rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Áttolatott a gyalogoson a kisteherautó

 • Share on Tumblr

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a járókelõ, akin egy kisteherautó tolatott keresztül Dombóváron.

  A baleset a Tolna megyei város Hunyadi terén történt. A furgon figyelmetlen vezetõje tolatást végzett, mikor egy járókelõ mögé került. A jármû fellökte a gyalogost, majd ráhajtott. Az elgázolt férfi a baleset során súlyosan megsérült, a mentõk kórházba szállították.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Villamos gázolt Szegeden

  Életét vesztette az az idõs asszony, akit szerdán délelõtt ütött el a villamos Szegeden.

  A Dugonics téren egy peronról lelépõ 86 éves nénit gázolt el ugyanis a Kálvária sugárútra kanyarodó villamos. Az idõs hölgy a kijelölt gyalogátkelõhelyen lépett a sínek közé, azonban a villamos vezetõje ezt késõn észlelte és elütötte õt.

 • Szeretõjével akart lenni, ezért megölte feleségét a temetkezési vállalkozó

  Egy temetkezési vállalkozó mindenkinek azt hazudta, hogy a felesége elmebajt kapott és megszökött – pedig valójában megölte, hogy a szeretõjével lehessen.

 • Robbantással fenyegetett Ferihegyen egy ismeretlen férfi

  Tizenöt gép felrobbantásával fenyegette meg Ferihegyet az a férfi, akit alig pár óra alatt elfogott a rendõrség

 • Vetkõzõ táskatolvaj

  Tokió - Elfogták a vetkõzõ utcai táskatolvajt a rendõrök Japánban.

  A 42 éves férfira azért ragasztották a vetkõzõ és a kaméleon gúnyneveket, mert menekülés közben rendre levetett magáról pólókat, persze nem egyforma színûeket. Így aztán, amikor a járõrök rádión egymás értesítették, hogy az "üldözött személy fekete trikóban eszközli menekülés foganatosítását", a táskatolvaj már piros vagy fehér pólóban biciklizett tovább, a táskalopásokat ugyanis kerékpározva követte el.

 • Két munkás zuhant le egy négy méter magas állványról egy építkezésen

  Két munkás lezuhant egy négy méter magas állványról és súlyosan megsérült egy szekszárdi építkezésen.

 • Hamis láncfûrészek

  Tegnapi napon a tiszaszigeti határterületen hamis láncfûrészeket találtak a szegedi határrendészek egy román személygépkocsi ellenõrzése során.

  A két román férfi éppen Térvár felé tartott, amikor felfigyeltek rájuk a járõrök. Okmányaikat rendben találták, így a gépkocsi átvizsgálása mellett döntöttek, melynek során a csomagtérben 7 db. „STIHL” feliratú motoros láncfûrészt találtak. Tüzetesebben szemügyre vették a gépeket, és akkor vették észre, hogy azok gyári számot nem tartalmaznak, valamint annak felirata sem eredeti, hanem ragasztott.

 • Országszerte hatalmas károkat okozott a vihar

  A vasárnapi vihar miatt országszerte több mint 400 riasztást kaptak a tûzoltók; többen meg is sérültek.

 • Újabb bankrablás a fõvárosban!

  Lefegyverezte a biztonsági õrt az a támadó, aki kirabolt egy bankot a fõváros IX. kerületében, az Üllõi úton.

 • Befogták a segélykérõ vadászt

  Cheboygan (Michigan állam) - Egyik szeme nevetett, de a másik sírt annak az eltévedt vadásznak, akit megmentett a rendõrség az Egyesült Államokban és utána rögtön õrizetbe vett.

  A férfi Michigan állam egy erdõségében bolyongott hóviharban és egy idõ után jobbnak látta, ha segítséget kér mobiltelefonján.

 • Árokba lökte a furgon a biciklist - halálos baleset Pusztaszabolcsnál

  A helyszínen belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit egy furgon gázolt el Pusztaszabolcs közelében.

 • Gyerekverésre szólította fel a tanárokat a polgármester

  Nevelési célzatú enyhe testi fenyítés alkalmazására szólította fel Lemberg (Lviv) iskoláinak pedagógusait a város helyettes polgármestere egy szerdai szakmai tanácskozáson.

 • Lerövidítette az utat a részeg kamionos

  Döbbenetes dolgot vett észre egy hölgy Németországban: egy õrült kamionsofõr méretes jármûvével egy temetõ lépcsõjén száguldott le fékezés nélkül.

 • Rablókat fogott a rendõrség Budapesten

  Négy férfi egy élelmiszerboltot fosztott ki. A támadókat a helyszín közelében elfogták.

 • Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő - egy fán landolt a repülő

  A gépen egy ember utazott. Vele volt kutyája is. Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő hétfőn, kora délután Pest megyében.

 • Csónakból ugrott a vízbe fürdõzni - búvárok találták meg a holttestét

  Az esti órákban találták meg a búvárok annak a férfinak a holttestét, aki szombaton délután merült el a Hármas-Körösben, miután kiugrott csónakjából fürdõzni.

 • Tizenéves autófeltörök Borsodban

  Tizenhat autó feltörését ismerték el azok a fiatalok, akiket a hétvégén egy jól szervezett rendõrségi figyelõszolgálat buktatott le Borsod megyében.

  A Tiszaújvárosban és környékén tevékenykedõ autófeltörõk a rendõröknek elmondták, hogy csak hétvégente foglalkoztak a kiszemelt autók felfeszítésével és kifosztásával, hiszen hétköznap az iskola mellett erre nincs idejük.

 • Mindenki a mi vendégünk! Vagy másé?

  Eger - Kocsmában hátrahagyott ivócimborájuk házát törte fel két férfi a Heves megyei Egerfarmoson, majd az ivóba visszatérve a zsákmányolt pénzbõl megvendégelték a kocsmában italozókat - tájékoztatta hétfõn az MTI-t a rendõrség.

 • Biciklizõ gyermeket ütött el a szirénázó rendõrautó

  A besurranó tolvaj után igyekvõ békési rendõrök annak ellenére ütötték el a gyereket, hogy szabályosan közlekedett. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

 • Autós és motoros ütközött Debrecenben egy benzinkútnál

  Az autós kanyarodott jobbra, de balról jött a motoros.

 • Zászlórúd ölt fémtolvajt Ukrajnában

  Ungvár - Az ukrán nemzeti lobogót tartó, lezuhanó fémléc ölt meg egy fémtolvajt az észak-ukrajnai Szumiban, amikor az el akarta lopni a zászlórúd acélhuzalját.

  A 43 éves munkanélküli férfi az éj leple alatt elvágta a város központjában álló zászlórúd felvonóhuzalját. A 20 méter magasból lezuhanó zászlótartó fémléc azonban a kulcscsontjánál belefúródott a mellkasába, és teljes hosszában átszúrta a felsõ testét.