rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Autótolvajokat üldöztek Gyõrben

 • Share on Tumblr

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel menekültek a rendõrök elõl bûnözõk éjszaka Gyõrben; a Németországban meglovasított, lopott szlovák rendszámmal felszerelt kocsi meglett, a benne ülõ három embert még keresik - közölte a városi rendõrség bûnügyi osztályának vezetõje.

  Szabó György alezredes sajtótájékoztatón elmondta: hajnali fél három körül figyelt fel az egyik járõr a felé közeledõ kocsira, amely jelzésük ellenére nem megállt, hanem "hajmeresztõ tempóban" menekülni kezdett. A kocsiban ülõket öt autóval vették üldözõbe.

  A menekülõk útjuk utolsó kilométerén házilag gyártott jancsiszögeket szórtak az útra; eddig mintegy kétkilónyit sikerült bûnjelként begyûjteni belõlük. Az üldözés akkor ért véget, amikor a négyliteres motorral felszerelt Audi felfutott egy padkára, és bal elsõ kereke durrdefektet kapott - tette hozzá.

  Az alezredes közlése szerint a kocsiban ülõk ekkor gyalog menekültek, s a kutyás keresést lehetetlenné téve borsot szórtak szét a környéken.

  Tóközi István törzsõrmester, az üldözõ csapat vezetõje elmondta: azért figyeltek fel a kocsira, mert olyan helyen bukkant fel a korai órán, „ahol bármiféle mozgás gyanús", majd a rendõröket meglátva megfordult a közeli körforgalomban.

  Egy másik rendõr arról beszélt: óvatosan kellett megközelíteniük az álló kocsit, mert az elsötétített üveg miatt nem tudhatták, nem fegyverrel vár-e valaki rájuk. Szerinte a bûnözõknek hatalmas szerencséjük volt, hiszen vágtájuk egy családi házas övezetben ért véget, ahol el tudtak tûnni a rendõrök szeme elõl; üldözõik csak a kutyák ugatásából tudtak arra következtetni, merre futottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások