rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Autótolvajokat üldöztek Gyõrben

 • Share on Tumblr

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel menekültek a rendõrök elõl bûnözõk éjszaka Gyõrben; a Németországban meglovasított, lopott szlovák rendszámmal felszerelt kocsi meglett, a benne ülõ három embert még keresik - közölte a városi rendõrség bûnügyi osztályának vezetõje.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Szabó György alezredes sajtótájékoztatón elmondta: hajnali fél három körül figyelt fel az egyik járõr a felé közeledõ kocsira, amely jelzésük ellenére nem megállt, hanem "hajmeresztõ tempóban" menekülni kezdett. A kocsiban ülõket öt autóval vették üldözõbe.

  A menekülõk útjuk utolsó kilométerén házilag gyártott jancsiszögeket szórtak az útra; eddig mintegy kétkilónyit sikerült bûnjelként begyûjteni belõlük. Az üldözés akkor ért véget, amikor a négyliteres motorral felszerelt Audi felfutott egy padkára, és bal elsõ kereke durrdefektet kapott - tette hozzá.

  Az alezredes közlése szerint a kocsiban ülõk ekkor gyalog menekültek, s a kutyás keresést lehetetlenné téve borsot szórtak szét a környéken.

  Tóközi István törzsõrmester, az üldözõ csapat vezetõje elmondta: azért figyeltek fel a kocsira, mert olyan helyen bukkant fel a korai órán, „ahol bármiféle mozgás gyanús", majd a rendõröket meglátva megfordult a közeli körforgalomban.

  Egy másik rendõr arról beszélt: óvatosan kellett megközelíteniük az álló kocsit, mert az elsötétített üveg miatt nem tudhatták, nem fegyverrel vár-e valaki rájuk. Szerinte a bûnözõknek hatalmas szerencséjük volt, hiszen vágtájuk egy családi házas övezetben ért véget, ahol el tudtak tûnni a rendõrök szeme elõl; üldözõik csak a kutyák ugatásából tudtak arra következtetni, merre futottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vérfürdõ az utcán - lövöldözni kezdett, majd bezárkózott egy tússzal

  Vérfürdõbe torkolló családi dráma történt kedden Németországban, a Düsseldorfhoz közeli Schwalmtalban. A rendõrség késõ esti közlése szerint hárman meghaltak, egy ember súlyos sérüléseket szenvedett.

 • 200km/h-val száguldozott London utcáin a focista

  Kétszáz kilométer/órás sebességgel száguldozott London utcáin az Arsenal brazi védõjátékosa. Andre Santos Maseratiját alig tudták megállítani a rendõrök, nem csoda, hogy – legrosszabb esetben – két éves börtönbüntetés is várhat rá.

 • Továbbra is New York a legbiztonságosabb amerikai nagyváros

  Továbbra is New York az Egyesült Államok legbiztonságosabb nagyvárosa, a legutóbbi jelentések szerint 5,1 százalékkal csökkent a bûnözés egy év alatt.

 • 44 kiló aranyat rabolt a páncélterembõl

  Negyvennégy kiló aranyat raboltak el rudakban egy belga férfitól, amikor az bankja páncéltermében tartózkodott - közölte a brüsszeli ügyészség.

 • Szegeden fogták el a bolti késelõt

  Szegeden fogták el a Békés megyei nyomozók azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy október közepén, Békéscsabán megkéselt egy bolti eladót.

 • 8 éves a kerítéstolvaj

  Egy nyolcéves fiú ellopott egy négyméteres kerítést Rétságon, a történteket kamera is rögzítette. A gyerekkel szemben megszüntették az eljárást, mivel kora miatt nem büntethetõ - közölte a Nógrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Lekapcsolták a bûnözõ netszolgáltatót

  Egy nemrég lekapcsolt litván internetszolgáltató mûködhetett az európai netbûnözés központjaként internetbiztonsági szakértõk szerint: fertõzött PC-k távirányításával és csalásokhoz használt oldalak mûködtetésével is foglalkozott a társaság.

 • Csatornába esett a kislány

  Csatornába esett egy 3 éves német kisfiú, a víz csaknem 250 méteren keresztül sodorta a gyereket egy csõben, míg végül egy nyugdíjas férfi kihalászta.

  A gyereknek a kihûlésen kívül nem esett komolyabb baja, de vele együtt édesanyját is kórházba kellett szállítani, miután a 35 éves nõ sokkot kapott a történtektõl.

 • Saját fiát szúrta szívtájékon

  Egy késsel szívtájékon szúrta 28 éves fiát egy csökölyi férfi.

 • Bontani akartak - dühös munkásokkal telt meg a tatabányai fogda

  57 embert állítottak elõ Tatabányán, ahol egy szupermarketet próbáltak lebontani annak az alvállalkozónak a munkásai, akit nem fizettek ki a bolt felépítése után.

 • Halottat akartak csempészni a repülõre!

  Letartóztattak egy német anyát és lányát a liverpooli repülõtéren, mert a gyanú szerint megpróbálták felcsempészni a Berlinbe induló repülõre halott rokonukat.

 • Egértolvajok: 10 perc alatt öt képet loptak 90 millió értékben

  Stockholm - Röpke tíz perc alatt loptak el öt képet 90 millió forint értékben egy svéd múzeumból ismeretlen tettesek: két mû Andy Warhol, három Roy Lichtenstein alkotása.

 • Leszúrta az apját, anyját, majd a húgát is, mert sikítozott

  Leszúrta a szüleit és hétéves húgát veszekedés közben egy 20 éves férfi a kárpátaljai Szolyván.

 • Egy szál gatya, kocsi sehol

  Az ausztriai Bad Schallerbachban feltörték az öltözõ szekrényét egy 39 éves férfinek, aki a kisfiával érkezett a termálfürdõbe.

 • Közlekedési bírságrekorder

  400 közlekedési bírságot kapott Dubajban egy szaúdi diák 2008 óta, ami rekord.

 • Több napos akasztott holttestet találtak Békéscsabán

  Több napos akasztott holttestet találtak ma reggel egy félreesõ telek kerítésére felakasztva Békéscsabán, az elsõ feltevések szerint nem történt bûncselekmény.

 • Álmukban törtek rá a juhászokra

  Három embert elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság abból a bandából, melynek fiatal tagjai brutálisan megtámadtak két juhászt Nyíregyháza közelében.

 • Fogva tartották és bántalmazták a prostituáltat

  Akarata ellenére kocsiba ültették a prostituáltat, majd egy kecskeméti lakásban fogva tartották, és bántalmazással kényszerítették, hogy prostitúciós tevékenységet végezzen.

 • Rendõröket kellet hívni a különös esküvõre

  Valami igazán ütõset akartak a tréfás kedvû haverok csinálni az esküvõn, ám a meglepetés annyira jól sikerült, hogy nem gyõztek a rendõrségnek magyarázkodni.

 • Postarablás Dunakeszin

  Betörtek Dunakeszi központi postájára, ahonnan nagyobb összegû pénzt vittek el - közölte a város rendõrkapitánya.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%