rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Modelleket közvetített prostituáltnak

 • Share on Tumblr

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint egy modellügynökség álcája alatt lányokat közvetített számos külföldi országba, szexuális tevékenység céljára.

  A Nemzeti Nyomozó Iroda még 2008 elején kezdett nyomozást egy férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy nagy számú lányt közvetített európai, ázsiai és afrikai országokba, hogy ott a megrendelõk részére szexuális szolgáltatást nyújtsanak.

  A gyanúsított modellügynökséget mûködtetett Magyarországon, valamint a Queen of the World nemzetközi szépségverseny hazai licenc-tulajdonosa is volt. Az ügyfelek többnyire e-mailekben kapták meg a - zömmel 20-25 éves - lányok képeit, akik közül kiválaszthatták a nekik tetszõket. A kiközvetített lányok között modellek és szépségversenyek résztvevõi is voltak, akiknek a külföldi keresményükbõl többnyire 30 százalék jutalékot kellett adniuk a magyar férfinak. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított olykor önállóan, olykor pedig a megrendelõvel együtt szervezte meg a lányok utazásait, volt, hogy a helyszínre is elkísérte õket. A magyarországi eljárással párhuzamosan az osztrák, a cseh és a francia szervek is nyomozást folytattak a magyar férfival kapcsolatot tartó külföldiekkel szemben, akik között szerepeltek a Queen of the World cseh és osztrák licenc-tulajdonosai is. A nyomozás a napokban lezárult, s a keletkezett iratokat a Nemzeti Nyomozó Iroda üzletszerû kerítés megalapozott gyanújával vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes a V.-XIII. Kerületi Ügyészség részére.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások