rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • A Tiszába fulladt egy szomáliai férfi

 • Share on Tumblr

  Beszakadt a Tisza jege egy szomáliai férfi alatt Tiszakerecseny közelében. A fiatalember három társával Ukrajna felõl érkezett illegálisan az országba. A többi határsértõt a barabási határrendészeti kirendeltség járõrei elfogták.

  A határsértõk embercsempészek segítségével jutottak át Magyarországra, ahol '"kalauzaik" magukra hagyták õket. Elindultak hát, s több órányi gyaloglás után elérték a Tiszát. Szerencsétlenül járt társuk mindenképpen át akart kelni a jeges folyón, a többiek hiába próbálták visszatartani. Ám úgy öt méter után a szomáliai férfi elmerült, s hiába próbált a partra úszni, elvitte a víz.

  Társai ezt követõen elindultak visszafelé, és Tiszakerecseny községbe érve egy helyi lakostól kértek segítséget, aki értesítette a járõröket. Azok megpróbálták felkutatni a szerencsétlenség helyszínét, de a sötétség és a sûrû hóesés megnehezítette a keresést az ártéri erdõben. Reggel a katasztrófavédelem munkatársai és a speciális mentõk is beszálltak a kutatásba, de nem sikerült a szomáliai férfi nyomára bukkanniuk.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások