rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Életmentõ kóla: lángoló apját oltotta el egy fiú

 • Share on Tumblr

  Kólával oltotta el lángoló apját egy 15 éves fiú Nagy-Britanniában. Az 52 éves férfi benzintõl gyulladt meg, kerti gally és gyomégetõ tüzet akart feléleszteni az üzemanyaggal, amely robbanásszerûen belobbant, az apának pedig azonnal lángba borult a karja, a mellkasa, a nyaka, de még a füle is.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Fia szerencsére feltalálta magát: felkapott és jól felrázott egy 2 literes kólás palackot, majd pedig a kupakot elcsavarva a szénsavas italpermet kiszabadításával sikerült eloltania a lángokat.

  Az apán így is bõrátültetést kell végezni, de az orvosok szerint fia az életét mentette meg lélekjelenlétével - és a kólával.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Maffiaszál az újságíró halála mögött?

  Ivo Pukanic horvát újságíró és lapkiadó megölését a montenegrói cigarettamaffia hajtotta végre, az alvilági szervezet mögött pedig Milo Djukanovic montenegrói kormányfõ és Stanko Subotic szerb vállalkozó áll - vallotta csütörtökön a gyilkossági perben megidézett egyik tanú.

 • Halálos baleset Hosszúpályinál

  Két személygépkocsi karambolozott hétfõn délelõtt a Hosszúpályiba vezetõ úton. Az egyik sofõr a helyszínen meghalt.

 • Mindhárom utas a helyszínen életét vesztette

  Mindhárom utas a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amelynek során két személygépkocsi ütközött a 38-as főúton péntek reggel.

 • Tudtán kívül a saját keresésére indult egy izlandi nõ

  Tudtán kívül a saját keresésére indított mentõakcióhoz csatlakozott egy Izlandon eltûntnek hitt nõ, több mint egy órán keresztül aggódott saját magáért, mire kiderült a blamázs.

 • Négy autó ütközött össze a felüljárón

  A baleset hajnali 1 óra körül történt, de még nem tudni, hogyan ütközött össze a négy autó.

 • Életfogytiglani börtön pizzával

  Portland (Egyesült Államok) - Életfogytiglani börtönbüntetése mellé pizzát kapott az ítéletében egy 33 éves gyilkos az amerikai Oregon államban.

  A férfi két éve egy kamiont vásárolt, majd lemondta a rendelést, de a cég tulajdonosa nem akarta visszafizetni a pénzt - mire dühében a vevõ a cég oregoni székhelyére utazott, hogy lelõje a tulajt, azonban összetévesztette egy másik férfival és azt ölte meg.

 • Elfogták a monori hölgy gyilkosait

  Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya.

  Monoron, lakóházának kertjében találtak holtan egy 80 éves hölgyet.

  Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a bûncselekmény elkövetõi a villanyórát lekapcsolták és az udvarra kilépõ sértettet hátulról leütötték, majd a házból mûszaki cikkeket, festményt, porcelán étkészletet és arany ékszereket tulajdonítottak el.

 • 14 éves gyerekek szexuális élményeikrõl iratott dolgozatot a tanár

  A svéd oktatási rendszer talán legliberálisabb oktatóit is meglepte Maria Ahnlund tanárnõ egyik ötlete. Felmérõben arra kötelezte a 14 éves diákokat, hogy írjanak esszét elsõ szexuális élményükrõl. Akik pedig még nem estek át ilyenen, azok szexuális fantáziálgatásaikat vethették papírra.

 • Busz alá lökték a barátnõjét védõ férfit

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a brit férfi, aki barátnõjéért állt ki, mikor a lányt inzultálták egy éjjel-nappali boltban. A vita végeredménye az lett, hogy a kötekedõ kilökte a járdára a gavallér férfit, akinek a karján átgázolt egy busz.

 • Ököllel ütötte a 15 éves fiú a pedagógust

  A Borsod Online értesülése szerint egy diák megütötte tanárát az ónodi általános iskolában. A hírt több tanuló, és a sértett tanár is megerõsítette.

  A fegyelmi és a rendõrségi vizsgálat még nem zárult le: a tanár ugyanis feljelentést tett a rendõrségen. Nem is egyszer, hanem kétszer, mindkettõt novemberben.

 • TOP 100-as bûnözõ rendõrkézen!

  Szerdán délután egy állampolgárnak feltûnt, hogy egy gyanús alak sétálgat az utcán. Értesítette a helyi õrsöt. A kiérkezõ járõr igazoltatni kívánt a gyanúsan viselkedõ alakot. Azonban a férfi mindent megtett, hogy ne kerüljön rendõrkézre.

 • Késelés történt Sajószentpéteren

  Megkéseltek egy 32 éves férfit vasárnap este Sajószentpéteren; a két gyanúsítottat a rendõrség elfogta és kezdeményezi az elõzetes letartóztatásukat.

 • Döfés követte a szóváltást: életveszélyben a sérült!

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit szóváltást követõen szúrt meg egy ismeretlen Budapest IX. kerületében.

 • Fakanállal verte halálra áldozatát a 18 éves gyilkos

  Egy fakanállal végzett az idõs áldozatával a békési gyilkos. A 18 éves fiatalember italt és némi készpénzt zsákmányolt az õt lopás közben tetten érõ asszonytól.

 • Nemesgulácson leégett egy raktár

  Leégett egy raktár a Veszprém megyei Nemesgulácson, a kár 90 millió forint.

 • Árokba sodródott egy autó Somogy megyében

  A sofõrrõl kiderült, hogy ivott, mielõtt a volán mögé ült.

 • Halálos késelés - szíven szúrta szobatársát a nõ

  A mentõk megérkezése elõtt belehalt sérüléseibe az a nõ, akit szobatársa szúrt meg egy késsel a XVIII. kerület egyik munkásszállóján

 • Ismét bevetették a villamosszéket az Egyesült Államokban

  Hosszú idõ után ismét villamosszékben végeztek ki egy halálraítéltet helyi idõ szerint kedden az egyesült államokbeli Virginiában.

 • Életét vesztette egy magyar katona Afganisztánban

  A hajnali támadásban még hárman megsérültek. A Baghlan tartományban szolgáló Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoport (MH PRT) egyik konvoját 2010. 08. 23.-án magyar idõ szerint hajnali 3.30 órakor támadás érte, amely során egy magyar katona a helyszínen életét vesztette. Egy társa életveszélyesen, másik kettõ pedig súlyosan sérült meg.

 • Súlyos baleset Fehér megyében

  Öt személy életét vesztette egy közúti balesetben Fehér megyében. A baleset a kora reggeli órákban történt Maroskarna település közelében, ahol személygépkocsi ütközött egy kamionnal.

  A Fehér megyei rendõrség szóvivõje szerint a balesetet a személygépkocsi okozta, amelynek sofõrje szabálytalan elõzésbe kezdett és frontálisan ütközött egy szembejövõ kamionnal.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%