rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • A nagy tablettalopás

 • Share on Tumblr

  Feltehetõen a világ eddig legnagyobb tablettalopását követték el az Egyesült Államokban: 75 millió dollár - 14 milliárd forint - értékben.

  A tettesek Massachusetts államban, Enfieldben hatoltak be egy ipari parkban egy gyógyszergyártó óriáscég raktárába úgy, hogy lyukat vágtak a tetõbe. Fõképp antidepresszánsokat zsákmányoltak, az elszállításhoz teherautó kellett.

  A rendõrség szerint rendkívül szervezett akció volt, a tettesek - miután óvatosan leereszkedtek a tetõrõl a padlóra - hatástalanították az összes riasztót. Zsákmányukat a feketepiacon fogják eladni, nem kizárt, hogy külföldön.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Álrendõrök raboltak ki három fiatalt

  Álrendõrök raboltak ki három tizenéves kassai fiút a város Vitalina kiskertövezetében.

 • 32 halott a mexikói buszbalesetben

  Súlyos buszbaleset történt Mexikóban: a nedves úton felborult a jármû, legalább 32 ember meghalt. A helyi vöröskereszt egyik illetékese szerint a baleset az ország délnyugati részén történt.

 • Betegszállító és személyautó ütközött

  Egy betegszállító és egy személyautó ütközött össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsva és Sárazsadány között egy mellékúton, a balesetben ketten megsérültek.

 • Egy férfi holttestére bukkantak a cibakházi Holt-Tiszánál

  Egy férfi holttestét emelték ki délután a cibakházi Holt-Tisza-ág vizébõl.

 • Meggyalázták Puskás Öcsi emlékét

  Egy biedermeier stílusú asztalt és széket loptak el ismeretlenek a Puskás Ferenc-emlékhelyrõl, a budapesti Szent István-bazilika altemplomából - mondta Szöllõsi György, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója.

 • Mûtrágyát követelnek a túszejtõ parasztok!

  Tizenhárom rendõrt és négy civilt ejtettek túszul egy vízierõmûnél parasztgazdák Peruban, az Andok térségében. Elengedésükért cserében mûtrágyát követelnek a hatóságoktól.

 • Lopott kocsival Franciaországból

  Feltehetõen átverés áldozata lett az a román állampolgár, aki lopott személygépkocsival jelentkezett kilépésre a kiszombori határátkelõhelyen tegnap délután.

  Egy Mercedes SLK típusú személygépkocsival jelent meg az útlevél-ellenõrzésen, mely során kiderült, hogy a francia forgalmi engedély hamis, a jármûvet alvázszám alapján a francia hatóságok körözik, továbbá az, hogy a forgalmi rendszám egy másik jármûre lett kiadva.

 • Mûanyag flakonnal álcázták a csempészcigarettát

  Ruházatba rejtve, valamint mûanyag flakonokkal próbálták álcázni a csempészcigarettát egy moldáv autó utasai Zala megyében - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyõrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnoksága hétfõn.

 • Szabadlábra ítéltek: nem mehettek vissza a börtönbe

  Madrid - Visszakéredzkedett a börtönbe két török bevándorló Spanyolországban, ám szabadlábra ítélték õket.

  A duó kábítószerügylet miatt került rács mögé még 2006-ban, ám a hatóság elkéslekedte ügyük bírósági tárgyalását és kifutott az elõzetes letartóztatás maximált két évébõl, ezért idén júliusban ki kellett engednie a két törököt.

 • Elütöttek, majd cserbenhagytak egy 13 éves fiút a fõvárosban

  A fiút egyelõre tisztázatlan körülmények között ütötte el egy jármû, a baleset után a sofõr elhajtott a helyszínrõl.

 • Idõs férfit gázoltak halálra Martinka belterületén

  A helyszínen belehalt sérüléseibe egy férfi gyalogos, akit csütörtökön este gázolt el személygépkocsi Martinka belterületén.

 • Hajsza a francia drukkert életveszélyesen megsebesítõ banda után

  A szerb rendõrség letartóztatott tizenegy huligánt, akik csütörtök este bántalmazták a Toulouse labdarúgócsapatának szurkolóit Belgrádban; az egyik sérült állapota súlyos, életveszélyes.

 • Maffiaszál az újságíró halála mögött?

  Ivo Pukanic horvát újságíró és lapkiadó megölését a montenegrói cigarettamaffia hajtotta végre, az alvilági szervezet mögött pedig Milo Djukanovic montenegrói kormányfõ és Stanko Subotic szerb vállalkozó áll - vallotta csütörtökön a gyilkossági perben megidézett egyik tanú.

 • Homokfal temette alá a testvérpárt - a 6 éves kisfiú nem élte túl a balesetet

  Egy négy éves kislányra és hat éves bátyjára omlott egy homokfal a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászfényszarun. A fiú életét nem sikerült megmenteni.

 • Verés és 70 százalékos kamat - újabb uzsorás bukott le

  Pár tízezer forintot adott kölcsön, hárommilliót kért vissza, és ez csak egy eset volt – már elõzetesben van az az ózdi uzsorás, akit pénteken fogtak el a rendõrök.

 • Két ejtõernyõs ütközött össze 15 méterrel a talajtól

  Egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik férfit súlyosan megsérült.

 • Madeleine McCann karácsonyra otthon lehet?!

  Karácsonyra otthon lehet a tavasszal Portugáliában eltûnt Madeleine McCann - legalábbis a család által a kislány felkutatásával megbízott spanyol magánnyomozói iroda vezetõje szerint, akinek önbizalmát mindazonáltal nem mindenki fogadja egyértelmû lelkesedéssel. A négyéves Madeleine-nek májusban veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz fõleg britek látogatta, Ocean Club nevû üdülõközpontjában, miközben a szülõk a szállodától néhány méterre, baráti társasággal vacsoráztak. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem...

 • Szörnyethalt az a férfi, akit téglával dobtak fejbe

  A helyszínen meghalt egy 45 éves férfi, akit egy 14 éves fiú téglával megdobott még pénteken este Kunszentmiklóson.

  A két ember között szóváltás alakult ki, majd a fiú a férfit megdobta egy téglával és elhagyta a helyszínt.

  A rendõrök megtalálták a gyanúsítottat, aki beismerte a bûncselekmény elkövetését. Halált okozó testi sértés bûntette miatt indított eljárást a rendõrség az ügyben, de a gyanúsítottat nem vették õrizetbe - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Szén-dioxidot szállító tartálykocsi borult fel

  Árokba borult egy szén-dioxidot szállító tartálykocsi kedden délelõtt Répcelak és Beled között a 86-os fõúton.

 • Akár 73 milliós büntetés is járhat ittas vezetésért

  Akát több tízmilliós büntetést is kaphat az aki, ittasan vezet és bíróság szigorú ítéletet szab ki rá. Az egyik rendõri akció során kilencezer ellenõrzöttbõl százhatvanheten ittasan vezettek. Nekik ez nem túl jó hír.