fel

  Az oldalára borult egy cseppfolyós gázt szállító kamion csütörtökön Veszprém megyében.

 • Otthagytak a tizenhárom évesek egy Trabantot az árokban

  Rendszám nélküli Trabantot találtak az árokba csúszva - az autót egy 19 éves fiatalember adta oda egy elõszállási gyermekintézet két 13 éves lakójának.

 • Összeütközött két személyvonat Pozsonyban

  A péntek délután fél négykor történt balesetnek már huszonegy sérültje van, az egyik mozdony kisiklott.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%