rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Vak autós ittas vezetése

 • Share on Tumblr

  Párizs - Ittasan vezetõ vak autóst csípett el a rendõrség Franciaországban.

  A férfinak nem vették el a jogosítványát, mert nem volt neki, mitfárere viszont akadt: egy cimborája ült az anyósülésen és navigálta a vakot. Õ szintén részeg volt.

  Mindketten egy hónap felfüggesztett börtönt kaptak és 500 euró - 120 ezer forint - bírságot. A segédsofõrnek emellett bevonták a jogosítványát is öt hónapra. Utóbbi azzal védekezett a tárgyaláson, hogy egyik keze végig a kéziféken volt, a másik pedig a kormányon és nagyon "figyelt". A bíró szerint azonban a szondáztatás alapján annyira részeg volt, hogy a "nagyon figyelés" nem sokat érhetett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Melléfogás? Szabadon engedték a terroristagyanús személyeket

  A belga rendõrség 14 személyt vett tegnap õrizetbe, azzal az indokkal, hogy egy bebörtönzött terrorista kiszabadítására készülnek. Alapos gyanúokok hiányában szabadon engedték azt a 14 személyt, akit pénteken vettek õrizetbe Belgiumban, feltételezve, hogy egy bebörtönzött terrorista kiszabadítására készülõdtek.

 • Bejáró prostituáltak Miskolcon

  Vidéki borsodi településekrõl, mi több, még a Dunántúlról is ingáztak prostituáltak Miskolcra "dolgozni", most többen közülük kényszerûségbõl pihennek.

  Pénzbírság, elzárás - legtöbbször ez a verdikt a prostituáltaknak Miskolcon, akik közül egyre többen már védett övezetben is kínálják szolgáltatásaikat, és akik közül többen úgymond bejárnak a városba - mondta Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Gatyagyújtásért 20 ezer dollár óvadék

  Madison megye - Nadrággyújtásért vett õrizetbe a rendõrség egy 21 éves férfit az Egyesült Államokban: az illetõ egy barátját viccelte meg.

  20 éves cimborájával együtt iszogattak, amikor hirtelen ötlettõl vezérelve "rágyújtotta" annak nadrágját. A férfinak sikerült eloltania a lángokat, az italtól meg nem érezte annyira a fájdalmat és lefeküdt aludni. Pár órával késõbb kínos volt az ébredés: mint kiderült, másod- és harmadfokú égési sérülései lettek, de szerencsére "csak" a lábán.

 • Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el, aztán két rendõr autójával próbálkozott

  Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el egy nõ az Egyesült Államokban, azután egy rendõrautóval próbálkozott.

 • Hármas karambol Kecskeméten

  Hárman megsérültek három gépkocsi karamboljában hétfõn az 54-es úton Kecskemét külterületén.

 • Láthatósági mellényt viselt, mégis halálra gázolták

  A helyszínen életét vesztette az a 67 éves, kerékpárral közlekedõ szõlõsgyöröki férfi, akit egy személygépkocsi ütött el Lengyeltóti és Szõlõsgyörök között.

 • Bírálta az öngyilkos merénylõket, ezért megölték

  Feltehetõen tálib felkelõk meggyilkoltak egy afgán vallási vezetõt, aki nyilvánosan elítélte a mozgalom tagjai által elkövetett öngyilkos merényleteket. A hatóságok szerda éjjel bukkantak a férfi holttestére a nyugat-afganisztáni Faráh tartományban.

 • Tragikus véget ért a raliverseny

  Tragikus véget ért egy olasz amatõr raliverseny. Valerio Catelani és Daniela Bertoneri felborult az autójával és bennégett a roncsban.

 • Ügyelni kell a léptekre Moszkvában, lopják a csatornafedõket

  Moszkva - Könnyen az alvilágban köthet ki az ember Moszkvában sétálva. A milliós nagyvárosban több mint kétezer csatornafedõt loptak el fémtolvajok az elmúlt évben - idézte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség a moszkvai vízügyi felügyelõség jelentését.

 • Pitbullok tépték szét Dominikot?

  Nem staffordshire terrierek, hanem a többi közt viadalokra tenyésztett, amerikai pitbull terrierek tépték szét a 2 éves Dominikot - írja a Blikk szakértõi véleményekre hivatkozva. A lap szerint, miután a pitbull tartása engedélyhez kötött, szaporításuk tilos, elképzelhetõ, hogy újabb eljárás indul Dominik szülei ellen veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt.

 • Kíváncsiságból egymásba lõdözgettek

  Farba lõtte egymást légpuskával két férfi Ausztráliában, arra voltak ugyanis kíváncsiak, hogy áthatol-e a bõrön és okoz-e sérülést a lövedék.

 • Igazi vacsoracsata

  Mindenki a családfõt verte egy meghittnek induló születésnapi zsúron Komlón.

 • Tíz méter mély kútba zuhant egy férfi Rácalmáson

  Súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi, aki munka közben egy tíz méter mély kútba zuhant vasárnap Rácalmáson.

 • Patakba hajtott egy autóbusz Győr közelében

  Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Győr közelében, ahol az éjjel letért az útról és patakba hajtott egy busz.

 • Fejszével támadt a tolvaj

  Hivatalos személy elleni erõszak bûntette miatt rendelt el nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség egy többszörösen büntetett elõéletû kaposvári férfi ellen, aki fejszével az õt üldözõ rendõrök felé csapott, és azzal fenyegetõzött, hogy megöli õket - közölte a Somogy Megyei Fõügyészség sajtószóvivõje.

 • Ferrarival ütközött a bérgyilkos Lamborghinije

  Minden idõk egyik legfurább sportkocsi-balesetérõl számolt be az erre szakosodott wreckexotics.com: az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt, ahol egy Lamborghini Murcielago LP640 ütközött egy Ferrari 430-assal.

 • Négyes ütközés Budapesten

  Az utóbbi napok egyik legcifrábban "koreografált" balesetére került sor szerdán délután három óra körül Miskolcon, amikor négy autó - egy Audi, egy BMW egy Skoda és egy Opel - ütközött össze, a Görgey és a Benke József utak keresztezõdésénél.

 • Trágyalébe fulladt

  Szörnyû tragédia történt csütörtök este az eperjesi járásbeli Sárosizsép községben. Egy 35 éves férfi egy trágyalerakóban belefulladt a trágyalébe.

  A bárftai áldozat lerakta a trágyát teherautója platójáról, majd mikor arrább lépett a jármûtõl, beleesett egy csatornanyílásba. Annak ellenére, hogy a tûzoltók és a mentõk azonnal a helyszínre érkeztek, nem tudták megmenteni a szerencsétlen férfit.

 • Részegen támadt a polgárõrre

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt õrizetbe vett a rendõrség Hodászon egy 35 éves férfit, aki polgárõrre támadt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Pénzt talált, körözik!

  Pénzt találni nem lehet?!

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség gyanúja alapján.

  Az eddigi adatok alapján január 12-én a déli órákban Szegeden a Kölcsey utcában egy nõ gépkocsijából kiszállva a nadrágja zsebébõl 92.000 Ft-ot rántott ki, melyet csak késõbb vett észre.