rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Áttolatott a gyalogoson a kisteherautó

 • Share on Tumblr

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a járókelõ, akin egy kisteherautó tolatott keresztül Dombóváron.

  A baleset a Tolna megyei város Hunyadi terén történt. A furgon figyelmetlen vezetõje tolatást végzett, mikor egy járókelõ mögé került. A jármû fellökte a gyalogost, majd ráhajtott. Az elgázolt férfi a baleset során súlyosan megsérült, a mentõk kórházba szállították.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halállal büntették notórius potyautasukat a zaporizzsjai taxisok

  Ungvár - Halálra vert egy rendszeresen nem fizetõ utast három taxis a dél-ukrajnai Zaporizzsjában, áldozatuk holttestét egy szakadékba dobták.

  A forró nyomon elindult rendõrségi vizsgálat megállapította, hogy a testén számos külsérelmi nyommal megtalált 33 éves férfi rovott múltú, augusztusban töltötte le a börtönbüntetését. Szabadulását követõen rendszeresen utazott taxival a nagyvároson belül és nagyobb távolságokra annak határain kívül, de soha nem fizetett a szolgáltatásért.

 • Nem csak magát, de házát és nevelt fiát is lelocsolta benzinnel

  Benzinnel locsolta le magát, nevelt fiát és házát kedd este a Somogy megyei Kányán egy férfi, aki ezt követõen családja felgyújtásával fenyegetõzött; a kiérkezõ rendõröknek, tûzoltóknak és mentõknek sikerült megakadályoznia a tragédiát.

 • Halálos baleset Siklós és Nagyharsány között

  Egy fő életét vesztette a balesetben. Halálos baleset történt 2017. január 11-én 8 óra 30 perc körül az 5701-es számú úton Siklós és Nagyharsány között, ahol egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból az árokba hajtott.

 • Közel kétszáz embernek veszett nyoma

  Felborult egy folyami komp hétfõn, India északkeleti részén; az áldozatok száma sokkoló. Jelentések szerint 68 halottja van a balesetnek, s további 150 ember sorsa ismeretlen.

 • Vérszívó segített a tolvaj elfogásában

  Egy lopott autóban talált szúnyogban lévõ vér segítségével kaptak el egy feltételezett autó tolvajt a finn rendõrök - jelentette hétfõn az AFP francia hírügynökség. Arról a finn ügyészség még nem döntött, hogy a talált bizonyíték elég-e a vádemeléshez.

 • Százmilliókat akart csalni a trükkös pénztárgéppel

  Több százmillió bevételt akart eltitkolni az a kereskedõ egyéni vállalkozó, akinek a pénztárgépe hol szabályos nyugtát, hol pedig áruösszesítõ bizonylatot adott, ez utóbbi nyomán keletkezett bevétel nem került be az adóalapba – közölte az APEH.

 • Botrány a stadionban: székeket gyújtottak fel a lelátón

  Nyolc ember megsérült, negyvenet pedig õrizetbe vettek a szombat esti, Crvena zvezda-Partizan Beograd szerb bajnoki labdarúgó-mérkõzés kapcsán kialakult rendbontásokban.

 • Fegyver, lõszer, méreg, hamis pénz Salgótarjánban

  Egy szimpla jövedéki ellenõrzésnek indult, de meglepõ dolgokat találtak a tiszta múltú férfinál. Azt nem tudják, mire készült.

  Lõfegyvert, lõszereket, méregnek minõsíthetõ készítményt, hamisított húszezreseket, valamint hamis étkezési utalványokat találtak egy 41 éves salgótarjáni férfi lakásán, közölte Kalmár Zsolt, a városi rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje.

 • Rablás egy jászboldogházai szórakozóhelyen

  Szerdán este egy helyi szórakozóhelyre egy fején csuklyát viselõ személy lépett be. Késsel kényszerítette a kiszolgálót, hogy a bevételt átadja, aminek a nõ eleget tett.

 • Megölte és feldarabolta volt barátnõjét egy joghallgató

  Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy 23 éves osztrák joghallgatót, aki az ítélet szerint megölte volt barátnõjét, majd a holttestet feldarabolta.

  A bíróság éjszakába nyúló tárgyalás után meghozott ítéletében azt is kimondta, hogy a fiatal férfi személyiségzavarral küzd.

 • Gyorsan tisztította a fogát: százzal hajtott közben

  Fogselymet használva kapott el a rendõrség egy száztízzel hajtó nõt Nagy-Britanniában.

 • Csak vízzel tüzelhett volna...

  Fegyveres autósról kaptak értesítést a rendõrök az Egyesült Államokban Duluth környékén, ám a gyanús férfi legfeljebb vízzel tüzelhetett volna rájuk, kocsijában ugyanis vízipisztolyok és -puskák voltak.

 • Szobájában termesztett marihuánát egy bajai férfi

  Féltõ gonddal palántázta, hõsugárzóval és infralámpával melengette, ám háztáji fûültetvényének „gyümölcsét" már nem arathatta le az a helyi férfi, akire a napokban csaptak le a NAV emberei.

 • Magára gyújtotta autóját egy idõs férfi Érd határában

  A XXII. kerületben élõ idõs férfi kilátástalannak látta életét, súlyos depresszióba esett, és már hetek óta tervezte az öngyilkosságot.

 • Vonat alá esett egy kétéves kisfiú, de szinte sértetlenül túlélte

  Vonat alá esett, de néhány horzsolással megúszta egy kétéves kisfiú Novoszibirszk közelében.

 • Lesodródott az útról, majd fejtetõre borult

  Két sérültje van annak a balesetnek, melyben egy autó lesodródott az útról, és fejtetõre borult Mezõberény határában. A pénteken történt balesetnek két sérültje van, állapotuk az elsõdleges információk szerint nem súlyos.

 • Grafikai rajz a bankrablóról

  (Székesfehérvár, Fejér megye)

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét hétfõ délelõtt. Az elkövetõrõl grafikai rajz készült.

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.

 • Autógumikat szúrt ki a szerelmi csalódástól szenvedõ hentes Komlón

  Késsel kiszúrta hat személyautó gumiját egy hentes Komlón, mert szerelmi csalódástól "szenvedett" - közölte a rendõrség.

 • Robbantásos merényletek Ukrajnában

  Két robbanás volt pénteken az ukrajnai Dnyipropetrovszkban, több ember megsebesült.