rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tûzpárbaj az utcán Mexikóban!

 • Share on Tumblr

  Öt ember életét vesztette Acapulcóban egy fegyveresek és rendõrök között kirobbant tûzpárbajban.

  A mexikói üdülõhely fõ sugárútján történt lövöldözés áldozatai között van egy nyolcéves gyerek és az anyja. A hatóságok közlése szerint egy rendõr is meghalt. Öten megsebesültek, és számos autót átlyuggattak a lövedékek.

  A dél-mexikói tengerparti üdülõváros környékén az utóbbi idõben számos véres leszámolás történt a Los Zetas és a Beltran-Leyva drogkartellek között. Március közepén egyetlen hétvége alatt negyven ember halt meg az összetûzésekben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Több mint 500 baleset történt a hóvihar miatt

  4 ember meghalt és több mint 500 baleset történt az Egyesült Államok középsõ területein a hóviharok miatt.

 • Bizalmukba fogadták a tatai diákok az iskola rendõrét

  Szabálysértési és büntetõeljárás is indul egy 16 éves diák ellen, aki barátnõi szeme láttára többször felpofozott egy 14 éves diáklányt, majd megfenyegette, megöli, ha bárkinek elmondja a történteket

 • Petárda miatt gyulladhatott ki a gárdonyi családi ház

  Kigyulladt szombat este Gárdonyban a József Attila utcában egy nádfedeles családi ház.

 • Lopják az ajánlószelvényeket

  A VII., a VIII. és a X. kerületben több házban is feltörték a postaládákat, nagy valószínûséggel a kipostázott ajánlószelvényekért. Az ajánlószelvények másolását idén több új biztonsági elem nehezíti, a lopott kopogtatócédulákat viszont el lehet adni valamelyik pártnak, gyengíteni lehet velük a rivális pártot, vagy el lehet rejteni õket, hogy egyik jelölt se kaphassa meg az ajánlásokat. Az adatvédelmi szabályok ugyan tiltják az ajánlások nyilvántartását, de visszaélés esetén a bíróság utána nézhet, hogy melyik párt jelöltjére adták le a lopott szelvényt.

 • Elõzetesbe került a BKV volt kommunikációs vezérigazgató-helyettese is.

  A Fõvárosi Bíróság elõzetes letartóztatásba helyezte Regõczi Miklóst, a BKV volt kommunikációs vezérigazgató-helyettesét - közölte a Fõvárosi Fõügyészség szóvivõje.

  A bíróság azzal indokolta a volt BKV-s vezetõ elõzetes letartóztatásba helyezését, hogy a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye oly mértékû lehet, amit csak letartóztatással lehet kiküszöbölni - tette hozzá Skoda Gabriella.

 • Két brutális gyilkosság a banda számláján

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség azzal a négy emberrel szemben, akik a gyanú szerint két gyilkosságot és legalább két másik brutális támadást is elkövettek az elmúlt két évben, Budapesten, illetve a Duna-Tisza közén.

 • Amerikai pelenkaszarka

  Használt pelenkákat lopott egy férfi az Egyesült Államokban, amiért két és fél évi felfüggesztett börtönre és 200 óra közmunkára ítélték.

 • Megverték a kalauzt a HÉV-en

  Megverték a kalauzt a ráckevei HÉV-en; a 17 éves támadót elfogták, közfeladatot ellátó személy elleni erõszakkal gyanúsítják.

 • Szalmabálákat tároló épület kapott lángra Felsõpakonynál

  Egy 400 négyzetméteres, szalmabálákat tároló épület kapott lángra péntek délután egy tanyán a Pest megyei Felsõpakonynál, senki nem sérült meg.

 • Rendõr a donyecki injekciós pedofil

  Ungvár - A rendõrség munkatársa az a körözött pedofil, aki tavaly a kelet-ukrajnai Donyeck megye területén 15 gyermeket erõszakolt meg, miután injekciót adott be nekik.

  Nyikolaj Kupjanszkij, a Donyeck megyei belügyi fõosztály vezetõje hétfõi sajtókonferenciáján bejelentette, hogy a rendõrségnek megfeszített munka árán sikerült megállapítania annak az elkövetõnek a személyazonosságát, aki gyermekeket injekciózott be, majd erõszakolt meg.

 • Felakasztotta magát, miután visszavonták kivégzését

  Felakasztotta magát egy halálra ítélt rab a kaliforniai San Quentin börtönben, néhány nappal azután, hogy életfogytiglanra enyhítették büntetését.

 • Vádemelési javaslat a kábító pedofil ügyében

  Elkészült a vádemelési javaslat annak a férfinak az ügyében, aki két évvel ezelõtt bukott le pedofil pornográf felvételek készítése közben. A gyanúsított kábítószert kevert kiskorú áldozatai italába, majd aléltságukat kihasználva, kamera elõtt fajtalankodott velük.

 • Tévétávkapcsolótól robbant a lakás

  Billings (Montana állam) - Tévétávkapcsoló okozott robbanást egy családi házban az Egyesült Államokban.

  A tûzoltók elemzése szerint propán gáz halmozódott fel, és azt lobbantotta be a tévé távirányítója. Csak a ház asszonya, egy 66 éves nõ volt otthon, és csodával határosan megúszta kisebb sérülésekkel a detonációt.

 • Elfogták a zuglói gyilkosság gyanusítottját

  Elfogták azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint a múlt héten megölt egy 47 éves nőt Zuglóban. A holttestre az áldozat fia talált rá a múlt pénteken, a nőt vélhetően egy nappal korábban ölték meg.

 • Ellopták a belügyminiszter kocsiját

  Ellopták az autólopásokra panaszkodó német belügyminiszter kocsiját. Thomas de Maiziere Audija Drezdában tûnt el, a lopás elõtt a miniszter lánya használta.

 • Idõs férfit gázoltak halálra Martinka belterületén

  A helyszínen belehalt sérüléseibe egy férfi gyalogos, akit csütörtökön este gázolt el személygépkocsi Martinka belterületén.

 • 28 milliót csalt ki a jósnõ

  28 millió forintot csalt ki egy hódmezõvásárhelyi jósnõ békéscsabai áldozatától.

 • Kilencedikrõl kiesett kislány

  Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást a rendõrség a kilencedik emeletrõl kiesett kislány ügyében.

  A járókelõk találtak rá arra a két és féléves kislányra, aki kiesett egy újpesti panelház kilencedik emeletérõl.

 • Harminckét kilométeren át vonszolta az elgázoltat

  New York - Csaknem egy órán át autózott egy férfi New York utcáin egy elgázolt halottal a kocsija alatt anélkül, hogy észlelte volna.

  32 kilométeren át vonszolta a holttestet, mígnem egy járókelõ figyelmeztette, hogy valami "lóg" a kocsi alvázáról. A férfi döbbenten fedezte fel a halott embert, és azonnal telefonált a rendõrségnek.

 • A gyalogosok nem ismerik a KRESZ-t

  Budapest - A gyalogosok alig húsz százaléka ismeri pontosan a KRESZ rá vonatkozó szabályait - derült ki a GRSP (Global Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért) Magyarország Egyesület felmérésébõl.

  A szeptemberben készült nem reprezentatív felmérés a gyalogosok közlekedési szokásait vizsgálta. A személyes megkérdezésen alapuló kutatás szerint a gyalogosok 46 százaléka szokott átkelni az úttesten a jelzõlámpa tilos jelzése ellenére is. Némi pozitívum, hogy a válaszadók 88 százaléka saját bevallása szerint mindig körülnéz, mielõtt a zebrán átkelne.