rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • A Tiszába fulladt egy szomáliai férfi

 • Share on Tumblr

  Beszakadt a Tisza jege egy szomáliai férfi alatt Tiszakerecseny közelében. A fiatalember három társával Ukrajna felõl érkezett illegálisan az országba. A többi határsértõt a barabási határrendészeti kirendeltség járõrei elfogták.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A határsértõk embercsempészek segítségével jutottak át Magyarországra, ahol '"kalauzaik" magukra hagyták õket. Elindultak hát, s több órányi gyaloglás után elérték a Tiszát. Szerencsétlenül járt társuk mindenképpen át akart kelni a jeges folyón, a többiek hiába próbálták visszatartani. Ám úgy öt méter után a szomáliai férfi elmerült, s hiába próbált a partra úszni, elvitte a víz.

  Társai ezt követõen elindultak visszafelé, és Tiszakerecseny községbe érve egy helyi lakostól kértek segítséget, aki értesítette a járõröket. Azok megpróbálták felkutatni a szerencsétlenség helyszínét, de a sötétség és a sûrû hóesés megnehezítette a keresést az ártéri erdõben. Reggel a katasztrófavédelem munkatársai és a speciális mentõk is beszálltak a kutatásba, de nem sikerült a szomáliai férfi nyomára bukkanniuk.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Cserbenhagyásos gázolók Bács-Kiskunban

  Segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínrõl az a személy, aki autójával elütött egy biciklist Kiskunmajsán. A kerékpárját toló férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

  Vasárnap kora hajnalban a Bács-Kiskun megyei településen egy Széchenyi utca irányába közlekedõ személygépkocsi a Tabán közben elgázolt egy kerékpárját az úttesten gyalogosan toló férfit.

 • Fél év után buktak le a rabló álrendõrök

  Fél év után fogták el a rendõrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint még kora tavasszal kiraboltak egy idõs embert Makón.

 • Kábítószer-kereskedõt fogtak el Makón

  Elfogott és õrizetbe vett a rendõrség egy 43 éves, kábítószerrel kereskedõ makói férfit.

 • Családi idill vasvillával és lapáttal

  Vasvillával és lapáttal támadott egymásra egy család több tagja Csóron, hármuk ellen büntetõeljárás indult.

 • Ferrarival ütközött a bérgyilkos Lamborghinije

  Minden idõk egyik legfurább sportkocsi-balesetérõl számolt be az erre szakosodott wreckexotics.com: az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt, ahol egy Lamborghini Murcielago LP640 ütközött egy Ferrari 430-assal.

 • Óvatosságra int a közlekedésben a Katasztrófavédelem

  Az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság az elõzõ nagy havazás tapasztalatai alapján ismét arra számít, hogy az érintett területeken megnõ a koccanásos balesetek, az árokba csúszó és a hóban elakadó jármûvek száma. Ezért azt kérik, hogy - elsõsorban Nyugat-Dunántúlon - mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen.

 • Csoportosan elkövetett pizzarablás

  Csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendõrkapitányság, mert három tizenéves el akarta venni egy hasonló korú fiú pizzáját a Borsod megyei Alsózsolcán - közölte a rendõrség.

  A 15 éves alsózsolcai fiú pizzájára pályázott a három elkövetõ, köztük egy 12 éves fiú is, míg társai 14 és 16 évesek. A rendõrség a két idõsebb fiatalkorú fiúval szemben megindította az eljárást, a harmadik, 12 éves társuk életkora miatt nem vonható felelõsségre.

 • Csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában

  Éheztette, illetve csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában.

 • Életfogytiglant kapott a fõbérlõgyilkos

  Vitovszki Tamást jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. A férfi öt éve megölte fõbérlõjét Debrecenben, majd annak fiával is végzett.

  A férfi 2003-ban megölt egy 75 éves asszonyt, akinek a házában élt. Vitovszki rendszeresen elvette a nõ nyugdíját és a házát is eljátszotta.

  2004 elején Vitovszki végzett volt szállásadajónák 50 éves fiával is.

 • 12 óra szabadság két börtönbüntetés között

  Cloverdale (Indiana állam) - Szabadulása után röpke 12 órával már ismét rács mögé került egy notórius autótolvaj az Egyesült Államokban.

 • Vérfürdõ Benin fõvárosában

  A kettõs bankrablásban hatan vesztették életüket.

  Két bankot raboltak ki egymás után a Benini Köztársaságkormányzati székhelyén, Cotonou-ban. A támadásokban hatan meghaltak, húszan megsérültek - közölte az ország belügyminisztere.

 • Négy férfit tartóztattak le zsarolás miatt

  Õrizetbe vettek négy férfit, aki megzsarolt egy vásárosnaményi vállalkozót.

 • Brutális rablótámadás az esti utcán

  Fél órán belül elfogták a rendõrök azt a négy embert, akik a gyanú szerint elrabolták két fiatal értékeit, sõt még egyikük cipõjét is a Józsefvárosban.

 • Áttörte a kerítést, majd az osztályterembe csapódott egy tinédzser fiú

  Az új-zélandi fiú szerencsére még a diákok megérkezése elõtt szenvedett balesetet, miután elaludt a volánnál.

 • 7 évesen 30 kilométert vezetett míg megcsípték a rendõrök

  Ifjúsági csúcs született illegális autóvezetésbõl Michigan államban: hétéves fiúcskát csíptek el rendõrök.

 • Vezetékes gáz robbant Putnokon

  Vezetékes gáz robbant be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon egy családi házban, a tûzoltók egy 51 éves férfit kimentettek az épületbõl, amelyiknek kidõlt az egyik fala, s a ház így lakhatatlanná vált.

  A kimentett férfit súlyos állapotban, mentõhelikopterrel kórházba szállították. Az elsõdleges adatok szerint a környezõ épületekben nem esett komolyabb kár, a rendõrség vizsgálja, hogy pontosan mi okozta a robbanást.

 • Vesztegetni próbált a bódító

  Százezer forinttal próbálta megvesztegetni a rendõröket az a kínai férfi, aki a gyanú szerint valamilyen bódító hatású anyaggal kábított el egy nõt a hétvégén Budapesten.

 • Kit akartak felrobbantani? Fegyverek a vajdasági miniszterelnök ismerõsénél!

  Letartóztatták a vajdasági kormányfõ egyik közvetlen munkatársának férjét, mert újvidéki házukban illegálisan tartott fegyverek tömegét találták - jelentette be hétfõn a szerb rendõrség.

 • Nyugdíjáért bántalmazták az idős nőt

  Előbb a nőt fogták el a rendőrök, majd másnap élettársa is követte őt a rendőrségre.

 • Újabb gyanúsított a kézigránátos merényletben

  Immár öt gyanúsítottja van annak a kézigránátos gyilkosságnak, amely tavaly õsszel két ember halálát okozta Pécsett. A rendõrség az indítékról nem közöl részleteket.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%